Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar grafik ne ola ki yaaa,size yazdıklarımı göndermek için 1 saattir uğraşıyorum.
toplam 100 grafik olmalı,siz 125 kullandınız diyor.sonra smiley'leri sildikçe oldu.
ama o kadar çok kullanmamıştım yada daha önce kullandıklarımızda hiç böyle demiyordu ki.
acaba sizin kullandıklarınız da mı sayılıyor,ben anlamadım :27:

canım günaydın
bu sabah tartıda +100gr gördüm. moralim bozulmadı çünkü malesef tuvalet problemim var kuru kayısı aldım ağzıma atıcam mecburen ne denediysem olmadı birde onu deneyim okadar bitki çayı içtim fosss
birde eşim gripti bana sattı kötüyüm halsizlik var tavuk çorbası yapmam lazım geçmez yoksa zaten bugün p günümdeyim içer yatarım bir yandanda c vitamini almam lazım meyve olmayınca vücut zayıflıyor sanırım limon suyu içeyim dedim
yarın 1 hafta olacak inanamıyorum Allahımmmm yarın 65i görsem yahuuuu

canım günaydın
bu sabah tartıda +100gr gördüm. moralim bozulmadı çünkü malesef tuvalet problemim var kuru kayısı aldım ağzıma atıcam mecburen ne denediysem olmadı birde onu deneyim okadar bitki çayı içtim fosss
birde eşim gripti bana sattı kötüyüm halsizlik var tavuk çorbası yapmam lazım geçmez yoksa zaten bugün p günümdeyim içer yatarım bir yandanda c vitamini almam lazım meyve olmayınca vücut zayıflıyor sanırım limon suyu içeyim dedim

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.bol yoğurtlu terbiyeli bir çorba yap bari,iç sıcak sıcak iyi gelir:56:
A101'de mest çayı var o da iyi geliyor wc sorununa alabilirsen yada eşin alırsa içersin :34:
kızlar bu arada bağırsakları bozar bari diye içtiğim bozuk süt o anlamda hiç bir işe yaramadı hatta ters etki yaptı anlamadım nedense ama şimdi sorun yok.65 görürsün canım hiç stres yapma,60 da görürsün ama biraz sabır dimi yaaa :33:

medesam sen gayet incesin. ben şok oldum fotoğrafını görünce. bu kadar ince olduğunu düşünmüyordum. kemik yapın iriyse ne yapacaksın, kemiklerini mi yontacaksın. ayrıca iri kemikli bile değilsin. bir de şunu diyeyim sıska olmak bence çirkin bişey, sıska olma zaten.

Kızlar size çok teşekkür ederim aliye,rachel,ipektoş sağolun vallahi yaa süzme yoğurt yapmanın böyle kolay bişey olduğunu hiç bilmiyordum ben yaa.annem de hayatta böyle bir şey yapmadığı için yada çevremde görüp duymadığımdan bilemiyordum.
dün gece dediğiniz gibi ince süzgüye koydum yoğurdu,onun da altına başka bir kap ve attım dolaba.baktım çok az su var amaan bundan süzme falan olmayacak dedim.sabah bir baktım daha fazla su salmış ve yoğurt cidden koyulaşmış kıvamna gelmiş.Allah sizden razı olsun yaaa,ben şimdi onu dondurma yapmam mı,ben şimdi sebze günümde süzme yoğurtlu patlıcan ezmeler yapmam mı :56:

Aslında öyle olmuyor ama :44: Tabi damak zevklerimiz de farklıdır.. Bi de ben tatlandırıcısını yazan miktardan daha çok koyuyorum, yumurta tadı gelmiyor çok, belki ondandır. Geçen yaptığımın içine kakao da koydum hatta. Ayynı puding gibi oldu. İstersen bir de öyle dene. Şu birikiyor ama biraz, doğru. Üşenmezem :) tatlandırıcıyı önce ocakta azıcık suyla karamel haline getiriyorum. Tam karamel olmuyo ama; hafifikahverengi oluyo. Onu kaplara paylaştırıyorum. Üzerine tarifi döküyorum. Kaptan ters çıkarıp yiyorum. Krem karamele daha çok benziyor tadı ;) Ben de senin sofra kremi'ni denicem ;)

krem karemel bir kez yedim, sevmedim. ama bu yaptığım yumurta kokmadı. aromasını bol koydum. hem vanilya hem limon... kokusunda ya da tadında sorun yoktu. yiyimi ve görüntüsü omlet gibiydi. bildiğin yumurtayı tavada pişirmişsin gibi, göz göz yumurta.

Dükkanların bedenleri hep farklı oluyor zaten, mangonun bedenleri hep dar kesim. LCW en bol en rahat kesimli bedenleri satıyor, o dükkana zayıflamaya çalışırken fazla uğramamalı insan mutlu oluyor "Ooo bak kaç bedene giriyorum!!" diye. Ufak tefek cici bayanların gittiği mağazalarda hezimete uğruyor sonra. :ssz: Koton sanırım orta halli, bedenler aşırı geniş ya da aşırı dar değil.

bedenler konusunda dediğin doğru. lcw geniş kalıp çalılıyor. orda 40 beden oluyor bana. ama kotonda 42 zor oluyor daha. zaten kotonda 40 bedene rahat girdiğim zaman yeter bana

Kızlar size çok teşekkür ederim aliye,rachel,ipektoş sağolun vallahi yaa süzme yoğurt yapmanın böyle kolay bişey olduğunu hiç bilmiyordum ben yaa.annem de hayatta böyle bir şey yapmadığı için yada çevremde görüp duymadığımdan bilemiyordum.
dün gece dediğiniz gibi ince süzgüye koydum yoğurdu,onun da altına başka bir kap ve attım dolaba.baktım çok az su var amaan bundan süzme falan olmayacak dedim.sabah bir baktım daha fazla su salmış ve yoğurt cidden koyulaşmış kıvamna gelmiş.Allah sizden razı olsun yaaa,ben şimdi onu dondurma yapmam mı,ben şimdi sebze günümde süzme yoğurtlu patlıcan ezmeler yapmam mı :56:

afiyet olsun şekercim...
benim torbam var, onda süzüyorum. sonra da ipeğin bahsettiği ince, pirinç süzgecine koyuyorum. ipek doğrudan süzgece koy dedi. ben de öyle deneyeceğim bu sefer.

Selam kizlarrr;))ne zamandir yazamiyorum... En son ne kadardim bilmiyorum paylastigimda ama simdi59.4kg im ayy harika yaaa baslangic 66.8 di 13 agustosta baslamistim hedef kiloma yaklasik 400gr kaldi guclendirmeye basliyorum harika yaa ... Ama esas is bundan aonra bunu biliyorum.. Hadi hayirlisi sizlerde ne var ne yok;)
Tebrik ederiimm :)) Çok güzel gitmiş maşaallaaahhh :nazar: Geri gelemsin inşallaahhh :34:

dukancanlar buluşma fotolarınızı gördüm. hepiniz harikasınız. ben iyiki yokmuşum. fotolarda 3 kişilik yer kaplarmışım. sizin yanınızda kendimi 1ton gibi hissederdim. anam siz nerenize kilo veriyonuz hepiniz dal gibi hatun olmuşsunuz. maşallah:nazar::nazar::nazar:

bişi sorucam. kim kimdir anlamadım. buluşmaya kimler katılmıştı?
meraklı dukancan:1:
Saol canım :)) Yok yaaa.. Kendine haksızlık etmee :20: Keşke gelseydiinn..
Ben kendim bizzat :35: mor pantolonlu beyaz tişörtlü kızçeyim :1:

dely, love01, rachelfine, güneyli, pksnmz, bir de ben tabiiiii. valla dely güneyli ve love01 incecik. ama pksnmz, rachelfine ve ben henüz o kategoride değiliz ne yazık ki.
Saol tatlım =)) Love incecikliğin dibine vurmuş zaten de :D Siz de gayet fıstıksınız yani neden öyle diyosun yaaa :( Çok az kaldııı çoookkk :46:

Ben de yiyemem sakatat neyin ıyyyyy, ciğer bile yiyemem edirne ciğeri dışında, bu et gibi değil, kalamar yedin mi hiç kalamar gibi :44::44::44::44:
Ben de ondan almak istiyorum ama hani böyle lastik gibi mi :S O hissi sevmiyorum.. Salam sosise bayılırım amaa :52: Ay ben de bi kerecik deniyim yaaa.. Istakoz sirumi ;) Tamamdır ;)

bugüne kadar yani dukana kadar, bana kilo aldıran bir dezavantajım vardı. yalnız yaşadığım için, can sıkıntısından yiyordum çoğu zman ve kilo alıyordum. bu durum dukanda avantaja dönüştü. yalnız olunca, diyet dışında olan yiyecekleri eve sokmuyorum. canım istese bile, gidip almak falan ayrıca bir çaba gerektiriyor. şimdi düşünüyorum biri karşımda cips yese.... ay ne fenaaaaaaaaaaaa:45::45::45:
Ay evet fenaaa!! Benim karşımda sürekli bişiler yiyen biri vaarrrr :S Cips de dahiiill :18: ve bol bol makarnaaaa :53: Neyse ki bu aralar o da pek yemiyo da, yani.. 6 ay oldu, nelere direndiikk :31:

herkese günaydın bugün erkenciyim,ilk yaptığım iş sayfayı açmak oldu dün akşam kitabım geldi 52.sayfadayım bir an evvel bitirip başlamak istiyorum hiç diyete başlamak için bu kadar istekli olmamıştım sanırım sizlerin sayesinde 3-4 gündür sürekli sizin yazdıklarınızı okuyorum ve inanılmaz bir motivasyon oldu gününüz güzel geçsin dilekleriyle...
Merhaba. böyle istekli de devam edersin inşallah :128: Hadi şimdiden hayırlı olsun..

Günaydın kızlar:

Çok mutluyum sabah tartışdım 1.4 gitmiş daha yolun başındayim
ama bu 1.4kg ilk gun icin iyi bir motivasyon oldu açıkcası :)
Günaydın.. Daha çok çok gidecek inşallah :46::12:

Günaydin Dukancanlar...:)

Hapsir tiksir geciyor günlerim ucun dan da olsa dukan yoluna kaldigim yerden devam ediyorum..Olmazsa olmazlardan yulaf kepegini zaten hic birakmamistim sabah ekmek yaptim yaninda hic bisey yiyemedim ama cok güzeldi...:)

Türkiye de dukan usulu yemeyi özlemistim..:1: Ilaclarim biter bizmezde atakla basliyorum insallah..:ssz:
Geçmiş olsuunnn!! Hadi bir an önce iyileş de başla artık tekrar çıtırlık yolunda ilerlemeyeee ;)

Canlarım günaydııınnnn,
........
dün ilk defa işten çıkıp eve kadar sahilden yürüdüm hızlı hızlı,kızlar tam 1.5 saat sürdü,epey bir yol yani :55:
sabah otobüste sayabildiğim kadarıyla 16 durak geldik işe kadar.sayamadıklarım da olsa 20 duraklık mesafe yani
akşam eve gittiğimde 71.6 falan gördüm yuh dedim sabah kesin 70li bişey görürüm ama göremedim ama yine de olsun 72.5larda takılmıştım,en azından 1 kilosu gitti
bu sabah yine 2 yumurta beyazı ve lor yedim.sarıları çöpe atınca çok üzülüyorum ama
hadi bakalım hepimiz için çoook güzel,çoook enerjik bir gün olsun :7:
..............
...............
delyyyy,benim de birkaç gün var regliye.muhtemelen aynı zamanda başlar bitiririz.ay söyleye söyleye oldu valla birlikte geçeceğiz güçlendirmeye :21:
callen ben 10 gün falan yapmışımdır ama hepiniz fire verince ben de bıraktım ama tekrar başlayacağım.
şimdilik havalar güzelken her akşam şu 1.5 saatlik yürüyüşü yapayım diyorum.yağmurlar başlayıp eve tıkılınca da callen yaparım.zaten kasımda da spora başlayacağım tekrar
kuzuum yaaaa tiyatro için tebrik ederim tekrardan.yani ben sana gördüğüm gün de yazmıştım ama nette sorun vardı yine,bişeyler yenileniyor kopup duruyordu.bazı yazdıklarım yoktu forumda.eğer öyle bir durum olduysa da tekrar edeyim istedim.
cidden çok sevindim senin adına.insanın kaç yaşında olursa olsun hayallerinin peşinden gitmesinden daha güzel bir şey yok:16:
umarım gönlünce,dilediğin gibi olur kuzuummm

heyyyyyyyyy tebrikk ederim kuzuuummm aferim sanaaa,o uğursuz şeytanın bacağını kırabildin en sonundaa :46::46:
geçen haftaki tabloda arkadaşların yanında mahçup olmuştuk +200lerle,bu hafta telafi edeceğiz sanırım :32:
inan kendim vermiş gibi sevindimmm,güle güle giy cicilerini de
heyyooo gelsin güçlendirmeeee :10:
Vııyyyy :53: Ne çok yürümüşsüünnn.. Aferin sanaaa :46: Her gün de yürücem diyosun.. Süpeerr!! :129: Bence de daha çok kilo vermişsindir canım ama; spor yapınca kaslar şişiyor ya, az da yürümemişsin yani.. Ondan öyle yansımıştır tartıya. Hem dediğin gibi, yarın eksi çıkıcaz inşallah :7::13:

Benim de regle normalde bi kaç gün var ama, pek de belirti yok :18: Tırsma günlerini yaşamiyim yine :S :1: Neyse bakalım. Bi olup kurtulalım, daha çok eksi görücez inşallah ;)
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim tiyatroyla ilgili :16: İnşallah güzel olur canımcım :54:

Sen de şimdi olmasa bile, güçlendirmede kesin 69 lu bi kilo göreceksin bence :46::46: :32: Şeytanın bacağını kırdık harbiden galiba yaa :D Hep berabeeerrr :13:

medesam sen gayet incesin. ben şok oldum fotoğrafını görünce. bu kadar ince olduğunu düşünmüyordum. kemik yapın iriyse ne yapacaksın, kemiklerini mi yontacaksın. ayrıca iri kemikli bile değilsin. bir de şunu diyeyim sıska olmak bence çirkin bişey, sıska olma zaten.

krem karemel bir kez yedim, sevmedim. ama bu yaptığım yumurta kokmadı. aromasını bol koydum. hem vanilya hem limon... kokusunda ya da tadında sorun yoktu. yiyimi ve görüntüsü omlet gibiydi. bildiğin yumurtayı tavada pişirmişsin gibi, göz göz yumurta.

bedenler konusunda dediğin doğru. lcw geniş kalıp çalılıyor. orda 40 beden oluyor bana. ama kotonda 42 zor oluyor daha. zaten kotonda 40 bedene rahat girdiğim zaman yeter bana

oyy ağzından bal damlıyor kuzum yaaa,çok sağol canım ama ben yine de kendimi öyle ince hissetmiyorum.gerçi bu sorun hepimizde var galiba,tomarla kilo versek de hala nedense kendimizi zayıf hissedemiyoruz.düşünsene bizi bırak dely,sevgi bile hala fazlaları olduğunu düşünüyor.ama yine de çok şükür bu halimize tabiki ve Allah inşallah bir daha o kabus günleri yaşatmasın.kendime inanamıyorum yaa,napmışım ben kendime diye kızıyorum şimdi.ama o zaman farkında değildim ben tosuncuk olduğumu,kendimi yine iyi güzel falan sanıyordum.şu an bakınca bildiğin kurbanlık gibiymişim :9:
krem karamel sevmedinse bunu da sevmemen doğal.sanki malzemede bir hata mı yaptın acaba,kıvamı o kadar da omlet gibi olmuyor.neyse revani yap bence bir dahakine.ayy o ne müthiş olmuştu yaa :56:
kotonun kalıpları çok dar.ben yıllarca kapısından geçmedim,42ler bile olmuyordu amaa çok şükürrr artık oluyorrrr hatta bol bile oluyorr:21: ayyy size söylemiş miydim geçen gün bedenine balmadan mont almıştım ordan,eve bi geldim 36 beden .annem de dedi deli misin o sana olmaz dedi,ben de biliyorum o kadarını dedim.değiştiririm dedim.sonra anneme gıcık olunca gizli gizli deneyeyim şunu dedim,anaaam bi giydim kapandı vallahi de billahi de gayet kapandı :52:
ama azcık kastı omuzlar,38 ile değiştiricem.sonuçta bu bile büyük bişey benim için :24:
sen de koton 42'sine giriyorsan süpper bişey.çünlkü normal bedenle 1 beden fark var aralarında kesin :8:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.bol yoğurtlu terbiyeli bir çorba yap bari,iç sıcak sıcak iyi gelir:56:
A101'de mest çayı var o da iyi geliyor wc sorununa alabilirsen yada eşin alırsa içersin :34:
kızlar bu arada bağırsakları bozar bari diye içtiğim bozuk süt o anlamda hiç bir işe yaramadı hatta ters etki yaptı anlamadım nedense ama şimdi sorun yok.65 görürsün canım hiç stres yapma,60 da görürsün ama biraz sabır dimi yaaa :33:

haftaya sınava gireceğim inşaallah o zamana iyi olurum
eşim dün "göbeğin sönmeye başlamış" dedi. yahu karnım yok göbeğim var bacaklarım ince garip bir fiziğim var çözemedim kendimi.
canım benim evde 5-1 çayı ve liptonun bütün form çaylarından var birde onu aldırayım madem suyuda çok içiyorum ama anlamadım.
dün pınarın light krem peynirini aldım amannn ne sevdim :))) kaç gündür aynı peynirden sıkılmışım hatta dün ara öğünlerde bile attım ağzıma arada değişik şeyler almak istiyorum ama oturduğum yerde hiç bişey yok :((((
en zoru eşimin 2 gündür bitmek bilmeyen saç böreği isteği. kendimi köyde oturan kadınlar gibi hissettim ama yapıyorum yiyor birde önümde yiyor iç çekiyorum. bugün hasta olmasaydım kendime de kepekten yapacaktım yarın yaparım belki bakalım nasıl olacak. canım sıkılıyor evde oturmaktan yürüyüş yapmam lazım çıkamıyorum dün 1,5 saat yürüdüm bakalım bugün yürüyebilecekmiyim. şimdi aklımdan ne geçiyor keşke geçen sene yapsaydım diyeti kilo verseydim de bu yaz tatile gittiğimde bikini giyen kızlara bakıp ahhhh geçirmeseydim:(((

oyy ağzından bal damlıyor kuzum yaaa,çok sağol canım ama ben yine de kendimi öyle ince hissetmiyorum.gerçi bu sorun hepimizde var galiba,tomarla kilo versek de hala nedense kendimizi zayıf hissedemiyoruz.düşünsene bizi bırak dely,sevgi bile hala fazlaları olduğunu düşünüyor.ama yine de çok şükür bu halimize tabiki ve Allah inşallah bir daha o kabus günleri yaşatmasın.kendime inanamıyorum yaa,napmışım ben kendime diye kızıyorum şimdi.ama o zaman farkında değildim ben tosuncuk olduğumu,kendimi yine iyi güzel falan sanıyordum.şu an bakınca bildiğin kurbanlık gibiymişim :9:
krem karamel sevmedinse bunu da sevmemen doğal.sanki malzemede bir hata mı yaptın acaba,kıvamı o kadar da omlet gibi olmuyor.neyse revani yap bence bir dahakine.ayy o ne müthiş olmuştu yaa :56:
kotonun kalıpları çok dar.ben yıllarca kapısından geçmedim,42ler bile olmuyordu amaa çok şükürrr artık oluyorrrr hatta bol bile oluyorr:21: ayyy size söylemiş miydim geçen gün bedenine balmadan mont almıştım ordan,eve bi geldim 36 beden .annem de dedi deli misin o sana olmaz dedi,ben de biliyorum o kadarını dedim.değiştiririm dedim.sonra anneme gıcık olunca gizli gizli deneyeyim şunu dedim,anaaam bi giydim kapandı vallahi de billahi de gayet kapandı :52:
ama azcık kastı omuzlar,38 ile değiştiricem.sonuçta bu bile büyük bişey benim için :24:
sen de koton 42'sine giriyorsan süpper bişey.çünlkü normal bedenle 1 beden fark var aralarında kesin :8:

geçen gün bir yazı okudum. kadın epeyce bir kilo vermiş (40'dan fazlaydı galiba) diyor ki "eskiden kendimi gayet hoş hissediyordum. şimdi zayıfladım, kendimde bir sürü kusur buluyorum." aynı şey benim için de geçerli, muhtemelen hepimiz için de... galiba bir süre daha böyle gidecek.
tatlı konusunda benim en sevdiğim yoğurtlu dondurma. en zarasızı da o sanırım. bir de tabi kek var. yetiyor bana, idare ediyorum. krem karmeli de merakımdan yaptım. aslında orda mesele tatlı yemek değildi, yemek yapmaktı. ben yemek yapmayı çok özledim yaaaaaaaaaaa

eşim dün "göbeğin sönmeye başlamış" dedi. yahu karnım yok göbeğim var bacaklarım ince garip bir fiziğim var çözemedim kendimi.
canım benim evde 5-1 çayı ve liptonun bütün form çaylarından var birde onu aldırayım madem suyuda çok içiyorum ama anlamadım.
dün pınarın light krem peynirini aldım amannn ne sevdim :))) kaç gündür aynı peynirden sıkılmışım hatta dün ara öğünlerde bile attım ağzıma arada değişik şeyler almak istiyorum ama oturduğum yerde hiç bişey yok :((((
en zoru eşimin 2 gündür bitmek bilmeyen saç böreği isteği. kendimi köyde oturan kadınlar gibi hissettim ama yapıyorum yiyor birde önümde yiyor iç çekiyorum. bugün hasta olmasaydım kendime de kepekten yapacaktım yarın yaparım belki bakalım nasıl olacak. canım sıkılıyor evde oturmaktan yürüyüş yapmam lazım çıkamıyorum dün 1,5 saat yürüdüm bakalım bugün yürüyebilecekmiyim. şimdi aklımdan ne geçiyor keşke geçen sene yapsaydım diyeti kilo verseydim de bu yaz tatile gittiğimde bikini giyen kızlara bakıp ahhhh geçirmeseydim:(((

afiyet olsun şekercim...
benim torbam var, onda süzüyorum. sonra da ipeğin bahsettiği ince, pirinç süzgecine koyuyorum. ipek doğrudan süzgece koy dedi. ben de öyle deneyeceğim bu sefer.

benim torbam yok ama süzgüde de gayet güzel gibi görünüyordu,akşam tadına bakınca daha iyi anlarım,suyuna da çorba yaparım bari:34:

Tebrik ederiimm :)) Çok güzel gitmiş maşaallaaahhh :nazar: Geri gelemsin inşallaahhh :34:

Saol canım :)) Yok yaaa.. Kendine haksızlık etmee :20: Keşke gelseydiinn..
Ben kendim bizzat :35: mor pantolonlu beyaz tişörtlü kızçeyim :1:

Saol tatlım =)) Love incecikliğin dibine vurmuş zaten de :D Siz de gayet fıstıksınız yani neden öyle diyosun yaaa :( Çok az kaldııı çoookkk :46:

Ben de ondan almak istiyorum ama hani böyle lastik gibi mi :S O hissi sevmiyorum.. Salam sosise bayılırım amaa :52: Ay ben de bi kerecik deniyim yaaa.. Istakoz sirumi ;) Tamamdır ;)

Ay evet fenaaa!! Benim karşımda sürekli bişiler yiyen biri vaarrrr :S Cips de dahiiill :18: ve bol bol makarnaaaa :53: Neyse ki bu aralar o da pek yemiyo da, yani.. 6 ay oldu, nelere direndiikk :31:

Merhaba. böyle istekli de devam edersin inşallah :128: Hadi şimdiden hayırlı olsun..

Günaydın.. Daha çok çok gidecek inşallah :46::12:

Geçmiş olsuunnn!! Hadi bir an önce iyileş de başla artık tekrar çıtırlık yolunda ilerlemeyeee ;)

Vııyyyy :53: Ne çok yürümüşsüünnn.. Aferin sanaaa :46: Her gün de yürücem diyosun.. Süpeerr!! :129: Bence de daha çok kilo vermişsindir canım ama; spor yapınca kaslar şişiyor ya, az da yürümemişsin yani.. Ondan öyle yansımıştır tartıya. Hem dediğin gibi, yarın eksi çıkıcaz inşallah :7::13:

Benim de regle normalde bi kaç gün var ama, pek de belirti yok :18: Tırsma günlerini yaşamiyim yine :S :1: Neyse bakalım. Bi olup kurtulalım, daha çok eksi görücez inşallah ;)
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim tiyatroyla ilgili :16: İnşallah güzel olur canımcım :54:

Sen de şimdi olmasa bile, güçlendirmede kesin 69 lu bi kilo göreceksin bence :46::46: :32: Şeytanın bacağını kırdık harbiden galiba yaa :D Hep berabeeerrr :13:

canım bu surimi lastik gibi de değil,yahuu hiç bişeye de benzemiyor ki nasıl anlatayım.iyisimi siz alıp deneyin:9:
bu arada istakoz yada yengeç olması farketmiyor,ben ikisinden de alıyorum,tatlarında herhangi bir farklılık yok gibi.hani bi de şunu deneyeyim demeyin diye diyorum,ikisi de aynı gibi.bak bunla deniz mahsüllü pizza yapabilirim nen amanniin ton balığı falan da koyarım çok güzel olmaz mıııı :52:
haklısın cnm kas o kas,zaten takmadım kafayı yaaaa çok eminim ki kuzum ikimiz de kırdık bacağını bu sefer :47:
yürüyeceğim her gün 1.5 saat hatta bisiklet alıp işe bisikletle mi gelsem dedim ama yağmurlar başlıcak yakında :50:
yürüyüş bacakları da süper inceltip sıkışaltırabilir bence,10 numara olur :8:
veeeee evet o 69'u hadi olmadı 69.9'u eninde sonunda görücem inşallahh :32:
regl bitsin azcık sönelim sonra geçelim de gevrekler,patatesler yiyelim biz de artık :56:

Ben de katılıyorum Aliye'ye Medesam. O fotoğrafta gerçekten çok zayıf görünüyorsun. Bence de daha fazla zayıflamana gerek yok artık, hatta bak yanlış anlama ama kötü bile olabilir.. O derece zayıfsın yani. Bu halin çok çok iyi :nazar: Yeter diyorum ben de ;) Zaten de güçlendiricez artık hehhuuu :10:

güle güle giyin şekercim. bence senin kilo vermen yetmiş artık. gayet güzelsin. ama acilen spora başlaman lazım. spora başlarsan, özellikle de callana, zaten 2-3 hafta içinde 36 da olursu, o beyaz pantolonda gayet fit de durursun.
Teşekkür ederim canım =) Acilen başlamam lazım daa , işte.. :) İnşallah olurum :)

arkadaşlar grafik ne ola ki yaaa,size yazdıklarımı göndermek için 1 saattir uğraşıyorum.
toplam 100 grafik olmalı,siz 125 kullandınız diyor.sonra smiley'leri sildikçe oldu.
ama o kadar çok kullanmamıştım yada daha önce kullandıklarımızda hiç böyle demiyordu ki.
acaba sizin kullandıklarınız da mı sayılıyor,ben anlamadım :27:
Bana olmadı hiç :) :1::1: Benden alıntılar yapmışsın ya, bisürü smileyli yazılarımdan. Belki de ondandır :9: Normalde mimikle konuştuğumdan hep, burda da smileysiz duramıyorum :D Ama diğer alıntılar da uzun olmuş, yazı olarak :1: Ondan da olabilir. Neyse halletmişsin.

:44: Benimki öyle olmadı ama.. Neyse artık :D Herkesin tatlısı kendine ihihihih:1: Yapmazsın bi daha gari :)) Deneme yanılmayla gidiyoruz zaten :))

canım günaydın
Geçmiş olsun şaşkıınnn.. Bitki çaylarını aç karnına içersen, o anlamda daha çok fayda sağlar ;) Bir de aktarlardan Tilaks çay, ya da A101'den mest çay dene ;)

Kızlar benim okul haftada 4 günmüş yaa :S Tiyatro şeysi yani.. Akşam 6'dan gece 9'a 10'a kadar falan. 2 sene boyunca. En azından bu sene böyle olduğu kesin. Kociş de eve akşam 8 de falan varıyo. 9.30'da ders bitse benim eve gitmem 10. Yok adamceğiz bişi de demiyo ama... Moralim de bozuldu yani. 3 gün olsaydı yine iyiydi. ben öyle düşünmüştüm. 1 gün 1 gündür yani. Ama 4'müşş :S O da "sen dayanabilecek misin bu tempoya" diyo. Dedim yani öyle sanıyorum ama, sen de yalnız kalıyosun falan.. Bişi demedi tabi, ne desin.. Gitme mi dicek. Hevesimi de görüyo. İstemese bile hayatta gitme demez. Derse de ben tamam gitmem, demem ki zaten :S
Hiç bir şey yapmasak akşamları bi alışveriş merkezine falan gidip yemek yerdik, kahve neyim içerdik.. Şimdiden hayatımız kısıtlanmış gibi oldu, ama çok da istiyorum. Devam edicem tabi ki de ama... bakalım, ne olacak.. :31:

kuzum öyle düşünecek olursak ben de diyebilirim keşke 10 sene hadi bilemedin 5-6 sene önce keşfetseymişim şu diyeti de gençliğim deneme tahtası gibi o diyetisyen senin,bu akapunturcu benim,yok altın çilek yok zayıflama hapları falan gibi saçma sapan hatta ölüme bile yol açabilen sonuçlar doğuran,madden ve manen her türlü zararlı şeylerle deneme tahtasına dönmeseymiş :50:
şöyle düşünsene tatlım,önümüzdeki yaz da başkaları sana bakıp iç çekecek :32:
bu arada peynir konusunda da şöyle söyleyeyim arkadaşlar,ben artık o büyük marketlerdeki kapalı kutu peynirlerini almıyorum.
hem pahalılar hem de tadı sürpriz çıkabiliyor ben çok lezzetli bulmuyorum onları:50:
artık mandıradan alıyorum peynirimi.light peynir çok güzel ve kilosu 7.90 gibi bişey,bir de inanılmaz lezzetli tulum loru var.azcık azcık tazecik alıyorum tüketebileceğim kadar.çünkü o kutu peynirler bir süre sonra bozuluyor.ben yalnız yaşıyorum,başka tüketen olmayınca yazık oluyor.güçlendirmeye geçince de mandıracıya 40 gr'lık kestirmeyi düşünüyorum peynirleri :34:

selam arkadaşlar,

bu sabah: dukan kek, 3 dilim hindi füme, peynir ve çay
aralarda: bol su, neskayfe ve tarçınlı yeşil çay (iğrençmiş)

öğlen bana uygun bişi yok menüde ben kantine takılıcam. ya tavuk ızgara ya köfte ızgara, zeroyla tabi.

bu sabah 99,8 geldim yine, wc işini çözmem lazım...

form çaylarını rutine bağlayayım. günde 2 tane bakalım ne oalcak?

cuma ve cmt yoğun oalcağım size ses veremem. gerçi merak etmezsiniz ama yine de haber edeyim dedim:) kına ve düğün olayımız var. ben orada spor yapıyor oalcağım. (Aliye gibi):64:

kitapta da sebze alınan günlerdeki kilo yani su protein günlerinde verilir yazıyor o zaman diyetin esas mantığı p günlerinde kilo vermek yani ben bugün sp günündeydim
zaten bir tuvalet problemim var yulaf kepeğinin içine buğday kepeği karıştırıp yiyeceğim birde öyle deneyeceğim. 65 kiloyu bir görseydim en son 1,5 ay önce gördüm haftaya görürüm inşaallah talimli asker gibi yerimde kaldım:))))
benimde wc sorunum var zaten hep sorunluydu şimdide devam ediyor sanırım 3-4 gündğr wcye gitmedim ve rahatsızda olmuyorum nescafe yada türk kahvesi içince benim wc çabuk oluyor diye bu sabah bir bardak nescafe yaptım kahvaltıda bakalım işe yarıcakmı onun harici hergün bir bardak yeşil çay ve mistik chai içiyorum bakalım sonuç ne olucak :(

evet bizim buranın meşhur yiyecekleri lokum ve sucuk :34: yarın doktor yolu gözüktü bana, pratisten doktor arkadaşıma sordum alerjik reaksiyon, çok devam ederse kortizonlu ilaç kullanman gerekir bir nevi saçkıranın kirpik versiyonu gibi düşün dedi ama kortizon kısmını salladı diye düşünüyorum , çok kilo aldırdığını biliyorum çünkü o ilaçların, neyse ben doktora gideyim o zaman anlaşılır durum :1: gevret, simit, sokaktaki o yuvarlak tezgahlarda satılan sabah buram buram kokan simit işte :34: ilk nişastalı öğünüm simit olacak bu gidişle...
kortizonlu ilacın içeriğini sor mutlaka ne kadar var bir süre kullanacağın için sorun olmaz benim alerjim var bu yüzden düzenli kortizonlu burun spreyi kullanıyorum birde iştah arttıran ilacını bu yüzden çok kilo aldım ama ben 1 yıldır kullanıyorum aralıklı olarak geçmediği için düzenli kullanmaya başladım bir aydır sorun olmaz yane kısa bir süre kullanacağın için doktora sor alternatifi varsa onuda sor en az içereni istedim ben kullanıyorum işte :)))

canım günaydın

geçmiş olsun hem grip hem diyet zorlar bol bol dinlen azmin sonucunu seyirde 1 ayın sonunda görebilirmişin sık dişini :)

günaydın kızlar anca yazıabiliyorum öğlen olmuş bilem yaaa benimde wc sorunum var zaten vardı aynen devam ediyor bu sabah nescafe içerek başladım güne işe yarar umarım
atakta birinci gün 800 gr ikinci gün 400 gr vermişim çok moralim bozuldu bugün 77.8 çıktım 77ye düşerim diodum umarım wc ile alakası vardır bu kadar azmediyorum bare atakta güzel kilo vereydim cuma günü kına gecesine pazarda düğüne gidicem azcık belli olsun yahuuu :):)):52:
bu arada dün eşime yemek hazırlarken elimi kestim bazı harfler yanlış oluyor kusura bakmayın :):32:

Merhabaaa :)
Seyirde 10. günüm
kilo 59.5-60 arası gidip geliyor.
Annem 106'dan 100' düştü. :)
Kısmetse 33 gün sonra güçlendirmeye geçicem ama
seyirin son günlerinde İzmir'de olcam,
nasıl dayanıcam o kumrulara boyozlara bilmiyorum. :(

Selam kızlar,

Nasılsınız, keyfiniz nasıl? Geçmişi okuyamadım yine daldım. Her gün yeni arkadaşlar katılıyor aramıza, ne güzel. Dukan cumhuriyeti olduk valla :)

Medesacık, güçlendirme ne zaman kuzucum :emir_bebek:

Ben de katılıyorum Aliye'ye Medesam. O fotoğrafta gerçekten çok zayıf görünüyorsun. Bence de daha fazla zayıflamana gerek yok artık, hatta bak yanlış anlama ama kötü bile olabilir.. O derece zayıfsın yani. Bu halin çok çok iyi :nazar: Yeter diyorum ben de ;) Zaten de güçlendiricez artık hehhuuu :10:

Teşekkür ederim canım =) Acilen başlamam lazım daa , işte.. :) İnşallah olurum :)

Bana olmadı hiç :) :1::1: Benden alıntılar yapmışsın ya, bisürü smileyli yazılarımdan. Belki de ondandır :9: Normalde mimikle konuştuğumdan hep, burda da smileysiz duramıyorum :D Ama diğer alıntılar da uzun olmuş, yazı olarak :1: Ondan da olabilir. Neyse halletmişsin.

:44: Benimki öyle olmadı ama.. Neyse artık :D Herkesin tatlısı kendine ihihihih:1: Yapmazsın bi daha gari :)) Deneme yanılmayla gidiyoruz zaten :))

Geçmiş olsun şaşkıınnn.. Bitki çaylarını aç karnına içersen, o anlamda daha çok fayda sağlar ;) Bir de aktarlardan Tilaks çay, ya da A101'den mest çay dene ;)

Kızlar benim okul haftada 4 günmüş yaa :S Tiyatro şeysi yani.. Akşam 6'dan gece 9'a 10'a kadar falan. 2 sene boyunca. En azından bu sene böyle olduğu kesin. Kociş de eve akşam 8 de falan varıyo. 9.30'da ders bitse benim eve gitmem 10. Yok adamceğiz bişi de demiyo ama... Moralim de bozuldu yani. 3 gün olsaydı yine iyiydi. ben öyle düşünmüştüm. 1 gün 1 gündür yani. Ama 4'müşş :S O da "sen dayanabilecek misin bu tempoya" diyo. Dedim yani öyle sanıyorum ama, sen de yalnız kalıyosun falan.. Bişi demedi tabi, ne desin.. Gitme mi dicek. Hevesimi de görüyo. İstemese bile hayatta gitme demez. Derse de ben tamam gitmem, demem ki zaten :S
Hiç bir şey yapmasak akşamları bi alışveriş merkezine falan gidip yemek yerdik, kahve neyim içerdik.. Şimdiden hayatımız kısıtlanmış gibi oldu, ama çok da istiyorum. Devam edicem tabi ki de ama... bakalım, ne olacak.. :31:

canım benim yanlış anlamam kesinlikle de ama şöyle de bir gerçek var,siz resimlerde nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama gerçekte cidden o kadar zayıf falan değilim valla bak.yani ben benim gibi birisini görsem zayıf demem ama şişman da demem öyle yani.resimlerden size daha farklı yansıyor olabilir belki,inşallah bir araya gelirsek ne demek istediğimi anlarsınız ama yok kuzum tamamdır yeter bence de zaten naparsak yapalım bunun üstüne daha 10 kilo verecek halimiz yok.reglileri atlatınca hoop geçelim:10:
tiyatro için daha uygun başka saatler yok mu ki,h.sonu falan mesela ? gerçi olsa değerlendirirdin mutlaka.eşin de gelsin arada senle olma mı :52:

Back
X