Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba..
neden öyle umutsuz konuştun daha bebecik 7 aylıkmış anladığım kadarıyla ...Ben de bu foruma yeni katıldım. Geçen sayfalarda da yazdım ben de hamileliklerde çok ama çok kilo aldım. Ama kilolarıma aldırmadım ve bebeğimi emzirdim emzirirken de güzel güzel yedim. Aslında başkalarının aaa ne kadar kilo almışsın demeyeceği yani bahanenin olacağı tek zaman hamilelik ve emzirme süresi..tadını çıkar. Sonrasında da dikkat edersin ve verirsin kiloları. Kilolu kadın çirkin değildir. Bayılırım tombişlere ve neşelerine :) hele bir de anneyseler ve kucaklarına gömülmüş bebecikleri varsa...Ammma sağlık kısmı ayrı genciz dikkat edicez ki ileride şeker kalp damar ve her hastalandığında sana kilo ver diyen doktorlar olmasın...tekrar hoşgeldinnn.
merhaba ssoleil burada bir tarifler sayfamiz var Mustlu hocam buraya bi puding tarifi eklemiş olmasi lazim bi bakin isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-40.html
ah takunyacığım bende durum birazcık farklı.
benim oğlan doğduğundan beri hiç emmedi.bende hep sağıp içirdim.şimdilerde de sütüm iyice azaldı ama ek gıdaya başladık onun için şükrediyorum.
şimdi gelelim durumuma.ben 65 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım.doğumda 5 kilo gitti ama süt olsun diye onu bunu yerken geriye aldım 5 kiloyu.boyumda çok kısa.44 beden kıyafet alıyorum ama içine zor giriyorum.okulların açılmasına 25 gün kaldı.en az 5 kilo vermem lazım.bilmiyorum ki verebilirmiyim?
arkadaşlar splendanın granül halini mi kullanıyosunuz tatlılarda. ısıtılmaya uygun mu ve en uygun fiyata nereden alıyorsunuz??
kitabı hepsiburadadan, kepeği ve jelatini gurmenetten alıcam kepeği ilk seferde kaç paket alayım??) başka ihtiyaçlar için tavsiyelerinizi bekliyorum
bu sabah tartılmamıştım şimdi işten gelince bir bakayım dedim 58,300 çıktım dınınınınınınınınınınıın pasta yapma fikri çok baskın amaaa acaba yapmasam da sabah 57 leri görme ihtimalimi yükseltsem mi diyorum![]()
ya kızlar mustlu hocamdı galiba kullandığı magnezyumun adını vercekti sanırım acaba benmi kaçırdım bugün yoktum çünkü bu arada ben sanki onuregeyi berkmineyi saksmavisini göremiyorum kaç gündür bugün yağmurda görünmemiş galiba umarım iyilerdir ters bişey yoktur inş
ayyy yaseminimmm yetişemedim sana
yapma pastayı yapma sabaha -400 bile versen 57leri görüceksin
hadi bol bol uyu bol bol eri
evet yaaa saksmavisi giriyodu akşamları, yağmur da işten giriyodu niye girmedi acaba?
özgül abla belki işleri vardır diye girememiştir, çocuklarıyla ve bahçesiyle ilgileniyodur :)))
keşke biz de bahçemizle falan ilgilensek de foruma arada sırada girsek
özgül abla ve çocukları iyi olsun da
berkmine ablayı şimdi gördüm, kayboldu
ben de kayboluyorum hihi bolca protein aldım akşam yemeğinde bayanlar ama balık yemedim ızgara tavuk,et falan yedim.
sahurda tartılıp sonucu bildiriciğim efeeem meyve hakkımı da sahurda tüketicem sanırım
hepinize iyi geceleeerrr![]()
kızlar anladığım kadarıyla yulaf kepeği zor bulunuyor.benim elimde yulaf gevreği var.bunu rondoda çeksem un haline getirsem olmaz mı acaba.
hemen başlamak istiyorum da.
yapmadım valla bebeğemmm çikolata yaptım demiştim ya ondan bi kaç ısırık aldım 3 tane de köfte yedim bakalım sabah neler görcem tartıda çok heyecanlı
hadi bende yatar iyi geceler arkadaşlarrr![]()
afiyet şeker olsun bebişimmmmm...iyi geceler tatlı rüyalar öptüm tatlımmmayyy yaseminimmm yetişemedim sana
yapma pastayı yapma sabaha -400 bile versen 57leri görüceksin
hadi bol bol uyu bol bol eri
evet yaaa saksmavisi giriyodu akşamları, yağmur da işten giriyodu niye girmedi acaba?
özgül abla belki işleri vardır diye girememiştir, çocuklarıyla ve bahçesiyle ilgileniyodur :)))
keşke biz de bahçemizle falan ilgilensek de foruma arada sırada girsek
özgül abla ve çocukları iyi olsun da
berkmine ablayı şimdi gördüm, kayboldu
ben de kayboluyorum hihi bolca protein aldım akşam yemeğinde bayanlar ama balık yemedim ızgara tavuk,et falan yedim.
sahurda tartılıp sonucu bildiriciğim efeeem meyve hakkımı da sahurda tüketicem sanırım
hepinize iyi geceleeerrr![]()
aa kramp bende çok oluyor nerdeyse bir aydır filan bundan olduğunu bilmiyordum diz ve ayak bilek arası olan bölgemde bu tozun ismini özelden alabilirmiyim tabiki dr da sorarım
peki o zaman
aramıza hoşgeldiniz takunya
------------------
penac cım hoşgeldin aramıza.seni çok sorduk burda kızlarla. bi kaç kez özel msj attım cvp gelmedi.
bizi habersizce terkettiğini düşündüm
hatta bazen evde bulaşık yıkarken bile aklıma geliyordun bi arayıp sormadı demiştim üzülmüştüm.
o kıymet bilmez adama dönersin diye de korktum bana noluyo sa
mesajını aldım canım ama sitede bi sorun var yazamıyorum sana cevap akşamda izmir yolcusuyum topike giremeyebilirim ama en kısa zamanda mesajına cevap yazıcam caım çok sevindim valla senin mesajını aldığıma
![]()
gülümsecim hangi tatlandırıcıyı kullandını bilmiyorum ama genelde içlerinde sorbitol var oda çok fazla laksatif etki ediyor zaten bu yüzden fazla kullanmayın diye üzerlerinde yazıyor splendada yok sanırım bugün senin yeşil kahve kavonozunu buldum aldım ve ben çok beğendim 14 lira bayıldım hiç değilse normalinden daha yararlı ve lifliymiş sağol canım
cok sevındım ya vuvum beni unutmadıgınıza valla, seviyorum ya sizi![]()
Sadecam; canım hosbulduk, artık burdayım yeniden sizlerle iyi ki varsınız kızlar, kendimi yuvama donmus gibi hissettim valla![]()
Yolandam; canım arkadasım, ablam hosbulduk. Hiç siteye giremedim, yurt dısındayken cok yogun bir eğitim oldu gündüz dersler gece ise hep ders calıstık, sonra ev tasıma telasında bılgısayarımı acmadım bile hiç. Ama burdayım yeniden, cok ozledım. Mesajlasamassak; iyi yolculuklar şimdiden, güle güle git güle güle dön![]()
Ve asıl önemli sorunun cevabına gelelim; O na donmedim bunu basardım kızlar. Ve O ben ıstemedıkce ıstedı, yalvarmalar, yakarmalar, hala pesimde ama gecti bitti..