elma dilim patates gibi, patates kızartmasından az kalınca yani. daha ince de kesbilirsin. kabak zor pişen birşey değildir. mümkünse metal tepsi kullan. ısıyı daha yoğun iletiyor. fırnın ısısı yüksek olsun. öyle ekmek pişirdiğimiz ısıda değil. biraz daha yüksek olsun. tam derece söyleyemiyorum. çünkü benim fırın dandik. sanırım 250-300 civarıydı. bi de tepsiye kabak dilimlerinin sırtı gelsin. nasıl anlatayım bilemedim ama şöyle diyeyim, ne kadar az yeri tepsiye değerse o kadar iyi. açıkta kalan yerler çıtır, tepsiye ve diğer kabak dilimine değen yerler yumuşak oluyor.
ben baharat koymadım. baharat yanar ve acır o kadar yüksek ısıda. sadece tuz ve azıcık zeytinyağı ile harmanladım. yanında bol baharatlı ve azıcık sarmısaklı yoğurt sos yaptım. baharat olarak da pul biber karabiber kimyon nane kekik koydum. sosa batırıp batırıp yedim.
benim yoğurtlar da evde mayalanmış ama mayalanmış yoğurttan mayalıyorum ben genelde. es kaza yağlı olsa bile sonraki aşamalarda mayalaya mayalaya o yağ oranı azalmaz mı acaba. yoğurttan sıkıntı çıkmaz diyodum ama aklım karıştı şimdi benim
Aliyem nasıl güzel anlattın hemide tam yemek saati dibim düştü
İlk fırsatta alacağım marketlerde hazır soyulmuşlar var onlardan olabilir mi?
Evet buna cevap bekliyodumkatılıyorummm ve sevindim ben de sarısı beyazı ayıramam yaa o kadar da değil
Canım benim bu yazdıklarım benim yanlışlarım değil bi arkadaşın yazdıklarıydı paylaştım ama yine de sınırlı izinlilerden uzak durman için sana destek olabilirim..ben zaten cezalıyım bu aralarsınırlı izinli kullanmıyorum,dün ice tea aldım 2 tane light belki bu hafta onu içerim bi tek..başka da elimin altında sınırlı izinli yok zaten...istesem de yiyip içemem
ama bizim süt dışardan geliyo, kesin yağlıdır o ya. sütçüye mi sorsam acaba yağınıönemli olan sütün yağlı olup olmadığı. mayaladığın yoğurdun yapından nolacak ki. topu topu 1 kaşık yoğurt o.
hımmm bak şimcik bu olmadı,güçlendirmede verilenler için de ekstra güçlendirme yapmak gerekir mi ki,hoş ben vermedim henüz ama ekimle love düşünsün şimdilik
heee benim kocişimi başkalarına kertmeyin bakiiim,hem kadın ölmüş gitmiş,mis gibi adamı o kadına mı layık gördünüz burda ben dururkennasıl geçti kız yeni çocukla h.sonun ?
ben de sabah otobüste bir çocuk gördüm ay çok hoştu ama otobüs yolcusu değildi tipinden belliydi
ayakta karşılıklı duruyorduk.bu şoförler de olur olmaz yerlerde fren yaparlar niye ben çocukla karşılıklı dururken fren yapmaz ki,yapışsaydım çocuğun üstüne tanışma vesilesi olsaydı sonra benim callen yapıp pelvis çalışasım gelseydi otobüsün direklerinde
ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim
elma dilim patates gibi, patates kızartmasından az kalınca yani. daha ince de kesbilirsin. kabak zor pişen birşey değildir. mümkünse metal tepsi kullan. ısıyı daha yoğun iletiyor. fırnın ısısı yüksek olsun. öyle ekmek pişirdiğimiz ısıda değil. biraz daha yüksek olsun. tam derece söyleyemiyorum. çünkü benim fırın dandik. sanırım 250-300 civarıydı. bi de tepsiye kabak dilimlerinin sırtı gelsin. nasıl anlatayım bilemedim ama şöyle diyeyim, ne kadar az yeri tepsiye değerse o kadar iyi. açıkta kalan yerler çıtır, tepsiye ve diğer kabak dilimine değen yerler yumuşak oluyor.
ben baharat koymadım. baharat yanar ve acır o kadar yüksek ısıda. sadece tuz ve azıcık zeytinyağı ile harmanladım. yanında bol baharatlı ve azıcık sarmısaklı yoğurt sos yaptım. baharat olarak da pul biber karabiber kimyon nane kekik koydum. sosa batırıp batırıp yedim.
iyi öglenler kızlarr..bugun işler yogundu bide biraz sorunluydu,,off Pazartesi Pazartesi kafam kazan oldu..gecmişi o yüzden okuyamadım hafta sonu baya yazmıssınız cunkugecen haftayı 52.1 ile kapattım,eger bu hafta 51 kusurlu bı rakam görürsem,haftaya guclendırme 2.yarıya geciorum kızlar,artık yetti gari cumartesi dukan öncesi zayıf kızlarda görüpte hasetlikten çatladıgım,dar we mini bi elbise ile aldım aksam onla dısarı cıktım,2 senedır benı gormeyen arkadas sok oldu..fotoları alınca paylasırım,,bikere daha dedim Dukan amca Allah ne muradın warsa wersin die,cunku benım icin o gobekle bu tarz kıyafetler hep hayaldi.sanırım bizden aldıgı dualarla bu dukan,en günahkar insan olsada Cennete gider
cnm ewt ben ekime sölemiştim bunu daha önce,,güçlendirmede werdiklerimizede yapıoruz.o nedenlede uzadıkca uzuor iştebu arada oğuz fln deilde medesam engin war yazılan bende o olmazmı bıdaha yatsan ruyaya gecen gun bı kurye fırmasının yetkılılerını cagırmıstık anlasma yapmak ıcın,,gelenlerden bitanesi ztn yazılmıstı kaşı gözü ile belli etmişti,,bugunde iyi haftalar bahanesi adı altında yazmıs uygun bigun sizi yemege dawet etmek isterim die tipim değildi ama yaww,,gidip gitmemekte kararsızım o yüzden
cnm tatlandırıcı olmasada ıcındekı kakao vs sınırlı ızınlı sonucta we her gun kullanılırsa duraklama yapar dior.
eneeee niye öyle anladimki ben onuuu
ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim
selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:
şekerliii olmaaazz
şekerliii olmaaazz
şekerliii olmaaazz
ben sütü sütaş yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdu da yörsan yarım yağlı kullanıyorum. light olanları yiyemedim bir türlü. hem çok cıvık hem de çok ekşi. yoğurdu evde mayaladığını söyemişsin. eğer light sütle mayalıyorsan tamam ama sokaktan aldığın sütle mayalıyorsan o normal yağlı yoğurt olur. kaynadıktan sonra üzerinde tutan kaymak, süt yağının çok az bir kısmını içerecektir. malum ılık sütte yağ erimiş halde olacaktır zaten. onu evde ayrıştırman mümkün değil demeyeyim ama çok zor. sütü uzun süre işlemden geçirip (çırpma-karıştırma gibi) kaymağını ayrıştırman gerekir.
anammm ben sana oğuz mu demiştim,yok yok engindi onun adııı,çık bir bak bakalım canım yaaa,içine sinerse başlarsın sinmezse de yok yakınken yok ver
kız bak bakalım eğer sizin iş olursa arkadaşı falan varsa beni de unutma haa,benim de başımı bağlayın artık ya
selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:
yook şekerli değil zaten :)
canım ben sütaşın günlük light sütü içiyorum çok beğendim diğer sütler gibi değil dene istersen
şekersizi de olmaz sanırım. o tarz kahveerde krema vardır ve yağlıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?