Seyirden devam etmelisin canım çok fazla bir kaybın olacağını sanmıyorum en geç bir haftada toparlarsın ataklık bir durumun yok bana göre
Yok canim seyirine devam et oldu bir kere atak hakkimizi sonlara vucudumuz duraklamaya girdiginde yumruk hareketi icin saklayalim
yorumlar için teşekkürler kızlar

bi tanesiniz
malesef ki bugün de bi sınırı aştım sanırım
sabah: öğünü atladım çünkü akşam kahvaltı için yaptığım gazozlu kekten götürdüm baya(hiç canım istemediği halde,tadını da beğenmedim çünkü bizim fırında pek iyi olmadı,bi daha denemeyeceğim attım kalanını)

kepek hakkını baya baya tükettim belki sınırı aştım bile ama hiç de mantıklı bi hareket olmadı bu. sonuçları pahalıya patladı. buyrun görelim
öğlen okuldan gelince: haşlanmış tavuk, light yoğurt, yine gazozlu kek ve 2 porsiyon sütsüz muhallebi.
sanırım tatlı krizindeydim sabahtan öğlene dek 6 saat aç kalınca haliyle çok yedim
ha bi de nişasta konusundaki sınırlama beni benden aldı

1 yemek kaşığı izinliymiş muhallebi için ben iki yemek kaşığı kullandım bugün.
tüm gün midem bulandı,karnım kocaman oldu alışkın değil tabi bu kadar çok şeye. o yüzden akşam sadece doğadan kayısılı çay içtim
(bunun içinde şeker yok poşet çaylardan demleyip içtim bi adet tatlandırıcıyla )
muhtemelen duraklama yaşayacağım ama hatalarımdan da ders alacağım elbet.
1- öğün atlamak yok
2- her gün her gün siyah çay içme (3-4 günlük kabızlık sonunda ishal)

3- her gün yulaf ekmeğini ye
4- sınırlı izinliler sınırlıdır, abartma.
5- kendini sakın aç bırakma
şimdilik bu kadar.
sevgiler :18: