bana da şu oruç zamanında yüzün çökmüş diyolar halbuki seyirde bile böyle söylentiler olmamıştı. uykusuzluktan mıdır bilemedim. Bana da hep kurudun, yeter, sen iri kemiklisin, daha kilo verme yakışmaz diyolar. Vermiyorum artık diyorum, anlamıyolar. Ben etleri metleri yağlı yiyorum gayet. Döner yedim dün akşam mesela, kocaman bi kaşarlı köfte yedim.. Et lokantasına gitmiştik, mecburî yine protein oldu..
canlarım ben de yiyorum aslında ama oruçta çok bir şey yenmiyor. Dediğim gibi tok tutsun diye ben sahurda protein yiyorum, kepek hakkımı sahurda tüketiyorum, sebzeyi de iftara saklıyorum ki hafif olsun diye. Her iftarda sebze yiyorum.. Sebze yemediğimi kim söyledi? :)
Meyveyi her gün yiyorum aslında, meyvesiz geçirmiyorum. Bazen, dışarıda olduğumda, meyve yiyemiyorum, bulamıyorum doğal olarak :)
bana bi elma kap gel de diyemem dimi garsona :)))
ceviz yemek istiyorum özellikle, çok seviyorum çünkü kuruyemiş. Bu hafta bittikten sonra da belki pide eklerim iftara. Canım çekmiyor ama, ben zaten ekmeği hayatımdan uzun süre önce çıkarmıştım, bildiğiniz üzere. Anlattıklarımdan da bildiğiniz gibi zaten ben unlu besinleri haytımdan çıkardıktan sonra 1 kuru pasta beni 2 gece hastaneye yatırmıştı.. Yani ekmek ve pide yememem bu yüzden.. Kendime işkence etmek istediğimden değil yani.. Midem rahatsız..
Henüz ödül yemeği yapamadım. Fırsatım olmadı. Önümüzdeki günlerde yapıcam bu hafta içinde.
Aslında yediklerime bakılırsa kendime eziyet ettiğim yok gibi ama.. Siz niye öyle dediniz anlamadım.
teşekkürler canım benimmm

karbonhidrat açığımı günde acaba bir porsiyon haşlanmış pirinçle falan mı kapatsam?
Ekmek, vs benim dediğim gibi uzun süredir tüketmediğim bir şey için, midem hassasiyet gösterebilir açıkçası..
sadeca ablacım teşekkür ederim yorumun için :)
bu cümleyi duymayı bekliyomuşum resmen bugün gidip ceviz alıcam :)))
çok seviyorum napiiiimmmmm :)))
benim de kaçamağım bu olsun mu? :)))
sahurda cevizli omletler yapıcam :)))
bunun şerefine tariflere salata ekleyeyim bari dur :))