Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öncelikle günaydın dün akşamda eşim bana ceviz ve fındık yedirdi.ama dün günboyu ne süt içtim.ne peynir yedim nede çok et tüetim.sadece peynirli pohaça yapmıştımsıcacık ondan yedim birde 2 köfte yedim.dün çok kola içtim içim yanmıştı.tatlı olarakta ligt puding yedim. 1 saat ağır spor yaptım şimcik heryanım ağrıyor.salı günü 76.2 bugün 77.1 anlamadım yemedimde.2-3 fındık ceviz bukadar fark etirirmi.aslında tartımın bozulduğundan şüpheleniyorum.acayip gösteriyor. bazan olduğumdan 3 kilo fazla çıkarıyor.sonra bir aşağı bir yukarı.dijital olmasa normal ama kendileri dijital oluyor.kaçamak yaptığımı anlayıp beni cezalandırıyor galiba.

Günaydın canımmm,

Ne güzel eleştirmişsin kendini, iç sesin ne çok konuşmuştur kimbilir :) Sınırlı izinleri dibine kadar kullan bakalım :)

günaydın dukancanlar:))

umarım herkes iyidir...bolca kaçamak yapılmış,okudukça canım istemedi değil o bu değilde benım canım iki gündür nerden aklıma geldiyse saray lokumu istiyornormalde 40 yıl düşünsem aklıma gelmez yani...ama tabiki yemeyeceğimmm

bugün -100 gitmiş benden.perşembeye 58 görme hayallerim suya düştü gibi..gerçi bugün sebze günüm.lahana çorbasını içerim.akşama doğruda zayıflamada randevüm var.ertesi günleri genelde - görüyorum gittiğim günlerde de bakalım.özellikle ilk girdiğim ozon sauna acaip ter ve dolayısıyla ödem söktürüyor.gerçi bu hafta bende ne ödemi kaldıysa,hepsi lahana çorbasıyla gitti çünkü Allahtan işlemleri yapan bayan çok kafa dengi,sohbetin dibini buluyoruz da sıkılmıyorum:))

zaten diyetten acaip sıkıldımmm,ama sıkıldıkça hırslanıyorum ben bu kilolar gidecek arkadaş

bir kaçamak yapınca sonra gerisi geliyor sanırım...sınırlı izinlileri daha sık kullanmak iyi bir fikir.ben de artık kullanıyorum,eskiden hiç kullanmazdım

buğday tanem yavrum kuzum tatlım canım 58.5 sin daha ne istiyon.olanı var olmayanı var günahtır yazıktır

Hashish ne yedin itiraf et
Aynen dediğin gibi insan sınırlı izinleri kullanmayınca bigün bi patlıyor tam patlıyor, sonra da kaçamağın Allah'ını yapıyor

:))bu bugdaytanesi 3 ay öncesinde 75 le dolaşıyordu

umarım bende 3 ay sonra en azından 63 lerde kolaşırım.çok zor veriyorum.öyle kaçamaklarımda yok.yaşla ilgili herhalde biraz önce tartıldı 76.7 yani salı 76.2 dim.3 gündür yoğun spor yaptım belki as şişkinliği.yarına kadar tekrar 76.2 düşerim en azından -400 olsun bari.bir hafta çaba gösterdim.ayda 2 kilo gidecek gibi.öyle ayda 4-5 kşlo bende hayal oldu.seyir evremi 116 gün verdi yaklaşık 4 ay.her ay 2 kaybetse 8 kg yapıyor.3 kaybetsem 12 kg yapıyor.neyse neyse ya mayısta bitecek ya haziranda.Allah büyük gayret ediyorum.sporumuda günde 1 saat yapıyprum.bel ölçüm 89 kalçam 112 çıktı.ama karnımda yağdan çok kas var.spor hocası öyle dedi yılların verdiği spor yapma alışkanlığının hem iyi hemde ötü yanı.yani popo kadar bel var.58 kiloyken belim 72 di.yani kemik halimde bile kalınım.şimdi 3 çocuktan sonra 80 insem yetecek.offf işte sevgili bugday tanem ablanda dert çoookk kiloda öyle

Kızlar bu aralar çok iyi gidiyom, şeytan kulağına kurşun

İşte benim rutin menüm:

Sabahları:
1 bardak kefir içiyom, yarım saat sonra kendime küçük bi sandviç yapıyorum. Ekmeğim 3 parmak kalınlığında, içine incecik kaşar ve 2 dilim hindi salamla, iş yerimde çayla yiyiyom genelde.

Öğlenleri:
Fix tavuk döner ve büyük ayran, haftada 1 gün et döner yada mezgit yiyorum.

Öğleden Sonra:
1 adet activia meyveli yoğurt

Akşamları:
-SP de isem yine 3 parmak kalınlığında ekmek, kayısı yumurta, azıcık kaşar ve yine hindi salam. Tavuktan gına geldiğinden ve et yemeklerini pek de güzel yapamadığımdan yumurta manyağı oldum. Çok seviyom onu ama kolesterolümü acilen ölçtürmem lazım.

-PS de isem ıspanak,kabak yada patlıcan yemeği yapıyorum, sadece 1 y.k. zeytinyağı ile ve üzerine bol sarımsaklı yoğurt döküyorum, incecik bir dilim ekmekle.

Çok acıkırsam veya tatlı krizim tutarsa:
1 bardak ayran ve 2-3 kaşık dukanella dondurma yiyom.

günaydın kızlar,gribi atlattık ama bu seferde ilaçlar yüzünden geciken regl başladı diyetime devam ediyorum,grip döneminde diyetin dışına birazcık cıkmama ve suan vücudum su toplamasına rağmen hala gecen haftayla kilom aynı Allah tan haftaya güzel eksiler bekliyorum bakalım görüciiiz

günaydııın :) ay kaçamak yapmicak olma fikri çok güzel, insan değişik bi mutlu oluyomuş meğer :)
bu arada bi yemek dergisinin bu ayki kapağında goji berry gördüm. içine de 20-25 tane faydasını yazmışlardı. doğurganlıktan hafıza güçlendirmeye kadar bissürü bissürü olumlu etkisi varmış. sıvı olarak tüketildiğinde sindirimi kolaylaştırdığı falan da yazmışlar. bu dukan hakikaten bilim adamı dedim sonra biberiye yağı alırken goji berry araştırması da yapıcam bi bakalım

günaydııııın bana da oluyor böyle oynamalar, kaçamak yapmasam bile. mesela 4 martta 64.3 olan kilo 5 martta 64.8 olmuştu hiç kaçamaksız. bugün tartılmadım kaçamak sebebiyle, yarına bakalım 60 kaç olcak kaçamak yapmasak da oynuyor yani çok takılmayın

Günaydın canımmm,

Ne güzel eleştirmişsin kendini, iç sesin ne çok konuşmuştur kimbilir :) Sınırlı izinleri dibine kadar kullan bakalım :)

Ekiiiiiiiim :) Seni görmek ne kadar güzeeeeeel Dukan dahil her konuda her şey yolundadır umarım

Hashish ne yedin itiraf et
Aynen dediğin gibi insan sınırlı izinleri kullanmayınca bigün bi patlıyor tam patlıyor, sonra da kaçamağın Allah'ını yapıyor

yok yok söylemeeeem utanıyorum zaten kendimden ama bi daha yook

ayyy şahanesin, çok teşekkür ederim ama termal bantım yok benim, çok olumlu etkisi oluyo mudur acaba onun, kullanmasam çok farketmez inşallah?

maşallah diyeliiiiiim değmesin nazarlar

tamamen doğru bir tespit... bir oğlan çocuğunun, bütün bakımını ve sorumluluğunu alıyorsunuz...

keşke hiç evlenmemiş olsaydım...

buğday tanesi resımde ki sen misin :)) valla öyle ise kendıne inci tanesi felan de kardeşim..MaşAllah barekAllah..

:))teşekkür ederim.evet benim 2 yıl önceki halim ama.o zamanlar 52-53 kilo arasındaydım.birde şu an saç rengim sarı

63'e inmemen için herhangibir neden yok...

mantıklı geldi canım. aslında dün kaçamak yaptım kireçli kabak yedim ve bugün+ beklerken - gördüm regl döneminde olmama rağmen 68.0 gördüm :) 3 gün ceza olarak atak düşünüyordum ama hem takımdakiler gerek yok dedi hemde annem eğer atak evresine bünyen alışırsa kilo veremezsin artık dedi. bırak sebzelere alışsın vücudun biraz hem bak tartıyıda etkilememiş dedi. sporu arttırıp 65 i görene kadar sınırlı izinli kullanmayayım diyorum. ama ekmeğe falan hep süt tozu gerekiyor mecburen kullanmak lazım. ben dukan mikrodalga ekmeği yapıp sabah tost yapıyordum süt tozum bitti bugün krep yaptım ama hiç sevemedim tadını yürüyüşümü arttırıp biraz dikkatli besleneyim dediğin gibide yaparım 65 ten sorna 5+5 e geçerim daha uygun olur böylece vücutta çok sapıtmaz :)

oooh afiyet olsun :)

canım tartın bozuk olabilir yada tartın değilde kaslarında sorun olabilir. spor sonrası kaslarını gevşetmezsen son soğuma hareketlerini yapmazsan kasların şişerek içinde hava ve su tutarlar ki oksijen ihtiyaçlarını karşılasınlar. buda hem kendini şiş hissetmene hem tartıda + görmene hemde ödem tutmana yol açar. 2 3 fındık ceviz fark ettirmez o kadar ama kaçamak kaçamaktır yinede dikkatli olmaya bak.gün boyu birşey yememezlik yapma.. buda ödem tutmana aynı zamanda yediklerinden daha fazla kalori almana neden olur. yani sen vücudu beslemez isen vücut kıtlık konumuna geçer ilk yediğini anına yağa çevirip kendini garantiye almaya çalışır.

tamam sustum :) çok konuştum yinee :):26:

Süt tozu kullanmak istemiyorsanız Eda Dukancan'ın şipşak ekmeğini öneririm. Ben son günlerinde hep bunu yapıyorum.

Malzemeler:
6 y.k. kepek-galeta karışımı
2 yumurta
1 ç.b. süt
1 p. kab. tozu
1/2 ç.k. mahlep ve 1 çimdik tuz
Hepsini karıştırıp 175 C de, yaklaşık 30 dak. pişiriyoruz ve 5 dak. fırında bekletiyoruz. Üstü biraz zor kızarıyor. Ben cam-baton kek kalıbında ve yağlı kağıt kullanarak yapıyorum. Bu koca ekmek 2 günlük hakkımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…