Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kabızlık malesef kötü oluyo yaa..form çayları işe yarayabilir belki ben onları kullanıyorum..bide sürekli değil ama arada bir sinameki kullanabilirsin..ama sık kullanma bağırsak tembelliği yapmasınarkadaşlar gene aynı gene aynı onca su içiyorum, yeşil çay bitki çayı neler neler ama yok gene allak bullak oldum bırakmıyor yakamı şu kabızlık, ben dukandan başka diyet yapamıyorum kiii bu ikinci ve son napıcam bana bir yol gösterin((
canım kabızlık malesef kötü oluyo yaa..form çayları işe yarayabilir belki ben onları kullanıyorum..bide sürekli değil ama arada bir sinameki kullanabilirsin..ama sık kullanma bağırsak tembelliği yapmasın
ahh canım ahhh.. daha önce de 1,5 ayın sonucunda (hemoroid bile oldum) bu yüzden bırakımıştım bu sefer daha bir hafta olmadan aynı sorun napıcam bilemiyorum ben ilk defa dukanla bi diyet yapmaya kalktım başka diyette yapamam gibi geliyor.... maalesef o çaylarda bi fayda göstermedi daha öncede şimdide bağırsaklar direk duruyo ama ben bırakmak istemiyorum zaten bu yüzden evdekilerden gizli yapıyorum...
işte malesef dukan diyetinin bence tek kötü tarafı bu..çok mecbur kalırsan kabızlık ilacı kullan:44:ahh canım ahhh.. daha önce de 1,5 ayın sonucunda (hemoroid bile oldum) bu yüzden bırakımıştım bu sefer daha bir hafta olmadan aynı sorun napıcam bilemiyorum ben ilk defa dukanla bi diyet yapmaya kalktım başka diyette yapamam gibi geliyor.... maalesef o çaylarda bi fayda göstermedi daha öncede şimdide bağırsaklar direk duruyo ama ben bırakmak istemiyorum zaten bu yüzden evdekilerden gizli yapıyorum...
canım tecrübeyle sabit yumurtlamıyosunSelamlaaaarr...
Evimde net olmadığı için girip yazamadım. Cumartesi günü atağım bitti. Dün ps günümdü. Bugün tam bir hafta oldu ve toplam verilen -3 kg. Dukan amca atak için -2.7 demişti.
Hergün kiloların değişmesine alışmışım bugünde aynı kiloyu görmek beni üzdü.
Dün sabah kahvaltı yapamadım. Hazırlıksız olduğum içinde öğlene kadar bişey yiyemedim. öğlen tavuk ızgara ve patlıcan salata yedim. Hem gözüm hem midem doydu. Akşamda yoğurt, 3 dilim salam ve yumurta yedim. Yoğurdum bittiği için ekmek yapamadım.
Bugün sabah 3 tane köfte yedim. Henüz evde köfte yapamadım o yüzden hazır köfte. Biraz peynir.
öğlen için şiş sipariş ettim. Akşamı düşünüyorum. Yanlız tavuk yemekten ya yumurtluycam yada kanatlarım çıkacak. Yarasadan sonra uçamayan memeli cinsi olarak ben gelicem
işte malesef dukan diyetinin bence tek kötü tarafı bu..çok mecbur kalırsan kabızlık ilacı kullan:44:
canım belki seyire geçince sebze yemeye başlayınca düzelirbencede çok süper bi diyet ama bi buna çözüm yok. gerçi bünyeden bünyeye değişiyo sanırım.. maalesef o ilacı bile kullandım... bugün atağı bitiriyorum 6 gün çıkmıştı testte ama 5 günle kapatıcam... umarım kalkar ortadan ama daha önce 1,5 ay o ilaç olmadan geçmemişti problem... 5 günün sonunda -2,6
canım belki seyire geçince sebze yemeye başlayınca düzelir
arkadaşlar gene aynı gene aynı onca su içiyorum, yeşil çay bitki çayı neler neler ama yok gene allak bullak oldum bırakmıyor yakamı şu kabızlık, ben dukandan başka diyet yapamıyorum kiii bu ikinci ve son napıcam bana bir yol gösterin((
Aksam ogunun cok azzzzzzz onu arttirmalisinnnnn !! onun disinda o sogan miktarinida ayarladiysan iyi bir menu ^.^
Tatlim kendini neden kekten mahrum birakiyorsunn :) misssler gibi dukan kara kek yapabilirsin kendine googlea dukan kara kek yaz bak nasil guzel bir kek tarifi cikacak karsina sonrada mideye löp indirboylece kekinden de mahrum kalmamis olursun
![]()
Koklamaya gelinceee bende dun annemlere kek ve milfoy boregi yaptim allahim hicte sevmemsadece kokladim kokladim ama nayn yemedim
sabahta tekirdag karpuzu kestiler ohhh onuda kokladim
guzel oluyo ya oyle koklayinca da
![]()
![]()
menüm(ps):
sabah:1 poğaça içine hindi füme biber ve domates koydum
öğle:sabahla aynı sadece biber yok ve çay
ara:yeşilçay
akşam:soğanlı domatesli biberli kıyma kavurucum ve şekersiz gazoz
ara:yeşilçay