ilk kilolar daha kolay ve çabuk verilebiliyor sonradan zorluyor . hedef kiloya yaklaştıkça vermek de zorlaşıyor ee tabii sabır da azalınca kaçamaklar başlıyor..
Resmennnn 6 aydir regl olmayan ben sogan kurunun 14. Gununde su dakka itibari ile regl oldum. Nasilllll mutluyum anlatamammmm....bende diyorum gecenpersembeden beri tarti niye gr bile oynamiyo
hadi gozun aydin regl cok onemli bu diyette belki bu haftanin degil ama onumuzdeki haftanin virincisi yine sen olacaksn hissediyorm
Teşekkür ederim canım. .destek hemen geldi:) ben de kaçamak yapmadım ama spor yapamıyorum. Bugün sabah da tartı 82.5ta(artık yavaş verme zamanı herhalde. Bi de ben 3 gün Saf protein 3 gün sebze+protein yapıyorum. Sebzeyi de fazla yemiyorum.gunde 100 gr gitse bile kar.insallah hep birlikte ideal kiloya kavuşuruz.sen ideal kiloya ne zaman ulaşmayı hedefliyorsun? Ben dukan testine göre ağustos sonunda 63 kg olacakmisim:)hayal gibi geliyor..
Kızlar bi sorum olcak sizlere.bi kac gündür cok iştahsızım.canım hiçbişy yemek istemiyor.iki gündür sadece 2 öğün yiyebiliyorum.midem acayip şiş.bugün 11 de kahvaltı yaptım küçük bi parça peynir,bi tane çeri domates, ekmek ve 1 bardak çay zor içtim suyu çok içiyorum zaten.bide 3-4 gibi yerim zorla bidahada yok.sizce kilo vermemi etkilermi.5 Mart'ta başladım 4,5 kilo verdim şimdiye kadar.tabi bunun 1 kilosunu seyirde verdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insallah!obezite canıma tak etti:)günlük yazıcam seyrimi...demekki aynı tarihlerde guclendirmeye gecicez. .motivasyona devam...Ama aramızda 10 kg fark var.nasil aynı tarihte ayni ideal kiloda olucaz?
Canım aslında normal olan bi durum bu. Protein seni tok tutuyor. Hatta bana bazen yediklerimden tiksinti geliyor. Yemek borum yumrukla tıkanmış gibi bir duygu var.
Kendini zorlama derim ben ama bolca su içmeye çalış. Yaza kadar incelik kaldığında kendini tanıyamayacaksın bunları düşün :))
Eline sağlık tablo için....günaydın kızlar listemizi paylaşayım inşallah eksik olan yoktur...
Eki Görüntüle 1022347 Eki Görüntüle 1022348
mimarka tebrik ediyorum haftanın 1. si..
Seninle kilolarimiz ayni cnm hangi sistemle seyir yapiosun? ?arkadaşlar 14 günde yağdan 2,3 kg vermişim... daha çok başlardayım 20 temmuzda 61 olucam ve bitecek seyir... umarım motivem bozulmaz... sevgiler.......
Seninle de aynı vermem gereken kilo sen hangi sistemi uyguluosun.Ben de dukana yeni başladım sayılır. 3 günlük atak evremi bitirdim, 1.2 kg verdim 3 günde. Vermem gereken 4.8 kg daha var. Hayırlısıyla hızlı gider inşallah:))
Önce sonra vücut ölçülerimi vereyim
dukan 5. gün ve 32. gün
yağ: %28.1 - %26.5
Kas: %35.6 - %36 (bu dukanın 22. günü ve 32. günü arasındaki fark önceki kas oranını kaydetmeyi unutmuşum)
Bel: 73.5 cm - 72.5 cm
Karın (göbek yani) : 88.5 cm - 85 cm
Kalça: 98 cm - 97 cm
Üst bacak en kalın yer : 58 cm - 57 cm
Bu zaman zarfında verilen 1.8 kg.. Yani azıcık bile verseniz vücut inceliyorToplamda 6.5 cm gitmiş heyooo
Üstte 90'ı yakalayamayacağım belki ama alt taraf 60 ve 90 olacak!!
Insallah!obezite canıma tak etti:)günlük yazıcam seyrimi...demekki aynı tarihlerde guclendirmeye gecicez. .motivasyona devam...Ama aramızda 10 kg fark var.nasil aynı tarihte ayni ideal kiloda olucaz?
Şimdi oldu:)))) hadi bakalım hayırlısı. ..demekki bu diyet ayda 5 kg hedefliyor. En azından 26 hazirana kadar birlikte SEYREDECEZ:)yarın yine kilomu guncellicem. .inşallah 100 gr bile olsa vermiş olurum!ozlemce94780 .!.:Yanlış yazmışım :)) 26 Haziran.
Seninle kilolarimiz ayni cnm hangi sistemle seyir yapiosun? ?
😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?