Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bide son günlerdeki favorim Namet-Hindi Salam. BİM de satılıyor ve fiyatı da çok uygun 1.35 tl. Yağ oranı sanırım %13, ama 1 paket 75 gr-10 adet ve sadece 126 kcal. Sanırım Migros'tan Pınar Delight almıştım, 5.5 tl idi, bu ürün ona 10 basar

sporumu yapıp plates topumu koltuğumun altına sıkıştırıp eve döndüm.öğle yemeğini yaptım şimdide akşam yemeğini pişiriyorum.benim çocuklar ve eşim öğle yemeğine eve geliyorlar.bu yüzden spordan gelip koşturarak yemek yapıyorum.temizliğinde bir ucundan başlıyorum.sonunuda spaları ve adamı gönderdikten sonra yapıyorum.hergün aynı rutin.sabah eren kalkıyorum.bu yüzden öğlenin bu zamanı gelince hafiften yorulup dinlenmek istiyorum.artık eskisi gibi deyilim.daha çabuk yoruluyorum.puding yapıp azar azar kaplara dökmüştüm.2 yedim.içinde çok enerji olmadığı için tokluk vermiyor.Allahtan artık eskisi gibi açlık kırizlerim tutmuyor.

Valla çok takdir ediyorum sizi. Sabah sporlarınızı, bizzat 3 öğün ailenize ve kendinize ayrı ayrı yemek hazırlamanızı, sonra buraya vakit ayırmanızı. Allah yaşama sevincinizi ve enerjinizi eksik etmesin inşallah

akşama yapacağım :) çok sağol teşekkür ederim tarif için kaydettim :) bugün migrosa gidip hem süt tozu hem kepek galeta karışımı almalıyım. çünkü bende sadece kepek var :) onuda çok övüyorlar burada gördüm tadı güzelmiş bari ondan alayım birde onu denemiş olurum :) akşam dershaneye giderken alayım :)

maşallah canım çok büyük koşturmacan var çocuklar eş ev aş ve en önemlisi spor. allah yardımcın olsun bu kadar yoğunluk arasında yaptığın diyette cabası. gönülden tebrikler.

Doğalsan'a mesaj attım kızlar. Bu yulaf kepeğinin ve galeta karışımının kalorisini sordum. Dönerlerse size de söylerim. Bugün buranın gevezesi ve gazlısı da benim galiba Neden ??? Çünkü tartıda çok güzel şeyler gördüm O da yarına kalsınnnnn

annen en doğrusunu söylemiş bence :) bi de son güncellemelerde süt tozu sınırsız izinli olmuştu, gerçi ben hala sınırlı niyetiyle kullanıyorum sana da öyle kullanmanı tavsiye ederim tabi ama son güncelleme o şekilde yani haberin olsun canım

bunu galetasız kepekle yapsak da aynı tatta olur mu acaba? ben bi türlü bulamadım da galeta karışımını migrosa gitmek lazım

Bilmiyorum ki canım, hiç denemedim öylesini :44: Ben yulaf kepeğini stoklamıştım, sonra bu karışım çıkınca ona yöneldim. Ekmeklerde daha hoş oluyor, kepek tadını daha az alıyorsun. Mesela bu yukardaki tarif mısır ekmeği gibi. Yulaf kepeğini şu portakallı-çikolatalı kekte kullanıyom artık. Keklerde başka aromalar ve kakao falan olunca kepek tadı zaten çok olmuyor ama tuzlularda o kepek tadını bastıramıyorsun. Bu arada yakınlarda şöyle orta büyüklükte market falan varsa oralara da bak. Ben Migros dışında başka yerlerde de rastladım. Dukancılar çığ gibi büyüyorrrr

ayyy şahanesin, çok teşekkür ederim ama termal bantım yok benim, çok olumlu etkisi oluyo mudur acaba onun, kullanmasam çok farketmez inşallah?
hashish eger termal kemer almazsan o zaman streci bıkaç kat fazla sar ve üzerıne sıkı bır tayt gıy oda olur bence

donbul siz kaç yaşındasınız Allah aşkına.. birde eskıden süpergirl muydunuz kı bu işlerden daha daha fazlasını yapabılıyordunuz..herşeye yetışen bır eş ve anne:2:..üstelık tarıflerınızıde dıkkatle takıp edıyorum:44: üstune bırde yemek tarıflerı..maşAllah barekAllah

selam Forumu çok beğendiğim için aranıza katıldım.dukan seyir dönemindeyim.çok ciddiye almamıştım.sayenizde bazı şeylere dikkat etmem gerektiğini farkettim.

Amiiiiin canım.bana ihtiyacı olan 3 sıpam birde kocam var.Allah eksikliklerini vermesin.

çok teşekkür ederim.sabah 6.30 da ayaktayım.yani iyi kötü yetişiyor.

dukancılar ortalığı sarmış gerçekten rafta kepek almıyor.

42 yaşındayım tatlım.yemek benim çocukluğumdan hobim.birde damarda yörüklük olunca hamuru havada çevirerek bile açarım.ama şimdi diyetde olunca sevdiğim şeylerden bazılarını uydurmaya çalıştım.çakmaları gerçeğinin yerini tutmasada gidiyor işte.hamuru sevdiğim için içerisinde hamur olanların çevirisini yaptım.aslında hepiniz yapabilirsiniz.bayanları okuyorumda enfes şeyler deneyen var.

selam Forumu çok beğendiğim için aranıza katıldım.dukan seyir dönemindeyim.çok ciddiye almamıştım.sayenizde bazı şeylere dikkat etmem gerektiğini farkettim.

hoşgeldin tatlım umarım sende başarırsın

pazardan şimdi geldim taze tatlısu kabağı aldım.bununla puding yapacağım

TATLISUKABAĞI PUDİNGİ

1kilo tatlısu kabağı
1 litre süt
arzu etiğiniz kadar tatlandırıcı

abağın kabuklarını soyup minikminik doğrayın.sütle ocağa koyup kaynatın altını kısıp kapağını kapatıp kabaklar yumşacık olana kadar pişirin.bu esnada sütün fazla suyu buharlaşır.iyice ezilebilecek kıvama geldimi bilendır yadımıyla ezin.bilendırı olmayan süzgeçten geçirebilir.içine dilediğiniz tada gelene kadar tatlandırıcı koyun.içine arzu ederseniz vanilya aroması koyabilirsiniz.soğuyunca puding gibi koyulaşır.koyuluğunu kaynatma esnasında ayarlıyabilirsiniz.kabak tatlısı yapma içinde kabağı narmalden küçük dilimleyip küçük bir kaba yan yana sıralayın üzerine tatlandırıcıyı biraz biraz ve tek tek dökün bir akşam dinlendirir sabah mikrodalgada pişirebilirsiniz.sabaha kadar tatlandırıcıyı içine çeker mikro dalgada eritmeden pişirir fırındada pişer maksat çeşit olsun ve sevdiğimiz birtatlı dukana uygun olsun.

yaptığım kreplere baktım da kiminde sütozu kullanmışım kiminde karbonat kiminde maya.bugün aktara uğrayıp mahlep aldım.mahlepli pohaça yapayım diye ama hatunları okuyunca çoktan yapmışlar bile.birde profeterolü yapmayı denicem normalde profeterolü güzel yaparım.büyük kızım birçeşit bağımlısı olduğu için elim alışmıştı.şimdi bunu dukan amcaya uyduralım.önce birkaç tarif köşesine bakkayım aklıma yatarsa denerim.süttozu sınırsız izinlilere girmiş. geçen gün süttozundan yapılan ekmeğin içine tatlandırıcı koydum kocaman kabardı yiyince kağıt helva gibi oldu.yani ısırınca ağızda sakız gibi olduçdondurma külahı gibi.dondurmamın altına yapabilirim.ancak hava daha soğuk dondurmayı biraz erteleyip başka şeylerde bu hamuru kullana bilirim.

kabağım süt içinde iyice pişip yumşamış kenarında sütten kaymak bile oluşmuş.rondadan geçrdim köpük köpük oldu sonra 4 kaşı tatlandırıcı ve vanilya aromasını koydum biraz daha çırpıp kaselere döktüm.7 kase çıtı.tam 1kg süt ve 1kg kabaktan.yani bayağı suyunu bukarlaştırdım.birgün boyu tükete bilrsiniz.1 t ye kadar süt serbest sanırsam.tadıda hoş olmuş soguyunca daha güzel olur.bu kabağın sütle böyle çorbasınıda yapıyorlar.tarhana denemek istiyorum ama yaş tarhana bakayım kepeği ekşite bilecekmiyim.becerirsem sizinle paylaşırım

ablacım dıyecegım musadenızle yaşınıza hürmeten:18:..ablacım bende balkabagı ıle bır soguk içecek yapıyorum ınanın o kadar guzel kıkabagı kuçuk ve uzun şekıllı olanlarından secıyorum..ıkıye böluyorum ve çekırdeklerını çıkarıp kestıgım yarısını kabugu ıle duduklüye koyuyorum..bı haşlanıyor kı kabugu oldugu gıbı çıkıyor üstelık normalden daha tatlı oluyor tatlandırıcı kullanmaya gerek yok.kaşıkla yumşayan içinı alıyorum dolapta sogutuyorum..mıkserde çekıp süt ilave edıyorum..istersem üzerıne tarcın ıstersem vanılya aroması yada çikolata aroması ılave edıyorum bıkaç damla..lıght sutlu kabak ..milkshake oluyor ellam..tadı super ısteyen tatlandırıcı kullansın oda guzel olur..dukana başladıgımdan berı çok yemek uydurdum ama balkabaklı shake hepsınden guzel oldu..
Şimdi arkadaşlar bır sorum var..ayvayı haşlayıp aynı kabaktakı gıbı içecek yapmak ıstıyorum..lifli bır meyve ayva..ne düşünuyorsunuz ayvayı haşlayıp 1 tane gunluk kullanmak sızce dukana uygun mu..lütfen fıkırlerını belırtın canım arkadaşlarım..

Çok ama çokkk teşekkür ederim
Emek zahmet vermissin sağol moralim bu konuda epey bozuk zate
10 Aydır istediğim kiloya bi türlü inemedim. Çok yanlıslarım oldu. Malisef zorunlu olarak dış etkenlerden 10 gün ara verip yeniden başladım dietime tabi sonuç kilo vermem şak diye durdu. 4 aydır ne atak ne başka bişi gram veremedim
Zorunlu olarak güçlendirmeye geçtim, 3 kilom daha var vermem gereken inş bu süreçte güçlendirmede kilo verenler grubundan olabilirim:26:

ne tesadüf bende ayvayı düşünmüştüm bugün ayva meyveden çok sebze gibi.dukanda meyve yok ama ayva bilmemki sebze sınıfına girermi girerse ondanda yapabilirsin.eskiden sebze olarak et yemeklerinde kullanılırmış akşi erik gibi neden olmasın.ayvanın tadı kabaktan fazla deyil.kitabında bununla ilgili birşey okuduğumu hatırlamıyorum.ama neden olmasın.yalnızca kabaktan yaptığın milkşey çok güzel benimki pudink formunda oldu.ama bilendırdan geçirince aynı milkşeykgibi kabardı.ben sütü bol kullandım çünkü bugün et yiyesim yok proteyini ondan alayım dedim birdahaki sefere seninkinden deneyeceğim.

merhaba kizlar, benim 3 gundur 66.7 olan kilom bugun nihayet 66.4 e dustu :)
biraz direniyr vucudum galiba ama yavas yavas gidiyor,
cok mutluyummmm!!

bu terleten sortlar varmis ya onlardan almak istiyorum, soyle hem karin bolgesini hem de tayt seklinde asagiya inip hepsini terleten bi model gordum nete.
bakiyim esofmanin altina tayt gibi giyerim oyle yuruyuse giderim diye dusundum.

ins persembeye kadar biraz daha veririm, ben de bildirim yapicam ins. az kaldi :)
bi de bugun adet olmam gerek, onun da siskinligi varsa insallah gider diye umuyorum..
simdi sinirli izinlilerin tablosunu yapip ciktisini alicam mutfaga asicam,
ogrenene kadar ordan bakmam lazim, siniri asmamak icin..

bugün şansımdan işte fırında tavuk baget vardı,bugün de aç kalmadan atlattık bakalım şimdide yeşil çayımı içiyorum 9 gibide yanımda getirdiğim küçük kutu sütümü içerim akşamda eve gidince yatmadan yine bi bardak süt içerim oldu da bitti maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…