HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...
hoşgeldiniz arkadaşlar. bu toğik pek çoğumuza deyim yerindeyse "yaradı". umarım size de yarar...
hoşbuldumm , teşekkürlerr
bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm
Hos geldiniz öğretmenimm..marasin hangi ilcesindesiniz..ben ilkokulda 3sene pazarcikta okudum..:)
teşekkür ederim , Maraşın Elbistan ilçesinde çalışıyorum , aslen Mersinliyim
Ben de mersinliyimm :))
Çok ortak noktamız var:)ne ogretmenisin dur tahmin ediyimm..ingilizce :)
hoşbuldumm , teşekkürlerr
bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm
Aliye abla hamdolsun evın dagınıklıgı ve pislıgı dışında bırşey olmamış..işim geregı sureklı seyahet etmek zorundayım ve evım çogunlukla boş kalırdı..hiçte bırşey olmazdı ama bu defa ıyı denk getırmışler :)) hırsız elı boş ama 3 kapı bır korkuluk parası bırakarak gıttı :))
bu arada duraksaman geçtı mı Aliye abla - görebıldın mı yenıden ? söyledıgın ılacı aldım ödem için çok faydasını gördum teşekkur ederım.. bende eskışehıre gıdınce annemde bagırsak çalıştıran bır toz varmış onu keşfettım..ınanılmaz bagırsakları hızlandırıyor..Bence dıyete çok dıkkat etmesemde kılo almamamın ıkı nedenı bunlar olmalı..:))
Arkadaşlar şu ticker factory kilo cetvelinden ben de istiyorum,açıklarmısıınız?
Arkadaşlar şu ticker factory kilo cetvelinden ben de istiyorum,açıklarmısıınız?
bendeeee :) istıyorum.
ooo hemşerime bak sen yavv , Mersinin neresinden ??
çokmu belli oluyo acaba İngilizce Öğretmeni olduğuummm
yok canım yaa içime doğdu..:))üniyi nerde okudun..benim ablam da ingilizce öğretmeni mersinde mi okudun üniyi?
ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?