- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.971
- 373
günaydın arkadaşlar. ben de kazasız belasız atak evremin 2.gününe geçtim. 1 hafta yapmayı düşünüyorum. akşam tatlı krizim tuttu baya bi sinir bastı eşime çocuğa falan çattım ama bütün gece sakız çiğnedim durdum çenem ağrıyor. ama üzüldüm sonradan. sonuçta ben löpür löpür yer içerken onların bi suçu yoktu. eşimin uyarmalarına rağmen amaaan veririm boşver dedim işte 78'i gördüm sonunda.
yine de süt reçeli yaptım ama akşam yemedim. sabah birazcık yedim güzel olmuş. ben bunu bir oturuşta yerim yaaa....
bir de goji beryy'i hiçbiryerde bulamıyorum. nerelerden temin ediyorsunuz acaba?
o sinirlilik halleri fena

halimize şükretmek lazım.altı üstü 15-20 kilolarla uğraşıyoruz milet evinden çıkamıyor.vücut kitle endeksi 29 geçtimi yağ hücreleri elastikiyetini kaybetiği için büyüyemiyor bölünüyormuş.yani yağ hücre sayısı 2 katına çıkıyor.zayıflasan dahi artık 2 kat yağ hücresine sahip oluyorsun.birde zayıflamayı beceremezsen yağ hücrelerin genişleyemediği yerde bölünmeye devam ediyor.bu kilo aldıkça devam eden bir süreç haline geliyor.bu yüzden obezler zayıflayamıyor.aç kalmak zayıflamalarına yetmiyor.bu yüzden pes edip yemeye devam ediyor.yağ hücresi gibi midede genişlemeye devam ediyor.artık bu insanlar doymuyor.dünya kadar ekmek.tencerelere yemek yeselerde iştahları bitmiyor.bende 300 kiloluk bir adamın tuvaletinin patladığını televizyonda seyretim.tuvaletin patlama sebebide adamın kendi üretüğü gazdanmış.doğal gazdan deyil.çok acı bir durum.ve o adamıda duvar yıkarak çıkarabilmişler.bebelerin şişman olanı sevilir.ama büyüklerin şişman olanı sevilmez.halbuki o geleceğin şişman adayı.bu yüzden arkadaşlarım kilo veremiyoruz aksine yemediğimiz halde artılardayız diye nüzülmeyin.albet bu kilo gider ben takmıyorum ve diyetide bırakmıyorum.şuan kepek ekmeğimle domates salatalık biber yedim.peynirim ligt olmadığı için 30 gr kadar yedim.bu beni doyurdu.aradada kefirimi içeceğim.akşamada yapabilirsem yuarda tarif etiğim saçkavurmayı yapacağım.bu azimle gidersem düzgün birbeslenme oturtmuş olacağım.tabi sporla beraber.diyete devam.kaçamak olsada pes etmek yok
inanalası gibi değil. zehirlenmemiş mi acaba 53: