İlacım bitti.. yanlış hesaplamışım Çarşamba sabahı bitti ben de dün başladım.. İlaç kilo aldırır diye yazıyordu, ondan fazla tutmuştur ödem.. neyse birer ikişer gidiyor sonuçta

haftaya kaldığım yer olan 72'leri görürüm umarım..
Bu arada levin huysuzluk etti , kreşe gitem dedi.. apar topar geldim ben de bizimkilerle, açımm :)))
İlacının bitmesi iyi olmuş neslim, bundan sonrası da gram gram da olsa gittikçe daha çok motive olacaksın :))
Hem sen çekirge olmuştun yeniden dimi, ama güçlendirme günlerini de çekirgeliğe göre hesaplayınca kurt dukancanlar yememişti :)) Kuzucuğunu yerim senin ben :) kreş de bilir istermiş. Ne güzel valla, eğleniyor demek ki.
Hadi karnını doyur bakalım, ne yediğini anlatırsın
Ekim34..
alakana tesekkur ederım.. kacamak yok.. ama arada kuru kayısı yıyorum cunku bagırsaklarım zorlanıyor. Onun harıcınde peynırım ve yogurdum yarım yaglı.. apar topar basladıgım ıcın bulabıldıgımı aldım.. yoksa muhakkak kı daha hızlı gıderdı.. ama kepeğimle falan mutlu mesut yasıyorum. Sıtelerden cesıtlı yemek tarıflerı yapıyorum.. cok arastırıyorum dogru yapayım dıye. Sebze gırınce bu sekıl oynama olacagını okumustum.. o yuzden umutsuz degılım.
Rica ederim canım, hepimiz birbirimiz için varız burda. Biz bağırsaklar için de bitki çayı içiyoruz senin tercihin tabi ama ben doğadan ın kayısılısını içtim gerekli olduğunda, kokusu güzel rahat içiyorum. A101 den mest çayı alan arkadaşlarımız da var (ipekom tanıştırdı), tilaks bitki çayı da var baharatçılardan alınan, sen hangisini tercih edersen. Farklı tarifler deneyerek de inanılmaz eğlenceli hale geliyor dukan, ben şu an o tarifleri yapamamaktan şikayetçiyim :)) Bizden ayrılma, zaten özlersin bir müddet sonra :))
Hep birlikte
1 ton a yakın kilo verdik biz burada, kaç margarindi arkadaşlar?
Delycim, son listedeki verilen kiloların kaç margarin ettiğini de hesapla bari bugün sana görev
aferim kuzum hala gram gram da olsa veriyorsun

hehehehe,sen enişte de diyebilirsin kısa yoldan
gelin gelin yaaa,yerlere falan serilir yatarız nolcak ki,amaniiin bir sürü kek poğaça yaparız,ayyy balık yaparız,salata yaparız,amaniiiinnnn bir de dedikodu yaparız bol bol çok heyecanlı kızkıza kaynatırız,yanına da mis gibi kahve yaparız,tatlılar yaparızz.amaaann seviyorum ben bu diyeti,herşeyi yapabiliyoruz işte ohh ne güzelll,bir de 69u görebilseydim çok daha güzel olacaktı
Evet canım ya, valla bir sürü tarif var. Bu ara hiçbirini yapamıyorum ben vakitsizlikten

Bir araya gelsek yaparız valla, ya da sen yapmış olursun zaten arı maya:))
Günaydın güzelleeerrr,
Bildirim yapan daha çok bu haftaa :) Ne güzeell
Ben de en son 1-1,5 ay önce gördüğüm 57,5
kiloyu bugün de tartımda gördüğümü söyler
vücudu şımartmiyim, haftaya yine artmasın diye fazla sevinmeyerekten bildirimimi yaparıımmm
Dukan'ın bana dediği kiloya geldim yani
Bundan sonra zor gider dicem ama; bundan önce de zor gidiyodu zaten hahah 

Dün eve geç gittim. 10.30 gibi Callan'a başladım. Aralarda tavuk ızgara yaparak ve yiyerek yaptım :S :) ama yaptım
Oldu üüüçççççç
Herkes yapmış di mi di mii :) Ceza yookk :13:
Bir sürü alıntı yapıcam
Azzzz sonraaa!!! 

İyi günleeeerrr.....

Valla Dely ben şimdi ağlıycam bak, 57,5 olmuşsun sen. Ben de usulca maşallah deyip konuyu kapatıyorum, şımarmasın

Bunda callan ın hikmeti de var mı ne :))
inşallah canım yaa. ama bak gecen haftadan buyana gr oynamamısım. yanı oynadımda artı olarak sımdıde o artılar gıtmıs hepsı bu
E önce onlar gidecek tabi asyam, hepsi gidecek, ne kilolar gitmed ki :))