ben geldim kızlaaar

çocuklu misafir ağırlama sendromu yaşıyorum ve bi tanesini ancak pc ile oyalayabildiğimiz için giremedim bi türlü..yarın da tatile çıkıyorum net açısından bi problem olmazsa sık sık sizinle oliciim inşallah..tabi bu misafir muhabbeti yüzünden balonu çuvaldızı batırma durumum oldu ama o konulara tam girmeyeyim bilinçli dukanist iş başında ve bu akşam dukana uygun her türlü zerzavatıyla kendi yolluk yapacak

gizli gizli okudum forumu yetiştim ama size

merak edip sorduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim dostlarim..
ve birde ssoleil ve penac hoşgeldiniz..geçmiş sayfaları fazlasıyla okuduğumdan bu diyetteki tecrübelerinizden haberdarım dukana başlamamda şu andaki aktif dukanistlerin yanında sizlerin de emeğiniz var çok teşekkürler
ayriyetten kilo verenleri,veremese de incelenleri çok çok tebrik ediyoru..xs ler,yeni kıyafetler gözümden kaçmadı yanii..

sizlerin yazılarını gördükçe motivasyonu kaybetmeden toparlamak ii oluyo..
ve hazır girmişken bi kaç hususa değineyim:
rusheim yulaf kepeği malumunuz benim de aldığım ilk paketlerde hiç sorun yokken yeni aldığım paketler çıtırdıyodu..sonra çakal annem dedi ki bu sorun senin ucuz diye aldığın 3lü paketlerde ortaya çıktı boşuna ucuz değilmiş demek ki dedi..hmm dedim ben de ve ampül çaktı yani beynimde

aaz önce de üretimde problem olmuş vs. diye okudum üstlerde o zaman emin oldum ki o problemliler direkt bize ucuz yollu kakalandı yani..
tatlandırıcı konusuna gelince de splendadan şaşmayın arkadaşlar tabi bulabilirsek

ben splendam bitince takita aldım hiç memnun kalmadım çünkü tadı çok yapay geliyo splenda ise daha doğala yakın..
veee flash flash bomba haber ben
dukan usulü tiramisu yaptımm....

misafirler için tiramisu yaparken kendime de dukan keki pişirdim..sonracııma içine ssoleilin verdiği orjinal dukan pudingini sade olarak yaptım ve içine ve üzerine onu kullandım..şahane oldu tavsiye ederim..kek de forumda tarifi olan zeynep ablaların yaptığı kek tarifi..akşama fırsatım olur da girersem bütünleştirerek net bi tarif yazarım sayfamıza..bide vagustan ilham alaraktan
dukan pastası yaptım o da şu şekilde yine aynı keki kullandım yarısını ayırmıştım..light krem şanti hazırladım ve süsledim..güçlendirmede olanlar meyve kullanabilir..ben de çilek aroması vardı rem şantiye onu ekleyince çilekli pasta yemiş kadar oldum

çikolata pasta için dukutella filan da kullanılabilir mesela..bu arada dukutella yda nam-ı diğer dukan çikolatasını ikidir denedim beceremedim ben yaa olmiii olmiii....
neyse dukanistler ben şimdilik kaçıyorum sağlıcakla kalın akşama görüşürüz inşallah öptüm hepiniziiii