gayet güzel diyetimi yapıyordum 1,5 ay gibi sürede 9 kilo vermiştim herkes nasıl verdin nasıl verdin derken ben nazara geldim herhalde bende bir isteksizlik bir bıkkınlık hasıl oldu sormayın kilo aldım hemde 3 kilo geri aldım ne olur bana bireyler söyleyin birşey yapın yaaçok üzülüyorum
hiç üzülme, ben de bir önceki denememde aynı senin gibi oldum ve kilo aldım, zararın neresinden dönersen kardır, ben aldığım kilonun 2 katını verdim şimdiye kadar, hem de sadece 1,5 ayda, inanılmaz mutluyum, bir de sana kişisel tavsiyem kimseye rejim yaptığını söylememen, çünkü enerjisi dağılıyor, ben de ne zaman rejim yapıorum desem üstüme isteksizlik hali çöküyor, artık hiç söylemiyorum, çok koşturuyorum, yemem aynı diye geçiştiriyorum, yeni doğuran bir arkadaşım var ona baktım o da kesinlikle rejim yaptığını söylemiyor, bence en güzeli zayıflamışsın diyene "aaa tam tersi nasıl iştahım açıldı bu aralar" de :)) sakın kendini bırakma noolur, insan ne yaparsa kendine yapıyor, kilo insanın üzerinde psikolojik anlamda büyük bir yük, kendine güveni gidiyor insanın, kendini sevmekle başlıyor herşey, kilolu halini sevmiyorsan, hemen vücuduna hakettii değeri ver lütfen ... (güzin abla gibi yazdım :) hehhehe