Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sevgili hatunlar nasılsınız iyimisiniz cenabı Allahtan iyi olmanızı temenni eder bol kilo kaybı ve hayırlı günler dilerim.

şimdi efem,

dün zeynep ablayı aradım kendisi interneti kesildiği için gelemiyomuş..aramızda kalsın iyiki kapandı o kızların çenesini çekemem sevmiyom onları çaktırma dedi benden duymuş olmayın:60:

şimdi asıl beklenen haber ise şu;

zeynep abla dün fitiz marketi aradı migroslarda ne zaman satılacak yulaf kepeği diye pazartesiden itibaren satışa sunulacakmış efenim.

bilgilerinize..

DHA

özel istihbarat

YGMR:)

bilgilendirme için saol yağmırım..aman valla isabet olmuş hemen açtırmasın netini bizde kafa dinleyelim biraz:63::63:..bu aramızda kalmasın direk duyur ona:))

oy yerim üleyn ben seni
gel buraya :29::29:
bi de tepene atliyim tam olsun :48:
ehehehe
diyorum ki acaba normal beslenme düzenine geçince bi kısmı geri gelir mi
belki su oranımız azalıyodur gün içinde tüketmediğimz için, normalde akşam yemeğinden sabaha kadar bir şey yemesek bile su içiyoruz yani. Amaaan benim de işim gücüm yok buna taktım.
Asıl derdim halsizlik bayanlar
sahurda yediklerimi yazayım:
dukan krebi arasında domates peynir ve tarçınlı yoğurt -kan şekerimi düzenlesin diye-
salata, ton balıklı maydanozlu.

akşam da çorba içiyorum, sebze yiyorum genelde. Ama akşamları protein de tükettiğim oluyor. Suyu mutlaka 1.5 litre yapmadan uyumuyorum. Kahve ve yeşil çay tüketiyorum yatana kadar. Onlarla sıvı tüketimim 2 litre oluyor. Nedir bu halsizlik, bu göz altı çökmesi? Uykum bölünüyor ve uzun süre aç kalıyorum ondan mı sadece? :18:
Kaslarım erimesin nolur :14::25:

allah korusun tatlım ne kas erimesi...sen akıllı kızsın mutlaka gerekli miktarda yiyosundur ama vuvu ve yağmurun dediğine bende katılıyorum enerji verecek takviyeler yapabilirsin...bence sahurda fındık ceviz türü şeyler ilave et çok değil 8-10 tane hiç bişi yapmaz bu noktada..

cancan sadecan valla fena deildi tatil matil mini mini iyi geldi ... kilolarda gitse iyi olur yani çok moralim bozuldu.. 58.8 niree 60.9 nireee be ablacım :53::53: bu kadar mı olur yaneee :37::37:eşim eve geldi ev oldu dandini. :60::60::60:alışması zaman alacak. zira benim kociş hakikaten pek bi rahattır. çuku yer mesela salonda onun ambalajını bile kaldırıp çöpe atmayı bilmez. :63:ama işte ögrenmesi lazım zamanla. ben kalkıp her gün bir saatlik mesafe gebzeye geliyorum onun işi bizim eve 10 dk yürüme mesafesi sinir oluyorum ama eve glince işleri yineben yapıyorum. bu adama sevgili kayınvaldem de hiç iş gördürmemiş nasıl yaparım da 35 ten sonra bu adama ev işlerinde yardım ettirebilirim önerileriniz bekliyorum efem :61::61::61:

ohh bebem rongom hidayete ermiş oruçlarda tutarmış sevgilikuşuyla allah kabul etsin. bende üç dört sene öncesine kadar tutardım hatta küçükyaşlardan beri ama bana da nahidayet mi desem başka bişi mi desem sonradan geldi. hehe bi kaç senedir tutmuyorum-tutamıyorum birazda. çok baş agrım oluyor açlık değil ama susuzluk dayanılmaz oluyor. neyse bu konular hassas konular :51:

oo ne güzel mercimekler filan yenmiş. bende epey bi karbo yedim izmirde. bugün saf P ye karar verdim sabah tartıdaki şoktan sonra. ama ben artık proteinden de bıkmış vaziyetteyim diyettende. aylar oldu yaa. bu diyet kesinlikle kışın kolay kızlar kim ne derse desin. heryerde dondurmalar soguk şekerli içecekler meyveler etrafını sarmışken dukan diyeti hakikaten zor geliyor. ama kg almaktan da ölesiye korkuyorum. ben güçlendirmede kg alanlardan olacamböle giderse hee:27:

3G(geldikleri gibi gidecekler) cnmcım...hiiiç canını sıkma...haklısın insanı bi noktadan sonra sıkıyo ama çok az kaldı zafer bizim olacak yolişim:)
valla tatlım kelin ilacı misali eşlere bazı şeyleri öğretmenin formülü varsa banada söleyin..bilsem ben benimkini eğitirdim ama nerdeee...sadrazam soyundan gelmişler mübarek..geçen gün eşime diyorumki diyete motive amaçlı'bak ne güsel hazır yemeğini saati saatine yapan biri var daha ne istiyosun bi süre yemiceksin şunu bunu' el cevap 'eskidende öyleydi bişi deişmedi yani hep sen yapmıyomusun' daha ne diyim tatlım durum bu:)

aynı şekilde canım..ben de sanki 34 bedene inmişim gibi muamele ediyorlar son zamanlar iş yerinde...daha önceden hep pozitif yönde yorumlar geliyordu,hala da öyle aslında ama yüzün çok çkmüş kurudun gittin yeter artık deyip duruyorlar sürekli..ki ben de yapmıyorum artık zaten ne zamandır vermiyorum diyorum..üstelik bırak 34 ü 36 bile değilim..tam 38 bedenim hatta bedenleri dar olan markalardan 40 beden pantalonlarım var ama oruç yüzünden herhalde daha çökük gözüküyoruz..bence de uykusuzluk ,kahve çay içemememe(benim için + sigara :)) bir de daha az makyaj yapıyorum ramazanda ondandır diyorum :))) kastan filan gittiğini düşünmüyorum ben ama vücudumuzdaki suyun çekildiği kesin...düşün en fazla 10 saat filan hiçbirşey yemeden içmeden duruyoruz normalde..yemeyi bıraksak bile gece yatarken illa su,süt,vs. içiyoruz,benim en fazla 8 saattir hatta..ama şimdi 16 saat..yani bir süreden sonra vücuttaki su çekilmeye başlıyor o yüzden de daha az çıkıyoruz zaten..bence de en uygun kilo saat 13-15 saatleri arası çıktığımız kilo...ama sadecanın yorumuna da katılmıyor değilim :)))

vuvucum dışardan bu tip tepkiler çok fazla oluyo ama önemli olan bizim kendimizi nasıl hissetiğimiz..kimse kendi canını yakmaz istemez allah korusun ters bi durum olduğundan şüphe etsek kör gözün parmağına gibi devam etcek halimiz yok..heleki sen bıraktığını söylüyosun buna rağmen ne bu ısrar...susuz kalınca çiçek nasıl kurursa insanlarda öyle...heleki biz kadınların çiçek olduğu düşünülürse bu kaçınılmaz son:71:...ramazan btince normale dönersiniz tüm oruç tutanlar...

canımmm valla ellerine sağlık köpüklü köpüklü leziz görünüyor :1: bende gündüz bakımı görünce bi kaç kerede deneyip giremeyince dedim herhalde uzun sürücek, akşamda bir arkadaşa iftara gitmiştik ancak geldik geçmişe bakıyorum şimdi, ipin ucu accık kaçtı ama yarın dengeliycem artık napalım :17:

valla yanımda olsaydınız da keşke birlikte içseydik.evet tüm gün bakım vardı hatta bu kahve mesajından sonra bile giremedim.olsun tatlım sen dengelersin onu.güveniyorum ben sana:34:

Hanımlarrrrrrrrrrrrr,hiç benim gibi +80 kilo ile Dukan diyetine başlamış olan yok mu?Kimin mesajına baksam 50-60 kilo arası çıtırlar :60: Yok mu benim gibi dukanist bir şişko bu topikte kardeşlerim Eki Görüntüle 241439
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :52:Kendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm :56: Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için :1:
Eki Görüntüle 241486 Eki Görüntüle 241487
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
*Kuru maydonoz,1 diş sarımsak ve çeyrek soğan rendesi tatlandırma amaçlı azar azar :13:
*Yarım çay kaşığı karbonat
Ve işteeeee Dukan börekkkkkkk Eki Görüntüle 241479 Eki Görüntüle 241488 Eki Görüntüle 241489

ellerine sağlık birtanem.:71:olmaz mı o kiloda; hatta daha fazla olup şimdi çıtır olan arkadaşlarımız var:65:

Son düzenleme:
kızlar yaaa konuyla alakasız olcak ama internette gördüm, geçende de konusu olmuştu ya bu yemek yüzünden yoldan çıkmıştı bir arkadaş, sizle de paylaşayım istedim :1:

Eki Görüntüle 241440

hahayt çok güldüm ya süpersin yasmin ya:60:maklubeyi makbule anlamış bu saflar heralde.makbuleye gelmiş bunlar makbuleye:9:

Son düzenleme:
yağmurum merhaba tatlımm...zeynep aplayı özledik walla..o gelsin yine kafasını şişirmezsem :)
walla canım satılsın artık yahu ,çok yorulduk bu işten...acaba tüm migroslara gelir mi,yani tüm şehirlerdeki ?
doğalsan kepek değil mi bu? Bu arada doğalsanı h.sonu ancak yiyebildim ve bence "ehhh" ,maalesef rossmanın kepeği kadar güzel değil...inşallah yakında gelir birdaha...
berrincim kahve için teşekkürler canım..süpersin...ben zaten tiryakisiyim,her akşam iftar sonrası içmesem duramam.mımmmmm

merhaba canımmm..kıymayın zeynep ablama:)) gelir canım gelmezse ben size takviye yaparım burdan merak etme.rossmanın tadını alınca doğalsan kesmiyo dimi:9: ama hiç yoktan iyidir be tatlım.(

sana katılıyorum...hadi ben hiç yapmıyorum,e hadi güllaç da abartı ama bence proteini de sebzeyi de meyveyi de bol tutmak lazım oruç tutarken...enerjisiz kalıyorsun..e çok pro da yemiyorsun,walla kastan da gider,sudan da,yağdan da..tamam gitsinler hertürlüsü güzel ama sağlıklsız bebem..bu yediklerine daha bol protein(mümkünse et-balık) ve daha çok meyve ekle..yağmurun dediği gibi karpuz,kavun ye, 3-5 tane ceviz-fındık-badem ye..evde üzüm filan olduğunda 1-2 tane at ağzına...ya da incir 1 tane..ya da kayısı 1-2 tane...yani sen bilirsin tabii de hem güçlendirmedesin hem ideal kilona ulaştın,hem de oruç tutuyorsun neden bu kadar zorluyorsun ki...
ödül öğününde enerji verecek şeyler ye en azından...şerbetli tatlı,pilav,makarna vs. gibi

ben gerçekten bildiğin pideye tereyağ filan sürerek,pilav makarna yiyerek,tel kadayıfı filan yiyorum yemekten sonra düşün...buna rağmen pek almıyorum..yani zaten oruçta ne kadar yakılıyor sen düşün..e bir de sen bu kadar yeyince...

ohhhh sende bendensin gel keyfim geeeeellll:9:

Berrin al benden de o kadar ya, ben de kalan su 2 kilomu versem güclendirmeye gecmek icin can atiyorum ama offf!!! :(

Kizlar tam 12 gündür 52 ile 53 kg arasinda takilmis durumdayim. En son 12 gün önce 51. 8 görüp cok sevinmistim hemen tickerimi 51.8 yapmistim ama yok bidaha göremedim, 52-53 arasindayim hep. Cok sIkIldIm. Kalan 2.5 kilo gitmiyor bir türlü! Acaba oruc tutmamdan mi kaynaklaniyor ki :(
Kacamagim da yoktu ama bgn artik dayanamadim, öyle de böyle de nasilsa kilo degismiyor deyip bgn hem light kola hem de light dondurma yedim. Kacamak sayilir mi bunlar? Tickerimi da yine 52.5 yükselttim :(

birtanem ben de oruca bağlıyorum çünkü sahura kalkıp uykusuz kalmak da metabolızmanın çalışmasını engellıyor.ben bugn 1 saat yuruyuş yaptım dışarda sonra geldım bır de evde yürüdüm lesli ile 200 gr gıttı sasırdım.:66:az kaldı sabır bırtanem:71:

bu cevap beni mutlu etti.
tatlım kitabı yeni aldım atak evresinin sonuna kadar okudum ama dün dişlerimi yaptırmaya dişçiye gittim toplam 9 dişim işlem görünce ağrıdan aklımdakilerde gitti.diyetiminde ilk günüydü bozmak istemedim.

geçmiş olsun tatlım:71: diş çok zor oluyor ya.annem de geçenlerde 2 dişini birden çektirmek zorunda kaldı kadıncağız hala düzelemedi.agrısı var çekilen yerde.valla ben de baharat hastası olduğum için sevinmiştim bunu okuyunca kıtapta.:34:

Son düzenleme:
günaydın dukancılar, bugün 92 günüm ve ben 21,9 kg atmış bulunmaktayım. dukan amcamı seviyorum. mac donalds reklamı gibi oldu ama işte bunu seviyorummmmm....bayramda 82 olmayı hedeflemiştim. yakalayabilecekmiyim merak ediyorum. hepinize kolay gelsin.

işte bu renginarcım harikasın ya tebrikler birtanecim.:65::64::71:

oyy berriniiim ben e dün akşam türk kahvem bittiği için coffee crown'un light nescafesinden aldım onu içtim, canım ellerine sağlık.. :))))

canııım giremedim ben siteye sbaha kadar. Sahurda da baktım ama ı-ıh :50:

canım bebeeem kıyamam keşke dun yanımda olsaydın da yapsaydım sana bır turk kahvesi.bakım yuzunden dun bir suru yazdığım şey gittı.bu kahve mesajı da son mesajdı sanırım:1:

sevgili hatunlar nasılsınız iyimisiniz cenabı Allahtan iyi olmanızı temenni eder bol kilo kaybı ve hayırlı günler dilerim.

şimdi efem,

dün zeynep ablayı aradım kendisi interneti kesildiği için gelemiyomuş..aramızda kalsın iyiki kapandı o kızların çenesini çekemem sevmiyom onları çaktırma dedi benden duymuş olmayın:60:

şimdi asıl beklenen haber ise şu;

zeynep abla dün fitiz marketi aradı migroslarda ne zaman satılacak yulaf kepeği diye pazartesiden itibaren satışa sunulacakmış efenim.

bilgilerinize..

DHA

özel istihbarat

YGMR:)

yagmurum ben dün yazdım sitede ama sanırım kımse görmedi bakım yuzunden kımse giremedi çünkü. migrosta yulaf kepeği yoktu ama dün ben 2 kutu buğday kepeği aldım.hatta ne yalan söliyim.yulaf kepeğinden daha iyi geldi .dün ilk kez sadece buğday kepeği kullandım.bugün 200 gr gıtmış

Herkese merhaba tatilden döneli çok oldu ama girmye zaman olmadı..
aklım hep burdaydı.. Geçmişi okuyamadım ..
Tatilde kilo almadan döndüm çok mutlu oldum....

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
veremeyenlerede tam gaz yola devam diyorum...

rahat ol herşeyi yapabilirsin çekinmeden:9:

yaf kafana taktığın şeye bak herkes geri alırmıyız diyo ama ben nedense almam diye düşünüyorum çünküüü sahurda diyet yapmıyorum aslında hiç yapmıyorum sanırım.sen çok az yiyosun canım ya ayakta durman bile mucize.ben kavun karpuzsuz bir sahur düşünemiyorum.e güllaç zaten baş yiyecek:)) anlıycan kendine çok eziyet etme emi.

aynı şekilde canım..ben de sanki 34 bedene inmişim gibi muamele ediyorlar son zamanlar iş yerinde...daha önceden hep pozitif yönde yorumlar geliyordu,hala da öyle aslında ama yüzün çok çkmüş kurudun gittin yeter artık deyip duruyorlar sürekli..ki ben de yapmıyorum artık zaten ne zamandır vermiyorum diyorum..üstelik bırak 34 ü 36 bile değilim..tam 38 bedenim hatta bedenleri dar olan markalardan 40 beden pantalonlarım var ama oruç yüzünden herhalde daha çökük gözüküyoruz..bence de uykusuzluk ,kahve çay içemememe(benim için + sigara :)) bir de daha az makyaj yapıyorum ramazanda ondandır diyorum :))) kastan filan gittiğini düşünmüyorum ben ama vücudumuzdaki suyun çekildiği kesin...düşün en fazla 10 saat filan hiçbirşey yemeden içmeden duruyoruz normalde..yemeyi bıraksak bile gece yatarken illa su,süt,vs. içiyoruz,benim en fazla 8 saattir hatta..ama şimdi 16 saat..yani bir süreden sonra vücuttaki su çekilmeye başlıyor o yüzden de daha az çıkıyoruz zaten..bence de en uygun kilo saat 13-15 saatleri arası çıktığımız kilo...ama sadecanın yorumuna da katılmıyor değilim :)))

bana da şu oruç zamanında yüzün çökmüş diyolar halbuki seyirde bile böyle söylentiler olmamıştı. uykusuzluktan mıdır bilemedim. Bana da hep kurudun, yeter, sen iri kemiklisin, daha kilo verme yakışmaz diyolar. Vermiyorum artık diyorum, anlamıyolar. Ben etleri metleri yağlı yiyorum gayet. Döner yedim dün akşam mesela, kocaman bi kaşarlı köfte yedim.. Et lokantasına gitmiştik, mecburî yine protein oldu..

sana katılıyorum...hadi ben hiç yapmıyorum,e hadi güllaç da abartı ama bence proteini de sebzeyi de meyveyi de bol tutmak lazım oruç tutarken...enerjisiz kalıyorsun..e çok pro da yemiyorsun,walla kastan da gider,sudan da,yağdan da..tamam gitsinler hertürlüsü güzel ama sağlıklsız bebem..bu yediklerine daha bol protein(mümkünse et-balık) ve daha çok meyve ekle..yağmurun dediği gibi karpuz,kavun ye, 3-5 tane ceviz-fındık-badem ye..evde üzüm filan olduğunda 1-2 tane at ağzına...ya da incir 1 tane..ya da kayısı 1-2 tane...yani sen bilirsin tabii de hem güçlendirmedesin hem ideal kilona ulaştın,hem de oruç tutuyorsun neden bu kadar zorluyorsun ki...
ödül öğününde enerji verecek şeyler ye en azından...şerbetli tatlı,pilav,makarna vs. gibi

ben gerçekten bildiğin pideye tereyağ filan sürerek,pilav makarna yiyerek,tel kadayıfı filan yiyorum yemekten sonra düşün...buna rağmen pek almıyorum..yani zaten oruçta ne kadar yakılıyor sen düşün..e bir de sen bu kadar yeyince...

canlarım ben de yiyorum aslında ama oruçta çok bir şey yenmiyor. Dediğim gibi tok tutsun diye ben sahurda protein yiyorum, kepek hakkımı sahurda tüketiyorum, sebzeyi de iftara saklıyorum ki hafif olsun diye. Her iftarda sebze yiyorum.. Sebze yemediğimi kim söyledi? :)
Meyveyi her gün yiyorum aslında, meyvesiz geçirmiyorum. Bazen, dışarıda olduğumda, meyve yiyemiyorum, bulamıyorum doğal olarak :)
bana bi elma kap gel de diyemem dimi garsona :)))
ceviz yemek istiyorum özellikle, çok seviyorum çünkü kuruyemiş. Bu hafta bittikten sonra da belki pide eklerim iftara. Canım çekmiyor ama, ben zaten ekmeği hayatımdan uzun süre önce çıkarmıştım, bildiğiniz üzere. Anlattıklarımdan da bildiğiniz gibi zaten ben unlu besinleri haytımdan çıkardıktan sonra 1 kuru pasta beni 2 gece hastaneye yatırmıştı.. Yani ekmek ve pide yememem bu yüzden.. Kendime işkence etmek istediğimden değil yani.. Midem rahatsız..
Henüz ödül yemeği yapamadım. Fırsatım olmadı. Önümüzdeki günlerde yapıcam bu hafta içinde.
Aslında yediklerime bakılırsa kendime eziyet ettiğim yok gibi ama.. Siz niye öyle dediniz anlamadım.

Amanın yoook öyle bir sorumluluk alamam:50::50::1::1:sonrasında kilo veremeyen herkes nedenini buna bağlarcanım... ama herkes kendi vucudunu tanıyodur...yani deneme yanılma yolu ile doğruyu bulabilirler...:34::34::34:

Bebişim rengiciğim,güçlendirme süper gidiyor...en son 55.6 yı gördüm....57 küsür ile güçlendirmeye geçtim...15 gün oldu geçeli....dediğim gibi en son 55.6 yı gördüm...sonrasında bir kaç gün daha böyle devam etti...geçen hafta perşembeden pazar gününe kadar şehir dışındaydım....vede hiç kendimi kısıtlamadan her şeyden yedim ama abartmadan....öyle miğdem ağrıyıncaya kadar yeme durumu olmadı..hatta lahmacun bile yedim..meyve,bir kereye mahsus olmak üzere çikolatalı pasta ve dondurma yedim,perde pilavı yedim mercimek çorbası içtim + kayısı kompostosu.....ve eve dönünce tartıya korkarak çıktım....tın tın tırınınım tırınınım (korku müziği )ama ne göreyim 4 günün hasılatı 400 gramcık....bi sevindim bi sevindim anlatamam...veeeee anladımki diyetin nihayetine erdiğimizdede miğdeyi ağrıtmadan herşeyden az az yersek kilo almayız....şu yüz çökme olayıyla bende çok karşılaştım...ama özellikle şu güçlendirmenin son haftası bayağı toparlandı...göz kapaklarım oldukça çukurlaşmıştı (normalde göz kapaklarım bayağı dolgundur)ama şu güçlendirme bayağı işe yaradı yüzüm yine dolgunlaştı...etrafımdakilerde daha iyi göründüğümü söylüyorlar...güçlendirmede dukannın bize önerdiği karbonhidratı kesinlikle tüketmek lazım...adı üzerinde güçlendirme...öpüyorum bebişim :54::54::54::54:

teşekkürler canım benimmm :71:
karbonhidrat açığımı günde acaba bir porsiyon haşlanmış pirinçle falan mı kapatsam?
Ekmek, vs benim dediğim gibi uzun süredir tüketmediğim bir şey için, midem hassasiyet gösterebilir açıkçası..

allah korusun tatlım ne kas erimesi...sen akıllı kızsın mutlaka gerekli miktarda yiyosundur ama vuvu ve yağmurun dediğine bende katılıyorum enerji verecek takviyeler yapabilirsin...bence sahurda fındık ceviz türü şeyler ilave et çok değil 8-10 tane hiç bişi yapmaz bu noktada..

vuvucum dışardan bu tip tepkiler çok fazla oluyo ama önemli olan bizim kendimizi nasıl hissetiğimiz..kimse kendi canını yakmaz istemez allah korusun ters bi durum olduğundan şüphe etsek kör gözün parmağına gibi devam etcek halimiz yok..heleki sen bıraktığını söylüyosun buna rağmen ne bu ısrar...susuz kalınca çiçek nasıl kurursa insanlarda öyle...heleki biz kadınların çiçek olduğu düşünülürse bu kaçınılmaz son:71:...ramazan btince normale dönersiniz tüm oruç tutanlar...

sadeca ablacım teşekkür ederim yorumun için :)
bu cümleyi duymayı bekliyomuşum resmen bugün gidip ceviz alıcam :)))
çok seviyorum napiiiimmmmm :)))
benim de kaçamağım bu olsun mu? :)))
sahurda cevizli omletler yapıcam :)))
bunun şerefine tariflere salata ekleyeyim bari dur :))

Herkese merhaba tatilden döneli çok oldu ama girmye zaman olmadı..
aklım hep burdaydı.. Geçmişi okuyamadım ..
Tatilde kilo almadan döndüm çok mutlu oldum....

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...
veremeyenlerede tam gaz yola devam diyorum...

hoşgeldin nınım.önce şu bebeciğe bir maşallah diyeyim:nazar:.tatilden kilo almadan dönmen çok sevindirici.:34:hadi bakalım çalıştır parmakları da sohbet edelim biraz.:66:

ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..

ya arkadaşlar burdaki mesajları okudumda bende kalori diyeti yapıyorum günde 1100 kaloriye istediğimi yiyip içiyorum...sizden fazla bile kilo veriyorum..3 haftada 5 kilo verdim..hergün spor yapıyorum.ama eskidende spor az buz da olsa yapıyordum..fakat sadece simdi bir iki gün arttırdım sporu..dün dondurma yedim.geçen gün irmik helvası...yanii rahatım.siz niye proteinle kafayı bozup kendinize işkence çektiriyorsunuz ..keyfinizden ala sorun mu olur..ben bu diyete gıcık oldum..sürekli aynı şey yemek sinir birşey çünkü..

görüşlerinizi bildirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Ama insanları rahat bırakın, lütfen.

Back
X