Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ilk kilolar daha kolay ve çabuk verilebiliyor sonradan zorluyor . hedef kiloya yaklaştıkça vermek de zorlaşıyor ee tabii sabır da azalınca kaçamaklar başlıyor..

Iste verilecek kilo az kaldığı zamanda yapılabiliyor sanırım kaçamak yapmamak icin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonunda 76 yi gördüm ama adetim geldi insallah bitince biraz daha - görürüm .

Resmennnn 6 aydir regl olmayan ben sogan kurunun 14. Gununde su dakka itibari ile regl oldum. Nasilllll mutluyum anlatamammmm....bende diyorum gecen persembeden beri tarti niye gr bile oynamiyo

Teşekkür ederim canım. .destek hemen geldi:) ben de kaçamak yapmadım ama spor yapamıyorum. Bugün sabah da tartı 82.5ta(artık yavaş verme zamanı herhalde. Bi de ben 3 gün Saf protein 3 gün sebze+protein yapıyorum. Sebzeyi de fazla yemiyorum.gunde 100 gr gitse bile kar.insallah hep birlikte ideal kiloya kavuşuruz.sen ideal kiloya ne zaman ulaşmayı hedefliyorsun? Ben dukan testine göre ağustos sonunda 63 kg olacakmisim:)hayal gibi geliyor..

Resmennnn 6 aydir regl olmayan ben sogan kurunun 14. Gununde su dakka itibari ile regl oldum. Nasilllll mutluyum anlatamammmm....bende diyorum gecenpersembeden beri tarti niye gr bile oynamiyo

hadi gozun aydin regl cok onemli bu diyette belki bu haftanin degil ama onumuzdeki haftanin virincisi yine sen olacaksn hissediyorm

Dukanbaşladığım kg 66
1. atak 65,5
2. gün atak 65
3. atak 64,8
4. seyir 64,7
5. gün seyir 64,8
regl olmam gerekiyo ondan heralde 100 gr fazlalaştım.
Devam inşallah. Hedef 60:)

8 ocak 2014 tarihinde dukan diyetine basladim. Oncelikle kitabi alip okumak gerekiyor. Bu sart. Ne icin bunu yaptigini ogrenmek gerekiyo. Simdiye kadar denemedigim yontem kalmadi ilaclar caylar spor salonlari yapmaya calistigim 2,3 gunluk diyetler. Hepsindede bittiunde fazlasiyla geri aldim aksine. 8 ocakta 75,6 kiloyla basladigim diyetimde bugun 65 kiloyum. Hem diyeti dort dortluk uygulayamiyorum ama cidden cok etkili. Yavas yavas veriyorum ama beni hic zorlamiyor. Bol bol et var bi kere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bi sorum olcak sizlere.bi kac gündür cok iştahsızım.canım hiçbişy yemek istemiyor.iki gündür sadece 2 öğün yiyebiliyorum.midem acayip şiş.bugün 11 de kahvaltı yaptım küçük bi parça peynir,bi tane çeri domates, ekmek ve 1 bardak çay zor içtim suyu çok içiyorum zaten.bide 3-4 gibi yerim zorla bidahada yok.sizce kilo vermemi etkilermi.5 Mart'ta başladım 4,5 kilo verdim şimdiye kadar.tabi bunun 1 kilosunu seyirde verdim.

hadi gozun aydin regl cok onemli bu diyette belki bu haftanin degil ama onumuzdeki haftanin virincisi yine sen olacaksn hissediyorm

Ahhhh canimsin kiiii insallahh :) zaten bu persembe pek tartilmayi dusunmuyorum durduk yere moral bozmayalim :) haftaya persembeye kadar beklemedeyim :))

Benim testimde tarih 26 Ağustos diyor. Bu benim 2. Dukanım. 8martta başlamıştım. Ilk kilolar hızlı gidiyor dediğin gibi sonra yavaşlıyor. Fakat ben şöyle bir motivasyon buldum haftada 500 gr gitse bile ayda iki kilo eder ki benim bu hesabım yanlış çünkü dukanla ayda 4 kilo rahat gidiyor. Hatta kimi haftalar duraklamalar yaşansada sonrasında nasıl eridiğini anlayamıyorsun. İbre tıkır tıkır aşağı iniyor. Mükemmel bir duygu bu aslında çünkü hayal edemediğin kilolara kavuşuyorsun.

Canım aslında normal olan bi durum bu. Protein seni tok tutuyor. Hatta bana bazen yediklerimden tiksinti geliyor. Yemek borum yumrukla tıkanmış gibi bir duygu var.
Kendini zorlama derim ben ama bolca su içmeye çalış. Yaza kadar incelik kaldığında kendini tanıyamayacaksın bunları düşün :))

Evet tek düşündüğüm bu suanda hepimiz öyle olcaz insallah.bi arkadas burda az yediğimizde zayiflayamiyoruz falan yazmış onun icin kafama takıldı.suya devam yürüyüşümüde yaptım bugun dışarda bakalm. :)

günaydın kızlar listemizi paylaşayım inşallah eksik olan yoktur...

Eki Görüntüle 1022347 Eki Görüntüle 1022348

mimarka tebrik ediyorum haftanın 1. si..
Eline sağlık tablo için....
arkadaşlar 14 günde yağdan 2,3 kg vermişim... daha çok başlardayım 20 temmuzda 61 olucam ve bitecek seyir... umarım motivem bozulmaz... sevgiler.......
Seninle kilolarimiz ayni cnm hangi sistemle seyir yapiosun? ?
Ben de dukana yeni başladım sayılır. 3 günlük atak evremi bitirdim, 1.2 kg verdim 3 günde. Vermem gereken 4.8 kg daha var. Hayırlısıyla hızlı gider inşallah:))
Seninle de aynı vermem gereken kilo sen hangi sistemi uyguluosun.

Cillop olacaksin 😊

ozlemce94780 .!.:
Yanlış yazmışım :)) 26 Haziran.
Şimdi oldu:)))) hadi bakalım hayırlısı. ..demekki bu diyet ayda 5 kg hedefliyor. En azından 26 hazirana kadar birlikte SEYREDECEZ:)yarın yine kilomu guncellicem. .inşallah 100 gr bile olsa vermiş olurum!

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama şu sıralar yeniden popülerleştiği için, ben de zararlarını gündeme getirerek uyarmak istedim.
Okuyunca dikkatimi çekti.
Dukan diyeti sırasında bu sıkıntıları yaşayan oldu mu? (Gerçi hangi diyet sıkıntısız oluyor ki? )
Dukan diyeti zararları açısından oldukça dikkat çekici bir zayıflama şekli.
Pek çok doktor dukan diyetinin zararları konusunda ortak fikirde. Protein diyetleri kesin sonuç vermeyen, çoğu zaman organizmamızı yoran ve bizi psikolojik açıdan oldukça zorlayan diyetler. Diyet yapmak hem yorucu hem de meşakkatli oluyor. Dukan diyeti, ekonomik açıdan da bir hayli zararlı. Ne de olsa ülkemizde et ve süt ürünleri pahalı.
Beynin yakıtı kesinlikle karbonhidratlar. Bu beslenmenin en temel bilgisidir. Uzun süre karbonhidrat içeriği yüzde 40’ın altında olan diyet listeleri:
zihinsel bulanıklık,
dikkat dağınıklığı,
öfke kontrol sorunu,
uyku sorunlarına yol açar.
Ağız ve diş sağlığını olumsuz etkiler.
Ciddi ağız kokusu yapar.
Kas yorgunluğuna neden olur ve kemik erimesi riskini artırır.
Karbonhidratlı gıdaları tekrar hayatınıza soktuğunuzda hızla kilo artışına neden oluyor ve kamufle edilen karbonhidrat açlığı, kontrolsüz bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu durum tekrar kilo alındıktan sonra tip 2 diyabet gelişim riskini artırıyor. Bu diyet listeleri ‘ketojenik diyet listeleridir. Karbonhidratlar gereğinden az yenirse, vücutta normalden çok keton ve asitler oluşur. Bu kanı bozar, komaya kadar uzanan bir tabloya yol açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…