Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehehe ebet ablacım erik aldırttım babama onu istedi caım mürdüm eriği yicem akşama gidince 5-6 tane
ayy balık istedi ama güzel pişmiş balık olsun sadeca abla şöyle güzel ızgarada olsun
yasoooo duydun mu beni cevahirde balıkçı var mııııı :1::1:

geçtim valla berrinim ama henüz alışamadım ehehe
tek kaçamaım dukan tatlıları oluyo :1:
hadi sen de gel
ay ben yazana kadar ikinciyi yazmış..
canım beniimmm :))))

canımmmmmm vallahi de balıkçı var en üst katta hatta dün muhabbeti oldu gitmedik hiç diye, yarın gideriz istersen bana da uyar hem :34:

kitabı daha yeni ısmarladım..:54: Gelene kadar buradan birseyler öğrenmeye çalışıyorum... Açıklama için teşekkürler. Normaldede çok su içmek gibi bir problemim var benim. :1: Ama okuyacağım kitabı ve okuduktan sonra böyle saçma sorular sormayacağım sizlere...

olurmu estağfirullah.biz hep burdayız :34:

kitabın olmadığından ve geçmişi yeteri kadar okumadığından diyetin özünü sorup duruyosun be canım.cevap versekde hep yetersiz kalacak gerçekden kilo vermek ve zayıf kalmak istiyosan tekrarlıyım kitap şart ve üşenmeden geçmişi okuycan.sen okumaya üşenirken insanların biteviye senin sorularını cevaplama sını istemen????bundan önceki sorun bir sayfa öncesinde açıklanmışdı canım.sanmaki sana karşı bi durum sen çaba harca bizde yardım etmek için bak nasıl çabalarız.

Amma abartmışsınız yaaa bi dövmediğiniz kaldı kızı cık cık cık..kitap almış işte daha eline ulaşmamış..
ahh berkmine ahhh çok güzel kilo verdin süpersin ama bu sinirini napcaz senin be kuzum...onu da veriversen ya :18:

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızın çoğunu okudum, sanırım çoğunuz yulaf kepeğini kullanıyorsunuz. Bende alıp almamakta kararsız kaldım, normalde ekmek aramayan biriyim. Atak evresinde de idare edebiliyorum yulaf kepeğine gereksinimim var mı anlayamadım, zayıflamaya yardımcı olduğunu da biliyorum ama size de bir sorsam iyi olur dedim:44:. Olmazsa gurmenetten sipariş veriyim bende :52:

ayy cinom doğru kusuruma bakma yaa aptal gibiyim bugün, ne saççmalamışım

bayanlar ölüyorum uykusuzluktan
dekanın karşısında na bööle düştü gözkapaklarım
rezil oldum adama
yavru kedimiz var uyutmuyo sağolsun fakültede ortaklaşa baktığımız
dün nöbeti bendeydi
sürekli miyavlıyo maması, sütü, sıcaklığı, çişi halledildikten sonra bile
koynuma aldım, orada da uyumadı
beni de uyutmadı
valla gözlerim kapanıyo napsam bilmiyorum
çok mutsuzum şu an, eve gidip uyumak istiyorum :59:

oruçluysan ondandır bebişim..ben de çok zorlanıyorum iş yerinde... inan bana çalışırken daha da zor...ne yaparsan yap 1 den aşağı yatamıyorsun ramazanda,e sonra sahura kalk 1 saat öyle geçiyor..kalıyor sana 5-6 sat uyku..o da yetmiyore :( sen de benim gibi kahveye çaya düşkünsün..onları içmeden kendime gelemiyorum..neyse Allah kabul etsin..
Durumunun oruçla ilgisi yoksa eğer bana Sazan diyebilirsin bebeemm :)))

sen istanbuldaymışsın canım ataşehirin neresindesin ? istanbulda rossman magazası yok bildiğim kadarı ile ama merkez ofisi yeşilköyde_? nerden aldın rossman kepegi?:26::26:

evet canım bizde ataşehire sonradan bağlananlardanız içinde değilim yani kepeği gebzeden aldım buralarda yok malesef daha öncede oradan almıştım otara yolumuz düşmüşken alayım dedim aramadan gittim varmış şansıma hemen kaptım 3kutuyu bende buraya gelin geldim mecidiyeköylüyüm doğma büyüme güzel oralar yaaa

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızın çoğunu okudum, sanırım çoğunuz yulaf kepeğini kullanıyorsunuz. Bende alıp almamakta kararsız kaldım, normalde ekmek aramayan biriyim. Atak evresinde de idare edebiliyorum yulaf kepeğine gereksinimim var mı anlayamadım, zayıflamaya yardımcı olduğunu da biliyorum ama size de bir sorsam iyi olur dedim:44:. Olmazsa gurmenetten sipariş veriyim bende :52:

walla arkadaşım yulaf kepeği olmazsa olmazı değil ama bence olmazsa olmazı :) ben çok alıştım ben...kurtarıcı resmen...
evet bu diyeti 1 ay yapacaksan ,3-5 kilo fazlan varsa kullanmasan da olur ama daha uzun zamanda çok sıkılıp çok yoruluyorsun...ve değişik şeyler yemek istiyorsun..canın dolmamı çekti hooop yulaf kepeği..çorba,kek,poğoça,ekmek mi yapıcan hoop yulaf kepeği..hatta tatlı bile yapıyorsun süper..tariflerimize bak anlarsın..he bir de çok besleyici ,çok doyurucu bir besin..gerçekten enerji veriyor..tok tutuyor..bir de bence en önemli etkisi bağırsakları çalıştırıyor..artık gerisi sana kalmış canım...
gurmenet doğalsan,ya da gebze-rossmanndan temin et derim ben...

Amma abartmışsınız yaaa bi dövmediğiniz kaldı kızı cık cık cık..kitap almış işte daha eline ulaşmamış..
ahh berkmine ahhh çok güzel kilo verdin süpersin ama bu sinirini napcaz senin be kuzum...onu da veriversen ya :18:
vuvucum,benden hoşlanmadığının farkındayım canım.sorunda etmiyorum.ben buyum değişmek ve sinirimdende kurtulmak istemiyorum üstelik çevremde sakin tanınan biriyim.sadece düşündüğümü söylemek ve doğrucu davut olma durumum var bundan rahatsızlık duymuyorum.ama seni bu kadar rahatsız ettiğim için özür dilerim.pardon

canımmmmmm vallahi de balıkçı var en üst katta hatta dün muhabbeti oldu gitmedik hiç diye, yarın gideriz istersen bana da uyar hem :34:

:1: Benim Ankara'daki evimin hemen karşısında da balıkçı vardı. Onu hatırladım şimdi. Tam spordan dönerdik eşimle, gece 10 gibi. Bi kokardı ki ever girerken, mis gibi. Girip yesek mi diye bakıp dururduk birbirimize öylece kasap önündeki kedi gibi.:53: Gerçi genelde önce kendimizi tutar sonra gece 1-2 gibi sokağın öbür ucundaki Aspava'da alırdık soluğu. Neyse bunlar geride kaldı şükür. Bu diyette canım hiç öyle şeyler çekmiyor artık :)) I love Dukan.:98:

kıyamam ben sanaa...rossmanı bilmiyorum cnm hiç ordan almadım..şu migrasa gelse artıkda bi rahat etsek resmen dünyaları verdim şu diyette hala bi kepek sorununu çözemediler...neşenin kepek sorunu bitti bizimki başladı:60:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

evet var cnm gebzedeymiş asılda kocaelinde desek daha doğru:) ben dün gurmenetten doğalsan marka sipariş ettim...deneyen arkadaşlar daha güsel olduğundan bahsettiler..ruseym alma bence içinden çıtır çıtır kumumsu bişiler çıkıyo..görüğnürde belli deil ama yaptıklarımızı yerken acayip bi his oluşuyo
yaa o gebzedeki magaza gebze center da aslında bizim firmada gebzede ama orası çok ters bi yer gidemiyorum gidenlerde bulamıyormuş sanırım bitiyormuş hemen kepek:26:

vitaminlerden laf açılmışken, son 1,5 aydır artan şekilde saçlarımda dökülme başladı, diyet kaynaklı olduğunu düşünüyorum, ben kendi adıma aldığım vitaminleri sayacak olursam evening primrose oil, selenyum ve xxxx, selenyum ve xxxx yeni almaya başladım sonucu paylaşırım, ama hergün goji yiyorum..

vagüs resmen okuyunca kafama dank etti !
bir kaç gündür benim de saçım avuç avuç dökülüyor ! normaldir canım diyorum kendimi avutuyorum ama sanırım geçen haftaki saf P olayı bedenimi kötü etkiledi ki kendini korumaya alıp saçları koyverdi :53::53: ay saçlarım önemlidir benim için zaten yıllardır seyrekler şimdi panik oldum :53::53::53:
iki gündür de yorgunum diyorum ya size bu 3-4 gündür vardı bende. haftasonu da eşim diyordu ne oldu sana tadın yok diye. bugün hem xxxx hem C vitamini aldım xxxx resmen daha iyi hissediyorum o aşırı uyku hali yok :53::53:
aman allahım:53: ben saf P olayını bırakayım bari ya 2+7 yapayım yada güçlendirmeye geçeyim öyle vereyim kalanları diyorum saçlarım çokdegerlidir benim zaten az kaldı onları da yitiremem azıcık bi basen yüzünden :43::43::43::43:

Son düzenleyen: Moderatör:
vuvucum,benden hoşlanmadığının farkındayım canım.sorunda etmiyorum.ben buyum değişmek ve sinirimdende kurtulmak istemiyorum üstelik çevremde sakin tanınan biriyim.sadece düşündüğümü söylemek ve doğrucu davut olma durumum var bundan rahatsızlık duymuyorum.ama seni bu kadar rahatsız ettiğim için özür dilerim.pardon

estağfirullah ne demek...özür filan dileme lütfen...sen büyüğümsün üzülürüm...özür dilenecek birşey tabiki yok.Ama evet baştan beri elektrik demeyeyim ama yazı dilin benimkiyle pek tutmuyor...çok sertsin..bunun doğrucu davutlukla da alakası yok...sen yine bildiğini söylersin,sana her ters geleni söylersin ama sakin tatlı bir dille söylersin...genelde böyle yapıyorsun...höt höt girişiyorsun birilerine...doğrucu davutluksa eğer ben yapıyorum zaten sana bunu sık sık...o zaman bu da hoşuna gidiyor olmalı...beni rahatsız etmekten çok bence bu hepimiz için iyi..umarım anlatabilmişimdir...

bide bide bide rossmana yulaf kepeği geldi mi gelecek mi? bir arkadaş cuma günü gelecekmiş yazmış kimdi hatırlayamadım yoliydi sanırım oda bi kaç gün önce aldım demiş kafam karıştı geldi mi gelmedi mi?k

kepeğim yoooookkkkk ağliyciiimmm:25:

rossmannda kepek var canım ben cumartesi aldım telefonda açmadım giderken vardı aldım

evet canım bizde ataşehire sonradan bağlananlardanız içinde değilim yani kepeği gebzeden aldım buralarda yok malesef daha öncede oradan almıştım otara yolumuz düşmüşken alayım dedim aramadan gittim varmış şansıma hemen kaptım 3kutuyu bende buraya gelin geldim mecidiyeköylüyüm doğma büyüme güzel oralar yaaa

canım ben dogma büyüme kasımpaşalıyım. :23::23:
içerenköye gelin geldim eşim nasılsa altımızda araba var diye ataşehirin en uç noktası samandıra tarafında - ferhatpaşada bi ev buldu oraya taşınmaya ikna etti. evimi çok seviyorum çok havadar bi yer ama etrafta bi bim bile yok. eşim izmire gidince araba da yalan oldu resmen sudan çıkmış balıga döndüm. bime bile pazar arabası ile gidiyorum anla artık :27::27: ama buraların havadar olmasını seviyorum karşıya gidiyorum abimler oradalar hala ama insanlardan arabalardan dar sokaklardan kafayı yiyorum. iyi ki anadolu yakasındayım dert etmiyorum istediim an metrobüs sagolsun karşıdayım zaten ama buralar daha güzel be :27::27: bi avm derdi var işte carrefour migros filan için minibüse binip gidiyorum batı ataşehir üç M migrosa yada iki üç günde bir mozaik çarşıya gçiyorum carrefour için. market için minibüse bincem hiç aklıma gelmezdi ama aklına gelmeyen başına geliyour :51::51:

yaa o gebzedeki magaza gebze center da aslında bizim firmada gebzede ama orası çok ters bi yer gidemiyorum gidenlerde bulamıyormuş sanırım bitiyormuş hemen kepek:26:

bir kaç gündür benim de saçım avuç avuç dökülüyor ! normaldir canım diyorum kendimi avutuyorum ama sanırım geçen haftaki saf P olayı bedenimi kötü etkiledi ki kendini korumaya alıp saçları koyverdi :53::53: ay saçlarım önemlidir benim için zaten yıllardır seyrekler şimdi panik oldum :53::53::53:
iki gündür de yorgunum diyorum ya size bu 3-4 gündür vardı bende. haftasonu da eşim diyordu ne oldu sana tadın yok diye. bugün hem xxxx hem C vitamini aldım xxxx resmen daha iyi hissediyorum o aşırı uyku hali yok :53::53:
aman allahım:53: ben saf P olayını bırakayım bari ya 2+7 yapayım yada güçlendirmeye geçeyim öyle vereyim kalanları diyorum saçlarım çokdegerlidir benim zaten az kaldı onları da yitiremem azıcık bi basen yüzünden :43::43::43::43:

Cilt doktoru benim kayınvalideme de saçları için çinko içeren bir şampuan önerdi. Genel olarak kullanabilirsiniz dedi.

aman deyim haaaaaaaa, iyi bakın saçlarınızaaaa:)) bak saç dökülmesi için lavantada çok iyi..bildiğimiz kuru lavantayı suda demleyip, saçını yıkıyosun...ben kocişe yapıyodum bi ara, tabii sıkıldı bıraktık sonra...ama uyguladığımız sürede durmuştu dökülmesi...bi de güzel kokoyor ki sormayın

içerenköye gelin geldim eşim nasılsa altımızda araba var diye ataşehirin en uç noktası samandıra tarafında - ferhatpaşada bi ev buldu oraya taşınmaya ikna etti. evimi çok seviyorum çok havadar bi yer ama etrafta bi bim bile yok. eşim izmire gidince araba da yalan oldu resmen sudan çıkmış balıga döndüm. bime bile pazar arabası ile gidiyorum anla artık :27::27: ama buraların havadar olmasını seviyorum karşıya gidiyorum abimler oradalar hala ama insanlardan arabalardan dar sokaklardan kafayı yiyorum. iyi ki anadolu yakasındayım dert etmiyorum istediim an metrobüs sagolsun karşıdayım zaten ama buralar daha güzel be :27::27: bi avm derdi var işte carrefour migros filan için minibüse binip gidiyorum batı ataşehir üç M migrosa yada iki üç günde bir mozaik çarşıya gçiyorum carrefour için. market için minibüse bincem hiç aklıma gelmezdi ama aklına gelmeyen başına geliyour :51::51:

amaniiinn kasımpaşalı eli maşalı değilsin inş :18:etrafta bim migros olmamasıda zor oluyor gerçekten allahtan bizim var bim 101 migrosada yaya olarak 15dk yürüyebiliyorum göztepe soyaktakine gidiyorum yoksa araba şart dolmuşla alışveriş biraz zor olur benimde bütün akrabalarım karşıda ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler gerçi eşimin işide karşıda ama oda metrobüsü kullanıyor trafik yüzünden olsun araba bana kalıyor :1:kalabalığı çok kötü karşının ama en azından her yere yaya olarakta gidilebiliyor bi mecidiyeköyden çıkıp şişli osmanbey pangaltı yürü yürü bitmez benim oturduğum yerdede bu sorun var bi kadıköye yürüyemem en fazla ümraniyeye yürürüm oda yol sıkıcı bakınacak yer bile yok yol üzerinde napalım :63:

oruçluysan ondandır bebişim..ben de çok zorlanıyorum iş yerinde... inan bana çalışırken daha da zor...ne yaparsan yap 1 den aşağı yatamıyorsun ramazanda,e sonra sahura kalk 1 saat öyle geçiyor..kalıyor sana 5-6 sat uyku..o da yetmiyore :( sen de benim gibi kahveye çaya düşkünsün..onları içmeden kendime gelemiyorum..neyse Allah kabul etsin..
Durumunun oruçla ilgisi yoksa eğer bana Sazan diyebilirsin bebeemm :)))

ayy canım estağfrullah ne demek sazanlık
bana güzel bir şey yazmış olman bile hoşuma gitti hihi sen genelde normal yazılar yazıyosun ya hihi ben böyle sevgi pıtırcığı şeklinde dolanıyorum :1:
ama oruçtan bence de, uyku düzeni bozuluyo haklısın. Bi de halsizlik, açlıktan kaynaklanan, dolayısıyla işte çok mağdur oluyorum.
Sana da kolay gelsin canım benim :)))
Allah kabul etsin ibadetlerimizi.

walla arkadaşım yulaf kepeği olmazsa olmazı değil ama bence olmazsa olmazı :) ben çok alıştım ben...kurtarıcı resmen...
evet bu diyeti 1 ay yapacaksan ,3-5 kilo fazlan varsa kullanmasan da olur ama daha uzun zamanda çok sıkılıp çok yoruluyorsun...ve değişik şeyler yemek istiyorsun..canın dolmamı çekti hooop yulaf kepeği..çorba,kek,poğoça,ekmek mi yapıcan hoop yulaf kepeği..hatta tatlı bile yapıyorsun süper..tariflerimize bak anlarsın..he bir de çok besleyici ,çok doyurucu bir besin..gerçekten enerji veriyor..tok tutuyor..bir de bence en önemli etkisi bağırsakları çalıştırıyor..artık gerisi sana kalmış canım...
gurmenet doğalsan,ya da gebze-rossmanndan temin et derim ben...

ayy ben de kepeksiz yapamam gibime geliyor valla.
Alıştım yahu :)))
revaniye talibim bu aralar kıyısından kıyısından bakıyorum tarife :)))
vuvuumm sen mi deneyecektin pastayı?
vagus muydu yoksa?

iki gündür de yorgunum diyorum ya size bu 3-4 gündür vardı bende. haftasonu da eşim diyordu ne oldu sana tadın yok diye. bugün hem pharmaton hem C vitamini aldım xxxx resmen daha iyi hissediyorum o aşırı uyku hali yok :53::53:

ben de senin gibi olucam sanırım yolişimmm hihihihi ben de doğma büyüme fındıkzadeliyim ama buraya gelin gelicem kadıköy taraflarına :1:
samandıraya gelmiştim ben orada bi sinpaşın evleri vardı aman yareppi venedik çakması yapmışlar süperdi ama etrafı boştu tebi, araban olmazsa zor.
eşin geliyo ama artık :52:
atla arabaya gel bize :1:

bu arada benim de saçlarım felaket dökülüyo ondan mı yoksaaaaa :53::53::53:
aman tanrım hemen sağlam bi güçlendirmeye geçiyorum ben bayanlar saçlarım çok kıymetli benim için!!!
demir alıyoruz fazlaca ama, niye dökülüyor ki?
Proteinin babası giriyo bünyeye, c vitamini desen goji berry yi tam ölçüsünde tüketiyorum, emilimi de olmalı saç neden dökülür ki başka protein ağırlıklı beslenmede?

Cilt doktoru benim kayınvalideme de saçları için çinko içeren bir şampuan önerdi. Genel olarak kullanabilirsiniz dedi.

eczanelerden bulabilir miyiz çinko içeren şampuan hocam?

güçlendirmeye geçiyorum dedim ama hemen kızmayın bana güçlendirmeyi hakkını vererek yapmaya başlicam artık demek istedim ihi :1:

ayy cinom doğru kusuruma bakma yaa aptal gibiyim bugün, ne saççmalamışım

bayanlar ölüyorum uykusuzluktan
dekanın karşısında na bööle düştü gözkapaklarım
rezil oldum adama
yavru kedimiz var uyutmuyo sağolsun fakültede ortaklaşa baktığımız
dün nöbeti bendeydi
sürekli miyavlıyo maması, sütü, sıcaklığı, çişi halledildikten sonra bile
koynuma aldım, orada da uyumadı
beni de uyutmadı
valla gözlerim kapanıyo napsam bilmiyorum
çok mutsuzum şu an, eve gidip uyumak istiyorum :59:

bunları yazdın ya kocaman bir öpücük benden sana :)))) tabi uykusuzluğun ve yorğunluğun için üzgünüm:((( :38:

Back
X