- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Teşekkürler :) İsmim Pelin bu arada.
Pelinler %90 güzel olur hihihi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler :) İsmim Pelin bu arada.
Pelinler %90 güzel olur hihihiMerabaa :) Bak Pelin'e Pelin'eeee!! Şarkısı bile var
![]()
alişim ben de sırf balık ızgara için fırını terasa şutlamıştım, akabinde kek pişirip kokusunu da pozitif hale getirdim, uslu uslu duruyo yine içerde :) sen balkonda nasıl bırakıyosun, koruma falan??
HahahahBöyle Pelin olur mu yaaa
Bu yaşta Pelin olur mu yaaa hahahah
E adam haklı.. Olmaz.. %10'a denk gelmiş o hahaha
![]()
Eki Görüntüle 509410
kızlar 30 tl verdim bu aletten aldım...içine su koyarsanız bıraz koku moku yok..bıraz bugulama gıbı oluyor...koymazsanız da koku cok olmuyor hem de mangal gıbı oluyor...butun etler ıcın cok guzel cok pratık belkı bılmeyen vardır dedım... aliye için de balık kokusu olmaz hem..patlıcan fılan da kozlenıyor muthıs bısı..ucuz dıye aldanmayın cok guzel tam dukanlık
Eki Görüntüle 509410
kızlar 30 tl verdim bu aletten aldım...içine su koyarsanız bıraz koku moku yok..bıraz bugulama gıbı oluyor...koymazsanız da koku cok olmuyor hem de mangal gıbı oluyor...butun etler ıcın cok guzel cok pratık belkı bılmeyen vardır dedım... aliye için de balık kokusu olmaz hem..patlıcan fılan da kozlenıyor muthıs bısı..ucuz dıye aldanmayın cok guzel tam dukanlık
Eki Görüntüle 509410
Arkidişleeerrr!!
Bildirim yapmak isteyen ve bu işi ciddiye alanlar
Diyet başlama tarihi
Başlangıç kilo
Hedef kilo
Geçen Perşembe kilo
Bugünkü kilo
Bunları yazıınnn. Ben de sizi kilo verme listemize ekliyiiimm :13:
Ve ayrıca geçen hafta listede olup da hala bildirim yapmayanlar:
keysma
Love01 - Seni kaldırıyorum artıkın :) Kalsın mı? Nerdesiinn?
noa000
tuna08
Nerdesiniiizzzz![]()
Seni de ekledimkizlar merhaba,
bende bildirim yapayim once.
Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 65
Bugün 63
Aramizda tam 10 saat zaman farki var, kusura bakmayin. gec paylasiyorum bazi seyleri.
gecen gun bahsettim +1 kg gitti. beraberinde 1 kilo daha gitti. cok mutluyum. 63 um bugun, inanamiyorum.
60 in altini 12 yildir hic gormedim. sizin motivasyonunuz sayesinde.
Eki Görüntüle 509410