- 17 Ocak 2018
- 55
- 62
- 3
dukan expres diyeti deneyimlerimiz başlığı var bi oraya bak istersen?
Canim ya link atabilir misin nerede goremedim burasi aktif olsa ne guzel olurdu dimi destekle cok guzel yerlere varirdik
Canım bende bulamadım linkini ya, gördüğüme emindim ama :)
Merhaba arkadaşlar, diyette herkese başarılar dilerim. Bende dukan diyetini uygulamak ve aranıza katılmak istiyorum. Su an 61 kiloyum ve 52-53 kg olmak istiyorum. İnşallah yaza istediğimiz kilolar ile gireriz.
bende başlamak istiyorum
ben 3 yıl kadar önce dükanı denemiştim ve 1 ay gibi bir sürede 7 kilo vermiştim o zaman 72 kiloydum şu an ise 76hiç durma hemen testi yap ve başla.
boyum 163 cm inşallah yarın sabah dukana başlıyorumhiç durma hemen testi yap ve başla.
5 gün atak yapmayı planlıyorum inşallah başarılı olurum
teşekkür ederim şimdi tartıldım 76.8 olmuşum.yumurtalarımı başlıyorum yanında da biraz peynir yiyeceğimHayırlı olsun başlangıcın :)
teşekkür ederim şimdi tartıldım 76.8 olmuşum.yumurtalarımı başlıyorum yanında da biraz peynir yiyeceğim
Evet isterim ama takımların kuralları çok katı benim küçük bir afacanım var evde kurallara uyamam diye korkuyorum5. takımdayım gel istersen. birlikte çok daha iyi motive oluyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-27281
Evet isterim ama takımların kuralları çok katı benim küçük bir afacanım var evde kurallara uyamam diye korkuyorum
tamam atak evremi bitirip oraya da geliyimsen merak etme öyle aşırı katı olan grup değiliz, bi sohbete girdin mi kafa dağıtıyor insan.
wendigo kilo verebiliyor musun
tamam geliyorumVerdim canım orda görürsün. Kafana uymazsa ben yapamıyorum dersin olmaz mı? Buraya çok uğrayan yok, orası aktif bayaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?