Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

DUKAN DİYETİNİN İÇERİĞİ:

kişin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su yada 5 gün saf protein+5 gün saf proteinle birlikte sebze ..
GÜÇLENDİRME EVRESİ:(toplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

OKUYAN VE ZİYARETÇİ ÇOK ARADA SIRADA BU ÖZETİ YÜKLEYELİM

Son düzenleme:
Canım , ben de kitabı almadım... İlk 5 günlük protein evresinde " sadece protein var". Yağsız et( ızgara haşlama fırın), yumurta , yağsız peynir, yoğurt ve yulaf kepeği. Sebze kesinlikle yok un ve şeker zaten yok :-)). Bu 5 günün sonunda bence zaten sen 3-4 Kg vermiş olacaksın.Sonraki evrede de yine yağsız unsuz ve şekersiz haşlama ızgara sebzeleri de proteinin yanına ilave ediyorsun. Ammmmaaaaa aldığın potein alsığın sebzeden hep daha fazla olacak veeeeeee haftada bir gün de yine sadece protein yiyeceksin sebze olmadan ... Sanıyorum kısaca tarif edebildim... Ne dersiniz arkadaşlar????????????

yanlış mı anladım yoksa yanlış mı yazmışsın.seyir evresinde haftada 1 gün protein demişsin.iş de kitap bu yüzden gerekli diyorum arkadaşlar .hepiniz istediğiniz gibi uygularsınız tabii ama başkalarını yanlış yönlendirmeyelim.emeklerimize yazık.biran önce halledelim şu kilo sorununu da mutlu olalım dimi.

canım kararın güzel ama kitap sırf kilonu vermek değil sağlıklı yaşamak ve bir daha almamak adına gerekli.tabiii hepimiz yardım ederiz o ayrı ,ama bazı durumlar kişinin anlayışıyla ilgili oluyor ve yanlışlar yapılabiliyor sonra kilolarda geri geliyor.bu diyette yağsız ürünler tüketiyoruz.seyirde de atakda da.başkalarına çaktırmadan biraz zor yaparsın açık ve net söyle.vereceğin kilo bayaa azmış çabucak halledersin ama az yağlı veya aman darılmasınlar şunu tadıyım modunda olursan uzar senide sıkar.yağsız bol proteinli bol su,muhakkak yulaf kepeği.meyve yok kuru yemiş yok inan 1 ay sürmez verirsinbide güçlendirme yaparsan ömrün boyu zayıf bi hatun olursun inşallah.

ay inşallah yapacagım hepsını.:7:

Ben de foto mu koydum bakalım çıktı mı??

resmin çıkmış :128:
bende bir umutla son tatil fotolarını yükledim bilgisayara. ama baktım fotolarda benden başka herkes var.eşim pek almaz eline ,6 yaşında oğlumun çektikleride malum...diğer fotolarda kamerada yüklü değil ...ben yükleyemedim :100:çirkinim diyenlere moral olacaktı....:37:

sıkı takipçim olmuşsun ne diyim :1::1:

valla canım yediklerini okudum gayet düzgün ama anlamadım neden olabilir bu artışlar kafam karıştı açıkcası :44:

hmm peki boşaltımla ilgili bi sorunun var mı yediklerini bünyende tutuyorsan o da olabilir belki :1: özel bi soru oldu ama :1:

valla dün 2 kez iade ettim yediklerimi doğaya :1:
ama mutsuzum yiaaaa pöff bu sinirle ben bugün koşar koşar koşarım :41::41:

yaseminim ben o leslie yi yaptım beni hiç ama hiç açmadı. ne bileyim hoşlanmadım yaa. ben bi ay kadar start it up yaptım üç dört ay kadar da karın hareketleri videosu var onu yaptım ama işte yaz geldi ben koptuım.

yolly güzeli niye sıkıldın leslie den? Ben de ağır spor severim daha çok ama her sabah yapsam kardır dedim, hareketleri falan mı basit geldi sana?

rica ederim herşey siz sevgili dukancılar için:9:

kızlar sinameki çayı içebilirmiyiz?

benim bağırsakları fena çalıştırıyoda:60:

içmeyin anacım içmeyin bağırsak floranızı sevin, sinameki florayı mahvediyo. Kefir iç bak ben çok faydasını görüyorum.

yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm :59:

Eki Görüntüle 227419

canımmm tam hayalimde canlandırdığım yaseminsin :)))
maşallah.. Allah nazardan saklasın, duru güzel seniiii :nazar::nazar::nazar:

çıkmış çıkmış maşallah fıstık dukanist apla :nazar::nazar: :9:

hehehe kızlar artık hayallerimizde yaşamıycaz gerçeğe döküldük hepimiz bir hevesle :1:

vuvuucumm ben seni de çok merak ediyorum sende koyar mısın resmini bu mesajı okursan eğer :78:

evet hepsini dukanla verdim..çok tşkrler valla eziyet çekmeden anca bu kadar güzel kilo verilir zaten:)) çok iyi yapmışsın kitabı istemekle zaten okuduğunda hemen başlama isteği uyandırıyo insanda...ben verdikten sonra eminim herkes verir hatta MESELE KİLO VERMEKTE DEİL YEĞEN,VERİP TEKRAR ALMAMAKTA :))ay bugün niyeyse çok mutluyum ya sulu cevaplar yazıyorum arada kusura bakmayın artık idare edin beniii:))

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 12 ziyaretçi)

nev81 yAseemiin onurege yesilelma_ beberongo emrege ~YaZYaĞMuRu~ busonolsun elettra dtsly vagus zeynep_kurubas pperi angel5481 savagerose :53:Bu rakam diyetin başarısını da doğruluyor gibi...

Canlarım benim de kitabım kargoya verilmiş,yarın elime geçecek.Sonra bu topikte bol bol görüşürüz.Başlamadan cevaplarsanız çok sevineceğim birkaç sorum var:
*Ben 86 kiloyum yaklaşık,atak evresini ne kadar yapmam gerekiyor?
*Bir de ramazanda daha önce uygulamış olan var mı,sorun oluyor mu?

Son düzenleme:
valla dün 2 kez iade ettim yediklerimi doğaya :1:
ama mutsuzum yiaaaa pöff bu sinirle ben bugün koşar koşar koşarım :41::41:

yolly güzeli niye sıkıldın leslie den? Ben de ağır spor severim daha çok ama her sabah yapsam kardır dedim, hareketleri falan mı basit geldi sana?

içmeyin anacım içmeyin bağırsak floranızı sevin, sinameki florayı mahvediyo. Kefir iç bak ben çok faydasını görüyorum.

canımmm tam hayalimde canlandırdığım yaseminsin :)))
maşallah.. Allah nazardan saklasın, duru güzel seniiii :nazar::nazar::nazar:

çıkmış çıkmış maşallah fıstık dukanist apla :nazar::nazar: :9:

valla canım bilemedim ben senin durumunu belki de bi sabah kalktığında 50 kilo görüceksin kendini :1:

bu arada beğenilerin içinde teşekkür ederim, ayrıca diğer arkadaşlar size de çok teşekkür ederim yazdığınız güzel şeyler için hepimizin kalbimizin güzelliği parmaklarımıza yansıyor :77: :54:

öncelikle hoşgeldin:71:.sorunu cevabı maalesf olmaz:50:.ama yulaf ezmesini kullanalar oldu az miktarda bende var ama kullanmadım.rossmandan sipariş ettim ama gelmedi.ben 30.05.2011 de başladım 2-3 gün kullandım.bulsam kullancam ama yine kilo verebildim.

yulaf kepeği arayanlar doğalsan firması kargoyla yolluyor 1 gündede elinize ulaşıyor hemde kargo ücreti almıyor.üstelik kepeği çok güzel yurt dışından gelenlerle aynı kalitede.

yulaf kepeği arayanlar doğalsan firması kargoyla yolluyor 1 gündede elinize ulaşıyor hemde kargo ücreti almıyor.üstelik kepeği çok güzel yurt dışından gelenlerle aynı kalitede.

Canım bu diyette kullanılması gerekenleri yulaf kepeği dışındakileri sana zahmet bi yazar mısın,şimdi internetten sipariş edicem de.Şimdiden teşekkürler canım.

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 12 ziyaretçi)

nev81 yAseemiin onurege yesilelma_ beberongo emrege ~YaZYaĞMuRu~ busonolsun elettra dtsly vagus zeynep_kurubas pperi angel5481 savagerose :53:Bu rakam diyetin başarısını da doğruluyor gibi...

Canlarım benim de kitabım kargoya verilmiş,yarın elime geçecek.Sonra bu topikte bol bol görüşürüz.Başlamadan cevaplarsanız çok sevineceğim birkaç sorum var:
*Ben 86 kiloyum yaklaşık,atak evresini ne kadar yapmam gerekiyor?
*Bir de ramazanda daha önce uygulamış olan var mı,sorun oluyor mu?

7 gün yada 10 gün yap.ben 77.300 başladım.7 gün yaptım.atakta 3.400gr vermişim.hergün bir yere kilona kaydet ben öyle yapıyorum moral oluyor.buzdolabı n üstünde asılı.
berrin arkadaşımız 3 aylarda ,kandillerede tuttu.bir sorun olmadı sen yinede ona sor.

Canım bu diyette kullanılması gerekenleri yulaf kepeği dışındakileri sana zahmet bi yazar mısın,şimdi internetten sipariş edicem de.Şimdiden teşekkürler canım.

işin kilo durumuna göre atak evresi 3-4-5-....10 güne kadar uzuyor .sonra seyire geçiliyor.sonra güçlendirme verdiğin kilo çarpı 10 gün devam edilecek.son evre tek protein günü.diyete süresince ve deva mında 1,5 kaşık yulaf kepeği.

ATAK EVRESİ:saf protein:et (koyun eti ve yağlı etler yasak)tavuk ,balık,süt,peynir yumurta,kabuklu deniz ürünleri vs.istediğin kadar (sınırsız) yeniyor.baharat ,maydanoz,tere baharlı otlar serbest +1,5 kaşık yulaf kepeği +1,5 lt ve üstü çok su içmek
SEYİR EVRESİ:saf protein +sebze(yoğurtlu semiz otu,kıymalı menemen ,peynir domates biber gibi se bzenin yanında protein bol olacak)istediğin kiloya düşene kadar 1 gün saf protein +1gün saf protein yanında sebze bakliyatlar yasak(mercimek,kurufasulye vs.)meyva yasak.şeker yasak .ama light dondurma ,light içecekler serbest..1,5 kaşık yulaf kepeği ve yine en az 1,5 lt su
GÜÇLENDİRME EVRESİ:(toplamda 9 KİLO VERİLDİYSE 90 GÜN SÜRECEK OLAN ZAMAN):ilk 45 gün hafta 1 gün ödül yemeği istediğin bir yemek.normal 40gr peynir(istediğin),2 dilim ekmek ,1porsiyon meyva (üzüm ,kiraz,muz yasak)küçük taneliler 1 kase ,diğerleri 1 adet(elma ,şeftali,portakal gibi)haftada 2 porsiyon nişaştalı gıda (makarna,patates gibi.)kuzu budu.ikinci 45 günde ödül yemeği haftada 2 öğün oluyor ama bu 2 öğün üst üste olmayacak.haftada 1 gün saf protein.kitap perşembeleri öneriyor.
SON EVRE :haftanın 6 günü her istediğii yiyorsun. bu arada kilo koruma amaçlı önerilen gıdaları aklında tutup gerektikçe bunlara başvuruyorsun.hayatın geri kalanında haftada 1 gün saf protein uyguluyorsun.3 çorba kaşığı yulaf kepeği yiyorsunuz.

bun evrelerin hepsinde en az 25 dk yürüyüş var.birde bol bol su

7 gün yada 10 gün yap.ben 77.300 başladım.7 gün yaptım.atakta 3.400gr vermişim.hergün bir yere kilona kaydet ben öyle yapıyorum moral oluyor.buzdolabı n üstünde asılı.
berrin arkadaşımız 3 aylarda ,kandillerede tuttu.bir sorun olmadı sen yinede ona sor.
Sağol canım benim.Kitap gelmeden malzemelerin de siparişini veriyim istiyorum,yulaf kepeği dışında ne lazım olacak bana?Bir de berkmine,doğalsanda fiyatlar nasıl?Gurmenette 500 gr ı 5 lira yulaf kepeğinin.

güzel hatun muşsunuz melek hanım

teşekkür ederim efendim eminim sizde öylesinizdir ah bir görebilsek:97:

yaa bende resim koymak istiyorum ama çok tombiş çıkıyorum ben fotolarda bi de hiç fotojenik değilim şimdi görünce aaa bu muymuş yasmin derseniz üzülürüm :59:

Eki Görüntüle 227419

aa yaseminim fıstık gibisin hayatım neden kötü çıkasın ki. valla çok güzelsin maşallah nazarımız değmesin inşallah

yaramış sana dukan desene.zaten fıstıktın hepten fıstık oldun dimi?:71: :54:

vallahi yaradı berrinim ya .. hepimize yaradı yaglar gitti gidicek gidiyorlar gitsinlerr:84:

Yani yani yani .... sen bu gülümseyen kadınmısın???

evet elettracım. çok sinirliyim asabiyim dedim dedim şimdi sırıtan resmime inanmazsınız tabi siz de haklısınız. ama ben gülümseyince güzel çıkıyorum yoksa nemrutun elimaşalının tekiyim bakmayın siz o resme hahhaha:61::61::61::61::61:

aaaa bu muymuş yasemin dedim ama güzel bayan olduğun için:98:. maş.hepiniz çok güzelsiniz.dukan diyeti değil
GÜZELLER DİYETTE!!!! ...:12::103:

hakikaten öyle. resmimi gördüğüm tüm hanımlar bir içim su yahuu.digerleri de öyle eminim. güzellerin seçimi Dukan :1::1::1:

hehehe herkese selam mutlu neşeli bol eksili günlerrrrr yolikaaaaaaaa bugün avatardan neka güzel bakıyon öle kız koşka kibinsin haaaaa çok tatlısın allah sevdiceklerine bağışlasın seni bidenemmm ayyyyy kızlar bana bişeyler oluyo ya artık hergün eksiliyom allahım şükürler olsun yarebbümmm bugün 66.4 düne göre -400hahahay bende anlamıyom sanırım kaçamaklardan dolayı vermeye başladım heee

zeynep abla zeynep abla:27::27::27:
bende seni gördüm face da..:27::27: kızn var yanında. valla aynı hayalimdeki gibisin .. çok şekersin maşallah çokta genç görünüyorsun hiç yaşını göstermiyorsun ki tü tü tüü :nazar::nazar:

çıktı çıktı pek güzel çıktıı... :66::66:

bebem rongomne bileyim kadın car car konuşuyoo ama işte hiç samimi gelmedi hareketler de malum durduğun yerde asker gibi rap rap hiç bi esprisi yok bi kere sogudummu bişiden ömür billah sevemem mesela ben bendenizi hiç sevmem acaip sinir olurum hiç bi sebebi yok sevemiyorum içim ısınmıyo kadına..
sebebi yok valla yok :1:

Sağol canım benim.Kitap gelmeden malzemelerin de siparişini veriyim istiyorum,yulaf kepeği dışında ne lazım olacak bana?Bir de berkmine,doğalsanda fiyatlar nasıl?Gurmenette 500 gr ı 5 lira yulaf kepeğinin.

tatlandırıcı ,tarçın,bitki çayları benim aklıma gele nler

Back
X