Merhaba dukandaşlarım, hafta sonu misafirlerimi ağırladım ve misafirlerim diyetteyim deyince tatlı yerine armut,kivi ve muz getirmişlerbaktım olacak gibi değil onlar gitmeden güzel bir meyve tabağı yapıp sundum biraz onlar yedi geri kalanını da eşime akşamları çıkarıyorum muzu çok severim eşim benim için ben evde yokken tüketivermiş sağ olsun
bir de tabi misafirler için yaptığım börek ve kuabiyelerden artmıştı hemen paket yaptım eşimin bekar arkadaşlarına gönderdim
nefsimi zorlamanın alemi yok değil mi
sonra benim gibi durakladığını düşünenler ve kabızlıklarına hiçbir çözüm bulamayanlara denenmiş bir öneri sunayım arkadaşlar kesinlikle nar şerbeti için ben bir kupa bardağına 4 kuşburnu+bir yemek kaşığı yeşil çay+bir yemek kaşığı nar çiçeği koyup demliyorum sonra 1lt su ekleyip gün içinde çoğunu tüketiyorum müthiş bir şey kesinlikle karın ağrısı kalmıyor ayrıca ben kendimde bazı hatalar tespit ettim:
1-PS günlerinde neredeyse hiç protein tüketmiyormuşum bilinçli değil çünkü bir ara yumurta ve yoğurttan sıkıldım ve her güne proteini yeterli yaymadığımı fark ettim. :26:
2-Eşim yurt dışı ürünleri satılan bir marketten bana light labne almıştı görünce şok olmuştum 400gr da 3,8 oranında yağ vardı tabi ekmeklerimin içine keyifle sürüp yiyordum sonra altında minik bir karartı gördüm o da ne şokk yağ oranı %27ama tabi neredeyse yarısını yemiştim.
3-Yulaf kepeğini sevmediğim için pek tüketemiyordum bir gün yesem öbür gün bilinçaltı ediyordum ve unutmuş oluyordum; ama şimdi kek ve ekmekler yapıyorum son 1 haftadır
4- Veeeeeeeeeeeeee en sevdiğim bölümmmmdiyete başlayalı bu gün 29. günüm ve adetime 3 gün varken gelmiş olduğum kilo 78 (86 ile başladım)
bu kiloyu diyete eklediğim spora bağlıyorum otobüsle 2 durak önce inip yürüyorum basen sorunum olduğu için de basen eritme hareketleri yapıyorum ve zayıflama kemeri kullanıyorum umarım ulaşmayı istediğim kiloya çok daha önce ulaşırım ve yeni kıyafetler alırım hemencecik
![]()
Canım arkadaşım, azminden dolayı seni tebrik ediyorum bende doğumdan sonra vereceğim kısmetse :)