3 gün atak yaptım sonuc 1.7 kg bugün seyire geçiyorum :)
haftaya o listede olmak istiyorum bende nasıl yapıyorsunuz perşembeden mi yazıyoruz durumumuzu
kızzz insan markette de kaçamak yapar mı orda light mini kutu sütlerden bulaydın ben genelde onları içiyorum... bir kere hindi fümeyi de açacaktım ama abartmıyım dedim
portakal suyu kötü olmuş meyve ve ekmek karbonhidrat yüklenmişsin... bari spora ağırlık verde depo yapmasın yaptıysada harca...
ataktakiler daha cbk veriyor kihic birinci alamiycaz bence ataktakiler listeye girmesin sadece seyidekiler uzerinden yapilsin
hahah belki markette kacamak yaapan tek kisiyimdirama gozum dondu inan sut mut o da neymis o tazecik portakal suyu sicak croissant
doydun mu diycen hyr aslaaa eve geldigimde hala actim,, mide o kadar bos ki croissant felan etki bile etmedi, ama tadi guzel dispora gidemiom regl oldugumda belim agriyor cok bugun ise bile gitmedim aslinda simdi cikip bi yurusem fena olmaz, regl olmadan o hafta acaip istahim olurdu ama simdi farkettim dukan diyetine basladigimdan beri kontrol altina alabilmisim dun ki kacamagi saymasam
merak etme güzelim atakta olanları listeye alsam bile 1. olarak yayınlamıyorum... özellikle ilk 10 günde olanları atak döneminiz bittiyse 1. yada 2. miz filan diyorum... ama bu haftaki arkadaşımızın (yani 1. olarak yazdığım arkadaşımız) atakla ilgisi yok kaçıncı günde olduğundan görebilirsin... atakta olanlar motivasyonunuzu etkilemesin ama ben onları da görmenin seyirdeyken atak tarzı beslenmeye ittiğini düşünüyorum... çünkü bir süre sonra seyirde unutuyorsun atağın ağırlığını listede görüp 'ama tabi bu atakta' filan diyorsun sonra kendince biraz da ben kıssam atak gibi yesem diyorsun... bunlar benim düşüncelerim...
ayrıca mervikoo yu ben o kategoriye almışım eğer oda bu hafta içerisinde verdiği kilo sadece seyir evresi kilosu ise 1. miz o :)
aynen meray44 gunde 100 gr veriyorum bazen de p+s gunlerinde 100 geri cikiyor regl oldum bugun belki ondandir
ayrica dun bi kacamak yaptim bosuna demiyorlar ac karinla alisvere gitmeyin diye, evden yemeklerimi hazirlayip is goturmeme ragmen yogunluktan
firsat bulup bise yiyemedim sonrada market alisverisinde ekmek bolumunde aman allahim o ne guzel bi koku taze cikmis firindan croissant ekmegi dayanamayip
bitane aldim yaninada taze sklimis portakal suyukasaya gidene kadar nevsimle mucadele ettim ama ney faydaaaa daha kasadayken ucundan isirdim enfesstiii...
canım vücut direniyor haliyle kilo veriyorsun oda savunmaya geçiyor kendini yavaş veriyor kıracaksın direncini sabırlı ol... ayrıca regl 2kg a kadar artı gösterebiliyor ödemden...
tatlim ya tabi ki ztn onemli deil ki o tablo motive icin bizim icin ii oluor sorumluluk sahibi oluorsun sozunde durmak icin gayret harciorsun, hani 1. o 2. o felan
cok ta onemli degil ins herkes istedigi kiloya kavusur, benim kisi nacizane bi fikirdi pc basinda yazilanlara gyik olsun diye katilmaktir:)
Kepek 2 yemek kaşığı yani 30 gr
kepek karışım 3 yemek kaşığı yani 45 gr
seyirde böyle
günaydın kızlar listemizi paylaşayım inşallah eksik olan yoktur...
Eki Görüntüle 1022347 Eki Görüntüle 1022348
mimarka tebrik ediyorum haftanın 1. Si..
ayyy ben gene gıremedım buraya agız tadıyla bırıncılıgımıde kutlayamadım :) bu 2. Kez bırıncılıgım oluyor pek mutlu oldum yahu :) bugun ılkkez ınstagramda before after resmı paylastım. O resımlerı yanyana koyana kadar ben bıle okadar fatk olacagını tahmın etmemıstım. :) fakat 10 gundur sogan suyu kuru yapıyordum ya adet sokturucu olarak(hanı su 6 aydır olmadıgım regl ıcın) 2 gundur fena sısım tartı 200 300 fazla cıkıyo ve ınanılmaz agrı var goguslerımde. Olacakmı bu sefer bılemedım... Eger oyleyse gelecek persembe tartılmam ben :)) bu arada hala benı eklemedın ınst. Dan buraya resım ekleyemıyorum cepten gırıyorum bı degısım resmımı gor ustat olarak yorum yap bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?