Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaaarrr!!!

Ofiste kaldık 6 kişi :) Çıkan çıkana.. Ben de çıkıyorum madem ;) Bayram boyunca aranızda olamam.. Pazar akşamı annemlere gidiyoruz kısmetse, Bursa'ya :16:

Öpüyorum hepiciğinizi :54: Sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirin.. Tatlı tuzaklara düşmeyin ;) :12::74::79::79:

Kızlaaarrr!!!

Ofiste kaldık 6 kişi :) Çıkan çıkana.. Ben de çıkıyorum madem ;) Bayram boyunca aranızda olamam.. Pazar akşamı annemlere gidiyoruz kısmetse, Bursa'ya :16:

Öpüyorum hepiciğinizi :54: Sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirin.. Tatlı tuzaklara düşmeyin ;) :12::74::79::79:

iyi bayramlarrr:46:

ayy bu çok ii işte bende artık aileden sayılırım dimi :21::38:
e yaniiiii hosgeldin ailene:21:
Kızlaaarrr!!!

Iyi Bayramlar güzelim:16:

canımm sanada iyi bayramlarrr(ben böyle samimi konuşuyorum ama ne garip kız demiosun inşallah:17:) ben bayram dönüşü 3 günde gelemeyebilirim ama en geç 3 eylülde kesinlikle başlıyorum dukan emmiye :) ekim başında ablam gelcek ve ona verdiim sözü tuttuğumuda göstermiş olcam inşallahhhh:52:

olur mu hiç öyle şeyy kuzuu,sana garip demem için önce kendimin normal olması lazım :9::9:
bu arada ablan geldiğinde seni en az 4 kilo vermiş olarak görecek:34:

Medoshh ben buradayim biz konusuurz laflariz kacamak yapmam bu sayede:21::21::21:

gülaycim biz hepimiz kanka aile sevgili gibiyiz hele medesa hayatta kusura bakmaz:1::1:

ok kuzumm konuşuruz tabii,ben sana cısss çek elini onlardan derim :33:
aileyiz tabiii bizim güzel geniş dukan ailemizzz,valla benim kol kanatlar cüsse bakımından hala hepinizi bağrıma basmaya elverişli :35:

ailedensin tabi,aramıza hoş geldin bebiş :emir_bebek:
inşallah verdiğin kiloları gördükçe bizi mutlu edersin.burda birimiz kilo verdi mi hepimiz kilo vermiş gibi seviniyoruzzz,dışardan delirmiş gibi görünebiliriz belki ama hepimiz sağlıklıyız korkma bizden :9:

Senin 69 olduğundaki görüntüne ben 55 olsam anca sahip olurum bebeim :1::1:

olcam olcam inşallahh 1 ay sonra 69'um :52:

Kızlaaarrr!!!

canım iyi tatiller,iyi bayramlarrr :7:
bu arada beğenmediğin işe bak sen yaa,çıöıyorum deyince çıkılabiliyor mu sizin orda :9:

olur mu hiç öyle şeyy kuzuu,sana garip demem için önce kendimin normal olması lazım :9::9:
bu arada ablan geldiğinde seni en az 4 kilo vermiş olarak görecek:34:

ailedensin tabi,aramıza hoş geldin bebiş :emir_bebek:
inşallah verdiğin kiloları gördükçe bizi mutlu edersin.burda birimiz kilo verdi mi hepimiz kilo vermiş gibi seviniyoruzzz,dışardan delirmiş gibi görünebiliriz belki ama hepimiz sağlıklıyız korkma bizden :9:

inşallah 4 kilo bende 1 bedene tekabül ediyo:) önceki deneyimlerimden biliyorum :D

çok teşekkürler kaç yıldır kk ya girerim bu kadar samimi olan 2. topiğim burası 1. lerle şimdi google plustan devam ediorus sizleride çok sewdim ben sayenizde kararım netleşti birazda :21:

e yaniiiii hosgeldin ailene:21:
Kızlaaarrr!!!

Iyi Bayramlar güzelim:16:

canım ben kaçırdım galiba yaaa,yeni işe mi başladın sen.eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun bebişim :16:
yaaa yok ama öyle dukan dışı besleniyorum falan,o niyeki gayet dukana uygun da beslenebilirsin.haydii bakalım yan çizmek yokkkk,küserim sonra hepinizeee :19: hepberaber zayıflayacağız ama yaaaa :7:

oyyy kuzum medesam yook yeni işe başlamadım. bizim iş böyle arada bi cozutuyo sonra hiç iş olmuyo yatışşş :)) bayramda da çalışcam maalesef :43:

kızlar nolur bana bir akıl verin ben 16 gün önce başladım dukana 5 kilo verdim bu arada kaçamaklarda yaptım çünkü emziriyorum ona rağmen 10 günde 5 kilo verdim 6 gündürde hiçkaçamak yapmadım ama gram kilo vermedim pes etmek üzereyim nolur yardım edin

kızlar nolur bana bir akıl verin ben 16 gün önce başladım dukana 5 kilo verdim bu arada kaçamaklarda yaptım çünkü emziriyorum ona rağmen 10 günde 5 kilo verdim 6 gündürde hiçkaçamak yapmadım ama gram kilo vermedim pes etmek üzereyim nolur yardım edin

Ve benden biri daha.... aynı noktadayım bırakmak üzereyim resmen, bugün 18.günümü bitiriyorum. 70.4 kilodan 65.9 kiloya gayet hızlı düştüm. ama son on gündür hep 65.9 kiloyum yada 300 - 400 gr. üstndeyim. kaçakmaklarımda yok denececk kadar az.... neler oluoooo :( tamda bayram üstü yaniiii

6 günde kaçamak yapmadım ama gram da vermedim diye pes edilmez. o 6 gün 6 hafta olursa belki. ben 6 hafta duraklamanın ardından boşvermiştim diyete. ama 2 gün sonra yine baaşlamıştım.

kızlar çook güzel bir dukan ekmeği yaptım dereotlu.. yulaf kepeğinin tadını kek vs. de beğenmeyen biri olarak bunu kesinlikle tavsiye ediyorum sizde bu tatdan mahrum kalmayın :))

tarifi:
3 yumurta
2 kaşık yoğurt
2 kaşık peynir
birkaç dal dereotu küçük kıyılmış
7 kaşık yulaf kepeği
3 kaşık buğday kepeği
kabartma tozu,tuz

Bütün malzemeleri bir kasede karıştırıyoruz,1 tatlı kaşığı limon suyu içinde kabartma tozunu eritip malzemelerle karıştırıyoruz,150 derecede,50 dk kadar pişiriyoruz ve bu harika ekmeği peynirli dereotlu poğaça lezzetinde tüketiyoruz...afiyet olsun....

Back
X