Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

enişte bey enişte bey eşinizin kıymetini bilin efeeem saygılar ehehehe
yatın üleyn!!! :33:
yağmıırr sen de az ispikçi değilsin heee :P
ben ablamlardayım bayanlar eve geçince yazıcam kalkıyoruz galibaaa
gulumseee kilo bildirimini bekliyorum dört gözlee
yasoomm senden de :1:
yarın güzel bi pazar geçirin bayanlarrrr mucuklarrrr mucuklaaarrrr

canım yaaa bi dünya yazdım sana ben konu kapanmıştır diye kabul etmedi :((((((

dedimmm bende eminönüne gitmeyi çok seviyorum o yüzden beni anmışsındır dedim bende böyle incik boncuk tül alıp kıyafetlerime dikiyorummm dedimmm

sonra da dondurmam bugün yaramazdı hindistan cevizliydi dedim :69:

1.5 ayda 10 kilo. Daha ne diyeyim ki :)
92le basladim dukana temmuz basinda, su an 82 kiloyum :nazar:
Dr Dukani görsem adamin boynuna sarilirdim herhalde.

1.5 ay icin cok fazla kilo verdim ama asiri gayret göstermedim, ac kalmadim... Vitaminsiz degilim, doktor kontrolündeyim...
Kan degerlerim diyetten öncekinden cok cok daha iyi, doktorum bile sasiriyor...

Dukan bana hayat enerjimi, yasama sevincimi geri verdi. Iyi ki bu diyeti kesfet misim :16:

Arkadaşlar bende takipçinizim de:69:
Onurege'nin yazısın okudum az önce.Onuegecim ismini bilmiyorum fakat çok üzüldüm canım.Başın sağolsun:14:

editörcüm seni yakalamışken bişey rica etsem :1: madem takipçimizsin :1: daha önce beberongo yazmıştı ama editörlerden birine cevap gelmemişti, biz foto eklemiştik daha önce onların kaldırılmasını talep ediyoruz yardımcı olabilir misin :69:

editörcüm seni yakalamışken bişey rica etsem :1: madem takipçimizsin :1: daha önce beberongo yazmıştı ama editörlerden birine cevap gelmemişti, biz foto eklemiştik daha önce onların kaldırılmasını talep ediyoruz yardımcı olabilir misin :69:

Canım benim bebişrongo'ya cevap gelmemesinin sebebi artık forumda foto,mesaj silinmesinin tamamen yasak olması:( Ne yazık ki patronun kesin kararı bu... Ama eğer çok ciddi bir mazeretiniz varsa bu konuyla ilgili,bana linkiyle birlikte özel mesaj atabilirsiniz.Ben de yönetimden rica ederim:)

Ayrıca farketmişsinizdir 2 gündür bölümde baya bir değişiklik oldu.Diyet günlükleri adı altında bir bölüm eklenmesini rica etmiştim,sonunda oldu:) Ve ben 2 gündür düzenleme yaptım bölümüzde,anlayışınız için çok teşekkür ederim bu arada.Benden bir isteğiniz veya sormak istediğiniz birşey olursa özel mesaj da atabilirsiniz.En kısa sürede dönerim çıtırcıklarım:)

Son düzenleme:
kızlar kilo çizelgesini yapmayı bi yerde gördüm yapıyodum yanlışlıkla kapadım yarım kaldıbulamıyorummmm.. aradım taradım basım döndü nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz?????

ayyy yağmuuurrr ağzından yel alsın canım zaten rüyalardan amanın diye kabus modunda uyanınca hemen tartıya koşuyodum bi oh çekip dönüyodum yatağa :1:
hadi bu gece sen de sütlü nuriyelere dal e mi :1:
Allahım güçlendirmeye nasip etsin kısmetse.. amin .. :1:

ayy hocam ben pek sevmem suşi hihi balıkla da pek aram yoktur alabalık ve dil balığı severim.
Amaaaaa somon, karides güveç ve kalamar gördüm mü acımam! İndiririm mideye!
tariflere ekleyebilir misiniz şu suşiyi falan? :1:
sevenler vardır mutlaka :1:
daha güzel tariflerle geliyorum ayrıca smoothie tariflerim var yaz için :1:

sadeca ablacııımmm sen de mi rüyalarda kavşuyosun yemeklere? :1:
geçmiş olsun bu arada, regl sancısı korkulu rüyamdır benim gecelerce uyumadığımı bilirim yatak yorgan parçalayaraktan günlerce düşüp düşüp bayılırdım kan kaybından ağrı, sancı, bulantı hak getire! :)))
hihi ben de bugün nişastalı besinimi yedim sadeca abla yaa ben de yapıyorum güçlendirmenin hakkını veriyorum beni de seeevvv :78:

doktorum sen ver kiloları ben ellerimle yapar getiririm yeter ki verin :)))

ben demiştim veriliyo kilo diye :14:
aşk olsun :14:

melodi ablaaa senin oğluşa geliyorum ben söylemedi deme!
yerim ben onu böyle ısırırım mıncıklarım parçalarım!
sarışın erkek çocuğu çok seviyorum ben yaaa hele de işveli mişveli olursa oyyy nasıl sevilir!!!
Allah sana bağışlasın :nazar::nazar::nazar:

Suşi ve balık çorbasını yarın eklerim canım, belki meraklısı vardır gerçekten :))

ayy ablacım kaçmışsın ama güçlendirmede de kilo veriliyo bak ben verdim ama ramazan dolayısıyla mı bilmiyorum anlamadım umarım ramazandan sonra bir kısmı geri gelmez. :))
tatil için dukanın bi uyarlaması vardı, mutlu hocanın postlarına bi bak istersen ben de bakarım senin için ama güçlendirmeyi bir süre yapmayı önermiş dukan tatildeyken yürüyüşleri aksatmadan diyordu günde bir kadeh şarap bir porsiyon sebze yani her gün sebze ve protein günü olarak geçirebilirsiniz diyodu sanırım 2 kez tatlı hakkımız vardı tatil uyarlamasında bi de bir porsiyon meyve. Ekmek ve nişastalı besin var mıydı hatırlamıyorum facebookta da paylaşmışlardı ben de ingilizcesini paylaşmıştım, mutlu hocam çevirmişti. Bulursam tekrar postlarım canlarımmm

evet veriliyormuş aslında geçen sefer kilo vermem yine uzun sürdüğünde bikaç gün normal beslenmiştim çok abartmadanda olsa ekmek hamur işi yemeden normal beslenmiştim ama anca 200gr cık verebilmiştim tekrar sıkınca ama şimdi regliyim buı sefer sanırım biraz tatlı kaçırdım berrinde yok oklavada yok :26:ben en iyisi tatilde dediğin gibi yapayım nasılsa sporda var her türlüsüne katılırım havuzda karada ne olursa yürürümde döndüğümdede tekrar baştan alır sıkarım bu sefer giderler heralde baya bi şaşırır bedenim dimi evet okumuştum hatırlıyorum inş ordanda takip etmem mümkün olur sizleri yokda döndüğümde baya bi birikir yazılanlar kaçırmak istemiyorum meyve ve ekmek yemesemde olur zaten aram yok ama alkol üüüfff tatlı sadece regl döneminde ararım yoksa yemem ama yinede bulursan yine incelerim bende bakınayım bakalım teşekkürler

canım tatile gideceksin herhalde, dukanın yazdığı yazının kısa türkçe çevirisi şu şekilde:

Tatile gidince ne yapacağını kara kara düşünen dukan’cılar için araştırma yaparken thedukandietsite.com’da aşağıdaki bilgilere ulaştım.Metnin daha uzun hali online gazete Daily Mail’de mevcutmuş.

Dr.Dukan tatile çıkacakları diyetten vazgeçirmeyecek ama tatilde ipin ucunu kaçırmadan ve tatili zehir etmeden uygulanabilecek bir formül sunmuş:Tatilde Güçlendirme Evresini uygulamak ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek.

Yapmanız gerekenler güçlendirme evresindeki gibi devam ediyor.Fakat tek farkla.Bu dönemde her akşam 1 kadeh şaraba izin var:D

Yani:
*6 gün seyir evresinin sebze+protein günündeki gibi saf proteinler ve sebzelerle devam ediyoruz.
*Günlük öğüne 2 dilim tam buğday ekmeği,30gr kadar yağlı peynir ve bir porsiyon meyve ekliyoruz.
*1 gün ataktaki gibi saf proteinle besleniyoruz.
*haftada 2 öğün ödül yemeği yiyoruz(peşpeşe günleri veya öğünleri seçmemek şartıyla, başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh şaraptan oluşan bir menü)
*2 litre su içiyoruz.
*En az 25 dakika yürüyoruz.
*Veee her gün 1 kadeh şarap içebiliyoruz.

Döndüğümüzde de en azından kilo almamış oluyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Ben kendi deneyimlerimden şunu söyleyebilirim, tatilde hiçbişeyden kısmadım, tabiki sen böyle yapma :1: +2000 ile geri döndüm ama bir sonraki hafta -3000 kaybı vardı...Tabi sen bana uyma dikkat et geneede :34:

Dukanla cok guzel kilo verdm ama trye gdnce bol bol yedm hele simitin kokusuna hasret kalmstm simdi 62 oldm bayrama kdr forma girmek istiyorum dukan kitabni almk nasip olmadi:(:(

canım tatile gideceksin herhalde, dukanın yazdığı yazının kısa türkçe çevirisi şu şekilde:

Tatile gidince ne yapacağını kara kara düşünen dukan’cılar için araştırma yaparken thedukandietsite.com’da aşağıdaki bilgilere ulaştım.Metnin daha uzun hali online gazete Daily Mail’de mevcutmuş.

Dr.Dukan tatile çıkacakları diyetten vazgeçirmeyecek ama tatilde ipin ucunu kaçırmadan ve tatili zehir etmeden uygulanabilecek bir formül sunmuş:Tatilde Güçlendirme Evresini uygulamak ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek.

Yapmanız gerekenler güçlendirme evresindeki gibi devam ediyor.Fakat tek farkla.Bu dönemde her akşam 1 kadeh şaraba izin var:D

Yani:
*6 gün seyir evresinin sebze+protein günündeki gibi saf proteinler ve sebzelerle devam ediyoruz.
*Günlük öğüne 2 dilim tam buğday ekmeği,30gr kadar yağlı peynir ve bir porsiyon meyve ekliyoruz.
*1 gün ataktaki gibi saf proteinle besleniyoruz.
*haftada 2 öğün ödül yemeği yiyoruz(peşpeşe günleri veya öğünleri seçmemek şartıyla, başlangıç,ana yemek,tatlı ve 1 kadeh şaraptan oluşan bir menü)
*2 litre su içiyoruz.
*En az 25 dakika yürüyoruz.
*Veee her gün 1 kadeh şarap içebiliyoruz.

Döndüğümüzde de en azından kilo almamış oluyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz...
Ben kendi deneyimlerimden şunu söyleyebilirim, tatilde hiçbişeyden kısmadım, tabiki sen böyle yapma :1: +2000 ile geri döndüm ama bir sonraki hafta -3000 kaybı vardı...Tabi sen bana uyma dikkat et geneede :34:

çok teşekkür ederim cevap için 7 gün kalıcaz zaten ekmek yermiyim bilmiyorum tadını bile unuttum protein sorun olmaz her öğlen akşam ızgara zaten meyvede hiç aramam su oralarda zaten çok içiyorum spor kesin yapıcam eğlenceli oluyor otelde inş almadan gelirim alsam tabiki üzülürüm ama tatilde yılda 1kere oluyor gelince en baştan sıkarım artık tekrar tşklr

Back
X