Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Valla bilmem ben takibi bıraktım ne yaptım ne ettim enişten sorsa ne diyceksin :1:

Ben diyetten sonraki fotomu da getirsem orda da tombişim ki :60: bugün beberongo da diyor ben daha toplu birini bekliyordum diye ölee lanetli bi durumum var benim foto şişkosuyummmm

olsun sen yinede getir ben karar veririm orda:))

ya doğru valla seni ben iyice başıboş bıraktım,sende kafana göre takılıyosun:51:

du enişteme diyim bugün beberengoyla görüştüler haberi olsun:9:

Valla bilmem ben takibi bıraktım ne yaptım ne ettim enişten sorsa ne diyceksin :1:

Ben diyetten sonraki fotomu da getirsem orda da tombişim ki :60: bugün beberongo da diyor ben daha toplu birini bekliyordum diye ölee lanetli bi durumum var benim foto şişkosuyummmm

58 KİLO OLAN birinden nasıl toplu birini bekleyebilirlerki hayret...ben de dal gibi birini bekliyorum mesela :))
walla taksim iyi fikir gibi bence de yaa..ramazandan sonra sanki daha iyi olur gibi ama ramazanda da isterseniz gelirim...
yağmurum gel gel bağrıma gel sar beni :70: senle böyle kahve içcez bak :7:
ya zeynep ablayı görmeyi çok istiyorum ben...ne şanslısın :))

58 KİLO OLAN birinden nasıl toplu birini bekleyebilirlerki hayret...ben de dal gibi birini bekliyorum mesela :))
walla taksim iyi fikir gibi bence de yaa..ramazandan sonra sanki daha iyi olur gibi ama ramazanda da isterseniz gelirim...

ya bak aslında biz foto falan koydukta az çok bir fikir oldu ama yağmur ve zeynep abla koymadı dimiiiiiii mızıkçılarrrrrr

zaten canım ramazandan sonra kahvenin ve magnumun dibine vurucam ohhhhh.
zeynep ablam çok tatlı biri ama fazla vakit geçiremedik zaten planlı birşey değildi telefonda konuşurken bizim o tarafa geldiğini öğrendim bende geliyorum dedim akşam 8 falandı sanırım fazla vakit geçiremedik ama kısa ve öz sohbetimizi ettik.sıra sizdeeeee
ya bak aslında biz foto falan koydukta az çok bir fikir oldu ama yağmur ve zeynep abla koymadı dimiiiiiii mızıkçılarrrrrr

aaaaa hemşocanımm ayıp ettin koydum ya resmimi o güzelliği nasıl görmedin bak nasıl alındım şimdi:63:

sabahtan beri serildim yatıyordum..2 gibi vitimin hapım geldi hemen attım ağzıma bende baya bir sıkıtnı varya anlamadım..gidip tahlil yaptırsam biryerlerin ayarınımı bozdum acaba..halsizim mutsuzum yorgunum..:14:gel regl gel..bu halimi şimdilik ona bağlıyorum yoksa dukan amcayı bırkacağım hakkınıda veremiyorum ya zaten..:59:hayatıma diyet + spor eklemem gerek ..yanlız diyetle sıkıldım ..aramızda kalsın gerçekten ne yaptığımı bende anlamıyorum atakmı s+p mi güçlendirmemi..:14::26:
MUSTLU aslında yulaf kepeği alırken magnezyum hapıda almıştım..ara ara kullanıyordum sonraaaaa unutmuşum taki gece bacağıma kramp giripte uyandırana kadar..ama direk bugün multivitamine başladım..bakalım iyi gelecektir mutlaka..:7:
YOLANDA güçlendirmeye geçmişsin ..:46::9:

kızlar uzun zamandır yokum.. zaten yeni tanışmıştık :) ben 3-4 gün atak yapıp bırakmıştım 82yle başlamıştım 78.7 ye düşmüştüm 3 gün atakla sonra yine eski halime döndüm 3-4 gün reglinde etkisiyle baya bi abarttım 81 kiloya geri ulaştım ve sonra tekrar başladım (kızmayın bu diyeti 2 kere yapabileceğimi biliyorum) bu 5. günüm 1 kere bile taviz vermeden uyguladım diyeti oruç da tutuyorum bu arada ve 5 günde aldığım sonuç 76.2 artık seyire geçiyorum ama şöyle bi problemim var asla yemeğe karşı bi istek duymuyorum iftarda azcık bişeyi zorla yiyorum ve mide bulantısı yaşıyorum sahurdada sadece süt.. iştahım yok gibi bişey -ki ben obur inasanın tekiydim- yani hiç ummadığım bi haldeyim çok mu abarttım bilmiyorum.. ?

canım benim ya bende seni görmeyi çok istiyorum valla hepinizi aslında sanki 40 yıllık dostlarım oldunuz he o derece yani yasmini yolikayı bebeyi sadecayı daha sayamadığım bir sürü dostum var burda inş oda olur be kızlar biz neleri başarmıyozki yeterki isteyelim valla bizden kaçmaz

zaten canım ramazandan sonra kahvenin ve magnumun dibine vurucam ohhhhh.
zeynep ablam çok tatlı biri ama fazla vakit geçiremedik zaten planlı birşey değildi telefonda konuşurken bizim o tarafa geldiğini öğrendim bende geliyorum dedim akşam 8 falandı sanırım fazla vakit geçiremedik ama kısa ve öz sohbetimizi ettik.sıra sizdeeeee

aaaaa hemşocanımm ayıp ettin koydum ya resmimi o güzelliği nasıl görmedin bak nasıl alındım şimdi:63:

yağmurum canım benim sen ne kadar tatlısın bir bilsen magnum gibi bişeysin yani canım öpüyorum seni bitanem

ya kızlar bu yeşil kahve nasıl pişiriliyor ya ben açık aldım çektirdim ya iğreç bişey bu ya hani kahvenin 40 yıllık hatırı vardırya bu insana 40 yıllık dostunu unutturur valla ben bilemedim bunu en iyisi gülümsenin dediği hazırından almak galiba ama bu şeklide diyetlerde kullanılıyormuş adam öle dedi bana yani zayıflatma özelliği var dedi yersennnn

amanınnn iftar vakti yaklaşıyor ben mutfağa kaçar ya iftardan sonra beni koydunsa bul yani çok serseri oldum ya evde duramıyom topla mutfağı doldur makinayı yallah dışarı gece yarısı geliyom valla:66::66::66:

MUTLUUUUUU seni seviyorummmm:))) allahım yarebbim kızlar puging bi olay oldu...yani bildiğiniz puging kıvamı tadı herşeyi mükemmel...üstelik içinde yumurta olmadığından gönül rahatlığıyla yenebilir..şiddtle tavsiye ediyorum...eşimde artık bi dukancı olduğundan 2 ölçü yapmıştım iyiki öle yapmışım...şimdi ucundan bakayım nasıl olmuş acaba dedim veee bi kase nasıl bitiverdi anlayamadım:52::52:

amanınnn iftar vakti yaklaşıyor ben mutfağa kaçar ya iftardan sonra beni koydunsa bul yani çok serseri oldum ya evde duramıyom topla mutfağı doldur makinayı yallah dışarı gece yarısı geliyom valla:66::66::66:

ya kızlar bu yeşil kahve nasıl pişiriliyor ya ben açık aldım çektirdim ya iğreç bişey bu ya hani kahvenin 40 yıllık hatırı vardırya bu insana 40 yıllık dostunu unutturur valla ben bilemedim bunu en iyisi gülümsenin dediği hazırından almak galiba ama bu şeklide diyetlerde kullanılıyormuş adam öle dedi bana yani zayıflatma özelliği var dedi yersennnn

ohh sefan olsun zeynepcim gez toz en iyisini yapıyosun cnm..ama bizi fazla ihmal ediyosun o ayrıı..neyse hayırlısıyla kar kış gelsin gezme tozmalarda sonlancak bize dönüş yapcaksın nasılsa:)
ya ben bi türlü alamadım gitti şu yeşil kahveyi devamlı unutuyorum yaa..yarın gideyim hazırından alayım bakayım nası bişimiş..ben zayıflatmasından geçtim zararı olmasın diğeri gibi razıyım günde 4-5 kupa nescafe içiyorum çünkü...arada yeşilinden içip dengelerim hiç olmazsa
herkes oruç açmaya gitti galiba, tamam siz yemek yiyin ben size pasta yapıyorum bakalım nasıl olacak..

vaguscum bugün pek vasat bizim sayfa giriyorum giriyorum ilerlememiş sayfalar...sen ne pastası yapıyosun bakiim...benim regl yaklaştı o yüzden çok ilgimi çekti şimdi bu pasta olayı:) gerçi pudingim var ayıptır sölemesi hemde şahane:)

arkadaşlarr öğle yemeğini beberongomla birlikte yedik bugünn, kendisi gerçekten forumda olduğu kadar canlı bıcır bıcır maşallahh çok çok sevdim kendisini :))
diğer dukandaş arkadaşlarımla da tanışmayı gerçekten çok istiyorummm çünkü konumuz dukan olunca sohbet inanılmaz keyifli oluyor, gittik boş bir köşeye bol bol dukan sohbeti yaptık formu kaynattık :1: :1:

bu forumda olmayı çok seviyorum bennn :69::69:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kıskandımmm...ay ne güsel yaa...taksim lafı ettiniz ama ama ama ben gelemem hele hele akşam mümkün deil kıslar:50::50:... zaten eşim elinden gelse markete bile tek gitme dicek bide akşam vakti taksime gidiyorum dersem boşanma sebebi olur valla...:53:

evet arkadaşlar, dukan yaş pastası tarifini tarif topiğimize ekledim, süper oldu..yani yaş pastaya doydum..2 kaşık kepekten yaptığım için de günlük limitim dahilinde tatmin edici oldu :66:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kıskandımmm...ay ne güsel yaa...taksim lafı ettiniz ama ama ama ben gelemem hele hele akşam mümkün deil kıslar:50::50:... zaten eşim elinden gelse markete bile tek gitme dicek bide akşam vakti taksime gidiyorum dersem boşanma sebebi olur valla...:53:

ee sadece ablacımmm nasıl göricez biz senii o zamannn belki akşam değil de h.sonu bir gün ramazandan sonra gündüz görüşürüz hem biz enişte beye söyleriz koruruz seniii merak etmesinn :1: tabi adamcağız biliyor hanım zayıfladı fıstık gibi oldu salmıyor bi yere dimiiiiiiiiiiii :1:

Back
X