Tamam canım ben hemen koşa koşa gider yeşil çayımı da alırım sen yeterki uyar üstadımm
krep denedim ama yulaf unu yumurta ile karışınca çok değişik bir koku oluyor
koku yüzünden yiyemedim,çöpe gitti...
mayalı ekmek yapmaya çalıştım pek kabarmadı ama içi sulu değildi ama yine ağzıma almam mümkün olmadı.
en düzgün olanı kekti.... splenda ile ilk kek denemem
ama hepsinde aynı kusma hissi veren koku varlokmaları ağzıma sokamıyorum
Yan tarafta da yeşil çay reklamı çıkıyor
Bu da aliye sponsorluğunda sanırım :))
Teşekkür ederim, inşallah oyyy o hasta olmasın, benimki 1 ay sürsün
Sağol canımminşallah geçmez, öpmeden de olmuyor, bağımlılık yapmış
Sağol kuzum
Ayy bu halimle beni gülmekten öldürecektin, yemek boğazımda kaldı boğuluyordumilk okumaya başladığımda oha dedim kesin müge işe gidince eve başkası gelip yaşıyor falan neyse seninki güzel sonuçlanmış ablan demek heee
Sağol tatlım inşallahaman dikkat et böbrek şakaya gelmez
Bu kısım dukan dışıdır, öylesine yazıyorum, okumasanız da olur
Gece emreyle uyuma sorununu çözmek için az önce çok ciddi bir adım attım, emrenin odasına koltuk koydum, böylece evimde eşyaları yerli yerinde duran tek oda da bozulmuş olduneyse canımız sağ olsun ve o koltuğu oraya nasıl koydum ben inanamıyorum, ben de resmen deli cesareti var böyle regl öncesi de bir katır inadı musallat oluyor, ayy kafama düşcekti koca koltuk zaten odaya sokuncaya kadar imanım gevredi ama gel gör ki ters sokmuşum çevirecek alan yok koltuğa bi takla attırdım ama yine aynı şekilde kaldı takla sonrası sonunda kafamın üstüne kadar kaldırıp, beşiğindeki emrenin üzerinden aşırtıp düzelttim ama eşim akşam gelince küçük çaplı bir kriz yaşayacağız onu beklemedim diye
Bebe isteyenler bu tip atraksiyonlara hazırlıklı olsunlar
koku yüzünden yiyemedim,çöpe gitti...
mayalı ekmek yapmaya çalıştım pek kabarmadı ama içi sulu değildi ama yine ağzıma almam mümkün olmadı.
en düzgün olanı kekti.... splenda ile ilk kek denemem
ama hepsinde aynı kusma hissi veren koku varlokmaları ağzıma sokamıyorum
selam fıstıklarımmm
ben ben varya ah bennn kendime neler diyesim varr
bol kaçamaklı hafta sonu ardından zorla bir hafta spor yaparak gördüğüm 69,7 ye veda edip yine 70 lere geldimmm
ALİYEMMM sorum sana dukan boyunca yıldığın bozduğun oldumu hepcinizde cevap verin nolur kızlar kendime ayrı yemek yapmak kasmak kasılmak yordu beni
olur böyle şeyler arada demek olur mu sizce aliye sen hiç yıladın mı kuzum hiç yemedinmi
ben bu hafta çikolata incir ve bol meyve yedim bugün yine devam kaldığım yerden ama hala gidip bir kaçamak full ögün yapasımvar pizza falan gibi
nolur yardım edin bu yaramaz şişkoyaaaa(
diyor.Tövbe yarabbim iddialaşıyor benimle,benden iyi mi bilcerksin benim ablam yok yani
sonra dedi,hani uzun boylu böyle yapılı toplu bir bayan var ya o ablanız değil mi dedi,anaaaaaa sonradan anladım ki kadın benim eski halimden bahsediyor
ayyy yok oo benim dedim kadına,kadın şok oldu
nasıl olur yaa,o siz misiniz.o kadar kilo mu verdiniz siz dedi.ayyy evet 23 kilo verdim ben dedim,kadın tekrar şok
nasıl veridsnmiz dedi,protein diyeti yaptım dedim,aaa dukan mı dedi.hah işte tam üstüne bastın dedim.
ayyy kızlarr benim için bu kadar üzücü bir günde beni bu kadar mutlu edecek birşey olabileceğini tahmin bile demezdim.o kadar çook sevindim ki.kadın resmen önce ve sonra mı 2 farklı kişi zannetmiş
ayyy kızlar valla darısı hepinizin başına,gerçekten uzun zamandır yaşadığım tek mutluluk verdiğim kilolar,insan kendini süppper hissediyor
Buda tartılmaktan korkanlar gelsin…
Eki Görüntüle 556446
Kızlar yeşil çay yerine bu kez 7 otlu çay aldım..
deneyen var mı aranızda..ve memnun kalan? içeriğini paylaşıyorum (kopyala-yapıştır)
Kekik,
Yeşil Çay (Metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır),
Biberiye,
Funda Yaprağı,
Mate Yaprağı,
Kiraz Sapı (zayıflamaya yardımcı olur),
Isırgan Yaprağı (yağ yakımını kolaylaştırır).
Bundan günde 3 bardak içmenin bi zararı olur mu dersiniz?:44: nerdeyse 3 hafta olcak duraklamadan çıkamadım..ekstra bişeyler yapmaya ihtiyaç duydum..
kaçamak yapmıyorum..sporumu yürüyüşümü ihmal etmiyorum ama hala duraklamadayım
Teşekkür ederim, inşallah oyyy o hasta olmasın, benimki 1 ay sürsün
Bu kısım dukan dışıdır, öylesine yazıyorum, okumasanız da olur
Gece emreyle uyuma sorununu çözmek için az önce çok ciddi bir adım attım, emrenin odasına koltuk koydum, böylece evimde eşyaları yerli yerinde duran tek oda da bozulmuş olduneyse canımız sağ olsun ve o koltuğu oraya nasıl koydum ben inanamıyorum, ben de resmen deli cesareti var böyle regl öncesi de bir katır inadı musallat oluyor, ayy kafama düşcekti koca koltuk zaten odaya sokuncaya kadar imanım gevredi ama gel gör ki ters sokmuşum çevirecek alan yok koltuğa bi takla attırdım ama yine aynı şekilde kaldı takla sonrası sonunda kafamın üstüne kadar kaldırıp, beşiğindeki emrenin üzerinden aşırtıp düzelttim ama eşim akşam gelince küçük çaplı bir kriz yaşayacağız onu beklemedim diye
Hangi tatlandırıcıyı nerede ne kadara bulabilirim =))) ve siz hangisini öneriyorsunuz..
yogun bi Pazartesi gününden hepinize sewgiler millet..musmutlu haftalar..
ben güne ac karnına bunla baslıorum,diğer zmnlarda yeşil çay içiorum.
herkese selam hanımlar.. işler ve de güçler sebepli çok sık uğrayamıyorum kusuruma bakmayınız..
kaçamaksız diyete devam, arada egzersizleri ekiyorum gerçi
bugün 20. günüm, 63,3 ile başladım bu sabah 59,8 geldim..3.5 kg fena değil aslında tabi de.. 1 ayda 7 8 kg verenleri duyup başlayınca accık hayal kırıklığı oluyor ..
verecek kilo fazla olunca ilk ayda giden daha fazla oluyor, az olunca daha az oluyor, regl oldum onun etkisi var, zaten müzmin kabızım onun da etkisi var biliyorum .. ama yine de insanoğlu çiğ süt emmiş hep daha fazlasını istiyor
geçmişe dalamıyorum kaç gündür ilk fırsatta dalıp o muhabbetlere de laf atacağım.. geçmişten alıntılar görürseniz şaşırmayınız :)
herkeslere bol eksili günler ve de sevgiler
tüm foruma günaydın...
81 li kilolarda takıldım....
ben bunu yulaf kepeğine bağlıyorum
tekrar bir deneme daha yapacağım
yine yiyemezsem, gripin kutularını boşaltıp, içlerine yulaf kepeği doldurmayı düşünüyorum
hap gibi yutarım artıkson çarem bu
Kızlar yeşil çay yerine bu kez 7 otlu çay aldım..
deneyen var mı aranızda..ve memnun kalan? içeriğini paylaşıyorum (kopyala-yapıştır)
Kekik,
Yeşil Çay (Metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır),
Biberiye,
Funda Yaprağı,
Mate Yaprağı,
Kiraz Sapı (zayıflamaya yardımcı olur),
Isırgan Yaprağı (yağ yakımını kolaylaştırır).
Bundan günde 3 bardak içmenin bi zararı olur mu dersiniz?:44: nerdeyse 3 hafta olcak duraklamadan çıkamadım..ekstra bişeyler yapmaya ihtiyaç duydum..
kaçamak yapmıyorum..sporumu yürüyüşümü ihmal etmiyorum ama hala duraklamadayım
tamam canım ben de serpiştircem aralara yeşil çay..
Ben senin çizelgene bayılıyorum..baktıkça içim açılıyo :) ne kadar sürede gitti kilocuklar ??
ben 12 Martta başladım 65,6 ile 20 Haziranda 54 ile güçlendirmeye geçtim.ama bu sürede ameliyat oldum ve 10 gün hiç uymadım diyete.onu saymazsak 2,5 ayda 12 kilo werdim.geri kalanda güçlendirmede gitti.ama ben seyirde hiç kaçamak yapmadım çok dikkat ettim.sınırlı izinli bile çok az tükettim.güçlendirmede biraz cozutuyorum artk orası farklı
Koku yüzünden yiyemedim,çöpe gitti...
Mayalı ekmek yapmaya çalıştım pek kabarmadı ama içi sulu değildi ama yine ağzıma almam mümkün olmadı.
En düzgün olanı kekti.... Splenda ile ilk kek denemem
Ama hepsinde aynı kusma hissi veren koku varLokmaları ağzıma sokamıyorum
Love01 teşekkür ederim bu akşam alacağım inşallah
meyve serbets mi seyir aşamasında kitap yeni aldığım için bitiremedim daha anca akşamdan akşama okuyabiliyorum oğlum uyuyunca kitap okumama tahammülü yok küçük beyin(
ben kuru kayısı da yemek istiyorum seyir aşamasında serbest mi puff dukan iyi hoş da şu yasaklılar ve olması gerekenler listeler halinde uzun uzuuuuun verse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?