Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

delym benım yaa bu yulaf dediğin (ezmesi sanırım) biz kullanabılıyormuydukk..:44: Bunu nıcın daha once demedınız dıyın bakımm.. Bize sadece kepek serbest değilmii.. Ben karıstım sımdı:26:

canım ben tatlısını yapmıstım. Ama tatlandırıcıya bırturlu alısamadıgım ıcın bırdılımı bıle zor tukettım gerısınıde attım. Olmuyor yaaa tatlandırıcı şeker gibi olmuyorrr...

Son düzenleme:
chickpeas ,
kuzum alıntı yapmış ama yazmamışım..
evet 4 yumurta yiyorum tutmasalar 5 yerim böhüüü...benim iştahın maşallahı var bu aralar...

Bir bana ç..ş desinn.
Öğlen pikniğe gittik
Heralde 1 kilo falan et köfte yemişimdir. Yoğurt ve ayranla birlikte :)
P günüm ALLAHTAAN
Bakalım yarın ne olacak çok merak ediyorumm.

Ama 14 den beri 2 kere wc ye çıktımmm.
Hemde ne çıkmaaa

Adam boşa demiyorr çok yiyin bol yiyim diyee. Keisnlikle kanıtım budurr.
HAdi kızlar yiyin gariiiii

Yoldaş ve ev arkadaşına selam olsunnnn :)

chickpeas ,
kuzum alıntı yapmış ama yazmamışım..
evet 4 yumurta yiyorum tutmasalar 5 yerim böhüüü...benim iştahın maşallahı var bu aralar...

kolestrol ıle ılgılı problemın yoksa nema problema, olcturdun mu degerlerini diyete basladiktan sonra?

Ayyy sevdiklerim hep burdaa. DUkan kardeşlerim benimm.
Fİreler de var tabiiii, onlarda gelse süper olacak.
Hadi buluşmayı konuşalımm.
Kadıköy iyidir derim benn

:)

ben dun yarim kilo kofte salatasiyla beraber yedim, ustune ertesi gun -300gr ciktim.
yarin seni de surpriz bekliyor olabilir:))

Öncelikle ç..ş

Sonralıkla afiyet olsun yarasın....ohhh misss canım bile çekti valla...2 kere wcye çıktıysan da süper..sen de herhalde yoğurdun lightına takılmayanlardasın hım?
ben bi tek peynirin lightını yiyorum light olmayan peynir ciddi tehlike saçıyo çünkü..

Ben son bi kaç gündür böyle insanlık dışı yumurta tüketiyorum normalde 2 yi geçmezdi..

Testlerimi yaptırmadımmmm...hiç bişeyimden haberim yok :18:

o zaman bi git gorun derim, zor bi sey degil, okulda medikoda bile yaparlar. ogrenciydin saniyorum.

Eger sorun yoksa gonul rahatligiyla yersin, eger sinira yaklasmissa ne yapman gerektigini de bilirsin.

ben dun yarim kilo kofte salatasiyla beraber yedim, ustune ertesi gun -300gr ciktim.
yarin seni de surpriz bekliyor olabilir:))

3 oldu bu arada. Sigaradan sonra, soda dan sonra şimdide kahve den sonra.
Birde mest içeceğim birazdann perşembeye doping olsunnnn.
2 aydır ağır bir duraklama yaşıyorummm kırmam lazım şu 73 sınırınııı.
WC candır DUKANCANDIRR :)

Evde herşey yağsız ve tamamen kendim yapıyorum lor dahil. Ama dışarda imkan yoksa yoğurt ayran gayet normallll....

merem canım ben bayılırım tavuğa ama benim son kilolar gitmiyo ya malum 14 kilodan sonra vucut durdu heral ben buyüzden süt ürünlerini saf pro günlerinde baya kıstım bu nedenle gerçekten tavuk gögsü takılıyo gitmiyo aşağı bende olayı çayla hallediyorum soğukta light kolada içilmiyo o nedenle yoksa tavugu sev ye gülüm yeeee

ay ipek canım nası köfte istedi yawwww acil yapmam lazım baya oldu yemeyeli

şu dukan için mama yapcak birileri olsa evde var ya bi ömür yparım yılmadan bu diyeti de işte kocaya ayrı çocuga ayrı kendine ayrı yılıyo insan sürekli aynı yiyorum ondan

boyumuz kilomuz ayni su an:)) hadi bakalim beraber kilo veririz insallah.

NE kadar olsu senin başlayalıı

Bu arada ben 4 e koşmalıyımmmmm. İmdattttttttttt

68 gun oldu. benimle baslayan cimcime, yirmi vardi. internet bagimlisi bizden biraz sonra basladi. bakalim iki ay tutunabildik. devamli olsun.

1,5 saatte 6 kere yerimden kalkıp 4 ünde wc ye 2 sind emutfağa giden bana, tip tip bakan şefime az önce en koyusundan mest ikram ettim. YAŞASIN KÖTÜLÜKKKK ki O 2 kg falan yemiştir....

canım kitabı mutlaka edinmen lazım,kitap okumadan bu diyeti yapman imkansız çünkü çok fazla hata yaparsın
inan kitabı okuduğumuz halde zaman zaman yanlışlarımız oluyor,defalarca okuyoruz.testte bişeyi yanlış yapmış olabilirsin bence de.tekrar dene olmazsa da sen kitabı al başla,vermek istediğin kadar verirsin canım

ipekk var yaa allaaammmmm şu an nasıl gülüyorum nasıl gülüyorum yani yanlış anlaşılmasın kızlar deli değilim durduk yere gülmüyorum da var yaaa salak gibi gülüyorum haaaaa
allah da seni güldürsün e mi
bu arada huhh demek istiyorum,afiyet şeker olsun da ayıptır söylemesi 1 kilo et yemişin de 4 wc'de kesin 2 kilo gitmiştir senden helal olsun haaa,biz anca 1 haftada yapıyoruz o kadar wc hasılatı

Ayyy sevdiklerim hep burdaa. DUkan kardeşlerim benimm.
Fİreler de var tabiiii, onlarda gelse süper olacak.
Hadi buluşmayı konuşalımm.
Kadıköy iyidir derim benn

:)

yahuu evet yaaa kimseciklerden ses çıkmıyor huuuuu buluşmayacaksak ben niye geliyorum kiii iş için değil herhal

Ben biliyorum senin neden güldüğünü. Hoşuna gitti değilmii :)
Evet ya şu kitap çok öenmliii . Herkes okusun lütfen. YAnlış yapmamak adına (blogda op var :))
Yarına umarım kayda değer - görürümmm. Çok sıkıldım 73- 74 gidişlerdenn.
Buluşmaya kadar 71 görsemmm en son lisede görmüştüm heyy gidi gümmmmm lerrr :) Sene 1995. Wayy beee
Yaşlandık yaa.
Bi can YOLDAŞ ı bulamadık gittii :)
Ve MEDESA kahkahayı basar...

kızlaaaaaaarrrrr çıtırlaaaaaaarrrr şimdi mail geldi kitaplarım kargoya verilmiş
büyük ihtimalle yarın elimde olur bakalım neymiş bu kitap

ayrıcaaaaa son soru lütfen buna cevap verinnnnnnnnnnnnnn
SAF PROTEİN NEEEEEEE

Saf işte bildiğin iyi niyetli protein. Yağsız falannn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…