Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aliyem nasıl güzel anlattın hemide tam yemek saati dibim düştü

İlk fırsatta alacağım marketlerde hazır soyulmuşlar var onlardan olabilir mi?

önemli olan sütün yağlı olup olmadığı. mayaladığın yoğurdun yapından nolacak ki. topu topu 1 kaşık yoğurt o.

Evet buna cevap bekliyodum katılıyorummm ve sevindim ben de sarısı beyazı ayıramam yaa o kadar da değil

ben günde en az 2 yumurta yiyorum. 5 e kadar çıktığım günler bile oluyor. ekmekt, çorbaydı derken...

şimdi söylemeye koktuğum birşeyi daha söyleyeceğim. işin gerçeği şu ki; bu diyette de başka diyetlerde de, hiç kaçamak yapmasan, sınırlı izinli tüketmesen, diyete harfi harfine uysan bile, duraklama yaşıyorsun.

lütfen yanlış anlaşılmasın;
protein tüketimini azaltmak,
sınırlı izinlileri abarmak,
kaçamak yapmak
duraklamaya sebep olur. hatta duraklamayla kalmaz, + görürsünüz. bu ayrı konu.

benim söylediğim şu; bu saydıklarımın hiçbirini yapmasanız bile, duraklamaya girebilirsiniz. ben diyetin başından beri her 4-5 kiloda bir duraklamaya girdim. ilk başta 1 hafta sürdü, sonraki 15 gün, ondan sonrakilerde nerdeyse 1 ay. bu vücudunuzun direnciyle ilgili birşey.
her duraklamada telaşa düşmeye gerek yok. sabırla bekleyeceksiniz. en fazla yapabileceğiniz yürüyüşü (ya da ne spor yapyorsanız onu) biraz artırmak ve yeşil çay, su gibi şeyleri biraz artırmak. form çayı içiyorsanız, markasını ve içeriğini değiştirmek de faydalı olacaktır.

eneeee niye öyle anladimki ben onuuu

ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim

yürüyüş sonrası şu bacaklarmdaki hareketi çok seviyorum, sanki kalbim üst bacaklarımda atıyomuş gibi oluyo resmen delimiyim neyim

önemli olan sütün yağlı olup olmadığı. mayaladığın yoğurdun yapından nolacak ki. topu topu 1 kaşık yoğurt o.
ama bizim süt dışardan geliyo, kesin yağlıdır o ya. sütçüye mi sorsam acaba yağını

iyi öglenler kızlarr..bugun işler yogundu bide biraz sorunluydu,,off Pazartesi Pazartesi kafam kazan oldu..gecmişi o yüzden okuyamadım hafta sonu baya yazmıssınız cunku gecen haftayı 52.1 ile kapattım,eger bu hafta 51 kusurlu bı rakam görürsem,haftaya guclendırme 2.yarıya geciorum kızlar,artık yetti gari cumartesi dukan öncesi zayıf kızlarda görüpte hasetlikten çatladıgım,dar we mini bi elbise ile aldım aksam onla dısarı cıktım,2 senedır benı gormeyen arkadas sok oldu..fotoları alınca paylasırım,,bikere daha dedim Dukan amca Allah ne muradın warsa wersin die,cunku benım icin o gobekle bu tarz kıyafetler hep hayaldi.sanırım bizden aldıgı dualarla bu dukan,en günahkar insan olsada Cennete gider

cnm ewt ben ekime sölemiştim bunu daha önce,,güçlendirmede werdiklerimizede yapıoruz.o nedenlede uzadıkca uzuor işte bu arada oğuz fln deilde medesam engin war yazılan bende o olmazmı bıdaha yatsan ruyaya gecen gun bı kurye fırmasının yetkılılerını cagırmıstık anlasma yapmak ıcın,,gelenlerden bitanesi ztn yazılmıstı kaşı gözü ile belli etmişti,,bugunde iyi haftalar bahanesi adı altında yazmıs uygun bigun sizi yemege dawet etmek isterim die tipim değildi ama yaww,,gidip gitmemekte kararsızım o yüzden

ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim

cnm tatlandırıcı olmasada ıcındekı kakao vs sınırlı ızınlı sonucta we her gun kullanılırsa duraklama yapar dior.

hımmmm bak çok merak ettim şimdi,ilk fırsatta yapıcam bunu sağol kuzu

anammm ben sana oğuz mu demiştim,yok yok engindi onun adııı,çık bir bak bakalım canım yaaa,içine sinerse başlarsın sinmezse de yok yakınken yok ver
kız bak bakalım eğer sizin iş olursa arkadaşı falan varsa beni de unutma haa,benim de başımı bağlayın artık ya

eneeee niye öyle anladimki ben onuuu

kase boyutunu küçült o zaman azcık..bi de türk kahvesi saldırılara karşı iyi bi önleyici aklınızda bulunsun

selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:

canım ben sütaşın günlük light sütü içiyorum çok beğendim diğer sütler gibi değil dene istersen

ahahah,,tmm sekerım sen aklımdasın merak etme

selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:

şekersız olsada ıcınde krema war.o nedenle olmaz.

canım ben sütaşın günlük light sütü içiyorum çok beğendim diğer sütler gibi değil dene istersen

ben her gün süt içmiyorum zaten. ekmekte falan kullanıyorum sütü. bulunduğum semtte günlük light süt satılmıyor. ama dışardaysam ve acıktıysam, bir marketten günlük light süt alıp içiyorum içiyorum ben de. lightı yoksa normalini de içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…