• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ARKADAŞLAR HERKESE SELAM :3:
biraz ara vermek zorunda kaldım siteye eşimin rahatsızlığından dolayı..maşallah yeni dukaniçeler gelmiş hoşgelmiş:16::16: hep beraber mutlu zayıf sağlıklı günlere inşallah..herkese hayırlı bol eksili bir hafta diliyorum:16::16::16:

şu an tam hatırlayamadım ama bir arkadaş,sanırım maviay,dukan mantı tarifi vermişti.dün yaptım aman Allahım:52:müthiş bişey...karnım patlayana kadar yedim...teşekkür ediyorum tarifi veren arkadaşa ve hepinize şiddetle tavsiye ediyorum:56::56: bugün de mücver denemeyi düşünüyorum ps günümdeyim..yarın yorumumu yazarım.:kkk::kkk:

Son düzenleme:
arkadaşlar gene aynı gene aynı onca su içiyorum, yeşil çay bitki çayı neler neler ama yok gene allak bullak oldum bırakmıyor yakamı şu kabızlık, ben dukandan başka diyet yapamıyorum kiii bu ikinci ve son napıcam bana bir yol gösterin :(((

arkadaşlar gene aynı gene aynı onca su içiyorum, yeşil çay bitki çayı neler neler ama yok gene allak bullak oldum bırakmıyor yakamı şu kabızlık, ben dukandan başka diyet yapamıyorum kiii bu ikinci ve son napıcam bana bir yol gösterin :(((
canım kabızlık malesef kötü oluyo yaa..form çayları işe yarayabilir belki ben onları kullanıyorum..bide sürekli değil ama arada bir sinameki kullanabilirsin..ama sık kullanma bağırsak tembelliği yapmasın

canım kabızlık malesef kötü oluyo yaa..form çayları işe yarayabilir belki ben onları kullanıyorum..bide sürekli değil ama arada bir sinameki kullanabilirsin..ama sık kullanma bağırsak tembelliği yapmasın

ahh canım ahhh.. daha önce de 1,5 ayın sonucunda (hemoroid bile oldum) bu yüzden bırakımıştım bu sefer daha bir hafta olmadan aynı sorun napıcam bilemiyorum ben ilk defa dukanla bi diyet yapmaya kalktım başka diyette yapamam gibi geliyor.... maalesef o çaylarda bi fayda göstermedi daha öncede şimdide bağırsaklar direk duruyo ama ben bırakmak istemiyorum zaten bu yüzden evdekilerden gizli yapıyorum...

Selamlaaaarr...
Evimde net olmadığı için girip yazamadım. Cumartesi günü atağım bitti. Dün ps günümdü. Bugün tam bir hafta oldu ve toplam verilen -3 kg. Dukan amca atak için -2.7 demişti.
Hergün kiloların değişmesine alışmışım bugünde aynı kiloyu görmek beni üzdü.
Dün sabah kahvaltı yapamadım. Hazırlıksız olduğum içinde öğlene kadar bişey yiyemedim. öğlen tavuk ızgara ve patlıcan salata yedim. Hem gözüm hem midem doydu. Akşamda yoğurt, 3 dilim salam ve yumurta yedim. Yoğurdum bittiği için ekmek yapamadım.
Bugün sabah 3 tane köfte yedim. Henüz evde köfte yapamadım o yüzden hazır köfte. Biraz peynir.
öğlen için şiş sipariş ettim. Akşamı düşünüyorum. Yanlız tavuk yemekten ya yumurtluycam yada kanatlarım çıkacak. Yarasadan sonra uçamayan memeli cinsi olarak ben gelicem

ahh canım ahhh.. daha önce de 1,5 ayın sonucunda (hemoroid bile oldum) bu yüzden bırakımıştım bu sefer daha bir hafta olmadan aynı sorun napıcam bilemiyorum ben ilk defa dukanla bi diyet yapmaya kalktım başka diyette yapamam gibi geliyor.... maalesef o çaylarda bi fayda göstermedi daha öncede şimdide bağırsaklar direk duruyo ama ben bırakmak istemiyorum zaten bu yüzden evdekilerden gizli yapıyorum...

acı çehre diye bir tohum var onu denesen. bir çok diyet başlığında gördüm. hatta kimisi bağırsakları bozarak zayıflamaya çalışıyor(benim arkadaşlarım gibi) bende 2-3 gündür sorun yaşıyorum ama bugün rahatladım sanırım sebzeler destek oldu.

işte malesef dukan diyetinin bence tek kötü tarafı bu..çok mecbur kalırsan kabızlık ilacı kullan:44:

Selamlaaaarr...
Evimde net olmadığı için girip yazamadım. Cumartesi günü atağım bitti. Dün ps günümdü. Bugün tam bir hafta oldu ve toplam verilen -3 kg. Dukan amca atak için -2.7 demişti.
Hergün kiloların değişmesine alışmışım bugünde aynı kiloyu görmek beni üzdü.
Dün sabah kahvaltı yapamadım. Hazırlıksız olduğum içinde öğlene kadar bişey yiyemedim. öğlen tavuk ızgara ve patlıcan salata yedim. Hem gözüm hem midem doydu. Akşamda yoğurt, 3 dilim salam ve yumurta yedim. Yoğurdum bittiği için ekmek yapamadım.
Bugün sabah 3 tane köfte yedim. Henüz evde köfte yapamadım o yüzden hazır köfte. Biraz peynir.
öğlen için şiş sipariş ettim. Akşamı düşünüyorum. Yanlız tavuk yemekten ya yumurtluycam yada kanatlarım çıkacak. Yarasadan sonra uçamayan memeli cinsi olarak ben gelicem
canım tecrübeyle sabit yumurtlamıyosun:1: hazır köfte yemesen iyi olur içine ekmek katıyorlar mutlaka biraz da yağ oranı yüksek..3 kilo çok iyi beraberce devamını getiririz inşallah:16:

işte malesef dukan diyetinin bence tek kötü tarafı bu..çok mecbur kalırsan kabızlık ilacı kullan:44:

bencede çok süper bi diyet ama bi buna çözüm yok. gerçi bünyeden bünyeye değişiyo sanırım.. maalesef o ilacı bile kullandım... bugün atağı bitiriyorum 6 gün çıkmıştı testte ama 5 günle kapatıcam... umarım kalkar ortadan ama daha önce 1,5 ay o ilaç olmadan geçmemişti problem... 5 günün sonunda -2,6

bencede çok süper bi diyet ama bi buna çözüm yok. gerçi bünyeden bünyeye değişiyo sanırım.. maalesef o ilacı bile kullandım... bugün atağı bitiriyorum 6 gün çıkmıştı testte ama 5 günle kapatıcam... umarım kalkar ortadan ama daha önce 1,5 ay o ilaç olmadan geçmemişti problem... 5 günün sonunda -2,6
canım belki seyire geçince sebze yemeye başlayınca düzelir

hanımlar herkese merhaba

benim bir sorum var lütfen deneyimli arkadaşlar cevap verebilirler mi?

Ben dukanda seyir evremde 6 kilo kadar vermişken çokta güzel giderken bir kaç psikolojik problemden dolayı diyeti böldüm. hattaa diyeti öldürdüm :43: çok pişmanım ama ailevi sıkıntılarım vardı 1 ay kadar o kadar mutsuzdum ki kendimi yemeye adadım öyle ki günde üç öğün hamburgercilerden çıkmadım :26::26::26:

ama şu anda o kadar pişmanım ki tam gaz diyete geri dönmek istiyorum. hayatımda ki sıkıntılar da çözüldü çok şükür artık her şey günlük gülistanlık.

sorum ise şu ben bu 1 aylık aradan sonra diyete seyirden mi devam edeceğim yoksa başa dönüp atak mı yapayım? biliyorum ilk başlarda çok büyük dirençle karşılaşacağım duraklama yaşacağım. hepsine hazırlıklıyım.

Fikirleriniz neler?

Merhaba canım gerçi daha öncede bahs etmiştim ama görmemiş olabilirsin

Benim normalde zaten kabızlık problemim var, yani bağırsaklarım tembel, dukanda daha kötü olur muyum diye korktum, ama çok şükür sıkıntı çekmedim şimdilik, herkeste aynı etkisi olur mu bilmiyorum ama bana gerçekten fayda ediyor, her yemekten önce mutlaka 2 büyük bardak su içiyorum, kahvaltıdan sonra en az 6-7 fincan çok açık şekersiz çay içiyorum, tuvalete gitme ihtiyacı hissedinceye kadar, böylece bunun üstesinden geliyorum, yoksa 3-5 gün devam ediyor sıkıntım, sonrada basur ve fissur oluşuyor ki çok zor gerçekten :43:

Aksam ogunun cok azzzzzzz onu arttirmalisinnnnn !! onun disinda o sogan miktarinida ayarladiysan iyi bir menu ^.^
Tatlim kendini neden kekten mahrum birakiyorsunn :) misssler gibi dukan kara kek yapabilirsin kendine googlea dukan kara kek yaz bak nasil guzel bir kek tarifi cikacak karsina sonrada mideye löp indir :1: boylece kekinden de mahrum kalmamis olursun :27:
Koklamaya gelinceee bende dun annemlere kek ve milfoy boregi yaptim allahim hicte sevmem :27: sadece kokladim kokladim ama nayn yemedim :1: sabahta tekirdag karpuzu kestiler ohhh onuda kokladim :1: guzel oluyo ya oyle koklayinca da :27: :27:

dimi koklamak iyidir iyi :1:

ya ben toz tatlandırıcı almamıştım keki yiyemeyince içime oturdu gittim paramı biriktirip aldım dün :9: artık gelsin dukan kekler, dukanellalar :)
bugün hazır tatlandırıcıyı da bulmuşken bir deneme yapayım dedim. gazozlu kek yapacaktım ama kepek hakkımı doldurduğumdan bugün yiyemeyeceğim için başka bi şeyler bulayım dedim sütsüz dukan muhallebi tarifi buldum eda dukancan'dan. valla ne diyim nefis oldu. tatlandırıcımı da kattım ooh mis gibi oldu :) 15 gündür tatlandırıcılı çay hariç hiç tatlı bi şey girmedi boğazımdan. şimdi çok mutlu ve mesudum :1:

bugünkü menüm:
sabah: yulaflı ekmek
öğlen:1 adet domates,light yoğurt, sütsüz dukan muhallebi
akşamı yiyince yazarım :52:

menüm(ps):
sabah:1 poğaça içine hindi füme biber ve domates koydum
öğle:sabahla aynı sadece biber yok ve çay
ara:yeşilçay
akşam:soğanlı domatesli biberli kıyma kavurucum ve şekersiz gazoz:31:
ara:yeşilçay

Bugün yorucu bir gündü

Menüm:

Kahvaltı: Krep (krepi bir düzgün yapmayı öğrenemedim) peynir, açık çay şekersiz

Öğlen: köfte, yoğurt

Akşam: köfte, yoğurt

Yarın soğanlı kıymalı dolma yapacağım inşallah:52: birde mücver,

mücver çok harika bir tat, gerçekten çok lezzetli...

Back
X