inşallah canımsevgili pelin; sen, ben ve burdaki tüm arkadaşlar başarıcaz :13:
Başarmamamız için hiçbir neden yok cunku :13:
kızlar merhaba, ben de dukan diyetine yeni başlayanlardanım.
Bugün başladım uygulamaya ve size sormak istediklerim var. Benim kilolarım bi hayli fazla olduğu için atak evresini 7 yada 10 gün tutmak istiyorum. Ama sanırım saf protein kabızlığa yol açacak, dukan kitapta parafin yağından bahsetmiş kullanılabilir diye, ayrıca kabızlık içinde parafin yağı kullanın demiş. Bu yağ hakkında bilgisi olan var mı, yenilebilir olduğunu bilmiyordum ben:44:
hoşbulduk canımhoşgeldin pelinkaya. ben bu forumda parafin yağı kullanan kimseyi duymadım. bence kepeğini ve gajuberrini ihmal etmezsen bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. verecek fazla kiosu olanlar daha kolay kilo veriyorlar. olumsuzluk gibi görünen bir durum senin motivasyonunu yükseltecek bir etkiye sahip olabilir. dukanın hayırlı uğurlu olsun ve kolay gelsin canım.
arkadaşlar ben bugün itibariyle 56.2 kg yim. ticker yapamadığım için böyle elden söylüyorum. Neyse eskiden bu kgdeyken 40 beden giyiyordum. dün alışverişe çıktım. bir etek beğendim ve 40 ını istedim. giydim etek üstümden düşüyor o derece. olmaz ama hadi bir de 38 i deneyim dedim. yokkkk artıkkk onun beli bile bol gelmesin mi. ya ne bu sşimdi mağazanın bir şakası mı. ama benim basenlerim duruyor hala. valla sevinsem mı üzülsem mi bilemedim. Mr dukanın bana koyduğu hedefe 1 kg kaldı. ama ben bu basenlerden kurtulmak için 52 ye kadar inmeyi düşünüyorum. ve ramazana kadar da bu kgleri vermeliyim ve ramazanda güçlendirmeye geçmiş olmalıyyım. verebilirim dimi sizce de o zamana kadar. lütfen evettt deyin. basenlerim de erir gider dimmii. buna da evet deyin. evet diyenlere şimdiden teşekkür ederim.
EVET EVET EVEEEEET:) canım yürüyüş yapıyomusun eğer yapmıyosan derhal başla basenler için mükemmel sonuç alırsın...hedefine bişi kalmamış eminim en kısa zamanda düşüceksin..valla benim sorunum genelde göbek bel kısmı alt taraf inanılmaz küçüldü basen bacak popo küçüldü iyice ben bunu yürüyüşe bağlıyorum hergün bi saat çık dışarı yürü canım...bide kocaman alkış verdiğin kilolar içinnn
evetlerin için kocaman teşekkürler ve öpücükler sevgili sadeca. 10 aylık bebişim olduğu için hergün dışarı çıkamıyorum ama evde yürüme bandı var. haftada 5-6 gün 40 dk yürüyüş yapıyorum sonra da pilates topuyla basen bacak hareketleri yapıyorum. göbek möbek kalmadı. 10 ay önce sezaryen olmama rağmen. ama basenler beni öldürecek ya. oldum olası armuttum zaten. ama bu benim son şansım bunlardan kurtulmadan güçlendirmeye geçersem bidaha ömür billah kurtulamam basenlerden. bugün çengelköy baharatcısından yulaf keğeği buğday kepeği ve goji berry aaldım. böylece daha önce aldığım yulafın çakma olduğunu anlamış oldum. yani bir buçuk aydır saman yiyormuşum kepek diye. ruşyeym marka getirmişler. üstnde dukan a uygundur yazıyo. şimdi bunlarla diyetime daha bir sarılıp kurtulacam şunlardan desteklerinizle inşallah .
arkadaşlar ben bugün itibariyle 56.2 kg yim. ticker yapamadığım için böyle elden söylüyorum. Neyse eskiden bu kgdeyken 40 beden giyiyordum. dün alışverişe çıktım. bir etek beğendim ve 40 ını istedim. giydim etek üstümden düşüyor o derece. olmaz ama hadi bir de 38 i deneyim dedim. yokkkk artıkkk onun beli bile bol gelmesin mi. ya ne bu sşimdi mağazanın bir şakası mı. ama benim basenlerim duruyor hala. valla sevinsem mı üzülsem mi bilemedim. Mr dukanın bana koyduğu hedefe 1 kg kaldı. ama ben bu basenlerden kurtulmak için 52 ye kadar inmeyi düşünüyorum. ve ramazana kadar da bu kgleri vermeliyim ve ramazanda güçlendirmeye geçmiş olmalıyyım. verebilirim dimi sizce de o zamana kadar. lütfen evettt deyin. basenlerim de erir gider dimmii. buna da evet deyin. evet diyenlere şimdiden teşekkür ederim.
allah bağışlasın bebişini canım...doğru haklısın bebekle zor olur hergün dışarısı...bendede bant var ama dışarda daha başarılı sonuç aldım hem oksijen açısından kapalı yerde yürüdüğünden daha fazla kalori yakıyosun hemde yollar inişli çıkışlı daha efor safediyosun...bende ru-sheim marka aldım sahiden çok güzel..ben elma sen armut yapacak bişi yok:))demekki kimin nerde sorunu varsa orası zor gidiyosen bu gidişle bence ramazan gelmeden güçlendirmeye geçersin...senin sorunun bölgesel kiloyla alakalı değil sporla eriteceksin kalanları canım
canım hoşgeldin ben 16 mayısta başladım 109 kilo olarak ortalama 40 gün oldu ve şuan ki kilom 98 toplam 11 kilo vermiş bulunmaktayım ve bu arada hiç yürüyüş yapamadan ama yarından itibaren yürümeye başlayacağım.Canım inan ve kendine güven kilolar gittikçe gözlerine inanamayacaksın.Başarılar.
sevgili Ayşe verdiğin kiloları okuyunca çok sevindim maşaallah.bende senden daha kiloluyum 123kg acaba verebilrmiyim derken senin yazını okumak beni motive etti.bende dukana başlayalı 3 gün oldu.ataktayım.7 yada 10 gün atak yapayım diyorum.sen kaç gün yaptın atağı.birde atak ta hiç sebze yok mu.soğan,domates,maydonoz,sarımsak gibi.etleri bunlarla tatlandırabilirmiyiz.sen nasıl uyguladın anlatırsan sevinirim.tekrar tebrikler.
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.Ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum.Çoğunuzu tanıyor gibiyim.Yazdıklarınız beni de motive etti.Dukan diyeti kitabı alıp ben de 11 Mayısta diyete başladım.Daha önceki diyet denemelerimde hep kendimi yanlız gibi hissediyordum.Şimdi sanki hep beraber yapıyormuşuz gibi geliyor bana. yazdıklarınızı, aranızdaki dayanışmayı ve hepinizi çok seviyorum.İyi geceler
Bu arada kilo cetveli nasıl yapılıyor?Yazarsanız çok sevinirim
tüm yeni gelenler hoşgeldinizArkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.Ama uzun zamandır sizleri takip ediyorum.Çoğunuzu tanıyor gibiyim.Yazdıklarınız beni de motive etti.Dukan diyeti kitabı alıp ben de 11 Mayısta diyete başladım.Daha önceki diyet denemelerimde hep kendimi yanlız gibi hissediyordum.Şimdi sanki hep beraber yapıyormuşuz gibi geliyor bana. yazdıklarınızı, aranızdaki dayanışmayı ve hepinizi çok seviyorum.İyi geceler
Bu arada kilo cetveli nasıl yapılıyor?Yazarsanız çok sevinirim
vuvucuk muhallebim dolaptaydı soğumasını bekliyodum ve az önce bir tane yedim valla çok güzel olmuş sıcakken çok tatlı oldu zannettim ama soğuyunca tam kıvamında olmuş şekeri ben 5 kaşık splenda koudum çok tatlı seven bir kaşık daha koyabilir bana göre iyi olmuş şekeri bu saatte küçük bir kaseyi götürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?