Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım şimdiden iyi yolculuklar...bisküviler iyi fikir hem bozulma şansıda olmaz..benim tanıdığım mustlu aslaaa bozmaz diyetini sana güveniyoruz:)

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına. İnşallah bende başarabilirim o kilolara inmeyi, darısı başıma
Bende nette araştırırken fitiz marketle karşılaştım ancak arifoğlu baharatçısından almak daha kolay olcak sanırım benim için.
Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, umarım hız kesmeden devam edersin kilo vermeye ve çabucak ulaşırsın istediğin kiloya

canım hoşgeldin ben 16 mayısta başladım 109 kilo olarak ortalama 40 gün oldu ve şuan ki kilom 98 toplam 11 kilo vermiş bulunmaktayım ve bu arada hiç yürüyüş yapamadan ama yarından itibaren yürümeye başlayacağım.Canım inan ve kendine güven kilolar gittikçe gözlerine inanamayacaksın.Başarılar.

O kadar haklısın ki; bu zaten ilk gidişi de değildi; daha once de gitmişti, daha once de aldatmıştı..

Artık soyle dusunuyorum; bu uzuntu benım hayatımda yasamam gereken bir tecrubeymıs; cunku herkes bunun gıbı ya da buna benzer bır tecrube yasamıs hayatında, benımkı belkı de 29 yasımda oldugu ıcın cok daha fazla etkılendım.

Ama benı sevdıgıne ınanmıyorum cunku gercekten seven ınsan gıdemezdı ve sevdıgının bu kadar uzulmesıne ızın vermezdı. O yuzden guclu olmaktan baska secenegım de yok gıbı bu ısın bıttıgını kabul edıp yoluma devam edecegım.

Destegın ıcın tesekkur ederım berkmıne ablam

Hoşbulduk canım
sizin başarılarınızı görünce acayip mutlu oluyorum, bu süreçte motivasyon çok önemli bir unsur ve sayenizde kendime güvenim geliyor.
40 gün için süper bi başarı umarım devamı gelir, ki üzerine yürüyüşü de ekleyince neler başarırsın sen

canım bu resimdekiler kepekle oldu dimi.eeee un olmayınca fazla kabarmaz tabi. öyleyse olay bitti olmuş yani bir dahakine daha iyi olacakdır.şeker işi kötü olmuş ama bi seferlik dimi.afiyet şeker olsun canım imkansızlıkda valla iyi bu dukanda bile fincan kek o hhhh:)

Son düzenleme:
heyyyy kızlar.real de yulaf kepeği var.bugün alışverişe gittim eşimle benim aklıma bile gelmedi eşim hatırlamış aranıp duruyo bişiler .buldum buldum diye seviniyo yulaf kepeği getirmişler doğalsan marka 4,49 tl .haber veriyim dedim ben almadım bende deposu var her çeşit .bulamayanlar REAL e.

Ben de gene haft basladim ve atak diyetini 5 gun yaptim. Kabizlik yasadim. Yulaf kepegim daha gelmedi. Sanirim sebzeye baslayinca hallolur. Kisacasi yulaf kepegin yoksa kabizlik olabilirdi. Mitosis diktat et. Arkadaslar Ben de 72.4 le basladim. Iki gun sonra 70.1 I gordum. Bu Sabah 70.7 ciktim kabizliktan midir?? Neyse bugun sebze yedim. Duzelir heralde.

Evet 2 kahve fincanı için 2 yumurta, 3 kaşık yulaf kepeği, 1 çay kaşığı kadar kabartma tozu, 2 kaşık yoğurt, azıcık süt, göz kararı kakao ve tarçın koydum. Birazcık da normal esmer şeker. Bi dahakine tatlandırıcıyla daha tatlı olacak.

canım mikrodalganın pişirme özelliği varsa ordada pişirebilirsin..ben normal ıslak kek yapıyorum 8 dk da pişiyo...600 derecede deneyebilirsin ama sadece ısıtmaysa olmaz sanırım

umarım kabızlık sorunun hallolur canım, sebzeler işe yarayacaktır muhtemelen. Bir de bolbol su iç hem ürikasitin vücuttan atılması için önemli, çok fazla protein tüketiyoruz. Hemde kabızlık sorununa iyi geleceğini umudediyorum. 70.7'ye çıkmanın sebebi tuz da olabilir, 9 gram tuz vücutta 2 litre kadar su tutabiliyomuş
:95:

Ben Ankara'daki Fitiz Diyet Marketten aldırdım. İnternet adresleri goggleda çıkıyor, kargo da yapıyorlarmış. Bir de rossman mağazalarından alıyor arkadaşlar. Goji berry ise Türkçesi kurt üzümü olan bir meyve. Kurutulmuşunu alıyoruz. Malatya pazarı gibi kuruyemişçilerde ve bimde bulunuyor. Kitapta yok ama Dukanın web sitesinde var. Ataktaki miktarı hatırlamıyorum ama seyirde protein günlerinde 1 kaşık, protein+sebze günlerinde 2 kaşık yeniyor.

Canım arifoğlu baharatta bi şansımı deneyeyim bakalım olmadı ben de fitiz yada rossmandan temin ederim. Bilgilendirmen için teşekkürler ayrıca çok güzel kilo vermişsin
ben bu arada bişey sormak istiyorum, dukanın sitesinde ideal kilo hesaplama yaptığımda benim için 67 kiloyu öneriyor. Aslında gerçekten bir çok sağlık problemimden kurtulabileceğim bir kilo ama aç gözlüyüm sanırım biraz. Ben 60'ın altına inmeyi planlıyordum, uzun sürecek olsa da. Sizin bu konudaki düşünceleriniz neler, 67'nin altına inmek mümkün olur mu diyet süresi uzatılarak:44:

Mustlucum; iyi yolculuklar ve de kolaylıklar

Pelincim; evet azmedersen inebilirsin kendi hedeflediğin kiloya ama Dukan orda sordugu sorularla ve bu dıyetle ınebılecegın ve tum asamalara uydugun takdırde hayat boyu koruyabılecegın kılodan bahsedıyor.

Ben de bana 58 kg vermıstı burda tıcker ımı ılk basta 57 yaptım ama sonra dıyetı yaptıkca Dukanın verdıgı ıdeal kıloma ınıp guclendırmeye gecmeye karar verdım; tabıı kacamaklarım yuzunden bır turlu ınemedım o ayrı

Kızlar ya bu arada hakıkatten dedıgınız kadar var, kakaolu muhallebi cok guzel oldu hakıkatten, boyle supangle gıbı ben sulu sevdıgım ıcın mısır nısastasını az koydum. Yarın kakaosuz da deneyecegım boyle bebek muhallebesı gıbı cok severımm

Dukanın açıklamalarını okuyunca belirlenen idaal kilo insanın kafasına çok yatıyor, En son ne zaman 67ydim hatırlamıyorum bile sanırım 5-6 yıl oldu
67'ye inmek bile gerçekten biçok şeyi değiştircek, nerdeyse 35 kilo, umarım başarbilirim:97:

sevgili pelin; sen, ben ve burdaki tüm arkadaşlar başarıcaz :13:

Başarmamamız için hiçbir neden yok cunku :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…