Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hahah belki markette kacamak yaapan tek kisiyimdir ama gozum dondu inan sut mut o da neymis o tazecik portakal suyu sicak croissant
doydun mu diycen hyr aslaaa eve geldigimde hala actim,, mide o kadar bos ki croissant felan etki bile etmedi, ama tadi guzel di spora gidemiom regl oldugumda belim agriyor cok bugun ise bile gitmedim aslinda simdi cikip bi yurusem fena olmaz, regl olmadan o hafta acaip istahim olurdu ama simdi farkettim dukan diyetine basladigimdan beri kontrol altina alabilmisim dun ki kacamagi saymasam

ataktakiler daha cbk veriyor ki hic birinci alamiycaz bence ataktakiler listeye girmesin sadece seyidekiler uzerinden yapilsin

merak etme güzelim atakta olanları listeye alsam bile 1. olarak yayınlamıyorum... özellikle ilk 10 günde olanları atak döneminiz bittiyse 1. yada 2. miz filan diyorum... ama bu haftaki arkadaşımızın (yani 1. olarak yazdığım arkadaşımız) atakla ilgisi yok kaçıncı günde olduğundan görebilirsin... atakta olanlar motivasyonunuzu etkilemesin ama ben onları da görmenin seyirdeyken atak tarzı beslenmeye ittiğini düşünüyorum... çünkü bir süre sonra seyirde unutuyorsun atağın ağırlığını listede görüp 'ama tabi bu atakta' filan diyorsun sonra kendince biraz da ben kıssam atak gibi yesem diyorsun... bunlar benim düşüncelerim...

ayrıca mervikoo yu ben o kategoriye almışım eğer oda bu hafta içerisinde verdiği kilo sadece seyir evresi kilosu ise 1. miz o :)

evet bende regl öncesi 1 hafta acaip aç geziyorum dukanla daha kontrollüyüm ama nedeni pasta börek çok yapıyorum. o dönemi o şekilde aşıyorum :)

karbonhidrat adamı doyurmazmış bende güçlendirmeye geçince anladım. hani güçlendirme biraz daha esnek diyip sebze yemeklerimin yanına yoğurt ekleyip öğünü kapatmaya çalıştım ama yok olmuyor... ekmek hakkımı bile kaydırdım ama yediğim o 2 parça ızgara tavuk + salata, 1 tabak sebze yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurdu geride bırakıyor...

tatlim ya tabi ki ztn onemli deil ki o tablo motive icin bizim icin ii oluor sorumluluk sahibi oluorsun sozunde durmak icin gayret harciorsun, hani 1. o 2. o felan
cok ta onemli degil ins herkes istedigi kiloya kavusur, benim kisi nacizane bi fikirdi pc basinda yazilanlara gyik olsun diye katilmaktir:)

ayy canım yaa kaçamak da kaçamak olmuş hani inşallah telafi edersin sporu arttır bence bu bi iki gun

canım vücut direniyor haliyle kilo veriyorsun oda savunmaya geçiyor kendini yavaş veriyor kıracaksın direncini sabırlı ol... ayrıca regl 2kg a kadar artı gösterebiliyor ödemden...

ayy canım ne guzel dedin ınsallh dediğin gibi olur regl bitince 2 kilo birden vermek ne iyi gelır bana bi bilsen

peki güzelimmmm

tablo iyi fikir gerçekten en azından kimse kimseye sormadan kaç gündür yapıyor ne kadar kilo vermiş falan herşeyi rahatça görüyor

evet bu kezde Ihne yi unutmuşum :) tamda unuttuğum arkadaşım haftanın 1. si koltuğuna oturuyor tebrik ederim...

hoşbuldum diyeyim hepinize..
haftaya perşembe bildiririmi yapayım o zaman ben hem böyle takibide eğlenceli

kaçamak yapmıyorum valla 3 gündür süttür yoğurttur peynirdir derken beyazladım hazirana kadar vermem gereken 11 kgmım var kaçamak yaparak süreyi uzatmaya hiçç niyetimm yok
tatlı krizlemide tatlandırıcılı sütle aşmaya çalışıyorum seyire geçtiğime göre biraz kakao kullanabiliyormusum sanırım kendi çikolatamı mı yapsam diye düşünmeye başladım olur mu acaba ?

bu arada ben yulaf kepeğini migrosda satılandan aldım zaten başka yerdede bulamadım
bunun birde karışım halimi var benim aldığım hangisi oluyor onu anlamadım
karısım ve saf halinin kullanım ölçüleri farklımı beni bi aydınlatırmısın ?

Kepek 2 yemek kaşığı yani 30 gr
kepek karışım 3 yemek kaşığı yani 45 gr

seyirde böyle

arkadaşlar 14 günde yağdan 2,3 kg vermişim... daha çok başlardayım 20 temmuzda 61 olucam ve bitecek seyir... umarım motivem bozulmaz... sevgiler.......

yaw arkadas hollanda da bildigim tum supermarketlerine baktim dort super market + birde ozel peynirciye birak hollanda marketini turk marketlerini dolastim lor peyniri yok. Ne oldugunu bile bilmiyor delircemm ve benim canim acayip lor peynirli kurabiye cekiyor (ki daha once hic yemedim nasil oluyorsa bu istek)

200 gram da 3.9 yag olan bi peynir buldum onunla deniycem ins o yasak deildir

bu ara aldigim peynirin adi Hütten Kase turkcesi suzme peyniri 100 gramda 3,9 yag varmis uygun mu bu kizlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar listemizi paylaşayım inşallah eksik olan yoktur...

Eki Görüntüle 1022347 Eki Görüntüle 1022348

mimarka tebrik ediyorum haftanın 1. Si..

ayyy ben gene gıremedım buraya agız tadıyla bırıncılıgımıde kutlayamadım :) bu 2. Kez bırıncılıgım oluyor pek mutlu oldum yahu :) bugun ılkkez ınstagramda before after resmı paylastım. O resımlerı yanyana koyana kadar ben bıle okadar fatk olacagını tahmın etmemıstım. :) fakat 10 gundur sogan suyu kuru yapıyordum ya adet sokturucu olarak(hanı su 6 aydır olmadıgım regl ıcın) 2 gundur fena sısım tartı 200 300 fazla cıkıyo ve ınanılmaz agrı var goguslerımde. Olacakmı bu sefer bılemedım... Eger oyleyse gelecek persembe tartılmam ben :)) bu arada hala benı eklemedın ınst. Dan buraya resım ekleyemıyorum cepten gırıyorum bı degısım resmımı gor ustat olarak yorum yap bana :)))

canım adresin ne bende takip etmek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…