ya ben konuların gerisinde kaldımda biraz sağlık sorunlarından giremedim ama sizin şu puding çikolata ve pizza olayını çözemedim.nasıl yapıyorsunuz.diyceksinki daha önceki sayfalarda var ama onları okuyacak zamanım yok.
tebrikler melodim.ben de vermişim çoook sevindim.
günaydın kızlarherkese güzel bi pazar günü diliyorum..kilomda aman aman bi fark yok ama 100 gr daha zayıfım bu sabah:)şaka maka 5.5 kilom kaldı..dukana göre 73 ama ben 72 olayım diyorum olmuşken..allahım bugünleri gösterdiğin için bin şükür..dukanında tuttuğu altın olsun gerçi oluyo muhtemelen:))sizlerlere kocaman teşekkürlerimi sunuyorum..burdaki birliktelik beni diyete daha çok bağladı..hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kilolara kavuşalım ..ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum..görüşmek üzere..bu arada mustlu sloganı çok beğendimmm..forumda formda kal...süper:))
ha ha ha ayy çok güldüüüüm....kapak haiyi akşamlar canım sen 300gr hesba almıyorsun ama bak diyorsunki dünya hafiflemiş nasıl hafifledi sanıyorsun günde 100gr vere vere damlaya damlaya göl oluyor.bende bugün 100gr vermişim sen 300gr yazmak bile istemiyorsun.annemde benimle beraber yapıyor hemde hiç kaçamaksız ve bu gün 300gr almış.buda sana kapak olsun canım.umarım birdaha 300gr az görmezsin.
hiç merak etme birdutcum biz aslında karlıyız, fazladan düşücez onları geçicezisteyerek de olmadık ki kırmızıyı, hormonları napalım
Arkadaslar ben de dukan diyetine 21 haziran sali basladim. Basladigimda 72.4 tum. Simdi 70.1'im. Amacim 60 kilo olmak.Boyum 158 bu arada. Sizin mesajlarinizi okydum. Cok begendim. Bana da destek olabileceginizi dusundum. Benim iki yasinda bir kizim var. Ona hamile kalmadan once hep 60 kiloydum ve gayet mutluydum. Simdi de mutluyum tabi ama 60 olursam cok daha mutlu olucam. Dukan kitabim var. Yulaf kepegim yok. Internetten siparis vericem.
Kızlar günaydın
Birkaç gündür giremiyorum. Ve burdan uzak olunca da kaçamak yaptım birkaç kere tadelle yedimdolayısıyla da ne guzel 59,9 kg ı gormusken bu sabah 60,4 kg cıktım.
Benim üzüntülü aşk hikayemi terk edilişimi biliyorsunuz; kendisi şimdi donmek istedi ve bu yuzden de benim psikolojım alt ust oldu ve o kacamakları hep o zaman yaptım
İşte benden boyle kızlar, biraz gecmişi okuyayım; hepinizi cok opuyorum
ve tatam inanmıycaksınız ama 700gr birden gitmiş bugün.artık 54 üm inanabiliyor musunuz?5 kez tartıya çıkıp baktım.
Eki Görüntüle 215210 bu da tabağa alınmış hali folyodan biraz zor ayrılıyor ama soğumasını beklersek daha rahat alırız....
tabiki susam eklemeyebilirsiniz...ellerine sağlık afiyet olsun çok güzel görünüyorlar ama üstüne koydukların susam değilmi susam yağdır canım bence onlar olmasa daha masum olurdu.
kızlar merhaba, ben de dukan diyetine yeni başlayanlardanım.
Bugün başladım uygulamaya ve size sormak istediklerim var. Benim kilolarım bi hayli fazla olduğu için atak evresini 7 yada 10 gün tutmak istiyorum. Ama sanırım saf protein kabızlığa yol açacak, dukan kitapta parafin yağından bahsetmiş kullanılabilir diye, ayrıca kabızlık içinde parafin yağı kullanın demiş. Bu yağ hakkında bilgisi olan var mı, yenilebilir olduğunu bilmiyordum ben:44:
sonuç iyi olmuşdur umarım.iyi olmassa kendimi kötü hissedicem bak.dukan olmayan kekleri her denememiz çok iyiydi.becerirsen dukanda çığır açıcan:))
hoşbulduk, teşekkürler.:93:Hoşgeldin Pelinkaya, kolay gelsin. Kilon ne kadar bilmiyorum ama 10 gün yapıp çok sıkılma bence, 7 gün yeterli. Parafin yağına gelince Türkiye'de bulunduğunu pek sanmıyorum. Biz zaten hiç yağ kullanmamaya gayret ediyoruz. Bağırsaklar içinse goji berry ve yulaf kepeği ile idare ediyoruz. İllaki yağ kullanman gerekirse tavaya çok az sıvı yağ koyup peçeteyle dağıtabilirsin.
hoşbulduk, teşekkürler.:93:
101 kiloyum ben
aslında yağ kullanma ihtiyacı hissetmiyorum, henüz yeni başladım tabi ilerde nasıl olur bilemiyorum. Umarım çok fazla kabızlık şikayeti yaşamam, goji berryi ilk defa duydum sayende acai berry gibi bişey mi? bide yulaf kepeğini nereden temin ediyorsunuz, sanırım pek bulunmuyor:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?