canımın içi yağmur dolayısıyla net sorun yarattı, cevap yazamadım sana
migroslarda ben bulamıyorum süt tozu, mesele süt tozu değil geçmiş olsun canım eve inşallah hemencik gidip dinlenebilirsin, ben sana sen gel ben çalışırım senin yerine işim gücüm yok yazmıştım ama net anca gelince akşam oldu artık kıymeti kalmadı
iade ile ilgili de şunları yazayım yeni tüketici kanunu hakkında şöyle bilgiler edindim:
1)mağazadan aldığınız, deneyerek-görerek, ürünleri artık iade edemiyorsunuz bayanlar. Problemi olmadığı sürece. Beğenmedim, şöyle oldu, ayağımı yara yaptı gibi ibareler geçerli değil artık. Ancak defosunun olması lazım.
2) artık fatura tek başına garanti belgesi değil, fatura ve garanti belgesi ile birlikte ancak cihazlarınız için teknik servis hizmeti, vs alabiliyorsunuz.
3)çeşitli teknik arıza göstermiş ürünlerinizin iadesini istemeniz için 4 kez servise gitmesi gerekiyor artık. -eskiden 3tü ve arıza tekrarı istiyorlardı.- Fakat bunun yanı sıra aynı arızayı tekrarlaması koşulu kaldırılmış ve herhangi bir arızadan dolayı servise gitmesinin yeterli olduğu ibaresi eklenmiş.
sonuç: ayakkabı elimde patır patır patladı
canım benim kuru meyveler şeker oranı daha yüksek olduğu için -kuruyunca içindeki su oranı azalıyor- porsiyon miktarlarında adet azalıyor. :)))
canım güçlendirmeye geç sen, senin bünye ağır ağır gidiyo demek ki artık yorma kendini bu kadar
kader arkidişim, annene de çok geçmiş olsun bitanem sen izinlisin hadi git ilgilen :)))
bebeem benim canım teşekkür ederim dileklerin ve güçlendirme konusundaki tavsiyelerin için.benim bunye sapıtık ya
bır tıkanıo duruyor sonra yine veriyor.ama verdiğime kesin eminim tartıya gram gram yansısa bıle bedenlerım küçüldü. dün bır baktım ki ne görem pantolon alırken
eskı bedenlerım gelmıyor.
sonra bır beden küçük aldım çok mutluyum