- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
yahu bunların hepsini yiyip ayda 7 - 8 kilo nasıl veriyorsunuzben sabahları 2 dilim ekmek domates-salatalık öğlen yoğurtla yemek akşamda salata yiyorum ayda 4 kilo anca gidiyor.
ben dukan diyetini uygulayabileceğimi sanmıyorum ya![]()

siz bildiğin deli gibi yiyorsunuz yaa :) arada başka şeylere vakit kalıyor mu :)) anam kızın biri döner - ıce tea yiyor ben ağzıma koyamıyorum bunları
ay sen çok yaşa emi gülmekten öldüm

SEN BANA ,BEN SANA DÖVEYİM bende yapamadım... ama başlıyacağım.Eki Görüntüle 227347 Eki Görüntüle 227350
özgül abla biz birbimizi tokatlicamıza şu spora başlıyalım valal olmucak böle sarkıcaz ayol

yolitaamm ne tatlısın sen öle..ay bayıldım çok şeker görünüyosun şimdi yüzünüde gördüm daha evvelden koyduğun resmin baş kısmına yüzünü oturtcam hayalimdeki yoli o olcak:)) sarkma içinde özellikle bacaklar için yürüyüş çok etkili ama çalışanlar için vakit yok tabii..ama bisikletlede gayet başarılı sonuç alırsın ihmal etme tatlım..
sagol sadecacım valla paylaştığım resimleri kafandan sil onlar incelicek taaammmııı
ayrıca çok teşekkürler eminim sen de çok şekersindir. yürüyüş olmuyor canım işte yürüyorum işe gidip gelirken ama tempolu ve en az yarım saat olması lazım ben onu yapamıyorum . ama eliptik bisikletim var kol kısımlarını kullanmazsam koşu efekti bile yapabilirim kendisinde

yoly kız o fotodaki fıstık sen misin?![]()
fıstık mı ? nerde? canım çekti

şaka bi yana sagol canımcım evet fotodaki yeni halim bugün çektim de. surattan epey incelmişim yalnız bana gençleşmişsin diyorlar

Ben spora gittiğim zaman mutlaka eliptik bisiklete de biniyorum. Süper çalıştırıyor bence harika bir kardiyo egzersiz.
teşekkürler Mutlu hocam ben akşamları hava kararınca terasta eliptik çalışayım ah birde fırsat yaratabileydim :26: