İnşallahh... Çok teşekkür ediyorum... Benimle uğraştığın içnAnnelik hormonları kabarmış bir bayan görüyorum karşımda...Hayırlısı olsun senin için inşallah...Bir an önce kavuşursun Zeynepsu ve Aliaydın a umarım...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh... Çok teşekkür ediyorum... Benimle uğraştığın içnAnnelik hormonları kabarmış bir bayan görüyorum karşımda...Hayırlısı olsun senin için inşallah...Bir an önce kavuşursun Zeynepsu ve Aliaydın a umarım...
![]()
yok devam ediyorum elimde kitap pazartesiye kadar bitiririm... başucu kitabım o benim :)
bende tatlı sorunu var ve ciddi yiyemezsem sinirli oluorum ama atlatıcam artık :) beynime hükmetmeyi öğrenmeliyim:))
o beni değil ben onu yönlendirmeliyim diye düşünüorum şimdilik:)))
annemi diyete sokmadan olmuyor yapamıyorum:) okdr sağlam iradesi varki ondan güç kuvvet alıyorum.
İnşallahh... Çok teşekkür ediyorum... Benimle uğraştığın içn![]()
ben bursadayım muhasebeciyim evlendiğimde istanbula gelicem kısmetse zaten orda doğdum büyüyüm bi ayağım hala orda anlıycağınNe demek uğraşmak aşkolsunÇalışıyor musun. Ben İstanbul dayım turizmciyim 25 yaşındayım
![]()
ben bursadayım muhasebeciyim evlendiğimde istanbula gelicem kısmetse zaten orda doğdum büyüyüm bi ayağım hala orda anlıycağınturizmciyim derken balayı oteli seninle bakabliiriz yani
![]()
tenks şekerim kadıköy civarı sen nerdesin kiİstanbulda nereye geliceksin ay yakınıma gelirsin inş gider gelirizBakabiliriz tabi neden olmasın...
tenks şekerim kadıköy civarı sen nerdesin ki
kızlar şaka gibi daha salon bakmadan balayı oteli bakmaya başladık... bizim nikah yıldırım olucak galiba... zaten düğün oldum olası istememişimdir... ohhh küçük çapta bi nikah-kına organizasyonu... ve elini bal ayı...anam ne biçim bi heyecan bu... ne enteresandır ki benim herif hala beklemede evlilik teklifi için tık yok çalışıyomu napıyosa artık
"evet" almak kolay olmıycak diye yoruluyomu yoksa benim kuzucum... kıyamamki amaa
tutup kolumdan kaçırıcakmı yoksa
heyecanımı paylaşmak istedim sadece... :13:
![]()
o 600 gr da fotograf makinasidir :) tebrikler..iyi fikirmis bende cekicem öyle :))
arkadaşlar şu hesaplama işini bileniniz varmı lütfen bana yardım edermisiniz rica etsem
evet canım biliyormusun onu yardım edersen sevinirim
ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım
aramıza hoşgeldiniz.dukanın kendi sitesine giriyorsunuz.orada test kısmını görüyorsunuz.soruları cevaplıyorsunuz.sorular bitince size ertesi günden başlayan bir takvim çıkarıyor.ingilizceniz varsa ya da yanınızda ing.olan biri varsa sorun yok.dil sorununuz varsa tarayıcınızı google chrome'a çevirirseniz dili çevirdiği söylenmişti daha önce forumda.
yok devam ediyorum elimde kitap pazartesiye kadar bitiririm... başucu kitabım o benim :)
bende tatlı sorunu var ve ciddi yiyemezsem sinirli oluorum ama atlatıcam artık :) beynime hükmetmeyi öğrenmeliyim:))
o beni değil ben onu yönlendirmeliyim diye düşünüorum şimdilik:)))
annemi diyete sokmadan olmuyor yapamıyorum:) okdr sağlam iradesi varki ondan güç kuvvet alıyorum.
ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım