Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ihihihihiihi ne güzel kabusmuş o öyle

anaaa dely ben onu hiç düşünmedim heee doğru diyosun 1 aydan fazla oldu ben bunları terziye vereli,eeee daha da adarlmışımdır ben pühhh yaa,neyse denerim bol gelirse becerememişsin diye de çemkiririm adama

:)
Ben kaçar cümleten iyi akşamlar. Gece görüşürüz elbettt.
Byeeeeeeeeee

iyi akşamlar kuzular ben de kaçtım,byeeee

kahvaltıyı sağlam yapmayınca akşamları doymak bilimiyorum kendı adıma... Daha erken kalmaya calıssan... Cok uyumakta ıyı degıl sonucta
valla işin kötü kısmı dicem ama değil ben acıkmıyorumda akşam et yersem sorun yok ama salata yapınca acıkıyorum :) 7da kalkıp kan hapımı içiyorum 9dada uyanıyorum ama canım yemek istemiyor su ile idare edip kahvaltıya geçiyorum 11-12 gibi :)
valla bende dün uçuk çıkmış gece bide dudağım çatladı kuruluktan sanırım

kitapta sanki yazıyor şu kadar kilo için bu kadar atak yapın diye bir bak istersen testede 10 kg daha ekle vermen gereken sonra yap eğer kitapta yazmıyorsa sonra yarısını yap atağın mesela ben 60 olmak istedim 5 gün atak verdi kaçamak yaptığım için 7ye tamamladım 2-3 gün atak senin için yeterli olur diye tahmin ediyorum ama iyice bir oku araştır dukanda bana 62 küsürmu ne olman gerek demişti
canlar hani aylar önceee terziye cicilerimi vermiştim ya daraltması için,hiç sormuyosunuz.heh ben söliiim işte en sonunda bu akşam gidip alıcam bakalım nasıl oldular
vallahi geçen aklımdaydı çıkışta terzi öpücek seni inşallah güzel olmuştur olmadıysa vay haline

sabah tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra baktım ki 71,8 olmuşum pek mutlu oldum inşallah yarına biraz daha fark eder regl öncesi meraklardayım 70e inemedim ya eve taşınalı 7 ay oldu kimse gelmedi ben diyete başladım millet dökülmeye başladı bugün misafirim var cmrtde offf sabrımı deniyorlar yahuuuu aaa birde callana devam ediyorum ama şu 6 gün yap 1 gün ara olarak değil hafta içi yapıyorum haftasonu olmuo ama genede fark edicek inşallah

İpeğin içine zeynep kaçmış

selamlar,

oku oku zorla bitirdim yazdıklarınızı okumayı.

öncelikle medesa ve diğer dukancanlarla buluşmayı ve sizlere bulaşmayı gerçekten çok istiyorum. ama haftasonu şehir dışına çıkma ihtimalim var. ben size son durumu yazar bilgi veririm. ama gelemesem bile benim yerime birbirinizi öpün.

bu sabah saat çalınca uyanamadım ve krep yapmaya vaktim kalmadı. sabah kahvaltısını süt ve neskayfeyle geçiştirdim. öğlen yemeğinde az turşu, ciğer ve soda. aralarda yine neskayfe. akşama kek yapayım da kepek hakkımı kullanayım. buzluktan ne tavuk ne de et indirdim( yumurtalı bişiler yapayım.

Selam Kızlar,

11. Dukan günüm de bitti çok şükür.
Bugünkü menümü veriyorum.

Sabah 1 bardak süt

Öğle 3 ızgara köfte, 150 gram kadar haşlanmış tavuk, 1 bardak ayran

Ara 1 bardak biberiye çayı

Akşam fırında yağlı kağıtta levrek yanında azıcık soğan

regl olamadım hala şiştim şiştim balon oldum resmen.
tatlı krizim için dr oetker in şekersiz tavuk göğsünü aldım light süt ve tatlandırıcı ile tatlandırdım. şimdi buzlukta. bakalım nasıl oldu.

selam kızlar bugun ki menümü yazıyorum sizlere

sabah:1yumurta 3kaşık süt yarım çorba kaşığı yulaf kepeği ve yağsız lordan oluşan krep

öğlen:1kase yogurt içine 1çorba kaşığı yulaf kepeği

akşam:fırında balık

ohhh afiyet olsun ablacım :) sabah 1 bardak sütle doyuyormusun ben kalktığımda kurt gibi aç oluyorum yulaf kepeği yemeden doyamıyorum tatlı nasıl olmuş bende merak ettim begenirsen denemek isterim :)

Chai demleme teknigimi gelistirmek istiyorum.

ilk once yarim bardak sutle yarim bardak suyu karistirip isittim. sonra direk demleme posetini icine attim. Boyle tadi cok guzel olmustu, acaba sadece sutle yapsam nasil olur dedim.

ikinciyi sadece sutu isitarak, poseti 5 dakika beklettim. cok guzel salep gibi oldu. Ama butun gunluk icecegim sutu sadece chai de kullanmak, biraz fazla luks kacti. daha nasil aromasini cikarabilirim dedim.

Ilk once yarim bardak suyu mikrodalgada isittim. 5 dakika chai demledim. ustune soguk sutu kattim. bir daha mikdalgaya attim bardagi. Boyle tadi cok daha fazla cikti. hafif geniz yakmasi durumu soz konusu oldu. Ama ben daha baharatli olsa yine icerdim. Simdilik bu kadar ugrasmak yeter:)

Internetten arastirdim, insanlar kendi chailarini karistiriyolarmis. Ve ocakta kaynatarak tadi cok daha iyi cikiyomus. Bakalim tadindan hala bu kadar hoslanmaya devam edersem sonraki asamalar da belli oldu.

kızlar seyir evresini nasıl geçirsem kararsız kaldım :26::26::26:

1/1 mi yoksa
5/5 mi yapmalıyım siz hangisini yapıyorsunuz ve önerileriniz nelerdir?

canım sen hangisini alıyorsun chainin ? bir çok çeşiti vardı ama karar veremedim hangisini alacağımaa...

1/1 mi yoksa

kesinlikle 1/1 canım , 5/5 i takip etmesi daha zor olur ve sıkabilir bence

2 yumurtayı çılbır yaptım. üzerine light yoğurt ve baharatla yedim. bugünkü kepek hakkım için kek yapıp fırına attım. 10 gündür sabahları krep yapıp yiyordum. yine keke geçiyorum.

kekim pişerken kuzey güney eşliğinde size bakayım dedim.

canım sen hangisini alıyorsun chainin ? bir çok çeşiti vardı ama karar veremedim hangisini alacağımaa...

Ben buyulu bohcaninkini kullaniyorum. Mistik Chai icenlerde var.

Ben biraz daha baharatli olsa daha cok tercih ederdim. mistik chai icin bir sey diyemiyecegim.

Ama kesinlikle tadi cok guzel bir sey. denemeni tavsiye ederim.

Herkese iyi akşamlar!

balkabağından cips yapan ve beğenen var mı? Yapmaya korktum da

hep tatlısına alışmışız.... biberli-tuzlu nasıl olur bilemedim

Güzel oluyor, kabuğa yakın kesilmesi ve bol baharatlı olması şartıyla.

Ah o tavuklara soslar bir güzel yakışıyor ki... Soya sosu, sirke, sarımsak, tatlandırıcı, az nişasta - tatlımsı ekşimsi Çin sosu oluyormuş mesela, muhteşem muhteşem! Domatesli, fesleğenli başka başka soslar yapmak da önümdeki hedefler arasında.

Tatlandırıcı cidden gerçek şekerin hissini vermiyor, fazla yersem ağzımda metalimsi tatla oturuyorum. Ama o kandaki şeker yükselmesini, kafama şeker vuruşunu hissedemiyorum, o tatmin tamamen olmuyor. Gerçi zaten olmaması gerek, kendimi kandırmama fırsat veriyor en azından tatlandırıcı. :) O son cümledeki hissiyatı anlayabiliyorum, paylaşmak istedim. :)

Ben son bi kaç gündür böyle insanlık dışı yumurta tüketiyorum normalde 2 yi geçmezdi..

Testlerimi yaptırmadımmmm...hiç bişeyimden haberim yok :18:

Aile hekiminde veya poliklinik-hastanede genel tarama yaptırabilirsin canım içinin rahatlaması için. Doktor test yazmaya nazlanırsa, "Gençsin ne kolestrolü" gibisinden cümleler kurarsa da ailede var dersin, diyetle zayıflıyorum dersin, dersin babam dersin. :) Hareket ettiğin için, sporuna özen gösterdiğin için kötü kolestrolün yüksek çıkmaz bence, herşey harekette bitiyor. Ama gene de baktır için rahat olsun, ben test sonucum iyi çıktığından beri daha rahat yiyorum yumurtamı falan.

68 gun oldu. benimle baslayan cimcime, yirmi vardi. internet bagimlisi bizden biraz sonra basladi. bakalim iki ay tutunabildik. devamli olsun.

Bugün 58. günüm teker topar geliyorum ardınız sıra. İnşallah korumaya kadar fazla fire vermeden kazasız belasız gelelim.

Diyetten önce bende ne zaman aft çıksa annem "Gene neleri karıştırdın da yedin, mide fesadı göstergesi bu" derdi aklıma o geldi.

1/1 mi yoksa

Kitapta ikisinin de etkisinin aynı olduğu söyleniyor. Genelde herkes 1-1 yapıyor, 5-5 çok daha sıkıcı ve zor. Başlayınca sen de anlayacaksın, ilk ps gününde Allah'a yarattığı her sebze için ayrı şükretmiştim. 5 gün beklemek zorunda olsam sıkıntıdan patlardım herhalde, 1-1 çok daha dayanılır bir tempo.

evet canım Dukan amcada 1/1 i öneriyor sende öyle diyorsan bende 1/1 yapıcam
tesekkür ederim

ben önceleri 1+1 yaptım. daha sonra duraklama dönemlerinde 2+1 yaptım. bazen 2 gün üstüste sebze yemek zorunda kaldığımda da 2+2 yaptım. yani duruma göre hareket ettim. Ama en kolayı 1+1:)

evet canım Dukan amcada 1/1 i öneriyor sende öyle diyorsan bende 1/1 yapıcam
tesekkür ederim

en doğrusunu yaparsın bencede

hadi bakalım kolay gelsinn , nar ekşisine olayına gelincede kullanma tatlım , nede olsa kaynağı nar

Ben buyulu bohcaninkini kullaniyorum. Mistik Chai icenlerde var.

Ben biraz daha baharatli olsa daha cok tercih ederdim. mistik chai icin bir sey diyemiyecegim.

Ama kesinlikle tadi cok guzel bir sey. denemeni tavsiye ederim.

hmmm annadım şekerimm , dikkatimi çekmişti , bi deneyeyim o haldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…