Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melodim benimcanımmm unutmamışsın beni
dün annemi doktora götürdüm bütün gün nerdeyse ordaydık.2 dişini birden çektiler kadıncağızın
üstelik çürük de değil.iltihap köküne indiği için.kanal tedavisi de olsa olmuyormuş.dün annemle ilgilendim.muhallebi,çorba,krep yaptım.birşey yiyemiyor yazık.dişleri de bayram sonrası yara iyileşince yapılacak .o zamana kadar ona yumuşacık krepler ,muhallebiler,pudingler,sütlaçlar,çorbalar yedircez artık.özledim hepinizi valla canlarım
![]()
hoş geldin aramıza canım motivasyonun bol olsun gerçi verecek pek bir kilon yok zaten zorlanmadan verirsin inş bol bol su içersen yüzde çökme asla olmaz her şeyden önce suyu ihmal etmicezbakmayın şu anda az kilom kaldı ama 7 ay önce ben de 81 kiloydumhamileliklerimde ilkinde 26 ikincisinde 29 kilo aldım... Üstelik emzirirken bir gram dahi veremedim. Doğumdan çıkıyordum 75- 76 aradan bir yıl geçiyor emzirmekle bir bakmışım 81 ...Ama allahtan doğum harici kilo problemim yoktu... Ama resmen azmin zaferi oldu benimkilerde : işte dukan'ın hesaplarına göre 62 ideal çıkıyor da o sebeple ve bir de 38lere rahat sığayım diye dikkat ediyorum. Spor çok zor oluyor. Çünkü avukatım ve erken çıkıp geç geliyorum. Geldiğimde minişlere bile 1 2 saat ayırabiliyorum o saatten sonra da ancak formda kalmak için dukanın yatakta yapılan hareketlerini yapabiliyorum yattığım yerden...ama yüzünüzün çökmemiş olmasına da çok sevindim çünkü çökünce yaşlı- yorgun bir ifade oluyor ....ıyyyy
berrinim çok geçmiş olsun annecine canım benim sen ne hayırlı evlatsın yaa allah herkese senin gibi evlat nasip etsinmerhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz
çok kanaması vardı dün.ben bu yüzden dün hiç giremedim foruma
Merhalar
Bende aranıza yeni katıldım
4 gun atak sonunda 62 den 59 a düştüm
Bugün seyirde 6. Gunüm , dayanamayip tartildim ve sok oldum
60.2 yazıyor resmen((
İnAnin hiç kaçamak yapmıyorum
Neler oluyor boyle , motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum
Yardım edin lütfen![]()
merhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz
merhaba kızlar epeydir giremedim foruma tatil misafirler epey yoğun zamanlar ufak tefek aksiliklerde yaşadım merak ettim neler yapıyorsunuz diye siteye girdim geçmişi okumak şuan için imkansız nerdeyse 1000 sayfa eklemişsiniz ben yazmayalı :) birkaç sayfa okuyup pes ettim çok fazla zamanım yok malesef bugün yinebenden haberler vereyim ben güçlendirmeye geçmiştim mayısın 12 sindeydi sanırım haziran sonu tatile çıkmıştım tatil cehennem oldu kızım hastalandı havale geçirdi çok büyük bir korku yaşadım yeni yeni kendime geliyorum bu aradada güçlendirmeye uymak mümkün olmadı arada protein günleri yaptım fakat genelde sıkıntıdan önüme geleni yedim ve malesef biraz kilo aldım yani kısaca eğer güçlendirmeyi yarıda keserseniz kilolar geri dönmeye başlıyor 56.2 ye inmiştim en son 62 ye kadar çıktım 3 gün atakla yeniden başladım 60.3 e indim burdan kopmak bana çok yaramadı şimdi fırsat buldukça yine yazmaya devam edeceğim daha kontrollü oluyor yeni başlayanlara kolaylıklar diliyorum ve tavsiye diyeti sonuna dek dukan ne dediyse o şekilde uygulayın diyorum benimki istem dışı bırakma oldu gerçekten diyet falan düşünecek durumum yoktu ama bundan sonra umarım biran önce tekrar aldıklarımı veririrm benden haberler bu kadar
bu arada goldenvenüs canım hala buraya yazıyormusun bilmiyorum ama evlenmişsin tebrik ediiyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum
merhaba kızlar epeydir giremedim foruma tatil misafirler epey yoğun zamanlar ufak tefek aksiliklerde yaşadım merak ettim neler yapıyorsunuz diye siteye girdim geçmişi okumak şuan için imkansız nerdeyse 1000 sayfa eklemişsiniz ben yazmayalı :) birkaç sayfa okuyup pes ettim çok fazla zamanım yok malesef bugün yinebenden haberler vereyim ben güçlendirmeye geçmiştim mayısın 12 sindeydi sanırım haziran sonu tatile çıkmıştım tatil cehennem oldu kızım hastalandı havale geçirdi çok büyük bir korku yaşadım yeni yeni kendime geliyorum bu aradada güçlendirmeye uymak mümkün olmadı arada protein günleri yaptım fakat genelde sıkıntıdan önüme geleni yedim ve malesef biraz kilo aldım yani kısaca eğer güçlendirmeyi yarıda keserseniz kilolar geri dönmeye başlıyor 56.2 ye inmiştim en son 62 ye kadar çıktım 3 gün atakla yeniden başladım 60.3 e indim burdan kopmak bana çok yaramadı şimdi fırsat buldukça yine yazmaya devam edeceğim daha kontrollü oluyor yeni başlayanlara kolaylıklar diliyorum ve tavsiye diyeti sonuna dek dukan ne dediyse o şekilde uygulayın diyorum benimki istem dışı bırakma oldu gerçekten diyet falan düşünecek durumum yoktu ama bundan sonra umarım biran önce tekrar aldıklarımı veririrm benden haberler bu kadar
bu arada goldenvenüs canım hala buraya yazıyormusun bilmiyorum ama evlenmişsin tebrik ediiyorum ömür boyu mutluluklar diliyorum
Seyir evresinde kilonda artış olması normal bence.Bir gün önce fazla su tutan sebze yemiş olabilirsin, ya da sebzeyi abartmış olabilirsin, vucudun ödem yapmış olabilir, ya da regl dönemine yaklaşmış olabilirsin.Panik yapma benceeDukan zaten kitabında belirtmiş seyir evresinde azda olsa kilo artışı olabilir diye.bence diyetine kaçamak yapmadan devam etmelisin
bERRİNCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HAMARAT KIZ :)))
SSOLEİL SEN BENİM BAŞLANGIÇ HOCAMDIN ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KIZINA UMARIM HERŞEYİ TAMAMEN ATLATMIŞTIR KİLO ALMANA ÜZÜLDÜM AMA BEN SANA GÜVENİYORUM VERİRİSİN 1-2 HAFTAYA BİRDE EN AZINDAN ARAMIZA GERİ DÖNDÜN HEM BU ARALAR GÜÇLENDİRMEYE GEÇEN ÇOK KİŞİ VAR ONLARLA BİRLİKTE YAPARSINIZ
teşekkür ederim hocam.![]()
ssoleilll seni gördüğüme çok sevindimmm..aramıza tekrar hoşgeldinnn
tabii keşke bunlar olmasaydı da aramıza dönmeseydin değil mi...kızın için çok çok geçmiş olsun..umarım birdaha hiç yaşamazsın...
canım 6 kilo epey çokmuş..almışsın baya ama korkma sen de biliyorsun birkaç gün dikkat edince 3-4 kilo gidiveriyor hemen...sen de öyle olur büyük ihtimalle..ki 2 kilosu gitmiş bile...ben de korktum bak şimdi...ben de önce tatil,sonra hastalık sonra da ramazan dolayısıyla diyete ara verdim 3 haftaya yakındır yapmıyorum..hala almadım diye de rahatım...ama sanırım birgün patlıycam...devam etmeliyim ben de :)
canım golden da arada bir uğruyor selam veriyor gidiyor..düğünden önce daha sık yazıyordu da düğünden sonra 1-2 kere yazdı o da...
canımmm valla ne kadar isterdim şu anda çıkıp şirinleri izlemeyi anlatamam bugün çok bitkin yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi, hatta yarın izin alıcam sanırım hava da böyle kötü olucakmış zaten...
süt tozunu ben burdaki migrostan almıştım ama dediğim gibi süt raflarında bulmuştum, kilomu bilmiyorum dün kayınvalidemdeydik orda kalınca sabah tartılamadım artık yarın sabaha bakacağımm kilomaaa
bu iade işlemlerinde birçok yer sorun yaratıyor ama bir ay geçmediyse de aslında para iade yapmaları gerek sen bir git yap bakalım şikayetini en kötü başka bir ürün alırsın baharlık falan üsürnler geldiyse
Kızlar dünden beri netimde sorun vardı,yorum yapamıyordum ama yazdıklarınızı okuyabiliyordum, kopamadım sizden napıyımyeşil kahvenin kendisini sevmemişsiniz sanırım, ben de burda nasıl bulabilirim diye düşünüyodum gerek kalmadı nescafe grenn e sarılayım ben en iyisi
bugün güçlendirmeye geçtim, regl olduğum için sabah korka korka gittim tartıya anaaa ne göreyim 56, ama emin olamadım tekrar çıktım 56.800
olsun -200 daha hemde reglde
Bu arada güçlendirmeye geçtiğimden kitabın bu bölümünü tekrar okudum, hani biz ideal kilomuza ulaşıp bundan bikaç kilo daha eksik olmak istiyoruz yaa,kendimizi garantiye almak için
dukan bunun zararlı olduğunu yapmamamız gerektiğini söylemiş haberinize....Ama kitapta izin verilen meyvelerden elma,şeftali gibi meyvelere 1tane demiş ama 2 adet kayısı bir porsiyon demiş, garip değilmi yaa, acaba fransızların kayısılarıyla bizimkisi bir değil mi
Bu arada vagus yaş pasta tarifini görünce dün gece çok heyecanlanmıştım, tarifte süt tozu varmış, ben burda bulamıyorumki
![]()
anaaaaaaam ben de mi geçsem kıskandım vala sizitopu topu 3 kilo kaldı zorla gidiyor.napsam ki?:44:bu sefer de dukanın öngördüğü kiloya gelmediğim için almayayım verdiklerimi:82:napcem napcem
![]()
İki gündür akşam 4-5 gibi light yoğurt ve yulaf kepeğini karıştırıp, biraz suda erittiğim 3 tane splendayı karıştırıp şekerli yoğurt yapıyorum.
Hem tatlı ihtiyacımı gideriyor hem de tok tutuyor.
Sevgiler
Merhalar
Bende aranıza yeni katıldım
4 gun atak sonunda 62 den 59 a düştüm
Bugün seyirde 6. Gunüm , dayanamayip tartildim ve sok oldum
60.2 yazıyor resmen((
İnAnin hiç kaçamak yapmıyorum
Neler oluyor boyle , motivasyonumu kaybetmekten korkuyorum
Yardım edin lütfen![]()
Dün taze fasulye yedim , 2 domates ,1 salatalık , birazda yemeğin icinde mantar
Bu cokmu sizce ? Dahada mi az sebze yemeliyim![]()
Kızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba
Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya
Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım
Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.
Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından![]()
hoşgelldiiinn canımm hiç unuturmuyuz seni hatta sen benim arkadaş listemdeki tek arkadaşımsın hala :))) Güle güle oturun yeni evinizde
Kızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba
Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya
Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım
Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.
Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından![]()
merhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz