protesin yemek susatır normal.. hem daha iyi ya bol su içmek gerek zaten :) ben de daha günün yarısını az geçti bitirdim 2 lt suyu...
ama benim bugün bir baş ağrısı bir uykusuzluk halim mevcut.. ataktan sonra geçer umarım..daha bugün 2 sızlanmak yok bana :)
İlk günler zor canım, ben de 4 gün atak yapmıştım, çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, ama seyirde kalmıyor hiçbiri. Su içmen de güzel, umarım hep böyle devam eder. Saf protein günleri daha çok susatıyor ama sebze girince işin içine azalıyor su isteği. Ben şimdi 2 lt yi bile bitiremiyorum sanırım(kendime kızayım bu arada)
ama linkler ölü malesef dosyalar yok yani.. yada benim bilgisayarda mı açılmadı ki?
ama linkler ölü malesef dosyalar yok yani.. yada benim bilgisayarda mı açılmadı ki?
İlk günler zor canım, ben de 4 gün atak yapmıştım, çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, ama seyirde kalmıyor hiçbiri. Su içmen de güzel, umarım hep böyle devam eder. Saf protein günleri daha çok susatıyor ama sebze girince işin içine azalıyor su isteği. Ben şimdi 2 lt yi bile bitiremiyorum sanırım(kendime kızayım bu arada)
Dukaniçelerimmm,
Yurt içinde isteyen herkese CALLEN cd si itinayla hediye edilir. Bana adres isim ve telefon yazın özelden yeter. Ertesi gün elinize (Kargodaki gecikmelerden kesinlikle sorumlu değilim. Birdeiş güzar iş arkadaşlarındannnn. Bazen yürütebilenler oluyor daaa. örnekle sabittir...)
Aa bu arada daha bilmem kaç mesaj atmadığımdan özeldenyazamıyorum diyen çömezz. Evet evet sen.. Sana diyorum. Sende bana" nickim et zortmailden" mail atabilirsinnn. Anladın sen onuuu
:)
dely cim sende 3 bardak yeşil çay çarpıntı yapmıyormu yav ben 2 bardak içiyorum yapıyor
su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn
ayrıca hatırlatayım su içmek olası nefes-ağız kokusunu ihtimalini de azaltıyor :)
attım mesaj o zaman ben :)
Tamam şekerler, bana kızın, su iç deyin. :13:
Bugünlerde çok üşüyorum ya sanırım ondan suyu görmeye bile tahammül edemiyorum, içtiğim her yudum sırtıma yapışıyor sanki :)) Ama içmem gerek, bırakmayın peşimi
Bugünlerde çok üşüyorum ya sanırım ondan suyu görmeye bile tahammül edemiyorum, içtiğim her yudum sırtıma yapışıyor sanki :)) Ama içmem gerek, bırakmayın peşimi
Bugün kargo gitti. Ayrıca yarın Callen in yeni versiyonlarını da cd ye ekleyeceğim. Göbek için olanı var. 2. aşaması var. Sabah akşam olanı var...
ŞAnslı dişçisin velhasılll.
Sende bize diş yollarsınn yada diş perisii olmazmı :)
Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..
bırakmayız :)
bu arada ben de donuyorum bugün..havalardan olsa gerek..
şanslı günümde imişim diyelim yoksa eşek şansı vardır aslında bende :)
dişle ilgili bir sıkıntı olursa soru cevaplarla zaten destek olmaya çalışıyorum, yolunuz düşer gelirseniz de yaparız tabi bişeyler, dukan kardeşliği :)
ben yapıyorum öğretmenim özellikle şu popo sıkarak yapılan hareketi çok seviyorum :)
ben daha 32 yi seviniyorum. üstelik 153 boyla)))
madesaaa sen hatun olmuşsun kiii :)) neyden utanıyosun valla süper gözüküyodun :)
Walla annem de öyle dedi akşam. İçinden azıcık bile gelmiyorsa bırak dedi ve beni çok şaşırttı. O üzülürdü geneldee ayrılıklarımaa.
Kankamın eşi bile aradıı 2 gün önce. Bu adamda bize uymayan bişeyler var çözemedim diyee.
Medoşumda sende neden öyle hissettinizki halbuki çok yüzeysel anlattım ben sizze. Haydaaa ne iştir bende anlamadım şimdi bu iş.
Heyoooo haydin MALDİVLEREEEE. Bronz kaslı oğlanlar var etraftaa hadi gelin sizde kızlar. Kiloları geldiğiniz yerde bırakmayı unutmayınnnnn amaa :)
Canım, ben de yazacaktım sana ama merve uzun uzun yazmış :)) Geçecek canım merak etme
Kuzummm dedim ya ben sana, protein gününü ilk haftalarda hep unutuyordum ben, şimdi kararı sen ver, başka kaçak yoksa bişey olmaz de devam et, ya da yarın yap
Canımmm, hayırlısı buymuş de, boşver gitsin, içine soğukluk girdiyse zaten zorlamayla olmaz o iş. :13:
Mutsuz olacak bişey yok canım yaaaHepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:
Boyun kaç bakalım
Hoşgeldin, hayırlı olsuunnnYazıyorum. Boyun kaç peki
İçinden gelmiyorsa en iyisi yapmışsın canıımmmHiiççç canın sıkılmasın. Aklın da kalmamış hiç. Gayet netsin. Demek ki o kişi o kişi değilmiş.. Zaten öyle olsa soğumazdın ki böyle. Hayırlıysa beriii, hayırsızsa geriiii..!! Demek hayırlısı değilmiş.. Şimdi gelsin Maldivlerdekiler
Tebrikleeerr
Bizim için de hayırlısı değilmiş demek hahahaKilo vermemenin de hayrını icat ettik desene
Ondan bişey olmaz kuzu yaaa! Yani ben bi çok şeye bişey olmaz diyorum bazı bazı amabundan gerçekten bişey olmaz. Bence için rahat olsun Fıstıksın fıstııkkkkk!!!
Tebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhhHemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha
Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:
Aldatmaca falan yoookkk!! Sadece biraz ödem atıyor insan ilk günler. Ama olsun kii.. Kilo kilodur kiiiTebrikleeerr
Pekkiiiii!! Kimseye sormadığım bi soru soriyim ben de sana: Boyun kaç?
Demek buralara yazmadan sinsi sinsi verdin kiloları heeeTebrikleeer :)) Amacına ulaşırsın inşallah!
Tatlılar seninle olsun ama yimeee:))
Dukaniçelerimmm,
Yurt içinde isteyen herkese CALLEN cd si itinayla hediye edilir. Bana adres isim ve telefon yazın özelden yeter. Ertesi gün elinize (Kargodaki gecikmelerden kesinlikle sorumlu değilim. Birdeiş güzar iş arkadaşlarındannnn. Bazen yürütebilenler oluyor daaa. örnekle sabittir...)
Aa bu arada daha bilmem kaç mesaj atmadığımdan özeldenyazamıyorum diyen çömezz. Evet evet sen.. Sana diyorum. Sende bana" nickim et zortmailden" mail atabilirsinnn. Anladın sen onuuu
:)
Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.
Evet callenin popo hareketleri çok zevklidir. Pelvis olayı beni acayip mutlu eder. ben neden kırmızı gecelikle yapıyorum calleni sanıyorsunuz. Sayfa bilmem kaçlarda günlerce bunun geyiğini yaptıkk sitede. Bak medesam sağlam bi cvp yazar şimdi bunaaa :)
Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?