Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhalar
Bende aranıza yeni katıldım
4 gun atak sonunda 62 den 59 a düştüm
Bugün seyirde 6. Gunüm , dayanamayip tartildim ve sok oldum
60.2 yazıyor resmen :(((
İnAnin hiç kaçamak yapmıyorum
Neler oluyor boyle , motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum
Yardım edin lütfen :(

Merhalar

melodim benim:71: canımmm unutmamışsın beni:70: dün annemi doktora götürdüm bütün gün nerdeyse ordaydık.2 dişini birden çektiler kadıncağızın:43:üstelik çürük de değil.iltihap köküne indiği için.kanal tedavisi de olsa olmuyormuş.dün annemle ilgilendim.muhallebi,çorba,krep yaptım.birşey yiyemiyor yazık.dişleri de bayram sonrası yara iyileşince yapılacak .o zamana kadar ona yumuşacık krepler ,muhallebiler,pudingler,sütlaçlar,çorbalar yedircez artık.özledim hepinizi valla canlarım:71:

berrincim çok geçmiş olsun, insanın senin gibi kızı olsun sırtı yere gelmez wAllahiiii:9::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah sana:)))

bakmayın şu anda az kilom kaldı ama 7 ay önce ben de 81 kiloydum :40: hamileliklerimde ilkinde 26 ikincisinde 29 kilo aldım... Üstelik emzirirken bir gram dahi veremedim. Doğumdan çıkıyordum 75- 76 aradan bir yıl geçiyor emzirmekle bir bakmışım 81 ...Ama allahtan doğum harici kilo problemim yoktu... Ama resmen azmin zaferi oldu benimkilerde : işte dukan'ın hesaplarına göre 62 ideal çıkıyor da o sebeple ve bir de 38lere rahat sığayım diye dikkat ediyorum. Spor çok zor oluyor. Çünkü avukatım ve erken çıkıp geç geliyorum. Geldiğimde minişlere bile 1 2 saat ayırabiliyorum o saatten sonra da ancak formda kalmak için dukanın yatakta yapılan hareketlerini yapabiliyorum yattığım yerden...ama yüzünüzün çökmemiş olmasına da çok sevindim çünkü çökünce yaşlı- yorgun bir ifade oluyor ....ıyyyy
hoş geldin aramıza canım motivasyonun bol olsun gerçi verecek pek bir kilon yok zaten zorlanmadan verirsin inş bol bol su içersen yüzde çökme asla olmaz her şeyden önce suyu ihmal etmicez

merhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.:43:tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz:43:çok kanaması vardı dün.ben bu yüzden dün hiç giremedim foruma
berrinim çok geçmiş olsun annecine canım benim sen ne hayırlı evlatsın yaa allah herkese senin gibi evlat nasip etsin

merhaba kızlar epeydir giremedim foruma tatil misafirler epey yoğun zamanlar ufak tefek aksiliklerde yaşadım merak ettim neler yapıyorsunuz diye siteye girdim geçmişi okumak şuan için imkansız nerdeyse 1000 sayfa eklemişsiniz ben yazmayalı :) birkaç sayfa okuyup pes ettim çok fazla zamanım yok malesef bugün yine :( benden haberler vereyim ben güçlendirmeye geçmiştim mayısın 12 sindeydi sanırım haziran sonu tatile çıkmıştım tatil cehennem oldu kızım hastalandı havale geçirdi çok büyük bir korku yaşadım yeni yeni kendime geliyorum bu aradada güçlendirmeye uymak mümkün olmadı arada protein günleri yaptım fakat genelde sıkıntıdan önüme geleni yedim ve malesef biraz kilo aldım yani kısaca eğer güçlendirmeyi yarıda keserseniz kilolar geri dönmeye başlıyor 56.2 ye inmiştim en son 62 ye kadar çıktım 3 gün atakla yeniden başladım 60.3 e indim burdan kopmak bana çok yaramadı şimdi fırsat buldukça yine yazmaya devam edeceğim daha kontrollü oluyor yeni başlayanlara kolaylıklar diliyorum ve tavsiye diyeti sonuna dek dukan ne dediyse o şekilde uygulayın diyorum benimki istem dışı bırakma oldu gerçekten diyet falan düşünecek durumum yoktu ama bundan sonra umarım biran önce tekrar aldıklarımı veririrm benden haberler bu kadar

bu arada goldenvenüs canım hala buraya yazıyormusun bilmiyorum ama evlenmişsin tebrik ediiyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum

Merhalar

Seyir evresinde kilonda artış olması normal bence.Bir gün önce fazla su tutan sebze yemiş olabilirsin, ya da sebzeyi abartmış olabilirsin, vucudun ödem yapmış olabilir, ya da regl dönemine yaklaşmış olabilirsin.Panik yapma bencee:45:Dukan zaten kitabında belirtmiş seyir evresinde azda olsa kilo artışı olabilir diye.bence diyetine kaçamak yapmadan devam etmelisin

merhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.:43:tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz:43:çok kanaması vardı dün.ben bu yüzden dün hiç giremedim foruma

bERRİNCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HAMARAT KIZ :)))

merhaba kızlar epeydir giremedim foruma tatil misafirler epey yoğun zamanlar ufak tefek aksiliklerde yaşadım merak ettim neler yapıyorsunuz diye siteye girdim geçmişi okumak şuan için imkansız nerdeyse 1000 sayfa eklemişsiniz ben yazmayalı :) birkaç sayfa okuyup pes ettim çok fazla zamanım yok malesef bugün yine :( benden haberler vereyim ben güçlendirmeye geçmiştim mayısın 12 sindeydi sanırım haziran sonu tatile çıkmıştım tatil cehennem oldu kızım hastalandı havale geçirdi çok büyük bir korku yaşadım yeni yeni kendime geliyorum bu aradada güçlendirmeye uymak mümkün olmadı arada protein günleri yaptım fakat genelde sıkıntıdan önüme geleni yedim ve malesef biraz kilo aldım yani kısaca eğer güçlendirmeyi yarıda keserseniz kilolar geri dönmeye başlıyor 56.2 ye inmiştim en son 62 ye kadar çıktım 3 gün atakla yeniden başladım 60.3 e indim burdan kopmak bana çok yaramadı şimdi fırsat buldukça yine yazmaya devam edeceğim daha kontrollü oluyor yeni başlayanlara kolaylıklar diliyorum ve tavsiye diyeti sonuna dek dukan ne dediyse o şekilde uygulayın diyorum benimki istem dışı bırakma oldu gerçekten diyet falan düşünecek durumum yoktu ama bundan sonra umarım biran önce tekrar aldıklarımı veririrm benden haberler bu kadar

bu arada goldenvenüs canım hala buraya yazıyormusun bilmiyorum ama evlenmişsin tebrik ediiyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum

SSOLEİL SEN BENİM BAŞLANGIÇ HOCAMDIN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINA UMARIM HERŞEYİ TAMAMEN ATLATMIŞTIR KİLO ALMANA ÜZÜLDÜM AMA BEN SANA GÜVENİYORUM VERİRİSİN 1-2 HAFTAYA BİRDE EN AZINDAN ARAMIZA GERİ DÖNDÜN HEM BU ARALAR GÜÇLENDİRMEYE GEÇEN ÇOK KİŞİ VAR ONLARLA BİRLİKTE YAPARSINIZ

ssoleilll seni gördüğüme çok sevindimmm..aramıza tekrar hoşgeldinnn :3:
tabii keşke bunlar olmasaydı da aramıza dönmeseydin değil mi...kızın için çok çok geçmiş olsun..umarım birdaha hiç yaşamazsın...
canım 6 kilo epey çokmuş..almışsın baya ama korkma sen de biliyorsun birkaç gün dikkat edince 3-4 kilo gidiveriyor hemen...sen de öyle olur büyük ihtimalle..ki 2 kilosu gitmiş bile...ben de korktum bak şimdi...ben de önce tatil,sonra hastalık sonra da ramazan dolayısıyla diyete ara verdim 3 haftaya yakındır yapmıyorum..hala almadım diye de rahatım...ama sanırım birgün patlıycam...devam etmeliyim ben de :)
canım golden da arada bir uğruyor selam veriyor gidiyor..düğünden önce daha sık yazıyordu da düğünden sonra 1-2 kere yazdı o da...

Seyir evresinde kilonda artış olması normal bence.Bir gün önce fazla su tutan sebze yemiş olabilirsin, ya da sebzeyi abartmış olabilirsin, vucudun ödem yapmış olabilir, ya da regl dönemine yaklaşmış olabilirsin.Panik yapma bencee:45:Dukan zaten kitabında belirtmiş seyir evresinde azda olsa kilo artışı olabilir diye.bence diyetine kaçamak yapmadan devam etmelisin

Dün taze fasulye yedim , 2 domates ,1 salatalık , birazda yemeğin icinde mantar
Bu cokmu sizce ? Dahada mi az sebze yemeliyim :(

teşekkür ederim şimdilik iyi şükür birdaha olmasın diye dua ediyoruz bolbol vericem inşallah artık bu diyeti ezbere bildiğim için daha güvenim yerinde birde şunu belirteyim şimdi yeniden başladım ya ilk diyete başladığımda atakta yaşadığım sorunlar tekrarlamadı birde kaçamak yapma merakım kalmadı:1:şükür yeni aldığım kıyafetlere hala giriyorum bana bu sefer daha hızlı gidecek gibi geliyor kilolar

bERRİNCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HAMARAT KIZ :)))

SSOLEİL SEN BENİM BAŞLANGIÇ HOCAMDIN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINA UMARIM HERŞEYİ TAMAMEN ATLATMIŞTIR KİLO ALMANA ÜZÜLDÜM AMA BEN SANA GÜVENİYORUM VERİRİSİN 1-2 HAFTAYA BİRDE EN AZINDAN ARAMIZA GERİ DÖNDÜN HEM BU ARALAR GÜÇLENDİRMEYE GEÇEN ÇOK KİŞİ VAR ONLARLA BİRLİKTE YAPARSINIZ

hoşbulduk canım teşekkür ediyorum umarım yaşamam gerçekten korkuyu üzerimden atmak çok zor oldu çok fazla yedim ya hayatta yemediğim kadar çok dolmalar börekler falan görsen yuh derdin ilk zamanlar kilo fazla artmıyordu iyi almayacağım demekki diyordum ama birden tartı fırlamaya başladı belki şişkinlik falanda oldu bilmiyorum ama atakda 3. gün bugün bakalım yarınada gider epey sanırım ben bu sefer diyete ligt ürün eklemeden başladım sabahları da epey peynir çeşidi oluyor sofrada birde böyle denemek istedim bu şekildede gidiyor kilo bakalım duraklama olana dek bu şekilde devam edeceğim zaten güçlendirmeye başladığımda ligt ürünleri bırakmıştım

ssoleilll seni gördüğüme çok sevindimmm..aramıza tekrar hoşgeldinnn :3:
tabii keşke bunlar olmasaydı da aramıza dönmeseydin değil mi...kızın için çok çok geçmiş olsun..umarım birdaha hiç yaşamazsın...
canım 6 kilo epey çokmuş..almışsın baya ama korkma sen de biliyorsun birkaç gün dikkat edince 3-4 kilo gidiveriyor hemen...sen de öyle olur büyük ihtimalle..ki 2 kilosu gitmiş bile...ben de korktum bak şimdi...ben de önce tatil,sonra hastalık sonra da ramazan dolayısıyla diyete ara verdim 3 haftaya yakındır yapmıyorum..hala almadım diye de rahatım...ama sanırım birgün patlıycam...devam etmeliyim ben de :)
canım golden da arada bir uğruyor selam veriyor gidiyor..düğünden önce daha sık yazıyordu da düğünden sonra 1-2 kere yazdı o da...

Kızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba :3:

Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya :17:

Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım :71:

Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.

Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından :1:

canımmm valla ne kadar isterdim şu anda çıkıp şirinleri izlemeyi anlatamam bugün çok bitkin yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi, hatta yarın izin alıcam sanırım hava da böyle kötü olucakmış zaten...

süt tozunu ben burdaki migrostan almıştım ama dediğim gibi süt raflarında bulmuştum, kilomu bilmiyorum dün kayınvalidemdeydik orda kalınca sabah tartılamadım artık yarın sabaha bakacağımm kilomaaa

bu iade işlemlerinde birçok yer sorun yaratıyor ama bir ay geçmediyse de aslında para iade yapmaları gerek sen bir git yap bakalım şikayetini en kötü başka bir ürün alırsın baharlık falan üsürnler geldiyse

canımın içi yağmur dolayısıyla net sorun yarattı, cevap yazamadım sana
migroslarda ben bulamıyorum süt tozu, mesele süt tozu değil geçmiş olsun canım eve inşallah hemencik gidip dinlenebilirsin, ben sana sen gel ben çalışırım senin yerine işim gücüm yok yazmıştım ama net anca gelince akşam oldu artık kıymeti kalmadı :1:

iade ile ilgili de şunları yazayım yeni tüketici kanunu hakkında şöyle bilgiler edindim:
1)mağazadan aldığınız, deneyerek-görerek, ürünleri artık iade edemiyorsunuz bayanlar. Problemi olmadığı sürece. Beğenmedim, şöyle oldu, ayağımı yara yaptı gibi ibareler geçerli değil artık. Ancak defosunun olması lazım.

2) artık fatura tek başına garanti belgesi değil, fatura ve garanti belgesi ile birlikte ancak cihazlarınız için teknik servis hizmeti, vs alabiliyorsunuz.

3)çeşitli teknik arıza göstermiş ürünlerinizin iadesini istemeniz için 4 kez servise gitmesi gerekiyor artık. -eskiden 3tü ve arıza tekrarı istiyorlardı.- Fakat bunun yanı sıra aynı arızayı tekrarlaması koşulu kaldırılmış ve herhangi bir arızadan dolayı servise gitmesinin yeterli olduğu ibaresi eklenmiş.

sonuç: ayakkabı elimde patır patır patladı :1:

Kızlar dünden beri netimde sorun vardı,yorum yapamıyordum ama yazdıklarınızı okuyabiliyordum, kopamadım sizden napıyım :9: yeşil kahvenin kendisini sevmemişsiniz sanırım, ben de burda nasıl bulabilirim diye düşünüyodum gerek kalmadı nescafe grenn e sarılayım ben en iyisi :1: bugün güçlendirmeye geçtim, regl olduğum için sabah korka korka gittim tartıya anaaa ne göreyim 56, ama emin olamadım tekrar çıktım 56.800 :43: olsun -200 daha hemde reglde :66: Bu arada güçlendirmeye geçtiğimden kitabın bu bölümünü tekrar okudum, hani biz ideal kilomuza ulaşıp bundan bikaç kilo daha eksik olmak istiyoruz yaa,kendimizi garantiye almak için :1: dukan bunun zararlı olduğunu yapmamamız gerektiğini söylemiş haberinize....Ama kitapta izin verilen meyvelerden elma,şeftali gibi meyvelere 1tane demiş ama 2 adet kayısı bir porsiyon demiş, garip değilmi yaa, acaba fransızların kayısılarıyla bizimkisi bir değil mi :1: Bu arada vagus yaş pasta tarifini görünce dün gece çok heyecanlanmıştım, tarifte süt tozu varmış, ben burda bulamıyorumki :43:

canım benim kuru meyveler şeker oranı daha yüksek olduğu için -kuruyunca içindeki su oranı azalıyor- porsiyon miktarlarında adet azalıyor. :)))

anaaaaaaam ben de mi geçsem kıskandım vala sizi :1:topu topu 3 kilo kaldı zorla gidiyor.napsam ki?:44:bu sefer de dukanın öngördüğü kiloya gelmediğim için almayayım verdiklerimi:82:napcem napcem:17:

canım güçlendirmeye geç sen, senin bünye ağır ağır gidiyo demek ki artık yorma kendini bu kadar
kader arkidişim, annene de çok geçmiş olsun bitanem sen izinlisin hadi git ilgilen :)))

İki gündür akşam 4-5 gibi light yoğurt ve yulaf kepeğini karıştırıp, biraz suda erittiğim 3 tane splendayı karıştırıp şekerli yoğurt yapıyorum.
Hem tatlı ihtiyacımı gideriyor hem de tok tutuyor.
Sevgiler

yulaf kepeğini ben de sahurda bu şekilde tüketiyorum ve bunu yapmaya başladığımdan beri kilomda hızlı düşüş farkettim.

Merhalar

sakin ooollll, diyete devaaammmm!!!
ödem bu ödem, gidicek.
bende de oldu aynısı
Bi +900, bi +1100..
sonra patır patır gitti

hoşgeldin, geçmiş olsunnn!!!
havale geçirmek tehlikeli bir durum, benim de engelli yeğenim var maalesef biz de sürekli yaşıyoruz o korkuyu.
çok çok geçmiş olsun, umarım hemen sağlığına kavuşur minik :)))
diyeti zaten ezbere biliyormuşsunuz, o haldeee artık başarının gelmesi kaçınılmaz :)))

Dün taze fasulye yedim , 2 domates ,1 salatalık , birazda yemeğin icinde mantar
Bu cokmu sizce ? Dahada mi az sebze yemeliyim :(

azaltılabilir, bir öğünde doyana kadar sebze yiyebilrisiniz. Ama onun dışında tüketmeyin bakalım ne olacak.
Ben demiyorum dukan diyo, bana kalsa sebzeyle ömür geçer aslında :1:

Zara'daki small bedenlere zorlanmadan girmek ve kabinden mutlu mesut kasaya ilerleyerek 15 teleye kazak almak.. Pahabiçilemez! :1:
akşama eminönündeyim bayanlar balık yicem gelin

Son düzenleme:

Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım :71:

Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.

Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından :1:

hoşgelldiiinn canımm hiç unuturmuyuz seni hatta sen benim arkadaş listemdeki tek arkadaşımsın hala :))) Güle güle oturun yeni evinizde

sevgili ssolelil; kızın için çok üzüldüm, kıyamam O na, çok geçmiş olsun arkadaşım, öp O nu bizim için :71:

yahu bugün ne oliii hepinize böle...eski dukandaşlar döküldünüz birer birer...ssoleili gördün mü penaccım senden bir sayfa önce yazdı o da ilk defa...geçenler de sormuştum canım ben seni arkadaşlara gören var mı diye..hatta ssoleil,kahverengi,dukan,shahdaroba ve sen gelmiştin aklımıza..dukan hemen akabinde yazdı..sonra ssoleil şimdi de sen...aramıza gram almadan dönmene çok sevindim...
hadi kolay gelsin tekrar..şu meşhur erkek arkadaşın noldu canım yaa,hastanedeydi en son ,sen bakıyordun,barıştınız mı ayrı mısınız merak ettim :17:

Berrinim çok geçmişler olsun anneciğine; inşallah en kısa zamanda duzelir de rahat eder :71:

Back
X