sevgili hatunlar nasılsınız iyimisiniz cenabı Allahtan iyi olmanızı temenni eder bol kilo kaybı ve hayırlı günler dilerim.
şimdi efem,
dün zeynep ablayı aradım kendisi interneti kesildiği için gelemiyomuş..aramızda kalsın iyiki kapandı o kızların çenesini çekemem sevmiyom onları çaktırma dedi benden duymuş olmayın
şimdi asıl beklenen haber ise şu;
zeynep abla dün fitiz marketi aradı migroslarda ne zaman satılacak yulaf kepeği diye pazartesiden itibaren satışa sunulacakmış efenim.
bilgilerinize..
DHA
özel istihbarat
YGMR:)
bilgilendirme için saol yağmırım..aman valla isabet olmuş hemen açtırmasın netini bizde kafa dinleyelim biraz

oy yerim üleyn ben seni
gel buraya
bi de tepene atliyim tam olsun
ehehehe
diyorum ki acaba normal beslenme düzenine geçince bi kısmı geri gelir mi
belki su oranımız azalıyodur gün içinde tüketmediğimz için, normalde akşam yemeğinden sabaha kadar bir şey yemesek bile su içiyoruz yani. Amaaan benim de işim gücüm yok buna taktım.
Asıl derdim halsizlik bayanlar
sahurda yediklerimi yazayım:
dukan krebi arasında domates peynir ve tarçınlı yoğurt -kan şekerimi düzenlesin diye-
salata, ton balıklı maydanozlu.
akşam da çorba içiyorum, sebze yiyorum genelde. Ama akşamları protein de tükettiğim oluyor. Suyu mutlaka 1.5 litre yapmadan uyumuyorum. Kahve ve yeşil çay tüketiyorum yatana kadar. Onlarla sıvı tüketimim 2 litre oluyor. Nedir bu halsizlik, bu göz altı çökmesi? Uykum bölünüyor ve uzun süre aç kalıyorum ondan mı sadece? :18:
Kaslarım erimesin nolur![]()
allah korusun tatlım ne kas erimesi...sen akıllı kızsın mutlaka gerekli miktarda yiyosundur ama vuvu ve yağmurun dediğine bende katılıyorum enerji verecek takviyeler yapabilirsin...bence sahurda fındık ceviz türü şeyler ilave et çok değil 8-10 tane hiç bişi yapmaz bu noktada..
cancan sadecan valla fena deildi tatil matil mini mini iyi geldi ... kilolarda gitse iyi olur yani çok moralim bozuldu.. 58.8 niree 60.9 nireee be ablacımbu kadar mı olur yaneee
eşim eve geldi ev oldu dandini.
alışması zaman alacak. zira benim kociş hakikaten pek bi rahattır. çuku yer mesela salonda onun ambalajını bile kaldırıp çöpe atmayı bilmez.
ama işte ögrenmesi lazım zamanla. ben kalkıp her gün bir saatlik mesafe gebzeye geliyorum onun işi bizim eve 10 dk yürüme mesafesi sinir oluyorum ama eve glince işleri yineben yapıyorum. bu adama sevgili kayınvaldem de hiç iş gördürmemiş nasıl yaparım da 35 ten sonra bu adama ev işlerinde yardım ettirebilirim önerileriniz bekliyorum efem
ohh bebem rongom hidayete ermiş oruçlarda tutarmış sevgilikuşuyla allah kabul etsin. bende üç dört sene öncesine kadar tutardım hatta küçükyaşlardan beri ama bana da nahidayet mi desem başka bişi mi desem sonradan geldi. hehe bi kaç senedir tutmuyorum-tutamıyorum birazda. çok baş agrım oluyor açlık değil ama susuzluk dayanılmaz oluyor. neyse bu konular hassas konular
oo ne güzel mercimekler filan yenmiş. bende epey bi karbo yedim izmirde. bugün saf P ye karar verdim sabah tartıdaki şoktan sonra. ama ben artık proteinden de bıkmış vaziyetteyim diyettende. aylar oldu yaa. bu diyet kesinlikle kışın kolay kızlar kim ne derse desin. heryerde dondurmalar soguk şekerli içecekler meyveler etrafını sarmışken dukan diyeti hakikaten zor geliyor. ama kg almaktan da ölesiye korkuyorum. ben güçlendirmede kg alanlardan olacamböle giderse hee![]()
3G(geldikleri gibi gidecekler) cnmcım...hiiiç canını sıkma...haklısın insanı bi noktadan sonra sıkıyo ama çok az kaldı zafer bizim olacak yolişim:)
valla tatlım kelin ilacı misali eşlere bazı şeyleri öğretmenin formülü varsa banada söleyin..bilsem ben benimkini eğitirdim ama nerdeee...sadrazam soyundan gelmişler mübarek..geçen gün eşime diyorumki diyete motive amaçlı'bak ne güsel hazır yemeğini saati saatine yapan biri var daha ne istiyosun bi süre yemiceksin şunu bunu' el cevap 'eskidende öyleydi bişi deişmedi yani hep sen yapmıyomusun' daha ne diyim tatlım durum bu:)
aynı şekilde canım..ben de sanki 34 bedene inmişim gibi muamele ediyorlar son zamanlar iş yerinde...daha önceden hep pozitif yönde yorumlar geliyordu,hala da öyle aslında ama yüzün çok çkmüş kurudun gittin yeter artık deyip duruyorlar sürekli..ki ben de yapmıyorum artık zaten ne zamandır vermiyorum diyorum..üstelik bırak 34 ü 36 bile değilim..tam 38 bedenim hatta bedenleri dar olan markalardan 40 beden pantalonlarım var ama oruç yüzünden herhalde daha çökük gözüküyoruz..bence de uykusuzluk ,kahve çay içemememe(benim için + sigara :)) bir de daha az makyaj yapıyorum ramazanda ondandır diyorum :))) kastan filan gittiğini düşünmüyorum ben ama vücudumuzdaki suyun çekildiği kesin...düşün en fazla 10 saat filan hiçbirşey yemeden içmeden duruyoruz normalde..yemeyi bıraksak bile gece yatarken illa su,süt,vs. içiyoruz,benim en fazla 8 saattir hatta..ama şimdi 16 saat..yani bir süreden sonra vücuttaki su çekilmeye başlıyor o yüzden de daha az çıkıyoruz zaten..bence de en uygun kilo saat 13-15 saatleri arası çıktığımız kilo...ama sadecanın yorumuna da katılmıyor değilim :)))
vuvucum dışardan bu tip tepkiler çok fazla oluyo ama önemli olan bizim kendimizi nasıl hissetiğimiz..kimse kendi canını yakmaz istemez allah korusun ters bi durum olduğundan şüphe etsek kör gözün parmağına gibi devam etcek halimiz yok..heleki sen bıraktığını söylüyosun buna rağmen ne bu ısrar...susuz kalınca çiçek nasıl kurursa insanlarda öyle...heleki biz kadınların çiçek olduğu düşünülürse bu kaçınılmaz son