ben istanbuldan katıldım aranıza şimdi kısa bi süreliğine memleketim olan mersinden devam ediyorum..ve yine kısa bi süre sonra ankaraya yerleşeceğim..
sen nerdensin HOCAM :)
Callen koçumuz İpektoşumuz ben dün ilk kez yaptımdıııı, PM Callanetics-20 dk olanı yaptımmm acep doğru başlangıç mı?
Bide arada lessie de yapsam olur mu kisi bi arada???
Ben evrenselim. Her an her yerde olabiliyorum .Ama yatağım Yalovada. İşim de .. Gücümde.. Babamdaaa. Annamde..
Ayy ben Yalovadayımm sanırımmm. Ruhum Maldivde güneşleniyor bugünlerde...
Callen bence mucize.
Ben tüm ramazan boyunca yaptım. Hemde iftarı azıcık hazmedip giriştim. Havada sıcaktı. Hem çok terledim hemde gece yemelerine mani oldu. İftarda da azıcık yeyince şişmedim. Yanlış olmasın 1 ayda 7 kilo verdim ben ramazanda.Çok faydasını gördüm. Belim 18 cm inceldi benimm. Selülit s si kalmadı desem yeridir.Popom kalktııı. Baldırım bile inceldi...74 kiloyla 29 beden kot giyiyorum şuan. Bu da bollaşmaya başladı hatta. Gerçi 501 genelde yarım kalıp küçük alırdım zatennn. Ya bana kaç beden kot giydiğinizi yazarmısını kilolarınızla. Merak ediyorum daa Gerçi sonra bir duruduuu. Mıy mıy. Haftada 500 gr anca gitii ama ben masum değilimmm emin olun.
Biraz alkol düşkünlüğüm varda söylemesi ayıp. Haftada en az 1 kere kesin içiyorum. Ama yemek anlamında bozmuyorum dieti. Sadece alkolll. Duraklamalar ondannn.
Sakın yapmayın bunuuu çok kızarım sonra ben sizeeee
Ben evrenselim. Her an her yerde olabiliyorum .Ama yatağım Yalovada. İşim de .. Gücümde.. Babamdaaa. Annamde..
Bu arada bombayı da söylemeden edemeyeceğim. Armatörden dün gece ayrıldımmmmmmmmmmmmmm.
Sabah akşam yaparsan belki olur. Ama 1 saat süreni tavsiye ederim ilk 3 set için vaktin varsa...
Lesli de yap .Zararı olurmu hiç faydası olur.
Ama 2 hafta sonra kaçamak yapmadığın halde + görürsennn bunun kas olduğunu da sakın unutmaaa olurmu kuzucukkk
Callen bence mucize.
Ben tüm ramazan boyunca yaptım. Hemde iftarı azıcık hazmedip giriştim. Havada sıcaktı. Hem çok terledim hemde gece yemelerine mani oldu. İftarda da azıcık yeyince şişmedim. Yanlış olmasın 1 ayda 7 kilo verdim ben ramazanda.Çok faydasını gördüm. Belim 18 cm inceldi benimm. Selülit s si kalmadı desem yeridir.Popom kalktııı. Baldırım bile inceldi...74 kiloyla 29 beden kot giyiyorum şuan. Bu da bollaşmaya başladı hatta. Gerçi 501 genelde yarım kalıp küçük alırdım zatennn. Ya bana kaç beden kot giydiğinizi yazarmısını kilolarınızla. Merak ediyorum daa Gerçi sonra bir duruduuu. Mıy mıy. Haftada 500 gr anca gitii ama ben masum değilimmm emin olun.
Biraz alkol düşkünlüğüm varda söylemesi ayıp. Haftada en az 1 kere kesin içiyorum. Ama yemek anlamında bozmuyorum dieti. Sadece alkolll. Duraklamalar ondannn.
Sakın yapmayın bunuuu çok kızarım sonra ben sizeeee
Bu arada bombayı da söylemeden edemeyeceğim. Armatörden dün gece ayrıldımmmmmmmmmmmmmm.
Hımm hımmm o zaman CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yapacağım dimi kuzummmm, bünye + görmeye pek müsait değil ama olsun,
diz hareketleri biraz ağrı yaptı ama sıktım dişi (menisküsten dolayı) ama gerçekten sıkılaşmam lazım özellikle üst baklonlarda simitlerde verdiğim kilo anlaşılmıyor
Hımm hımmm o zaman CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yapacağım dimi kuzummmm, bünye + görmeye pek müsait değil ama olsun,
diz hareketleri biraz ağrı yaptı ama sıktım dişi (menisküsten dolayı) ama gerçekten sıkılaşmam lazım özellikle üst baklonlarda simitlerde verdiğim kilo anlaşılmıyor
İpeek ben de kot bedenlerine takmış durumdayım...şu an 27yim (bu bile bol oluyo)..benim basenim,iç bacağım ve alt bacağım çok kalın..onları inceltmeliyim..işte ofiste oturmasam da koşarak çalışsam ama o da olmuyo..callenle birlikte yürüyüşleri de arttırıyım kurtulayım şu kalın halden..
anaaaaaa biz başka haberler bekliyorduk
İpeek ben de kot bedenlerine takmış durumdayım...şu an 27yim (bu bile bol oluyo)..benim basenim,iç bacağım ve alt bacağım çok kalın..onları inceltmeliyim..işte ofiste oturmasam da koşarak çalışsam ama o da olmuyo..callenle birlikte yürüyüşleri de arttırıyım kurtulayım şu kalın halden..
Canimcim ablam da 2004; ykal mezunu..:)sana boşa kanım ısınmadı benim..sizin tüm öğretmenlerinizi tanırdım..nazan hocaniz vardı..herr kazan..sonra inceman adında bi matematikçi..daha da zorlasam çıkar :)
Hoşgeldin örtmenim, gel tabi gel, kitabı 3 kere okudum demen de bi manidar geldi ama neyseeee
Aliye abla hamdolsun evın dagınıklıgı ve pislıgı dışında bırşey olmamış..işim geregı sureklı seyahet etmek zorundayım ve evım çogunlukla boş kalırdı..hiçte bırşey olmazdı ama bu defa ıyı denk getırmışler :)) hırsız elı boş ama 3 kapı bır korkuluk parası bırakarak gıttı :))
bu arada duraksaman geçtı mı Aliye abla - görebıldın mı yenıden ? söyledıgın ılacı aldım ödem için çok faydasını gördum teşekkur ederım.. bende eskışehıre gıdınce annemde bagırsak çalıştıran bır toz varmış onu keşfettım..ınanılmaz bagırsakları hızlandırıyor..Bence dıyete çok dıkkat etmesemde kılo almamamın ıkı nedenı bunlar olmalı..:))
Demiştim yaa. 1 kasıma kadar vadesi var diye. Aslında adam ciddi ama canımı sıkan şeyle olacak gibi hissediyorum. Uzatmanın anlamı yok. Tam haberi yok ama 2 gündür çıkmıyorumm onunla. Akşam dışarda gördü beni. Bozuldu tabi biraz. Aradı gece açmadım. Bu sabah da tık yok.
Ben artık uğraşamıyorum Aliyecim. Çabuk sıkılıyorum sanırım. Ama bu şımarıklıktan değil. İçime sinmediğinden. keyif almaz oldumm son zamanlarda. Büyün arkadaşlarımla tanıştıı kaynaştı ama ben tatmin olamadım nedense. Hep ALLAHIM HAYIRLI DEĞİLSE İÇİMİ SOĞUT diye dua ederim ben. Sanırım öyle oldu. Pofff bahsedince canım sıkıldı. AHlbuki bugün gayet neşeliydim.
ben de 31 beden kot giyiyorum diye seviniyorum iyi mi,utandım bak şimdi:26:
bu arada ipektoşum şaşırttın beni haaa ama nedense de iyi yapmışsın gibi geldi,hayırlısı olsun
ben satışa çıkıyorum kızlar,4 gibi dönerim sanırım,çok kaynatmayın öpüldünüz
ben de 31 beden kot giyiyorum diye seviniyorum iyi mi,utandım bak şimdi:26:
bu arada ipektoşum şaşırttın beni haaa ama nedense de iyi yapmışsın gibi geldi,hayırlısı olsun
ben satışa çıkıyorum kızlar,4 gibi dönerim sanırım,çok kaynatmayın öpüldünüz
arkadaşlar şu tickerı değiştırmek istıyorum ama olmuyor bır bılen varsa yardım edebılır mı ?
Olur ilk zamanlar çok da zorlamaaa. İnan geçecek. Minüsküs falan kalmayacakkkk
emiştim yaa. 1 kasıma kadar vadesi var diye. Aslında adam ciddi ama canımı sıkan şeyle olacak gibi hissediyorum. Uzatmanın anlamı yok. Tam haberi yok ama 2 gündür çıkmıyorumm onunla. Akşam dışarda gördü beni. Bozuldu tabi biraz. Aradı gece açmadım. Bu sabah da tık yok.
Ben artık uğraşamıyorum Aliyecim. Çabuk sıkılıyorum sanırım. Ama bu şımarıklıktan değil. İçime sinmediğinden. keyif almaz oldumm son zamanlarda. Büyün arkadaşlarımla tanıştıı kaynaştı ama ben tatmin olamadım nedense. Hep ALLAHIM HAYIRLI DEĞİLSE İÇİMİ SOĞUT diye dua ederim ben. Sanırım öyle oldu. Pofff bahsedince canım sıkıldı. AHlbuki bugün gayet neşeliydim.
hiç sıkma canını. belli bir yaştan sonra, insan leb demeden leblebiyi anlıyor ve biliyor başına gelecekleri. hissettiğin ve ne olduğunu bilmediğin şey de odur. his işte... ama ben de medoşa katılıyorum. niyeyese bana da iyi etmişsin gibi geldi.
Herşeyinnnnn hayırlısııııııı kuzummmmmm, en son biyerlerde güneşleniyodunnnn hani devam güneşlenmeyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?