Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yok devam ediyorum elimde kitap pazartesiye kadar bitiririm... başucu kitabım o benim :)
bende tatlı sorunu var ve ciddi yiyemezsem sinirli oluorum ama atlatıcam artık :) beynime hükmetmeyi öğrenmeliyim:))
o beni değil ben onu yönlendirmeliyim diye düşünüorum şimdilik:)))

annemi diyete sokmadan olmuyor yapamıyorum:) okdr sağlam iradesi varki ondan güç kuvvet alıyorum.

Bende de var tatlı sorunu :26::26::26: Markete filan gittiğimizde eşim çikolata alayım mı sana diye soruyor :9::9::9: Dukan tariflerine bakarken direk tatlılara odaklandım hatta... Allahtan light pudingler varmış :9::9::9: Zayıflayan bayanların resimlerini göster anneye :9::9::9:

Ne demek uğraşmak aşkolsun :45::45::45: Çalışıyor musun. Ben İstanbul dayım turizmciyim 25 yaşındayım :9::9::9:
ben bursadayım muhasebeciyim evlendiğimde istanbula gelicem kısmetse zaten orda doğdum büyüyüm bi ayağım hala orda anlıycağın :D turizmciyim derken balayı oteli seninle bakabliiriz yani :8:

ben bursadayım muhasebeciyim evlendiğimde istanbula gelicem kısmetse zaten orda doğdum büyüyüm bi ayağım hala orda anlıycağın :D turizmciyim derken balayı oteli seninle bakabliiriz yani :8:

İstanbulda nereye geliceksin ay yakınıma gelirsin inş gider geliriz :9::9::9: Bakabiliriz tabi neden olmasın...

selam arkadaşlar artık bende tamamen dukana adapte oldum defalarca denememe ragmen bir gün bile yapamamıştım ama şimdi konsantrem cok iyi bu gün ilk atagım bitti artık aranızdayım kendime güveniyorum inş başaracagım

kızlar şaka gibi daha salon bakmadan balayı oteli bakmaya başladık... bizim nikah yıldırım olucak galiba... zaten düğün oldum olası istememişimdir... ohhh küçük çapta bi nikah-kına organizasyonu... ve elini bal ayı... :9::9::9::9: anam ne biçim bi heyecan bu... ne enteresandır ki benim herif hala beklemede evlilik teklifi için tık yok çalışıyomu napıyosa artık :16::48:"evet" almak kolay olmıycak diye yoruluyomu yoksa benim kuzucum... kıyamamki amaa :25: tutup kolumdan kaçırıcakmı yoksa:4::21:heyecanımı paylaşmak istedim sadece... :13::7::54:

tadini cikarin ;)

evet canım biliyormusun onu yardım edersen sevinirim

aramıza hoşgeldiniz.dukanın kendi sitesine giriyorsunuz.orada test kısmını görüyorsunuz.soruları cevaplıyorsunuz.sorular bitince size ertesi günden başlayan bir takvim çıkarıyor.ingilizceniz varsa ya da yanınızda ing.olan biri varsa sorun yok.dil sorununuz varsa tarayıcınızı google chrome'a çevirirseniz dili çevirdiği söylenmişti daha önce forumda.

aramıza hoşgeldiniz.dukanın kendi sitesine giriyorsunuz.orada test kısmını görüyorsunuz.soruları cevaplıyorsunuz.sorular bitince size ertesi günden başlayan bir takvim çıkarıyor.ingilizceniz varsa ya da yanınızda ing.olan biri varsa sorun yok.dil sorununuz varsa tarayıcınızı google chrome'a çevirirseniz dili çevirdiği söylenmişti daha önce forumda.
ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım

yok devam ediyorum elimde kitap pazartesiye kadar bitiririm... başucu kitabım o benim :)
bende tatlı sorunu var ve ciddi yiyemezsem sinirli oluorum ama atlatıcam artık :) beynime hükmetmeyi öğrenmeliyim:))
o beni değil ben onu yönlendirmeliyim diye düşünüorum şimdilik:)))

annemi diyete sokmadan olmuyor yapamıyorum:) okdr sağlam iradesi varki ondan güç kuvvet alıyorum.

hoşgeldin canım.işte benim gibi bir tatlı canavarı.umarım ikimizde kurtuluruz bu zaaftan:2:

ne yazınca cıkıyor dukanın sitesi canım malesef yok ingilizcem zor beceririm ama bakalım

dukandiet.com dan canım simlanın sitesinde adım adım anlatmış ordan yararlan çubağa dukan testi yaz simlanın bloguna gir kolay gelsin:)sevgiler
http://
dukandiyetim.
blogspot
.com/
2011/05/dukanin-resmi-sitesindeki-hesaplama.html bunları sırayla yan yana yapıştır canım orda yazıyor.

Son düzenleme:

canım sitenin tam adresini hatırlamıyorum ama google'a dukan sitesi diye yaz gelen adreslerden anlarsın orjinal siteyi.sorular gebelik sayısı,daha önce yapılan diyet sayısı ..tarzında şeyler.az buçuk bile anlarsan cevaplayabilirsin.

Back
X