Bu dukan olayı bariz bir sarartma yapıyor. Daha öncede bayağı tartışılmıştı konu. Mesela kadrolu dişçimiz olarak kimyasaldan uzak en doğalından tavsiyeler verebilirsin bize....
En doğal diş beyazlatma yöntemi diş fırçalayıp diş ipi kullanmak ve diş temiziliği yaptırmak..beyazlatma ihtiyacı olacak kadar ciddi bir sararma olduğunu sanmıyorum. yediklerimizin diş yüzeyinde oluşturduğu geçici bir sararma olsa gerek diye düşünüyorum,diş taşı olmasa da parlatm amacunları var onlarla yapılabilir temizlik. Ama limondur karbonattır bu satılan parlatma tozları onları hiiçç ve de kesinlikle kullanmayın çünkü dişin minesini aşındırıp geçici beyazlık ama zamanla daha çok sarılık yapıyor.
olmayan yok.cok zayıf benım dıslerımın yapısı.o gun Rocco sekerler warya yerken dişimin yarısı kırıldı meselabi sürü dolgu vs war agzımda
![]()
alkolsüz florlu gargaralar var onlardan kullanmak iyi gelecektir. Bir de normalde 6 ay ama 3 ayda bir diş hekimine gidip dişlere flor uygulamasını isteyebilirsin. dişlerin çürümeye yatkın olduğu için daha sık diş fırçalaman ve diş ipini ihmal etmemen gerek.
hoşgeldinnnn ailemizin dişçisi oldunnn(nasılda yüzsüzüm
)
biheyecanla açtım indiririm diye ama sağolsunlar kısıtlamışlar sevgili bilgişlembaşka bahara artık
sağol canım çok güzel olmuş bu bilgilendirme
hoşbuldum :)
sayfaları açmak mı engelli bir şeyler indirmek mi mail olarak yollayabilirim mailden gelen indirilebiliyorsa