Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İlk günler zor canım, ben de 4 gün atak yapmıştım, çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, ama seyirde kalmıyor hiçbiri. Su içmen de güzel, umarım hep böyle devam eder. Saf protein günleri daha çok susatıyor ama sebze girince işin içine azalıyor su isteği. Ben şimdi 2 lt yi bile bitiremiyorum sanırım (kendime kızayım bu arada)

ben bir ara atak olmadan da günde 2 lt su içiyordum..çoktandır içemiyordum 1 1.5 ancak oluyordu çaylarla birlikte.. umarım devam ederim su içmeye.. hem selülite de iyi geliyor cildi güzelleştiriyor su içmek..

ama linkler ölü malesef dosyalar yok yani.. yada benim bilgisayarda mı açılmadı ki?

Dukaniçelerimmm,
Yurt içinde isteyen herkese CALLEN cd si itinayla hediye edilir. Bana adres isim ve telefon yazın özelden yeter. Ertesi gün elinize (Kargodaki gecikmelerden kesinlikle sorumlu değilim. Birdeiş güzar iş arkadaşlarındannnn. Bazen yürütebilenler oluyor daaa. örnekle sabittir...)
Aa bu arada daha bilmem kaç mesaj atmadığımdan özeldenyazamıyorum diyen çömezz. Evet evet sen.. Sana diyorum. Sende bana" nickim et zortmailden" mail atabilirsinnn. Anladın sen onuuu

:)

su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn

attım mesaj o zaman ben :)

ayrıca hatırlatayım su içmek olası nefes-ağız kokusunu ihtimalini de azaltıyor :)

dely cim sende 3 bardak yeşil çay çarpıntı yapmıyormu yav ben 2 bardak içiyorum yapıyor

Kızlar bende de çarpıntı yapıyo,
bi yerde okumuştum,yeşil çayda kafein içerdiği için fazlası kahve gibi çarpıntı yapıyo..ben sınavlara çalışırken kahve açmazdı uykumu yeşil çay açardı kahveden daha bile çok kafeinli bence

su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn

ayrıca hatırlatayım su içmek olası nefes-ağız kokusunu ihtimalini de azaltıyor :)

Tamam şekerler, bana kızın, su iç deyin. :13:

Bugünlerde çok üşüyorum ya sanırım ondan suyu görmeye bile tahammül edemiyorum, içtiğim her yudum sırtıma yapışıyor sanki :)) Ama içmem gerek, bırakmayın peşimi

attım mesaj o zaman ben :)

Bugün kargo gitti. Ayrıca yarın Callen in yeni versiyonlarını da cd ye ekleyeceğim. Göbek için olanı var. 2. aşaması var. Sabah akşam olanı var...
ŞAnslı dişçisin velhasılll.
Sende bize diş yollarsınn yada diş perisii olmazmı :)

offf benim bugünkü baş ağrım bundan dolayı demek....

Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..

bırakmayız :)
bu arada ben de donuyorum bugün..havalardan olsa gerek..

şanslı günümde imişim diyelim yoksa eşek şansı vardır aslında bende :)
dişle ilgili bir sıkıntı olursa soru cevaplarla zaten destek olmaya çalışıyorum, yolunuz düşer gelirseniz de yaparız tabi bişeyler, dukan kardeşliği :)

Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.

ben yapıyorum öğretmenim özellikle şu popo sıkarak yapılan hareketi çok seviyorum :)

Evet callenin popo hareketleri çok zevklidir. Pelvis olayı beni acayip mutlu eder. ben neden kırmızı gecelikle yapıyorum calleni sanıyorsunuz. Sayfa bilmem kaçlarda günlerce bunun geyiğini yaptıkk sitede. Bak medesam sağlam bi cvp yazar şimdi bunaaa :)

Kuzum bekliyoruz tabloyu.
Erken verki biraz inceleyelim hep birlikte. Nilü nerde yaaaa.
Sevgide işkolik oldu başımıza...
Ay sıkıldımmm yazsanıza bişeyler...

ben daha 32 yi seviniyorum. üstelik 153 boyla )))

süppersin aliyemmm benim yaaa
bak ne dicem,neslim gelirken izmire seni de atsa bohçasına da beraber gelseniz nasıl olur,ben seni bi kucaklasam falan
kız biz yanyana matruşka bebekler gibi oluruz vallahi

madesaaa sen hatun olmuşsun kiii :)) neyden utanıyosun valla süper gözüküyodun :)

hatun mu olmuşum,len kilo vermeden önce neydimki ben

ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum
bu arada sevgi nerde yaa,onu da rüyamda gördüm dün gece hayır olsun

canım başka kaçak olmadı,öğlen çok az dönerle yoğurt yedim.sabah da peynirle 2 dilim ekmeğimi yemiştim.akşam da protein yicem.yulaf kepeği yemedim bugün,onu yemeyip ekmek yerine saysam olma mı
yarın olmaz çünkü yarın öğlen ödül öğünümü yemeyi düşünüyorummmm

fıstıkım ben fıstık ohhhhh
karar verdim yaa 2 dilim ekmek yedim diye rotamı şaşırtmayacağım,protein gününe devam

heheh evet benim cd'mi bob çalmıştı

bitanem yaaa noluyorsun kuzum sen,sanırım üşüttün dikkat et kendine lütfennn

hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona

Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..

evet yapıyorum..sabah geç uyanmışım geç kalacaktım ama yine de yaptım :) neyse ki gelip de bekleyen hasta olmamış o arada

bir de sayende callan olayına girişeceğim inşallah bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…