Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar geçenlerde mayalı olarak deneyeceğimi yazmıştım zeynep'in ekmeğini...bugün yaptım malzemeleri koyup mayalanması bekledim 1 saate yakın...ben bütün yapıyorum ekmeği bu arada...tabi normal un gibi böle puf puf olmuyo ama baya kabarmıştı..herşey güzl oldu..şimdi bi parça kestim yedim sanırım mayadan hafif bi acımtrak tat bırakıyo ama yoğun değil..yani mayaylada olabilir kabartma yada karbonatlada..ama hayal ettiğimiz yumuşacık ekmek olmuyo hemen hemen aynı formda..kepekten ötürü sanırım un olsa daha puf olurdu...sonuç bu arkadaşlar..

hoşgeldin pelinkaya. ben bu forumda parafin yağı kullanan kimseyi duymadım. bence kepeğini ve gajuberrini ihmal etmezsen bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. verecek fazla kiosu olanlar daha kolay kilo veriyorlar. olumsuzluk gibi görünen bir durum senin motivasyonunu yükseltecek bir etkiye sahip olabilir. dukanın hayırlı uğurlu olsun ve kolay gelsin canım.

arkadaşlar ben bugün itibariyle 56.2 kg yim. ticker yapamadığım için böyle elden söylüyorum. Neyse eskiden bu kgdeyken 40 beden giyiyordum. dün alışverişe çıktım. bir etek beğendim ve 40 ını istedim. giydim etek üstümden düşüyor o derece. olmaz ama hadi bir de 38 i deneyim dedim. yokkkk artıkkk onun beli bile bol gelmesin mi. ya ne bu sşimdi mağazanın bir şakası mı. ama benim basenlerim duruyor hala. valla sevinsem mı üzülsem mi bilemedim. Mr dukanın bana koyduğu hedefe 1 kg kaldı. ama ben bu basenlerden kurtulmak için 52 ye kadar inmeyi düşünüyorum. ve ramazana kadar da bu kgleri vermeliyim ve ramazanda güçlendirmeye geçmiş olmalıyyım. verebilirim dimi sizce de o zamana kadar. lütfen evettt deyin. basenlerim de erir gider dimmii. buna da evet deyin. evet diyenlere şimdiden teşekkür ederim.

hoşbulduk canım
evet bir an önce kepek ve gojiberryi edinmem iyi olacak. Umarım bu motivasyonumu diyetim boyunca korurum
destekleriniz için çok sağolun kızlar hepimize kolay gelsin.

EVET EVET EVEEEEET:) canım yürüyüş yapıyomusun eğer yapmıyosan derhal başla basenler için mükemmel sonuç alırsın...hedefine bişi kalmamış eminim en kısa zamanda düşüceksin..valla benim sorunum genelde göbek bel kısmı alt taraf inanılmaz küçüldü basen bacak popo küçüldü iyice ben bunu yürüyüşe bağlıyorum hergün bi saat çık dışarı yürü canım...bide kocaman alkış verdiğin kilolar içinnn

evetlerin için kocaman teşekkürler ve öpücükler sevgili sadeca. 10 aylık bebişim olduğu için hergün dışarı çıkamıyorum ama evde yürüme bandı var. haftada 5-6 gün 40 dk yürüyüş yapıyorum sonra da pilates topuyla basen bacak hareketleri yapıyorum. göbek möbek kalmadı. 10 ay önce sezaryen olmama rağmen. ama basenler beni öldürecek ya. oldum olası armuttum zaten. ama bu benim son şansım bunlardan kurtulmadan güçlendirmeye geçersem bidaha ömür billah kurtulamam basenlerden. bugün çengelköy baharatcısından yulaf keğeği buğday kepeği ve goji berry aaldım. böylece daha önce aldığım yulafın çakma olduğunu anlamış oldum. yani bir buçuk aydır saman yiyormuşum kepek diye. ruşyeym marka getirmişler. üstnde dukan a uygundur yazıyo. şimdi bunlarla diyetime daha bir sarılıp kurtulacam şunlardan desteklerinizle inşallah .

allah bağışlasın bebişini canım...doğru haklısın bebekle zor olur hergün dışarısı...bendede bant var ama dışarda daha başarılı sonuç aldım hem oksijen açısından kapalı yerde yürüdüğünden daha fazla kalori yakıyosun hemde yollar inişli çıkışlı daha efor safediyosun...bende ru-sheim marka aldım sahiden çok güzel..ben elma sen armut yapacak bişi yok:))demekki kimin nerde sorunu varsa orası zor gidiyosen bu gidişle bence ramazan gelmeden güçlendirmeye geçersin...senin sorunun bölgesel kiloyla alakalı değil sporla eriteceksin kalanları canım

evet,evet,eveeeet,eeeeeeveeeet.bişi diiil:))

sağol canım benim. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın . spor konusunda da haklısın canım. öyle böyle verecez işte . herkese iyi geceler diliyorum. hayırlı dukanlar ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.

Arkadaslar, Gurmenet yulaf kepegi, bugday kepegi ve bugday ruseymi ürünlerini, 3ü bir arada kampanyali fiyat yapmis. Bugday ruseyminin özellikleri sunlar;
" Buğday Ruşeymi; Dünya'da wheat germ olarak bilinen, ülkemizde ise buğdayın en tepesindeki embriyo olarak nitelendirilen, tohumun üremesini ve çimlenmesini sağlayan kısımdır. Buğdayın kalbi ve hayat kaynağıdır. Doğal E vitaminidir. B1, B2, Niacin, Folik Asit, Demir, Sodyum, Çinko ve Magnezyum gibi birçok besin kaynağı içerir. Lif değeri yüksektir, tokluk hissi verir. 1 Ton buğdaydan 1 kg ruşeym elde edilir. Buğday Ruşeymi; soğuk süt veya yoğurt ile karıştırarak, taze veya kuru meyve, yemiş ilavesiyle zenginleştirebilir; çorba, salata, gibi aperatif yiyeceklerin üzerine serpiştirebilirsiniz. Pasta, kek, börek vs gibi yiyeceklere ekleyerek sindirim sistemine diyetinize katkıda bulunabilirsiniz. "

Sizce bugday ruseymi bizim dükana uygun mu? yulaf kepegiyle, bugday kepegiyle karistirip kullansak sizce uygun olur mu ki?

sevgili Ayşe verdiğin kiloları okuyunca çok sevindim maşaallah.bende senden daha kiloluyum 123kg acaba verebilrmiyim derken senin yazını okumak beni motive etti.bende dukana başlayalı 3 gün oldu.ataktayım.7 yada 10 gün atak yapayım diyorum.sen kaç gün yaptın atağı.birde atak ta hiç sebze yok mu.soğan,domates,maydonoz,sarımsak gibi.etleri bunlarla tatlandırabilirmiyiz.sen nasıl uyguladın anlatırsan sevinirim.tekrar tebrikler.

Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.Ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum.Çoğunuzu tanıyor gibiyim.Yazdıklarınız beni de motive etti.Dukan diyeti kitabı alıp ben de 11 Mayısta diyete başladım.Daha önceki diyet denemelerimde hep kendimi yanlız gibi hissediyordum.Şimdi sanki hep beraber yapıyormuşuz gibi geliyor bana. yazdıklarınızı, aranızdaki dayanışmayı ve hepinizi çok seviyorum.İyi geceler
Bu arada kilo cetveli nasıl yapılıyor?Yazarsanız çok sevinirim

merhaba hergaf sende yeni başlayanlardansın hoşgeldin kolay gelsin arkadaşımızda gördüğünde cvp vericektir ama bende görmüşken yazıyım dedim.atakta yemeklerini soğan,maydanoz,dereotu,sarımsak ve bütün baharatlarla tatlandırabilirsin

e hosgeldin o zaman canim :)

kilo cizelgesinin yapimi burada cok net anlatiliyor. http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

kolay gelsin...

dün fırsat bulup yazamadım.dün sabah 6-7 senelik hasret bitmişti :) yani dün sabah 69.700 gr dım. bugün reglim başladı.şimdi 70.400 geldim
bakalım reglim bitince ne olacak.sevincim kısa sürdü.yatarken kilo 69.900 dü.
uykudan kalkıp yemek yedim sanki .
düşünseniz ya dukan diyetinin yan etkisi uyurgezerlik olsa ne yapardık.bütün gün yediklerine dikkat et sonra gece sabaha kadar uykunda ye .berrinin oklavasından kurtulurduk :biz kaçamak yapmadık uykumuz yapmış falan
sabah sabah ne hayal gücü ...ben daha uyunamamışım. gidip bir nescafe içeyim

tüm yeni gelenler hoşgeldiniz
gerçekten buradaki herkes birbirini görmeden de seven birbirine sahip çıkan güzel,içten sağlam arkadaşlık kuruyorlar...dayanışma var,... büyüklerin nasihatı ,sıkıntı anında dertortağı bile bulabilirsin.günün hemen hemen her saati burda bir dukancı bulabilirsin.unutmadan kaçamak yapanlara OKLAVAYLA dövüyorlar.

Merhaba herkese,

Bende yenilerdenim, ama uzun süredir sohbetlerinizi takip ediyorum. Sayenizde bende dün Dukan diyetine başladım. Dün başladığımda 71 kiloydum, bakalım atak döneminden sonra ne olacak. Dukan ın sitesinden olmam gereken kiloyu hesaplattım, 60 kilo olmam lazım. Ben uzun süredir masa başı işlerde çalışıyorum, bu nedenle işe ilk girdiğim dönemden beri 12 kilo aldım ve basenlerim genişledi. Akşam ev işi yemek derken dışarı çıkıp yürüme şansım olmuyor, ama evde yürüyüş bandı var. Diyete kadar haftada 3 gün 30 dak yürüyüş yapıyordum, tabi diyetsiz pek birşey değişmedi, ama artık diyetle birlikte hergün yürüyüş yapıcam. Umarım pek çoğunuz gibi istikrarlı davranıp kilolarımdan kurtulur ve bir daha almam... Daha önce bu diyete benzer bir diyetle istediğim kiloya ulaştım ancak uzun sürmedi bu sefer öle olmasını istemiyorum. Tekrar kilo almak vucüda zarar veriyor. Daha sonra yine diyete başlamakta çok zor geliyor insana. Bu sefer yeni bir yemek alışkanlığı ile kilo verip öle kalmak istiyorum. Destek olursanız sevinirim... Herkese başarılar...

Buarada kilo veren arkadaşlar adınada çok seviniyorum, tebrik ederim...

afiyet olsun cancaazım...sen sevmiyorsun ama kakaolusu da insanda ha böle hisler uyandırıyo:)
walla yatmamıştım,ama pek kimse yazmadığından siteden çıkmıştım,ben h.sonları 2-3 ten aşağı yatmıyom wallahi

Arkadaşlar çok teşekkürler verdiğiniz cvplar için.Umarım kolaylıkla tickerimi yaparım.:97:Aaranızda olmayı çok istiyordum ve nihayet aranızdayım.Ben 67 kiloyla başladım 11 mayısta şu anda da 60.5 kiloyum.İşyerine de yürüyerek gidiyorum ve günde 1 saat yürümüş oluyorum.Tek yaptığım spor bu.Ben dukan kitabını aldım fakat inanın sizlerden daha fazla şey öğrendim.Tariflerinizi denemeye çalışıyorum.Hepsi o kadar güzel ki...inanın ya hepinizle tanışmayı tek tek görmeyi çok isterdim.Aslında ortak bir noktada hepimiz buluşabilir ve dilediğimiz bir gün geçirebiliriz.Ne kadar güzel olurdu dimi.Hep yazacağım ve dukan maceramda sizlerle birlikte olacağım.Hepinize kolay gelsin.Hepimizin kiloları gitsin ve bir daha geri gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…