ben yazmıştım. hatırlattığın iyi oldu netten sipariş etmiştim. kargu durumuna bakayım.
memnunmuydun kullandığında?
çatlak kemik gelmeden haberdar ederim seni zatiii :)
kızlar ben bugün kötü pis bööö birşey yaptım. toplantımda bir sürü tabak hazırladım pastalar börekler çörekler ama hiç birine ne özendim nede tadına baktım. amaaa kireçli kabak geldi sofraya off dayanamadım daha doğrusu dalgınlıkla 2 3 tane yedim hatta yedikten yuttuktan sonra aklıma geldi şekeribir fena oldum bir moralim bozuldu suratım azıldı hala toparlayamadım kendimi ceza olarak 3 gün atak yapacağım çok moralim bozuk
o zaman zaten pek fazla kilom yoktu vardı da 3-5 işte.. evlilik öncesi biraz basenlerim erisin diye aldımdı.pekte düzenli kullandığım söylenemez. çalışırken gece nöbette giyerim garcc garrcc ederek dolanıyordum ortalıkta. iyi ter attırıyo
ne cezası saçmalama. şimdi unut ve devam et sadece. bu arada kireçli tabak ne ki?
kapı gıcırtısı gibi yanio zaman iş yerinde giyemem
bugün canım kek istedi. süt tozunu hala bulamadım. o yüzden aktardan almak zorunda kaldım az bişi. kek yapıcam yağ oranını bilmiyolardı
kireçli kabak kız o tabak değil :)kireç suyuyla bal kabağının etrafını katılaştırıp içini yumuşatıyorlar canım şerbetli bir tatlı. hataya ait. aslında tatlandırıcı ile yapılırsa PS gününde serbest canım :) ama tatlandırıcı ile değildi ki çok içimde kalmıştı yedim bende. ama atak yapmak şart çünkü büyük kaçamak sayılıyor hatta çok büyük kaçamak.
bu arada süt tozu olarak aktardan aldım dediğini kullanabiliyormuyuz? pınarınki uygun bize die biliyorum
termal şort bende de varda,kimbilir nerdetuzu bile var,onun yerini biliyorum
erkekler 6 yaşına kadar eğitilebiliyor.ondan sonra eğitemezsin.sadece binbir çaba ile davranış geliştirte bilirsiniz.
kireçli kabak kız o tabak değil :)kireç suyuyla bal kabağının etrafını katılaştırıp içini yumuşatıyorlar canım şerbetli bir tatlı. hataya ait. aslında tatlandırıcı ile yapılırsa PS gününde serbest canım :) ama tatlandırıcı ile değildi ki çok içimde kalmıştı yedim bende. ama atak yapmak şart çünkü büyük kaçamak sayılıyor hatta çok büyük kaçamak.
bu arada süt tozu olarak aktardan aldım dediğini kullanabiliyormuyuz? pınarınki uygun bize die biliyorum
bengeldim.sporumu yaptım.A101 den minacık bir teflon tava aldım 3 liraya.yumurta tavası diyor.hamburger ekmeği bile içine zor sığar.dukan krebimi süttozu ve yaşmaya ekliyerek kahve ocağında bu tavada pişireceğim.yavaş yavaş altı kısık olarak üstünüde kapatacağım.sonra alt üst edip öbür tarafınıda pişireceğim.çoook kalın bir kreb olur.2 ye ayırıp tost yada sandoviç yapabilirim.tatlı krepte yapabilirsiniz.yabancıların yaptığı gibi krep hamuruna tatlandırıcı ekleyip biraz kalın pişir bir kenarda azbirsüt süttozu ve kakaodan bir çukulata hazırlayıp üzerine döküp yiye bilirsiniz.
.
.
.
dikkatli okuyucu hashish:)) gece gece iyi kafan calismis, ben bi zaatten sonra zom oluyorum:)) hic bi ise yaramiyorum, en iyisi yatip uyumak:)
sağır duymaz uydurur hesabı olmuş bnm kidekabağı hiiç sevmem. aktardakiler bize uygun değil evet ama aldım işte. simlanın kümbet pastasını yapıyorum pişiyo fırında keki. onun içinde süt tozu lazım değilmiş zaten.
ben güçlendirmeye geçmek istiyorum artıkçok sıkıldım 5-5-5-5-5-5-5-5-5 yapmaktan insanoğlu ne nankör ya :44::26:
bu arada zemmuff'cum bişi sormak istiyorum sana. göbek bölgesi için biberiye yağını sürüp streçle sardığını yazmıştın sanırım. bi ayda sonuç aldım demiştin yanlış hatırlamıyosam eğer. onun miktarıyla ilgili bi bilgilendirme yapabilir misin rica etsem? yağ ne kadar olacak ne sıklıkta sürülecek ne kadar bekletilecek vb gibi. bi de biberiye yağı yakmıyor mu? ya da acaba yaktığı için mi inceltiyo:44:göbek bölgesiyle hala başım dertte debu konuda biraz bilgi verebilirsen çok sevinirim
hiç duymadım bu tatlıyıama hatayınsa kesin çok güzeldir, hayat mutfağı süperdir
Yirmi kaç kg verdin. Sen de benim gibi kaçamak yapmıştın. Ben azimle devam ediyorum ancak seni de merak ediyorum. Benim de 4-5 kg var güçlendirmeye geçmek için de burdan sonrası çok da hızlı ilerlemiyor. Sanırım bu kaçamaklar beni çok yavaşlattı...
evet canım hatay mutfağının çok ilginç çok basit ve bir o kadar lezzetliii mi lezzetliii harikamı harika bir tatlı :)
canım 5 -- 5 nasıl gidiyor? yani hızlı etki ediyor mu??ben çok merak ediyorum da :)
bu arada kızlar karnabahar ufaladım üstüne pulbiber tuz ekledim fırına sürdüm :) yanındada kıyam kavurucam sadece sebze yememek için :)mısır pörtleği olucak :)
kuzum sen hangi evredesin. kaçıncı günündesin:26:
aslında nasıl etkilediğini bende bilemiyorum :) hani 1-1 yapıp 5-5e geçmiş olsam ya da 5-5ten 1-1e geçmiş olsam kıyaslama şansım olurdu ama 5le başladım öyle devam ettim hep. kitaba bakılırsa kilo verme hızının ilk 10 gün falan 5-5te daha hızlı olacağı ama bi süre sonra 1-1le eşitleneceği söyleniyor. valla başlarda gerçekten bayaa yokuş aşağı gidiyodu kilolar ama şimdi gıdım gıdım gıdım gidiyo hatta gıdımın gısı kadar anca gidiyo diyebilirimama 5in başlardaki kilo verme hızından çok memnundum ben :) 1de de öyle midir bilemiyorum, değilse de bi süre sonra şartlar eşitleniyo zaten canım o yüzden hangisi kolayımıza geliyosa onu seçerek yapmalıyız bence
çooooooooook sıkıldım
seyir evresindeyim canım ben diyette toplam 10. günüm seyirde 5. günüm bitti canım.
hımm bende ya bi ilk hızla şu 65 in altını görseydim 63 e kadar falan 5 e 5 mi yapsam acaba??? sonrasında 1e 1 e dönerim nasılsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?