Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yavru kuş, burası gariban mahallesi. öyle balık pazarına benzemiyo balıkçıda fiyatlar. pazarla aynı fiyata. ama sorun şu, ucuz balık var ama hamsi falan yağsız pişiremem dedi balıkçı. ızgara yaptığı balıklarda pahalı biraz. normalde balıkçıyla pazar arasında biraz fark olur. ama o dediğin kadar çok olmaz. onun sebebi hem balık fiyatlarının her gün birbirini tutmamasıdır. az çıkar çok çıkar, her gün değişir. bir de deniz balığıyla çiftlik balığı arasında çok fiyat farkı var. aman ben de balık uzmanı gibi konuşuyorum.

neyse, ben biraz önce sorunu çözdüm. evde balık pişiremiyordum. koku günlerce çıkmıyordu evden. malum bende kediler de var. onları zaptedemiyorum balık pişerken.

demin fırınımı balkona attım. istediğim balığı alıp evde pişirebilicem artık. 3 liralık hamsiz aldım. yanına da salata oh misss. kedilerim de ben de bayram edicez. bu arada bundan böyle bir müddet sp günlerim balık salata olacak. pişirme düzeneğini de onun için kurdum. ne zamandır böyle birşey yapayım istiyodum ama tembelli,k işte. athırsızının haline baklınca, tamam dedim, balığa abanmak lazım...

oh oh afiyet olsun. İyide yer yapmışsın kendıne. Bende fırsat buldukça yerım artık balık..

Eki Görüntüle 509410

kızlar 30 tl verdim bu aletten aldım...içine su koyarsanız bıraz koku moku yok..bıraz bugulama gıbı oluyor...koymazsanız da koku cok olmuyor hem de mangal gıbı oluyor...butun etler ıcın cok guzel cok pratık belkı bılmeyen vardır dedım... aliye için de balık kokusu olmaz hem..patlıcan fılan da kozlenıyor muthıs bısı..ucuz dıye aldanmayın cok guzel tam dukanlık

benimde var bundaaaaaaaaaaaannn… 20 tl ye aldım.

Kızlar,

Bana fırın lazım ya, fırında pişirilecek şeyleri yapamıyorum luxel börekçi var ama kırk saatte pişirmiyor ya, bana bi fırın önersenize yine küçüklerinden, memnun kaldığınız varsa eğer. Alayım bari sırf bu yüzden yulaf kepeğimi yemediğim günler oluyor. Hemi de medesa keki neyim yaparım.

Aynı fırından benımde var evet cok gec pişiryor. Bence en iyisi davlunbaz fırınlar. Hanı yuvarlaklar varya onlarrr..

Ayyyy tek sıfır benım yaaaaaaaaaaaaaaa… insan yalandan olsun 1 gr yazardı beeee..

Eline sağlık kuzum.. emeğine sağlıkk..

iyiymiş yaaa. zaten koku yapan şey yanan yağlar olduğu için, su koyarsan yağlar yanmaz, dolayısıyla koku da olmaz. balıktan sonra başka birşey pişirince koku olmuyor mu? temizlemesi de kolay mı? bu sorulara vereceğin cevapların işime gelmesi halinde, nerden aldın, nerden buldun?:-)))

Koku olmuyor. Temızlemesıde kolay. Ben en al tepsiye altına folyo serıyorum akan yağı suyuda ona akıtıyor sonrada kıvırım cope atıyorum. Oyle yapmazsam balık et herneyse onun yağı suyu dıbıne akıyor kuruyor falan bıdaha telle yıkamak zorunda kalıyorum.

Internetten almayın cok pahalı. Hanı böyle evkur tarzı mağazalar oluyorya oyle yerlere bakın daha uygun. Ama evkur degıl o tarz mağazalar…

:1::1: Ya ben meraklıyım öyle bişiler yapiyim ediyim bi şeylere ulaşiyim falan :D toplam verilen kiloyu hesaplayasım geldi :D Yoksa öbürünü himen söliyiimm, çizelgenin bu haline göre; 17 kişi 1 haftada 9,10 kg vermişiz ;) Ve bu çizelgedeki 17 kişi toplam 189,00 kg vermiş şimdiye kadar :52: :13::13: Zaten şöyle bişey var: Aliye, asya_deniz, medesa ve sempatika (15 kg'den fazla verenler ;) ) şimdiye kadar toplam 89,80 kilo vermişler :)) Yani verilen kilonun yaklaşık %50 si ;) Fiyuuuvvvvvv :53::53::13::13::13:

Tabi Ekimcim bunlar son listeye göre.. Senin ve güçlendirmeye geçen diğer arkadaşların da üstün başarılarını unutmadık :34: :65:

Vayyy dely cim ben atlamışım bunu şimdi gördümmm :)))

Ben de hesap tutturmaya bi meraklıyım ki sorma gitsin :) Tutmayan hesap yoktur tutturamayan memur vardır :1::1:

Şu hale baksana 189 kg ne demek ya, benim ton hesabı tutuyor o zaman kesin :)

Yirim seni şirinem benim, uğraşmış ta neler neler hesaplamış.:38:

iyiymiş yaaa. zaten koku yapan şey yanan yağlar olduğu için, su koyarsan yağlar yanmaz, dolayısıyla koku da olmaz. balıktan sonra başka birşey pişirince koku olmuyor mu? temizlemesi de kolay mı? bu sorulara vereceğin cevapların işime gelmesi halinde, nerden aldın, nerden buldun?:-)))

Sadece "den den" yapabilirim altına aliyem :))))

Bende de var bundan bende de vaaarr :121: Sırf Dukan için almıştım. Yağsız ızgara yapiyim diye ;) Izgaralarımı hep bunda yapıyorum. Hiç de kokmuyooo ;) Elektrikli ızgara diye bakabilirsiniz. İnternetten aldım ben ;) ama sanırım 30'dan pahalıydı. Orta boy benimki. Büyüklü küçüklü bunlar.

era elektrikli ızgara dersen çıkıyor 40 tl civarı fiyatlar.

oh oh afiyet olsun. İyide yer yapmışsın kendıne. Bende fırsat buldukça yerım artık balık..

benimde var bundaaaaaaaaaaaannn… 20 tl ye aldım.

Aynı fırından benımde var evet cok gec pişiryor. Bence en iyisi davlunbaz fırınlar. Hanı yuvarlaklar varya onlarrr..

Koku olmuyor. Temızlemesıde kolay. Ben en al tepsiye altına folyo serıyorum akan yağı suyuda ona akıtıyor sonrada kıvırım cope atıyorum. Oyle yapmazsam balık et herneyse onun yağı suyu dıbıne akıyor kuruyor falan bıdaha telle yıkamak zorunda kalıyorum.

Internetten almayın cok pahalı. Hanı böyle evkur tarzı mağazalar oluyorya oyle yerlere bakın daha uygun. Ama evkur degıl o tarz mağazalar…

Sağol canımm, valla bence de en iyisi davul fırınlar.

Folyo da iyiymiş ha, hamarat hatunun hali başka oluyor işte :))

Tamam ben de benzeri yere gidip alayım hemen :)))

...........
............
...........

Altı çıkıyor, makineye konulabiliyor. Ama kuruyunca kötü oluyor gerçekten. Hay aklını sevem :D Benim niye aklıma gelmedi bu yaa hahaha :D:9: Ben de folyo sercem ben de ben deee :52::52: Saol canım :54:

İyi akşamlar herkeseee.... :12:

Teveccühünüz Nnalann.:17: Şımartıyörsünüz beni efenim. :35::33:

merhaba hatunlar kaç zamandır yazamadım eşim izine ayrıldı .kısa bir tatil yaptık sonra okulara hazırlık falan derken epey giremedim.bugünde tutamadığım orucu tutmaya başladım.borcum amaliyatan dolayı çok.birde spora başladım haftada 3 gün gençlik ve sporun verdiği yürüyüş ve ayrobik kursuna gidiyorum.dukanı epey bıraktım.sindirim bozukluğu yaşadım.birde hemoroyit fazlalaştı.okadar günü gününe diyete uyduğum halde kiloda istediğim gibi gitmedi.ancak tekrar döneceğim.tekrar yapmaya başlasam nasıl olacak aynı sorunları yine yaşarmıyım.çünkü şuan yeme normal olduğu için sorun yok.sebze benim en iyi ilacım.o olmayınca sindirim bozuluyor.ama vermem gereken kilo var hedefi büyük tutum birsene içinde gitmesi gerekiyor.

ben de fırında pişirirken aynı yöntemi kullanırdım. şimdi de yağlı kağıt seriyorum. dediğin doru. burda da aynı yönetme uygulanabilir.
bana da netteki fiyat pahalı geldi. tam diyecektim ki ıvır zıvır ev eşyası satan mağazalara bakın diye. sen söylemişsin. :-)

Teveccühünüz Nnalann.:17: Şımartıyörsünüz beni efenim. :35::33:

içindeki ızgara yıkanıor su tutan yer de oyle.. balık yapıp baska seyler yapınca ben koku duymuyorum... benımkı en kucuk boyu... hanı bole pazarıstan fılan dıye yerler oluyo ev ıcın tabak canak utu tabure satan oralarda var ınternette de var.... ama kapaksız olmasın kapaklılar daha ıyı... ınternette de var

börek çörek yemek için en iyisi davul fırınlardır. yalnız kek sufle tarzı şeylerde, ısı ve zaman ayarı önemli olduğu için davul fırın risklidir biraz. o zaman da şansa bırakacaksın işi. iyisine düşersen şahane iş çıkarır...

ben de fırında pişirirken aynı yöntemi kullanırdım. şimdi de yağlı kağıt seriyorum. dediğin doru. burda da aynı yönetme uygulanabilir.
bana da netteki fiyat pahalı geldi. tam diyecektim ki ıvır zıvır ev eşyası satan mağazalara bakın diye. sen söylemişsin. :-)

Evet ya. Yağlı kağıtta mükemmel bır ıcat. Eskıden tepsılerı çıkarmak ıcın suda beklet cıfle falan ohooo bısuru ıs çıkıyordu. Hem oyle ontane tepsıyede gerek kalmıyor. Tepsı fırından çıkart hoopp hemen pışenlerı al yenılerını tepsiye koy. Süper..

Bu alette on numara. Derısı olan tavuk ızgara süper oluyor benden soylemesı.. tabı yerken napıyoruz derılerı atıyoruz. Zaten derıler kuruyor bıze zaralı bısey kalmıyor yanı..

$ter.webp

kızlar mını fırınımın kapagında hava cıkıyordu hem cok enerjı harcıyordu hem de kekler fılan sonuyordu bunu aldım cok memnunum..dıgerlerıne gore ucuz..kapak tıkırt dıye bı sesle kılıtlenıyor ... tavsıye ederım ...reklamcı gıbı oldum ama bı arkadasımız sormus msjı bulamadım alıntı yapamamdım

bu arada sabah tartıldım tam 70kg:17: ben kendimi uzun zamandır 69 um diye avutuyodum gerçi çok fark yok ama ne biliyim kulaga daha az geliyodu 69:)

Hoşgeldin canım :38:

Bebişini de Allah bağışlasın.

Sen kitabı okuduysan, kaçamak yapmamaya kararlıysan ilk barajı geçtin demektir :)) İlerleyen zamanlarda aklına takılanlarda ya da motivasyonun düştüğünde elimizden geleni yaparız.

Canım, moralini neden bozuyorsun ki, aliyem yazmış daha yeni, 3 hafta duraklamışım diye, bir çok arkadaş (mesela dely, kız seni kitaba dahil ettiricem dukan amcamla konuşup :)) gram verebilmek için sabırla bekliyor.

15 kilo demişsin 5 kilosunu dukandan önce mi verdin anlamadım :44: Ve zaten sona yaklaştıkça yağ azaldığı için daha yavaş gidiyor kilolar. Ve tabi sen de söylemişsin uzun süre kalan kilolar daha uzun sürede gidiyor, son alınanlar daha çabuk.
evet 5 kilo öncesinden verdim
Moral bozmak yok, hadi silkelen kendine gel bakalım :))
teşekkür ederim canım ,son kilolar evet zoor gidiyor sanırım
heyyoooo neye sabrın tükendi ki canım,daha 2.5 ay falan olmuş başlayalı neden tükeniyorsun ki.ne güzel işte azcık kalmış,5 kilo ne ki 1 ayda verirsin sen onu yaa :16:

inşallah tatlım inşallah

kusura bakma kardeş ama kızıyorum ben senin gibilere. nekadar da az sabrınız varmış. toplamda 21 kg vermek istiyorsun. 21 kg almaya çalışsaydın bu kadar zaman içerisinde alabilir miydin? ayrıca, benim canım yok mu yaaaa? 1 seneyi geçti diyet. daha bir o kadar da güçlendirmesi var. az daha dayanıklı olun lütfen. bak söyledim demin 3 haftada 700 gr vermişim.
ondan mı bundan mı diye uzaydan gelmiş bir sebep aramak gereksiz. vücut tepki veriyor işte. yağlarımı kaybediyorum diye panikleyip, cimrilik ediyor. inatlaşıyor bizimle. bakalım kim daha inatmış göreceğiz.
valla tatlım her insan farklı oluyor demekki ,sabırlı olab ,sabırsız olan diye ,ben zaten sabırsızımdır her konuda ,huy işte ,çıkmıyor ,her hafta tıkır tıkır inerken bu iki haftadır garip oynamalar aklımı ,motivasyonumu dağıttı
çizelgene tekrar baktıktan sonra şunu da söylemek istedim. yağın çok azaldığı için de veremiyor olabilirsin. yani boyun 1.40-1.45 falansa tamam ama normal bir boydaysan zaten olman gereken kilodasın, hatta belki altındasın.

benim boy 150 canım ,dukana göre 50 olmam gerekiyormuş ,henüz normal kiloma ulaşamadım

Selamlar.. aranıza katılmaya geldım.. Ben Evrim.. 34 yasındayım..

Baslangıc: 7.Eylül.2012
kılo: 62
Hedef:52
Su an ki durumum:61.400 ( Dün 61 idim tartıda)

Atak 3 gün yapıldı. Su an seyirin 4.günündeyim.

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum arkadaslarım..

hoşgeldiiiinnn :)) ben de yeniyim ve benimde başlangıç terihim 7 eylül bana 6 gün atak verdi yarın seyirde ilk günüm olacak tek önerim buradan ayrılmaman olur.. biz çekirgelerin ustalarının motivasyonuna ihtiyacı var :))

Back
X