ayyy ben de istiyorum ama benim erkek arkadaşım bırakın şirinleri harry potter a gitmiyo çocuk muyum ben diye

hadi sadeca ablanın peşine takılalım da gidelim yasemiiinnn :)))
hihihi sadeca abla ben enerjikim oruçluyken bile tüm gün mutfakta yemek pişirebilirim ehehehehe ama celatinim yoookk

bu arada maşallah evliliğinize, benim çok hoşuma giden bir şey bu. Yıllar geçtikçe bile evliliği yenilemek, heyecanı var etmek :)))
benim erkek arkadaşım söylemiyo ama eminim o da seviyodur beni şişman olsam da

ne de olsa o halimle ilk olarak gördü, sevdi, beğendi :)))
kipada var, realde var. Migrosta bulamadım ben. Süt tozu ile kahve beyazlatıcısı / toz kahve kreması farklı. Markete süt tozu soruyosun hemen seni coffee mate'in olduğu standa götürüyo, cehiller nolcek
herkese günaydıııınnnnn :)))
bugün aldığım ayakkabımı iade almayan polari... i hakem heyetine şikayete gidiyorum bayanlar.
Ben bu işlerin peşine çok düştüm ki sormayın gitsin.
6sında almışım ayakkabıyı, giymedim diyorum tamam değiştiririz sorun değil ayakkabıyı alabiliriz ama iade alamayız diyolar.
Dedim sizi var yaa...
Kaymakamlığın içindeymiş tüketici sorunları hakem heyeti, gidiyosunuz ve sizi haklı görürlerse çok bekletmeden, sorun çıkarmadan iade kararı çıkarıyolarmış. Böylelikle paracıklarınızı geri alabiliyorsunuz ve mağdur olmuyorsunuzzz :)))
bankamı da şikayet ede ede acil sağlık sigortasını yaptırabilmiştim.
Kilo durumlarınız nasıllar efeeem?