Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlarrr evde geçirdiğim güzel bir tatil sabahından günayydııııııınnnnnnn :54:

tartı sanırım bana 57 leri de zor göstericek bu sabahki kilom tam 58,00 :1: neyse buna da şükür diyorum 1 kilom kaldı sanırım önümüzdeki hafta bende güçlendirmedeyim kızlarrrrrrrrrrrr :52:

berrincim canımmm senin yokluğun farkedilmez mi hiç forumumuzun sevgi kelebeğisin sen :)))) canımmm annene de çok geçmiş olsun diş çok zor bişey kısa sürede iyileşir umarım :54:

Herkese günaydın :)))))))))))))
Sonunda şeytanın bacağını kırdım ve -500 gramla beraber 60'lara inmeyi başardım.:62::62::62:

Bu sabah regl oldum. Bitince 5+5 yapıp son kilolarıma öyle veda etmeyi düşünüyorum.

Bu arada farkındasınızdır Elisa Day yine 2 haftadır yok. Çok yoğun herhalde. O yüzden ondan haber alana kadar kilo bildirimi yapmayalım. Herkese kocaman öpücükler.:54:

yağmurum ben 2-3 gündür yazılanları okuyup cevap verip çıkıyorum.dün zaten girmedim farkederdim yoksa.Annemin dişleri çekildi onunla ilgileniyordum giremedim foruma

canım ben şaka yapıyorum burda illa soracaksınız diye bir kaide yok ben biliyorum sizin aklınızdayım hep:78:

annene çok çok geçmiş olsun canımm.öpüyorummm

affeeeeeeeeeeeerrrrin kııııııııııııızzz, yollayıverdin kilocuklarııı, inşallah geri gelmezler tatlııım:))ya o tartıda gördüğüne inanamama durumu çok komiiik heee, fazla çıktığında hemen kabulleniyoruz da, eksik çıktığında başlıyoz kurcalamaya, acaba bozuldu mu diye:)))

kızlar herkesee günaydın bu arada, 1936 numaralı sayfayı okuyamıyorum, açılmıyor, umarım bişi kaçırmadım?? 63 ler uzaktan geeeeeeeeeeel geeeeeeeeeeel yapıyor, beni çağırıyorr... dün sebze günümdü, bugun reglimin 2. günü, kilom dünküyle aynı..inşallah yarın kavuşruz 63 lerleeeee:71::71:

eveeeeettt yolladım galiba:62:ama görmeniz gerekirdi o hallerimi çok komikti çooookkk:9:inşallah gelmezler ramazandan sonra:((ben galiba ramazan bitene kadar güçlendirmeye geçerim:9:

Son düzenleme:
günaydın hatunlaaaarrr bugün bomba gibiyim tütütüt maşallah bana:9::nazar:

efendim dün foruma giremedim zaten kimsecikler anlamamış sağlık olsun:)) dün akşam tartıya bir çıktım ne göreyim -700 veeeee toplam ramazanda verdiğim kilo 1.2 kg:65::65:

dün akşam tam 5 dakika abartmıyorum tartının başında durdum acaba bozuldumu diye pilleri çıkartıp takıyorum olmadı yer değiştiriyorum annem kızım kafayı yedi diye bütün akşam benle dalga geçti:60: çooookkk mutluyum hemen tickerimi değişcem.

:62::66::35: oleeeyyyyyy oleeeyyyyy

dün yağmur yağdıya ben olmasamda o sizinleydi şekerim:9: biliyorum bensiz yapamıyosunuz ama yağan yağmurla idare edin artık herkese yetişemem ben:63: oyyyyyy sefiom seni:)

zeynep ablaaaa dün çok yoğundum arkadas gelmedi hem onun işi hem kendi işim e bide oruçlu oruçlu halim kalmadı.buraya girincede çıkamıyorum malesef:9:

yoliiişşşş güle güleee yetişemedim ama iyi eğlen olurmu

Günaydın canımmm..süper bir haber buuu..walla canım ben de pek girmedim dün saatte bir girdim baktım çıktım,farkettim yokluğunu ama birşey yazmaya fırsatım olmadı tatlım...habere çok sevindim..gerçekten ramazanın bereketi bu olsa gerek..süpersin..1200 çok sağlam bir kilo farkı,hele de oruç tutarken..iradenize hayranım...
sen mesajımı aldın mı benim canım?

arkadaşlarrr evde geçirdiğim güzel bir tatil sabahından günayydııııııınnnnnnn :54:

tartı sanırım bana 57 leri de zor göstericek bu sabahki kilom tam 58,00 :1: neyse buna da şükür diyorum 1 kilom kaldı sanırım önümüzdeki hafta bende güçlendirmedeyim kızlarrrrrrrrrrrr :52:

berrincim canımmm senin yokluğun farkedilmez mi hiç forumumuzun sevgi kelebeğisin sen :)))) canımmm annene de çok geçmiş olsun diş çok zor bişey kısa sürede iyileşir umarım :54:

yaseminimmmmmmmm canım benim.teşekkür ederim.:70::71:ne güzel ben de geri kalanları verip bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorum.bugün itibariyle 53.7 yim gram gram gitse de yenı aldığım kıyafetlerden bellı oluyor. artık herşeyım en az 1 beden küçük bu bile mutlu ediyor benı.haftasonu geçsin son olarak ben bır de 2/0 ı deneyeceğim bakarsın kalanları da öyle veririm ne dersin?onları da verince artık ver elini güçlendirme:34:

Sonunda şeytanın bacağını kırdım ve -500 gramla beraber 60'lara inmeyi başardım.:62::62::62:

Bu sabah regl oldum. Bitince 5+5 yapıp son kilolarıma öyle veda etmeyi düşünüyorum.

Bu arada farkındasınızdır Elisa Day yine 2 haftadır yok. Çok yoğun herhalde. O yüzden ondan haber alana kadar kilo bildirimi yapmayalım. Herkese kocaman öpücükler.:54:

merhabalar hocam tebrikler:71::70:valla kendım vermış gıbı sevındım.:66:evet Elısa yoğun olduğu için 2 haftadır çizelge olmuyor; ama en azından verdiklerımızı dile getırmek bıle hepımızı mutlu edıyor.:34:haklısınız kılo bıldırımı yapmayalım Elısa dönene kadar:42:

yaseminimmmmmmmm canım benim.teşekkür ederim.:70::71:ne güzel ben de geri kalanları verip bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorum.bugün itibariyle 53.7 yim gram gram gitse de yenı aldığım kıyafetlerden bellı oluyor. artık herşeyım en az 1 beden küçük bu bile mutlu ediyor benı.haftasonu geçsin son olarak ben bır de 2/0 ı deneyeceğim bakarsın kalanları da öyle veririm ne dersin?onları da verince artık ver elini güçlendirme:34:

canım valla bi denemediğin 2/0 kaldı sanırım değil mi ama o da güçlendirmeye çok benziyor zaten anladığım kadarıyla, bir de 50 senin en son olmak istediğin kilo mu çünkü öyleyse bence 1 - 1,5 kilo daha verip geçebilirsin, çünkü benim asıl hedefim 55 aslında ama ben 100 gün güçlendirme yapacağımdan 57 de bırakıyorum çünkü baksana güçlendirmede kilo verenler var 55 in de altına inmek istemem o yüzden güçlendirmeye de pay bırakıyorum sende çok bekleme geçmek için bence

ohhh afiyet olsunda yaramasın inşallah:) ne diyim canım yedikten sonra pişmanlık durumu aslında bizim için iyi bişi..umarım bidaha tekrarlamazsın..oruçluyken çok zor kendini tutması insanın o yüzden sana hak veriyorum...olan olmuş artık önündeki maçlara bakmalısın:) bu arada maklube nası bi yemek hiç duymadım..dayanılmaz bişi olduğu kesin ama:)[/QUOTE]

$images.webp
eğer başarabildiysem resmi bu canım maklubenin.evet güsel bişey:))) dayanamadım valla. bakalım inşallah etkilemez beni çok da motivesyon azalmaz :)))

son pişmanlık tabiiki de fayda eder...1-2 hafta geriye filan götürmez,emin ol 2 gün içinde eski kilona dönersin tabii bunu tekrarlamazsan...bu kadar takma kafanı..unut gitsin,hiç bozmamışsın gibi devam et,aklın orda oldukça bozmaya devam edersin,ve kilo almaya da..zaten stresten de verilmiyor..ayrıca ramazandır,yazıktır ödül öğünü kullanmışsın diyeti bozmamışsın gibi inandır kendini,diyetine aynen devam et:)) emeklerin asla boşa gitmez..bu yaptığını hergün yapmış olsaydın şuan +5 kilo idin..diyet yaptığın hergün ama hergün yanına kardır..

:56:çok sağol valla :))) benimde aklım hep orda ve bi yandanda düşünüyorum bozsammı diye.tamam sildim ben bunu ...devam edeceğim inş. ne güsel 9 kg yakın verdim.kaldı bir 9 daha. iyiki buldum bu grubuda beni anlayanlar var:))) kayınvalidem vardı onun için yaptık maklubeyi bişey olmaz diyo onlar....ama ben olacağını biliyorum....neyse ucuz atlattım sayayım ve devam edeyimmmm.....

eveet okudum geçmişi, okuduklarımdan öğrendiklerime göre;
yeniden aramıza katılan eski dostlar ssoleil ve penac'a yeniden hoşgeldiniz ,
berrin, ssoleil ve melodiye geçmiş olsun dedikten sonra,
yolandaya iyi tatilller diliyorum ama asıl yolanda noldu onu merak ediyorum o nerede kaldı?,
kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin morallerini bozmadan sabırla devam etmelerini diliyorum,
mutlucum jelatinle ilgili sorularım aslında domuzla alakalı değil, domuz eti ve ürünleriyle ilgili bir derdim yok ama sığır ürünlerindeki deli dana hastalığı beni düşündürdü onun için bitkisel jelatine yöneldim ama sonunda jelatin alınacaaaaak
unuttuğum bişeyler kaldıysa affola..:61::34:

ben geldim kızlaaar:3:
çocuklu misafir ağırlama sendromu yaşıyorum ve bi tanesini ancak pc ile oyalayabildiğimiz için giremedim bi türlü..yarın da tatile çıkıyorum net açısından bi problem olmazsa sık sık sizinle oliciim inşallah..tabi bu misafir muhabbeti yüzünden balonu çuvaldızı batırma durumum oldu ama o konulara tam girmeyeyim bilinçli dukanist iş başında ve bu akşam dukana uygun her türlü zerzavatıyla kendi yolluk yapacak:9:
gizli gizli okudum forumu yetiştim ama size :60:merak edip sorduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim dostlarim..
ve birde ssoleil ve penac hoşgeldiniz..geçmiş sayfaları fazlasıyla okuduğumdan bu diyetteki tecrübelerinizden haberdarım dukana başlamamda şu andaki aktif dukanistlerin yanında sizlerin de emeğiniz var çok teşekkürler

ayriyetten kilo verenleri,veremese de incelenleri çok çok tebrik ediyoru..xs ler,yeni kıyafetler gözümden kaçmadı yanii..:46: sizlerin yazılarını gördükçe motivasyonu kaybetmeden toparlamak ii oluyo..

ve hazır girmişken bi kaç hususa değineyim:

rusheim yulaf kepeği malumunuz benim de aldığım ilk paketlerde hiç sorun yokken yeni aldığım paketler çıtırdıyodu..sonra çakal annem dedi ki bu sorun senin ucuz diye aldığın 3lü paketlerde ortaya çıktı boşuna ucuz değilmiş demek ki dedi..hmm dedim ben de ve ampül çaktı yani beynimde:28:aaz önce de üretimde problem olmuş vs. diye okudum üstlerde o zaman emin oldum ki o problemliler direkt bize ucuz yollu kakalandı yani..
tatlandırıcı konusuna gelince de splendadan şaşmayın arkadaşlar tabi bulabilirsek:9:ben splendam bitince takita aldım hiç memnun kalmadım çünkü tadı çok yapay geliyo splenda ise daha doğala yakın..

veee flash flash bomba haber ben dukan usulü tiramisu yaptımm....:52::52::52:misafirler için tiramisu yaparken kendime de dukan keki pişirdim..sonracııma içine ssoleilin verdiği orjinal dukan pudingini sade olarak yaptım ve içine ve üzerine onu kullandım..şahane oldu tavsiye ederim..kek de forumda tarifi olan zeynep ablaların yaptığı kek tarifi..akşama fırsatım olur da girersem bütünleştirerek net bi tarif yazarım sayfamıza..bide vagustan ilham alaraktan dukan pastası yaptım o da şu şekilde yine aynı keki kullandım yarısını ayırmıştım..light krem şanti hazırladım ve süsledim..güçlendirmede olanlar meyve kullanabilir..ben de çilek aroması vardı rem şantiye onu ekleyince çilekli pasta yemiş kadar oldum:9::9::9: çikolata pasta için dukutella filan da kullanılabilir mesela..bu arada dukutella yda nam-ı diğer dukan çikolatasını ikidir denedim beceremedim ben yaa olmiii olmiii....
neyse dukanistler ben şimdilik kaçıyorum sağlıcakla kalın akşama görüşürüz inşallah öptüm hepiniziiii:54:

saksmavisi zehir gibisin tütütüüü maşallah walla...harbiden kızzz..direk öyle galiba..3 ü birarada paketleriyle gelen mallar bunlar..ben de sanki ilk aldığımda çıtırdamıyordu yahu..walla süpersin...
pasta tarifleri için de maşallahın var walla...şu krem şantili pastanın üzerine mesela bizim dutella ile süsleme yapılabilir...bir poşetle sıkıp şekiiller verilebilir..ya da krem şantiye kakao katılır,üzerine de hindistan cevizi dökülebilir...
süper fikirler,ellerine sğlık canım.senin çuvaldız işe yaramış boşver sen baksana zehir gibisin :9::9:

berrincim annen için çok geçmiş olsun bu arada..bikaç rahatsızlık duruma daha vardı sanırım ssoleil ve melodinin çocukları ile alakalı sizlere de çoook geçmiş olsun..
yolitaya da ii tatiller :9:
eksik kalan bişey oldu mu bilemedim ama varsa da akşama tamamlarız...

aaa 1 dk sadeca şirinlere gittin mi? ayy ben de çok merak ediyorum onu ilk fırsatta 3d olarak izlicem inşallah...

gittim gittim:)) valla tavsiye ediyorum çok şirindi:) birsürü çoluk çocuk arasında salonu sarmış mısır kokuları arasında izledim:) büyüklerinde ilgisi çok fazlaydı ben gibi çekinmeden gidin kıslar arada kaynıyo insan:) bide dün gnctrkcl günüymüş bayabi ekonomik oldu ayrıyetten:)her ne kadar oğlum cool takılmaya çalışsada oflaya poflaya büyümüş havalarında oda çok beğendi neyseki:)

:46::46::46: işte bu tbrkler canımm

günaydın herkese bu sabah itibariyle 60 lı rakamlara veda etmiş bulunmaktayım 59.6 hızla geldiler hızla gidiyorlar yarın bozmak durumunda kalacağım çünkü kızımın doğum günü pastayı ben yemesemde agzıma tıkacak neyse artık pazar günü yine protein yaparak devam edeceğim hazır başlamışken bu sefer hedefi 55 olarak değiştirdim

yulaf kepeğiyle ilgili de yorum yazayım aklımdayken biliyorsunuz ben piyasadaki tüm kepekleri almıştım sizlerede görüşümü yazıyordum bu yeni çıkan kepeklerede burda ilk yazıldığında arifoğullarında baktım 500 gr 9 lira direk fırsatçılar diye düşündüm sonra kutuyu açtığımda bunlarda dukanın kepeklerinden değildi malesef tadına bakmadım almadım çünkü içinde minik saman sapları görünüyordu bendede epey kepek vardı en son rossmandan almıştım birde saolsun burdan bir arkadaş göndermişti 4 5 paket var hala ama yeniden stok yapmam lazım bu rossmanlarda son durum ne haberi olan varmı aslında rossmandaki kepeğin değerleride tam olarak dukanınki gibi değildi ama ona en yakın olandı bu aralar yine dukandan sipariş vermeyi düşünüyorum ama arada dukana başlatıığım arkadaşlar oldu onları rossmana yönlendirmeyi düşünüyorum malum herkes fransadan getirtmek istemiyor ben hala inatla türkiyede üretilmiş kepekleri kullanmama taraftarıyım zaten biraz önce okuduğum kadarıyla sorunlu çıkan paketler varmış

canım ben de yurtdışından getirilen kepekleri kullanmama taraftarıyım..hem çok pahalı yazık günah..hem de yulaf netice de yaa..şu atlara yedirdiğimiz şey..tüykiyede bulamamak daha dokunuyor bana..ki rossmannın kepekleri gerçekten güzel...ama her zaman bulunmuyor..siparişle göndermeye başladılar ama sanırım..parayı kargoyla göndermen gerekmiyor artık bildiğim kadarıyla..gurmenette de rusheim ve doğalsan marka kepekler var..aslında ikisi de hiç yoktan iyidir..doğalsanınki daha güzel ama bunların da içinde o samanlardan var küçük küçük azcık da olsa..ama öyle aza gelmiyorlar ,pişrildiğinde zaten hiçbir farkları yok...ama rossmannınkinde hiç yok o samanlardan..
giden kiloların için de çok sevindim...demiştim çok çabuk gidecekler..kızının d.gününü de kutlarım,nize mutlu yıllara inşallah.

Günaydın canımmm..süper bir haber buuu..walla canım ben de pek girmedim dün saatte bir girdim baktım çıktım,farkettim yokluğunu ama birşey yazmaya fırsatım olmadı tatlım...habere çok sevindim..gerçekten ramazanın bereketi bu olsa gerek..süpersin..1200 çok sağlam bir kilo farkı,hele de oruç tutarken..iradenize hayranım...
sen mesajımı aldın mı benim canım?

günaydın tatlım..çok teşekkür ederim bencede ramazanın bereketi bu.ramazandan önce nasılda söyleniyorduk nasıl yaparız acaba ramazandan sonra mı tekrar diyet yapsak diye ama ramazanla birlikte güçlendirmeye bile geçebilirim.300-400 olsa sudan derdim ama 1.2 de su değildir dimi canım? mesajını sahurda gördüm canım akşam misafir vardı 11de uyudum hemen yorgunluktan.

ohhh afiyet olsunda yaramasın inşallah:) ne diyim canım yedikten sonra pişmanlık durumu aslında bizim için iyi bişi..umarım bidaha tekrarlamazsın..oruçluyken çok zor kendini tutması insanın o yüzden sana hak veriyorum...olan olmuş artık önündeki maçlara bakmalısın:) bu arada maklube nası bi yemek hiç duymadım..dayanılmaz bişi olduğu kesin ama:)

Eki Görüntüle 239624
eğer başarabildiysem resmi bu canım maklubenin.evet güsel bişey:))) dayanamadım valla. bakalım inşallah etkilemez beni çok da motivesyon azalmaz :)))
[/QUOTE]

amanııın nefis görünüyo:53::53: neyseki güsel bişi için bozmuşsun bazılarımız olmıcak şeylerle bozuyo valla üzülüyorum değermiydi bunun için die:)) sen hakkını vermişsin kaçamağın cnm afiyet olsun:))

günaydın tatlım..çok teşekkür ederim bencede ramazanın bereketi bu.ramazandan önce nasılda söyleniyorduk nasıl yaparız acaba ramazandan sonra mı tekrar diyet yapsak diye ama ramazanla birlikte güçlendirmeye bile geçebilirim.300-400 olsa sudan derdim ama 1.2 de su değildir dimi canım? mesajını sahurda gördüm canım akşam misafir vardı 11de uyudum hemen yorgunluktan.

yağmırııım tbrkler cnm...o kadar su ömerli barajında yok kesin kilodan yağdan gitti...ayrıca artık tak etti benimde canıma gitsinde nerdne giderse gitsin :)

ya benmi kaçırdım melodiye geçmiş olsun msgları geliyo...hayırdır inş..umarım önemli bişi deildir...atlamışsam çok özür melodicim geçmiş olsunnn:71:

canım ben de yurtdışından getirilen kepekleri kullanmama taraftarıyım..hem çok pahalı yazık günah..hem de yulaf netice de yaa..şu atlara yedirdiğimiz şey..tüykiyede bulamamak daha dokunuyor bana..ki rossmannın kepekleri gerçekten güzel...ama her zaman bulunmuyor..siparişle göndermeye başladılar ama sanırım..parayı kargoyla göndermen gerekmiyor artık bildiğim kadarıyla..gurmenette de rusheim ve doğalsan marka kepekler var..aslında ikisi de hiç yoktan iyidir..doğalsanınki daha güzel ama bunların da içinde o samanlardan var küçük küçük azcık da olsa..ama öyle aza gelmiyorlar ,pişrildiğinde zaten hiçbir farkları yok...ama rossmannınkinde hiç yok o samanlardan..
giden kiloların için de çok sevindim...demiştim çok çabuk gidecekler..kızının d.gününü de kutlarım,nize mutlu yıllara inşallah.

kızlar bi fikrim var oldu olacak ilk buluşma noktamız gebze olsun...rossmanda keşfe çıkalım çok merak ediyorum sizi ettiğim kadar şu rossman kepeğini:)

[/QUOTE]

yağmırııım tbrkler cnm...o kadar su ömerli barajında yok kesin kilodan yağdan gitti...ayrıca artık tak etti benimde canıma gitsinde nerdne giderse gitsin :) [/QUOTE]

teşekkürler canımmm..ömerli barajı mı hahahahah sevdim bunu ilahi sen :60: inşallah dediğin gibidir..

Allahım bir mucize olsada hepimiz toptan güçlendirmeye geçsek..AMİİİNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
Back
X