Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet içilir. en fazla 20 tablet öneriyorlar sanırım. ama bence netten araştır herşeyle ilgili bilgi çıkıyor zaten. ama içebilirsin için rahat olsun light sütle beraber. afiyet olsun

tşk ler şimdi içtim,sanki cennetten gelmiş gibi tadı güzel geldi,neyse görüşürüz akşam o kdar çok işim var ki tezgahta bulaşıklar tozlar offffff.evli ve çocuklu olmak zooorrrrrrrrrrrrrrrrr.bu enerjiyle iş yapıyım bariiiii

tmm.ben tartıldım bugün.74.400 üm yani 1.2oo gitmiş çıkmassa tabii.neyse yarın yine tartılıp bildiricem

gayet iyi vermişsin canım. seyirde bir kısmını alırsın zaten biliyorsun. ama o da çok fazla olmaz merak etme...

kızlar cehaletimi affedin lütfen.şimdi tatlandırıcılı süt veya sütlü kahve içebilir miyim ....diyete uyar mı.bi de uyarsa günde mesala en fazla nekadar tarlandırıcı kullanmalıyım

tatlandırıcı konusunda herhangi bir sınırlama yok. ama sen yine de abartma bence.. çünkü bazı arkadaşlarda duraklamaya sebep oluyordu. sende de olmasın. ben sadece tatlı yaparsam tatlandırıcı tüketiyorum onun dışında çaylarımı sütlerimi şekersiz içiyorum. birde mesela günde 1 kutu cola zero içilebiliyor sanırım. burdaki arkadaşlar söylemişti. ben sevmem de içmem de ama sen seviyorsan sadece günde 1 kutu unutma..

$945185_4823205704326_1637814065_n.webp $190401_4823200264190_1257076149_n.webp $401784_4823209584423_273027333_n.webp

evet arkadaşlar heryerde yazan dereotlu lor peynirli poğaça ablam yaptı ben de afiyetle yedim :)
güzeldi, deneyebilirsiniz

cnm ben ilkayın dukan lezzetleri sitesindeki tarifleri yapıyorum ama fırında değil, mikrodalgada acaip kabarıyor çok güzel oluyor orda da peynirli tepsi böreği tarifi var onu yapıyorum maydonoz la çok güzel oluyor kıymalı da denedim tabi yufka gibi olmuyor ama yinede güzel ekmek tariflerini de dene güzel oluyor mikrodalgan varsa tabi kısa sürede hazırlanıyor

ondan mıdır acaba?normalde pasta,böreği güzel yaparım ama bunlarda başarısız oldum nedense.ben yulaf kepeğine ve yağ olmamasına bağlamıştım kötü sonucu.mikrodalga almayı düşünüyordum zaten alayım bari.ilerisi için dukan hatırası olur hem:))

18 martta 95le başladım 88 kg tartıda gördüm. ama vücut ağrılarım halsizliğim derken diyetisyene gittim onun verdiği listeyle klasik diyet uygulayayım dedim ama doyamadığım için tam uymadım hatta 1 kg geri aldım. baktım böyle olmayacak dukana u dönüşü yaptım :) 1 mayısta tekrar başladım vitamin desteği alıyorum 89.4 ten bugün itibari ile 85.9a düştüm hala ataktayım. biliyorum atakta ödem atıyoruz su kaybı var ama bende ki ödem de akıllara zarardı bacaklarıma bakınca öbek öbek görünüyordu bacaklarımın inceldiğini görüyorum kıyafetim yakışıyor diye atağı bırakamıyorum en azından 10güne tamamlayayım diyorum:) yani 3 gün daha atak var 16 gün var mezuniyete umarım o zamana kadar 80i görürüm=) desteğinizi esirgemeyin =)

Canım boyun kaç senin 10 gün atak biraz fazla bence asıl siteden hesaplayıp yapsan daha iyi olur boşuna kendini öyle yorma atakta olsa başka birşeyde senin için uygun görülen zamanda verdiğinden fazlasını veremeyeceksin bu şekilde kendine etmiş olursun

ahahaha vay vicdansızlar vay en iyisi cnm kaç evden dukan usulu mantı tipinde bir yemek var sen de onu yee yapmadım tadı nasıl bilmiyorum ama aklımda yapıcam onu :56:

geçen gün benim de canım inanılmaz mantı istedi, önce kıyamayı ve soğanı kavurdum içine biraz salça ve bol domates rendeledim daha sonra sarımsaklı yoğurt yaptım üstüne koyup yedim ve mutluluktan ağlayacaktım gerçekten :)) herkese tavsiye ederim :))

haklısın valla:))ben de öğle yemeği taşımaktan hamala döndüm.yeşil çayımı da getiriyorum.belki de onları taşımaktan zayıflamışımdır:)
böreği nasıl yapıyorsun canım.benim dukan tariflerim genelde başarısızlıkla sonuçlandı da.kabarmıyorlar bi türlü!

benim de yaptığım yulaf kepekli tarifler çok kötü oluyor, çöpe gidiyor hepsi :( bloglarda şahane görünen şeyler ben yapınca pek bi sevimsiz oluyor :(

Aktivia yi arastrsim biraz yag orani uygun degilmis fakat kabizlik icin herkes kullaniyor neredeyse.. Ama artik yemem ben baska careler bulacagiz..

arkadaşlar ben asla light peynir tüketmiyorum ve kilo verme hızım da gayet iyi, bu diyeti işkenceye çevirmemek gerekiyor bence , tabii yiyorum ama az yiyorum, zaten peyniri pek sevmem, light peynirler de çok tatsız:( hellim peyniri bile yiyorum ben , diğer arkadaşlar bana kızacak ama ...

$941844_4823797359117_1290097750_n.webp $417900_4823802519246_1075138596_n.webp $935340_4823808559397_851976874_n.webp $393139_4823806479345_1658442325_n.webp $248065_4823810639449_2003471706_n.webp

bu da dukanella :) özel günlerinizde tatlı krizlerinize iyi gelecektir biz yaptık tadı gayet hoş biraz cıvık oldu ama süt azaltılıp daha kıvamlı yapılabilir :)

Son düzenleme:
sıra geldi bugün kü menü me
sabah:gojjyberryy
kahvaltı:1 dukan usulü poğaca
öğle:türlü,ayran
ara:2-3 kaşık dukanella ve 1 kase light puding (reglm de:26:)
akşam: türlü,ayran
ara:1 bardak light cola
saat 10 gibi 1 poğaça ve domates salatalık yiyeceğim

3. seyir günümü de böyle atlattım :) yarın yine protein günüm

arkadaşlar ben asla light peynir tüketmiyorum ve kilo verme hızım da gayet iyi, bu diyeti işkenceye çevirmemek gerekiyor bence , tabii yiyorum ama az yiyorum, zaten peyniri pek sevmem, light peynirler de çok tatsız:( hellim peyniri bile yiyorum ben , diğer arkadaşlar bana kızacak ama ...

Tatlım metobolizma farklılığından kaynaklanmış olabilir senin bu durumun yeni gelen arkadaşlar ve metobolizması daha yavaş işleyen arkadaşlar için light peynir tüketmek daha iyi olur.

canım bende bu aralar vitamin almak istiyorum iş döneminde yoğun bir tempoya girdim memnun kalırsan adını banada özelden atarmısın?:16::16::16::16:

vitaminin adını özelden msj atar mısın canım. kabızlık sorunuma ve vitamin durumuna çare olur inşallah...

özel msj hakkım yok galiba benim kızlar, bugünlük memnunum iştah yok, kabızlık da. ama bir günde anlaşılır mı bilemiyorum. ingiliz markası. probiyotikli multivitamin derseniz eczacı bilir bence.

geçen gün benim de canım inanılmaz mantı istedi, önce kıyamayı ve soğanı kavurdum içine biraz salça ve bol domates rendeledim daha sonra sarımsaklı yoğurt yaptım üstüne koyup yedim ve mutluluktan ağlayacaktım gerçekten :)) herkese tavsiye ederim :))

çok harika fikir.bende azönce 3 dk da mikroda yarın için poğaça yaptım.ama resim nasıl ekleniyor bilmiyorum.çok güzel oldu,bundan böyle yaparım heralde.

çok harika fikir.bende azönce 3 dk da mikroda yarın için poğaça yaptım.ama resim nasıl ekleniyor bilmiyorum.çok güzel oldu,bundan böyle yaparım heralde.

poğaçan kabardıysa eğer tarifini alabilir miyim canım?benimkiler pek kabarmıyor da.gerçi daha önce mikrodalgada denemedim hiç.

Back
X