Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun kuzu. aman dikkat et. giden gider önemli değil de, sen evdeyken girmesin kimse. önemli olan bu...

hoşgeldiniz arkadaşlar. bu toğik pek çoğumuza deyim yerindeyse "yaradı". umarım size de yarar...

hoşbuldumm , teşekkürlerr

bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh

dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm

Hos geldiniz öğretmenimm..marasin hangi ilcesindesiniz..ben ilkokulda 3sene pazarcikta okudum..:)

Ben de mersinliyimm :))
Çok ortak noktamız var:)ne ogretmenisin dur tahmin ediyimm..ingilizce :)

ooo hemşerime bak sen yavv , Mersinin neresinden ??

çokmu belli oluyo acaba İngilizce Öğretmeni olduğuummm

Aliye abla hamdolsun evın dagınıklıgı ve pislıgı dışında bırşey olmamış..işim geregı sureklı seyahet etmek zorundayım ve evım çogunlukla boş kalırdı..hiçte bırşey olmazdı ama bu defa ıyı denk getırmışler :)) hırsız elı boş ama 3 kapı bır korkuluk parası bırakarak gıttı :))
bu arada duraksaman geçtı mı Aliye abla - görebıldın mı yenıden ? söyledıgın ılacı aldım ödem için çok faydasını gördum teşekkur ederım.. bende eskışehıre gıdınce annemde bagırsak çalıştıran bır toz varmış onu keşfettım..ınanılmaz bagırsakları hızlandırıyor..Bence dıyete çok dıkkat etmesemde kılo almamamın ıkı nedenı bunlar olmalı..:))

iyi akşamlar ince, nazik, zarif bayanlarrrrr :)) bugün atagımın 3. gunu yumurtadan tavuktan e bayram cıkısı malum etten bıktımmm... kısacası proteinden bıktım artk hamurr istıyorum hamurrr tabıkıdeeee hayır o hamurlar yuzunden boyleyımya

saat 4den berı ayaktym smdı yerıme otrdum daha horon oynuyorumda kurstaydm ıyı bı spor oldu benım ıcın bugn ama dayanamadım donuste ice-tea light aldım ıctım içim gecıyodu yoksa bugun pek bısey yemedmde bı sorun olmaz dımi bu içecek.

vaaaay sıkı takipçiyim diyosun

evet duraklamadan kurtuldum çok şükür. 3 gündür - görüyorum nihayet. o bağırsak çalıştıran ıvır zıvırların hepsi bir süre sonra bağırsak tembelliği yapar. o yüzden mecbur kalmadıkça kullanma.

yok canım yaa içime doğdu..:))üniyi nerde okudun..benim ablam da ingilizce öğretmeni mersinde mi okudun üniyi?

üniyi erzurumda okudum şekerimm , ablan kaç yaşında ? akranım ise liseden falanda tanıyabilirim

ben YKAL 2002 mezunuyum

sen kaç yaşındasın ? ne iş yaparsın hemşocum

ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?

Ne zaman geleceksin bebek :) O zamana kadar ankarada bi ekip toplarız :)

Beeen bugün spor salonuna yazıldım yaklaşık 1,5 saat spor yaptım, spor hocam çok ilgili, dukana saydırıyor ama olsun ben onu sallamıyorum :) Bana özel bir program geliştireceeek, veee beeen sıkılaşacağıııım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…