Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ahahahhaha ne zaman görüp de cevap yazacaksın diye beklyoooduuuummm:60::60: ooooh yandan yandaaaaan:62::62: 63,5 sayısına gıcık oluyorum, 62 ye de gıcığııım hatta ve hatta 6 ile başlayan herşeye gıcığıııım hihihihih:60::60:

heee bu arada kaçamak konusu bir gerçek, baştan kabul edip stratejimi ona göre belirliyorum yeeaaffrum, öteki türlü olmuyo, berrincim beni affet amaaaa kaçamaksız dukan yapamıyorum beeeeeeennn:)):9: sen gerçi oruçtan dolayı gündüzü kurtarıyosun daaa iftardan sonra kimbilir neler nelerrrr....hadi tamamlamayayım cümleyiiii:))

valla canım Ramazan diye koyvermedim hiç.Dukan a uygun ve hafif besleniyorum iftarda da:34:

off yaa saatlerdir giremedim sayfaya..bide 35 gün bilmem kaç saat yazıyodu..ödüm patladı o kadar gün sürerse die..neyseki bakım bitmiş kavuştum sizeee:)

özgül ablacımmmm gördüm sen buralardasın.nasılsın?özledik seni:70: :71:

iyiyim canım yarın öğleden sonra yine denizli ye gidip geleceğim.eşim göreve başladı üstüne çocuklar durmadığı için kayınvalidelerde kalamıyoruz .gidip geleceğiz fırsat buldukça.bu arada diyet yapamadım.bozduğum için bayramdam sonraya bıraktım bakalım nasıl olacak.

hoşçakalın kızlar ben bu gece yollardayım hepinizi özliycem kendinize iyi bakın bol eksili günler hepimizin olsun :69::69::69::69::69::69::69:

canım iyi yolculuklar...iyi tatiller güzel güzel gez eğlen gel:)

saksmavisi nerede

geçenlerde uğramıştı..yatılı misafiri gelmiş o yüzden giremeyebilirim demişti...hatta gelen küçük misafir bitek pc başında duruyomuş zaptetmiş yani bizimkine sıra gelmiyodur:)

berkminem,vagusum,sadecam sizleri de gördüm.nasıl gidiyor bakalım kilo vermeler?:34:

canımm ya bugün delirtti bu safya beni..neyseki düzelmiş artık...valla ebnde durumlar pek belli deil reglim bitince ortaya çıkıcak ama artık tıkandım bende sanırım...ama artık umrumda deil valla ay sonu güçlendirmedeyim nett:67:

gece gece türk kahvesi servisine buyrun efenim.hadi bütün dukancılar.:68::68::68:.beberongom olsaydı hiçbirini bırakmazdı.yağmırım da bana yok mu diye şakadan bir alınganlık yapar.ben kahvemi kendim yaparım derdi.hadi kızlar nerdesiniz ya?bebeem,yağmurum,yaseminim,yoly,zeynep abla,vuvuum,mustlu hocam,melodim,sakaleyn,gülümsee,cinom,dukan,penacım,asi_peri,vagusum,elettram başka başka kimler vardı ayol siteye bakmadan aklıma gelenler bunlar.adını unuttuğum varsa bağışlasın.ama herkesi bekliyorum gece kahvesine.hepinizi :68: $kahve[2].webp

Son düzenleme:

rossmandan 3 kutu yulaf kepeği geldi.izmirden bir arkadaş şipariş vermişti 1.5ay önce .500gr lık kutularda ...rossman mağazası yollamış para üstü olan 50 kuruş bile yollamışlar.

özgülcüm öncelikle kolay gelsin koşturmaların için...50 krş göndermeli güselde 1.5 aydamı geldi o kötü:53:

Back
X