Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yahu bunların hepsini yiyip ayda 7 - 8 kilo nasıl veriyorsunuz :53: ben sabahları 2 dilim ekmek domates-salatalık öğlen yoğurtla yemek akşamda salata yiyorum ayda 4 kilo anca gidiyor.
ben dukan diyetini uygulayabileceğimi sanmıyorum ya :43:

:60::60::60::60::60: canım arabaya benzin koyasın ki motor çalışasın. yiyceksin ki yagları eriticek metabolizman . yoksa depo eder

siz bildiğin deli gibi yiyorsunuz yaa :) arada başka şeylere vakit kalıyor mu :)) anam kızın biri döner - ıce tea yiyor ben ağzıma koyamıyorum bunları

ay sen çok yaşa emi gülmekten öldüm :1:

SEN BANA ,BEN SANA DÖVEYİM bende yapamadım... ama başlıyacağım.Eki Görüntüle 227347 Eki Görüntüle 227350

özgül abla biz birbimizi tokatlicamıza şu spora başlıyalım valal olmucak böle sarkıcaz ayol :53:. eşim bile bunlar ne böle sarkıcaksın spor yap diyo 102 kg luk haline bakmadan bana akıl veriyo :1:ama beni düşünüyo biiyorm :69:

yolitaamm ne tatlısın sen öle..ay bayıldım çok şeker görünüyosun şimdi yüzünüde gördüm daha evvelden koyduğun resmin baş kısmına yüzünü oturtcam hayalimdeki yoli o olcak:)) sarkma içinde özellikle bacaklar için yürüyüş çok etkili ama çalışanlar için vakit yok tabii..ama bisikletlede gayet başarılı sonuç alırsın ihmal etme tatlım..

sagol sadecacım valla paylaştığım resimleri kafandan sil onlar incelicek taaammmııı
ayrıca çok teşekkürler eminim sen de çok şekersindir. yürüyüş olmuyor canım işte yürüyorum işe gidip gelirken ama tempolu ve en az yarım saat olması lazım ben onu yapamıyorum . ama eliptik bisikletim var kol kısımlarını kullanmazsam koşu efekti bile yapabilirim kendisinde :1::1:

yoly kız o fotodaki fıstık sen misin?:24::69:

fıstık mı ? nerde? canım çekti :53::53:
şaka bi yana sagol canımcım evet fotodaki yeni halim bugün çektim de. surattan epey incelmişim yalnız bana gençleşmişsin diyorlar :34:

Ben spora gittiğim zaman mutlaka eliptik bisiklete de biniyorum. Süper çalıştırıyor bence harika bir kardiyo egzersiz.

teşekkürler Mutlu hocam ben akşamları hava kararınca terasta eliptik çalışayım ah birde fırsat yaratabileydim :26:

yahu bunların hepsini yiyip ayda 7 - 8 kilo nasıl veriyorsunuz :53: ben sabahları 2 dilim ekmek domates-salatalık öğlen yoğurtla yemek akşamda salata yiyorum ayda 4 kilo anca gidiyor.

ben dukan diyetini uygulayabileceğimi sanmıyorum ya :43:

Canım hepsini tek seferde yemiyorum ya ben sana örnek olması için menü menü gibi yazdım :1: hepsini ayrı günlerde yiyorum ama baktığında genel olarakta az yiyorum diyemem gayet doyana kadar yiyorum öğlen ve akşam yemeklerinde ama dukandaki temel mantık bu zaten yiyerek zayıflamak ne kadar köfte o kadar kilo gibi yani :60:

o zaman yazıyorum dün yediklerimi:
Sabah 1 y.k. yulaf kepeğiyle yapılmış yağsız tavada omlet (lorlu)
yanında lor kurabiyesi (yarım kilo lora 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ve 1 yumurtayla yapılan. İçinde tatlandırıcı vardı bir de 1 y.k. kakao)
-lor kurabiyelerinden sanırım 4-5 tane yedim ama benim kurabiyelerim ceviz kadar bile değil 2 fındık kadar yapıyorum miktarı bol olsun diye.
bi de kahve içtim yanında, kahvaltıyı sağlam yapıyorum. Kahvem de sade, kremasız.
Öğlen soğanlı yağsız kıyma kavurması yanında light kola
akşam tavuk ızgara -göğüs- yanında ayran
sonra da kahve dünyasının yoğurt dondurması

Ben bu dondurmadan yiyorum normalde hep, sorun olmuyor.
Bir de 1 saat spor yapıp 2.5 litre su tükettim. Spor sonrası normalde hep düşük çıkarım ben. :43:

tömerin iyi olduğunu biliyorum ben de, ingilizce için english time iyi diyorlar ama ben ingilizceye gitmedim. Galatasaray'ın kursları zaten iyi!

bunları ye sen ye yasemin abla, sonra da kilo ver. Olacak iş mi? Ben alıp dururken burada :5:
hep de senden alıntı yapmışım :)))

sıkı takipçim olmuşsun ne diyim :1::1:

valla canım yediklerini okudum gayet düzgün ama anlamadım neden olabilir bu artışlar kafam karıştı açıkcası :44:

hmm peki boşaltımla ilgili bi sorunun var mı yediklerini bünyende tutuyorsan o da olabilir belki :1: özel bi soru oldu ama :1:

:60::60::60::60::60: canım arabaya benzin koyasın ki motor çalışasın. yiyceksin ki yagları eriticek metabolizman . yoksa depo eder

ay sen çok yaşa emi gülmekten öldüm :1:

özgül abla biz birbimizi tokatlicamıza şu spora başlıyalım valal olmucak böle sarkıcaz ayol :53:. eşim bile bunlar ne böle sarkıcaksın spor yap diyo 102 kg luk haline bakmadan bana akıl veriyo :1:ama beni düşünüyo biiyorm :69:

sagol sadecacım valla paylaştığım resimleri kafandan sil onlar incelicek taaammmııı
ayrıca çok teşekkürler eminim sen de çok şekersindir. yürüyüş olmuyor canım işte yürüyorum işe gidip gelirken ama tempolu ve en az yarım saat olması lazım ben onu yapamıyorum . ama eliptik bisikletim var kol kısımlarını kullanmazsam koşu efekti bile yapabilirim kendisinde :1::1:

fıstık mı ? nerde? canım çekti :53::53:
şaka bi yana sagol canımcım evet fotodaki yeni halim bugün çektim de. surattan epey incelmişim yalnız bana gençleşmişsin diyorlar :34:

teşekkürler Mutlu hocam ben akşamları hava kararınca terasta eliptik çalışayım ah birde fırsat yaratabileydim :26:

yahuuu yolandamm şu leslie mucizesini sende keşfet artık lütfen yaaa gerek yok öyle bisiklet falan zamansızlıkta, ben bu akşam cd ye çektirip pilatesli olana da başlıyorum lt tarafı yarım saatçik bak sende buna başla o kadar eğlenceli ki spor yaptığını anlamıyorsun bile

Sadeca,maşallah çok güzel kilo vermişsin.Canım hepsini Dukan diyeti ile mi verdin?Ben de kitabı sipariş ettim,kargo bekliyorum.

evet hepsini dukanla verdim..çok tşkrler valla eziyet çekmeden anca bu kadar güzel kilo verilir zaten:)) çok iyi yapmışsın kitabı istemekle zaten okuduğunda hemen başlama isteği uyandırıyo insanda...ben verdikten sonra eminim herkes verir hatta MESELE KİLO VERMEKTE DEİL YEĞEN,VERİP TEKRAR ALMAMAKTA :))ay bugün niyeyse çok mutluyum ya sulu cevaplar yazıyorum arada kusura bakmayın artık idare edin beniii:))

yahuuu yolandamm şu leslie mucizesini sende keşfet artık lütfen yaaa gerek yok öyle bisiklet falan zamansızlıkta, ben bu akşam cd ye çektirip pilatesli olana da başlıyorum lt tarafı yarım saatçik bak sende buna başla o kadar eğlenceli ki spor yaptığını anlamıyorsun bile

yaseminim ben o leslie yi yaptım beni hiç ama hiç açmadı. ne bileyim hoşlanmadım yaa. ben bi ay kadar start it up yaptım üç dört ay kadar da karın hareketleri videosu var onu yaptım ama işte yaz geldi ben koptuım.

evet hepsini dukanla verdim..çok tşkrler valla eziyet çekmeden anca bu kadar güzel kilo verilir zaten:)) çok iyi yapmışsın kitabı istemekle zaten okuduğunda hemen başlama isteği uyandırıyo insanda...ben verdikten sonra eminim herkes verir hatta MESELE KİLO VERMEKTE DEİL YEĞEN,VERİP TEKRAR ALMAMAKTA :))ay bugün niyeyse çok mutluyum ya sulu cevaplar yazıyorum arada kusura bakmayın artık idare edin beniii:))

ne sulusu ya
süpersin sen süper.
takipçinim yafriiim :23::23::23::23:

Ayol bu kepeğin faydaları say say bitmiyor yani YAP YAP BİTMİYOOOOO..... Sabahtan beri tuvaletten çıkanmadım... Abowwww bu neeeee??

Hadi görüşürüz görev çağırıyo:84::52::18::74:

ne sulusu ya
süpersin sen süper.
takipçinim yafriiim :23::23::23::23:
saolasın canııım:48::48:
rica ederim herşey siz sevgili dukancılar için:9:

kızlar sinameki çayı içebilirmiyiz?

benim bağırsakları fena çalıştırıyoda:60:

yağmurcum sinameki bağırsaklardaki ince tüyleri yok ediyomuş bağırsak hareketlinin olması sağlıyomuş bu tüyler...o an için kurtarıcı oluyo belki ama sonrası için kronikleştirmesin sakın...pek tavsiye etmiyo daktırlar die biliyorum cnmm...kayısılı form içiyo ablam mesela ondada feci sorun var..

Selammm kızlar bende bu sabah tartıldım 55.9 olmuşum :)))))))))))
Çok mutluyum çok ...
Vermem gereken 3 kilo daha var atakda 3. günüm ne dersiniz atağı bırakıp seyire geçeyimmi ????????
yardımmmm

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Hepimize - dolu bir hafta diliyorum....

Selammm kızlar bende bu sabah tartıldım 55.9 olmuşum :)))))))))))
Çok mutluyum çok ...
Vermem gereken 3 kilo daha var atakda 3. günüm ne dersiniz atağı bırakıp seyire geçeyimmi ????????
yardımmmm

Bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Hepimize - dolu bir hafta diliyorum....

Bence yeterli canım seyire geç
tebrik ederim ayrıca. insanın vereceği kg az olunca çabuk sonuç alıyor ne güzel :)

Sevgili Dukancılar,
Belirtmeden edemedim, daha önce de ben diyetlerle birlikte spor yapmıştım, ama ilk kez bu sefer bariz bir etki var.
İki günde bir gitmeye çalışıyorum spora. Kilo fazlası olunca her gün dizlerimi ve ayak bileklerimi acıtıyor. Her gittiğimde 40 dk. yürüyorum.
Basenler ve kalça hemen etkileniyor. Pantolonlar bol gelmeye başlıyor. 3kg yağ kaybı ile neredeyse bir beden küçüldüm.
Daha verecek 14 kilom var ama, bu değişiklik bile moralimi düzeltti.
Sanırım en az ve en son göbek etkileniyor.

Not: Kabızlık için doğadan zayıflama çayı iyi, ama onun da için de sinameki var!
Gram gram vermeye devam!
Hepimize kolay gelsin!

yuppi yasasın artık benımde cızelgem vaarrrr.yardımlarınız için tesekkurler.inşallah su kıloları verırımde bı bu kadarda o cızelgeyı degıstırmek için uğraşırım:9:

saolasın canııım:48::48:

yağmurcum sinameki bağırsaklardaki ince tüyleri yok ediyomuş bağırsak hareketlinin olması sağlıyomuş bu tüyler...o an için kurtarıcı oluyo belki ama sonrası için kronikleştirmesin sakın...pek tavsiye etmiyo daktırlar die biliyorum cnmm...kayısılı form içiyo ablam mesela ondada feci sorun var..

bilgilendirme için sağol canım bunu dikkate alıcam..benim bağırsaklarda sorun yok sadece atakta kabızlık çekiyorum ya o yüzden soruyum dedim bende bu diyete başlamadan önce doğadan formun kayısı çayını içiyordum sürekli ama meyveye giriyo diye bırakmıştım.

haklısın canım herşey zamanla tabiki.meyil var gibi görünüyor ama benim takıntılı olduğum konu şu insan görmek istediğini görür:) o yüzden biraz zaman herşeyi gösterir umarım.
bende ingilizce kursuna başlamak istiyorum ALES için ama şöyle eğitimi iyi diyebileceğim biryerle karşılaşmadım henüz.senin adına sevindim valla ne güzel farklı şeyler öğrenmek belki bende ingilizceden sonra diğer dillere göz atabilirim:))

pardon canım sohbetinize bodoslama dalmış gibi oluyorum ama ALES için ingilize gerekmiyo ki. ben geçen sene girdim de o yüzden şeyttirdim yani.

yulaf kepeği bulamazsak yulaf ezmesini rondoda çekip un haline getirsek olur mu acaba??:44:

öncelikle hoşgeldin:71:.sorunu cevabı maalesf olmaz:50:.ama yulaf ezmesini kullanalar oldu az miktarda bende var ama kullanmadım.rossmandan sipariş ettim ama gelmedi.ben 30.05.2011 de başladım 2-3 gün kullandım.bulsam kullancam ama yine kilo verebildim.

Back
X