Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ya aslinda alerji bende degil bir yasinda oglum var onun alerjisi var bende onu emzirdigim icin yiyip icemiyorum sütü ve 2 yasina kadar emzirmeyi istiyorum alerjisi gecsin diye. Bu arada calcium hapi felan aliyorum süt yerine. Keske baska deneyebilecegim birseyler olsa da öyle uygulasam ama bildigim kadariyla yok :( neyseki Allah tan atak sadece 5 gün sonra sebzede yiyebilcem yani sebzede cok önemli benim icin. Dukan sayfasindaki test i yaptim ve 04.haziran da ideal kilonuza ulasacaksiniz diyor insallah basaririm..

Lisa canım senin somon tarifini yaptım valla :16:

Çook tekrar teşekkürler tarif için...

$DSC_0061.webp

Birde fırında ilkayın sitesindeki bisküviler var yarın için... bakalım onlar nasıl olacak...

Ya aslinda alerji bende degil bir yasinda oglum var onun alerjisi var bende onu emzirdigim icin yiyip icemiyorum sütü ve 2 yasina kadar emzirmeyi istiyorum alerjisi gecsin diye. Bu arada calcium hapi felan aliyorum süt yerine. Keske baska deneyebilecegim birseyler olsa da öyle uygulasam ama bildigim kadariyla yok :( neyseki Allah tan atak sadece 5 gün sonra sebzede yiyebilcem yani sebzede cok önemli benim icin. Dukan sayfasindaki test i yaptim ve 04.haziran da ideal kilonuza ulasacaksiniz diyor insallah basaririm..

Canım sen kitabı okudunmu? Emziriyormuşsun kuzum, emziren anneler için atak ve seyir önerilmiyor direkt güçlendirmeden başlıyorsun. Ablamda başlamak istiyordu benim onun içinde dikkatlice okudum ve araştırdım. Canım biraz bekle istersen bak 1 sene daha emzirmek istiyormuşsun bebişin var. Yazdıklarım sinirini bozacak ama yazmadan da geçemedim hani. Hamile olanlar için emzirenler için diye ayrı ayrı bölümler var kitapta. Hatta ablam keşke hamile olsaymışım ya o daha etkili olacakmış vs demişti analiz yaptığımız zaman. Yine de herşeyin en iyisini sen bilirsin.

Eki Görüntüle 597177

Birde fırında ilkayın sitesindeki bisküviler var yarın için... bakalım onlar nasıl olacak...

Ya onlar soğan mı? Kızlar cidden bana bir haller oldu soğan delisi oldum ya nooluyorrr? Sabah kalkar kalkmaz yemem lazım bugün sp günüm yiyememmmm ay soğanından çok canım çekti :((((( winnieee akşam akşam soktun ya aklıma soğanı helal olsun çok güzel görünüyor ve eminim şuan en emin yerdedir MİDENDEE oooooh yarasın arkadaşıma (sağlık açısından kilo açısından değil) Şu hazır tavuk dönerlerden denedim ben yağ oranı %8 di yarım pakete az yaklaşmıştı ama güzel gitti hani yoğurtla

Canım atak senin sütünü bozar aman diyim.. Kitabını bir daha oku istersen emzirenler saf protein günü yapamıyorlar.. Sütündeki üre artıyordu..
Birde zaten süt ürünleri almadan olmaz bu iş.. Dukan etle birlikte mutlaka kalsiyum alınımını öneriyor hatta bunun için ekstra hap kullanan bile var..
Bence biraz daha araştır bir yanlışlık yapma olur mu?

Canım sen kitabı okudunmu? Emziriyormuşsun kuzum, emziren anneler için atak ve seyir önerilmiyor direkt güçlendirmeden başlıyorsun. Ablamda başlamak istiyordu benim onun içinde dikkatlice okudum ve araştırdım. Canım biraz bekle istersen bak 1 sene daha emzirmek istiyormuşsun bebişin var. Yazdıklarım sinirini bozacak ama yazmadan da geçemedim hani. Hamile olanlar için emzirenler için diye ayrı ayrı bölümler var kitapta. Hatta ablam keşke hamile olsaymışım ya o daha etkili olacakmış vs demişti analiz yaptığımız zaman. Yine de herşeyin en iyisini sen bilirsin.

Kitabim var canim okudum da oglum 1 yasinda oldugu icin yani ek meyve sebze yemek felan yedigi icin fazlada önemsemedim. Yoksa tabiki haklisin yeni dogmus olsa asla bebegime böyle birsey yapmam..

Ya onlar soğan mı? Kızlar cidden bana bir haller oldu soğan delisi oldum ya nooluyorrr? Sabah kalkar kalkmaz yemem lazım bugün sp günüm yiyememmmm ay soğanından çok canım çekti :((((( winnieee akşam akşam soktun ya aklıma soğanı helal olsun çok güzel görünüyor ve eminim şuan en emin yerdedir MİDENDEE oooooh yarasın arkadaşıma (sağlık açısından kilo açısından değil) Şu hazır tavuk dönerlerden denedim ben yağ oranı %8 di yarım pakete az yaklaşmıştı ama güzel gitti hani yoğurtla

Soğan evet.. Ben çok az yiyorum SP olsada.. Tabi yine sen bilirsin.. Nefsimi köreltiyorum sadece..

dukan ekmeğinin tarifi
Kuru mayayı ilik su ile bir kasede ıslattım. 8 kaşık yulaf kepegi, 4 kaşık buğday kepeği, 3 yumurta akı, bir miktar lor, azıcık kırmızı pul biber, bir miktar dereotu, 1.5 kaşık yoğurt ve en son mayayıda koyarak karıştırdım. Tepsiye döktüm, üzerine bir yumurta sarısını sürdüm ve çörek otu serptim. Annemle afiyetle yedik. 6 parçaya böldüm. Artanını da dolaba koyacağım.. hergün bir parca.
Eki Görüntüle 597196

2 tane yumurta sarım arttı onları ne yaptım? 1 tanesini tarçın bebek yaladı yuttu digeri ise bir yumurta daha eklenerek annemle bana pay edilen omlete gitti....

Canım atak senin sütünü bozar aman diyim.. Kitabını bir daha oku istersen emzirenler saf protein günü yapamıyorlar.. Sütündeki üre artıyordu..
Birde zaten süt ürünleri almadan olmaz bu iş.. Dukan etle birlikte mutlaka kalsiyum alınımını öneriyor hatta bunun için ekstra hap kullanan bile var..

Etle birlikte kalsiyumun mecbur oldugunu bilmiyordum canim. Sütsüz olmazmi yani 😔cokda heveslenmistim

soğan evet.. Ben çok az yiyorum sp olsada.. Tabi yine sen bilirsin.. Nefsimi köreltiyorum sadece..

kızlar ben bugün diyeti mahvettim 3 milföy.4dilim pasta,kısır,brokoli salatası,3elmalı pasta nasıllll????neyse bu benim ödülümdü arkadaşlarda diyette yemez muhabbetlerinden sıkılmıştım yarın kaldığım yerden devam....5 kilo için mücasele edicem bakalım bu arada lisa nın resimlerini gördüm fıstık fıstık benim şu haldeki kilomla aynı duruyor bayıldım resmen zaten yüzü çok güzel fiziğide öyle ruhuda bence öyle tatlı kuşum o benim.....bide şunu yazmasam ölürüm beni şikayet eden karaktersiz arkadaşı biliyorum okuduğunu anlamaktan yoksun hanımefendi sen tam doğru anlamışsın düşüncelerimi aynen öylesin git şikayet et senin yoldaşlarında şikayet halinde hep pisssssss gerisini sen getirrrr haydi bakimmm.............:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:rahatsız olan gider arkadaşım

Benim icin ilk 5 gün önemli sonrasinda sebzede var. Yani zaten sütlü ürünleri tüketemiyorum..bilmiyorumki napsam

Etle birlikte kalsiyumun mecbur oldugunu bilmiyordum canim. Sütsüz olmazmi yani cokda heveslenmistim

Yanlış olmasın ama proteini yakmak için kalsiyum kullanılıyordu sanırım ve kalsiyum almazsan kemiklerden, kandan kullanıyordu.. Kitaptan okusan daha doğru olur tabi..

Birde atlanıyor ama ek besine de başlasan emzirdiğin için üre bebeğine geçiyor yani her şekilde ona zararlı..
Bebeğin daha sağlıklı olsun diye emzirmeyi sürdürüyorken neden gereksiz üre ile bebişin vücudunu yorasın ki?
Yani illa yapacağım bu diyet diyorsan bence emzirmemen daha mantıklı.

(Ben olsam tercihen emzirmeyi ve başka bir diyeti denerdim)

Ben dukan ile gecen sene tanistim, kitabini da aldim okudum hatim etcem yakinda:))

Gecen sene 3 gun atak evresine 2.5 kg vermistim, gelinligim icin hirs yapmistim sonra seyor meyir kalmadi tabi, gorunce -2.5 i:)))

Ama bu sene kararliyim... 3 Ocak`ta 66 kg ile basladim, Atakta 3. gunum ve bugun tartildigimda ibreyi 64 te gorunce bir ciglik atmisim esim yataktan firladi:)))

Beni tatlisizlik yoruyor biraz ama onu da tatlandiricilarla halletmeye calisacagim... Ayrica cok guzel tatli tarifleri de var internette, tatliseverler duyrulur:) Linki asagida paylasiyorum...

Hamurişi Ve Tatlılar

Hem hamurisi he de tatli ne guzel di mi:))))

Benim Atak surem dukan amcanin sitesindeki teste gore 4 gundu ama ben 5 gun yapmaya karar verdim, cunku dun gece biraz kacamak yaptim ve cikolata yedim:(((

Uzaticam bakalim, Dukan amcam beni affetsin:)

Hemen hemen aynı kiloda başlamışız, hoşgeldin:)) bana Dukan 3 gün önermişti ben 2 günde 2kilo verince heveslenip 5gün atak yaptım ama atağı 2.2kg ile tamamladım:S Dukan amcayı dinlemekte yarar var:)
Az önce Victoria's Secret defilesinin tekrarı vardı kızları izledikçe daha çok gaza geldim:)) öğleden sonra da AVM'de takıldım elbiselere bakıp bakıp iç geçirdim:)) az kaldı bu sene zayıf geçecek, 2 ay sonrasının hayalini kurmak acayip motive etti beni:)))

Merhaba kızlar .ben de dukan diyetini başlamayı düşünüyorum.Çünkü kilom aldı başını gidiyor.şişman olmaktan çok sıkıldım.bu dukan nasıl işe yarıyomu

Offf ben ne farkettim biliyormusunuz kepeği ihmal ediyormuşum yaa haftaiçi yanımda krep götürüyorum ama bugün okulda çekmecelerime baktım yarım krepler küflenmiş ben bu krepleri azını da akşama yerim diye saklıyordum 4 parça krep vardı dünde yemeyi unutmuşum biraz önce yoğurdun içine kattım biber ve naneyle az da tuzladım yedim birde diyorum ben kabız olmazdım nooluyo diye aman arkadaşlar kepek yemeyince kabız olunuyor tecrübeyle sabittir. Ayrıca karbonhidrat seviyesini sıfırlarsak protein, vücuttaki üre oranını iyice arttırıp böbreklere zarar verebiliyormuş aldığımız az miktar karbonhidrat (kepek) insülin dengesini ayarlamaya yardımcı oluyormuş yani uzun mesafe kısa mesafe farketmez hepsi böbreklere zarar verebilir. KEPEK OLMADAN ASLA KIZLAR

Yeni gelen arkadaşlar tekrar okusun diye alıntı yaptım, çünkü bu aralar dukan yapıyorum ama hiç kepek yemedim diyerek dolaşan çok ortalıkta, halbuki böbreklerine verdikleri zarardan haberleri bile yok.... ÜStelik kepeği bir ömür boyu tüketmelisiniz ben korumada yemediğimde hemen kilo alıyorum....

Ben dukan ile gecen sene tanistim, kitabini da aldim okudum hatim etcem yakinda:))

Gecen sene 3 gun atak evresine 2.5 kg vermistim, gelinligim icin hirs yapmistim sonra seyor meyir kalmadi tabi, gorunce -2.5 i:)))

Ama bu sene kararliyim... 3 Ocak`ta 66 kg ile basladim, Atakta 3. gunum ve bugun tartildigimda ibreyi 64 te gorunce bir ciglik atmisim esim yataktan firladi:)))

Beni tatlisizlik yoruyor biraz ama onu da tatlandiricilarla halletmeye calisacagim... Ayrica cok guzel tatli tarifleri de var internette, tatliseverler duyrulur:) Linki asagida paylasiyorum...

Hamurişi Ve Tatlılar

Hem hamurisi he de tatli ne guzel di mi:))))

Benim Atak surem dukan amcanin sitesindeki teste gore 4 gundu ama ben 5 gun yapmaya karar verdim, cunku dun gece biraz kacamak yaptim ve cikolata yedim:(((

Uzaticam bakalim, Dukan amcam beni affetsin:)

yani kızmayın ama 2. kez dukan yapıyorsunuz ama atakta kaçamak yapmışsınız, üstelik çikolata...Kakao bile yasak atakta :1: Kaçamak yapıp süreyi uzatmaya devam ederseniz bu diet bitmez , yani vücudunuza zarar verirsiniz, atağı bırakıp kaçamaksız bir seyir yapın bence....
Korumadayım ve +3 aldım ama gene de saf proyu haftada bir günden fazla yapmıyorum, çünkü zaten diet sırasında böbreklerimi karaciğerimi çok yordum , saf pro yapmak yerine birazcık p+s tarzından beslenirsem eminim gidecek bu artılar...O yüzden sizde atakta kaçamak yapmanıza rağmen seyire geçin, yormayın vücudunuzu boşa....

kızlar ben bugün diyeti mahvettim 3 milföy.4dilim pasta,kısır,brokoli salatası,3elmalı pasta nasıllll????neyse bu benim ödülümdü arkadaşlarda diyette yemez muhabbetlerinden sıkılmıştım yarın kaldığım yerden devam....5 kilo için mücasele edicem bakalım bu arada lisa nın resimlerini gördüm fıstık fıstık benim şu haldeki kilomla aynı duruyor bayıldım resmen zaten yüzü çok güzel fiziğide öyle ruhuda bence öyle tatlı kuşum o benim.....bide şunu yazmasam ölürüm beni şikayet eden karaktersiz arkadaşı biliyorum okuduğunu anlamaktan yoksun hanımefendi sen tam doğru anlamışsın düşüncelerimi aynen öylesin git şikayet et senin yoldaşlarında şikayet halinde hep pisssssss gerisini sen getirrrr haydi bakimmm.............:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:rahatsız olan gider arkadaşım
Anaaaaaa naptin fistigim...borekler pogacalar...neyse allahtan hedefine yaklasmissin. Ben buyuk kacamaklar yapmiyorum ama ufak yefekleri bile duraklatiyor beni. Mart basi guclendirmeydi benim. Hayal oldu.. neyse yarin bolca yesil cay ve spor...hemen tioparlarsin canim

Eki Görüntüle 597177

ohhh afiyet olsun fistigim :21:benim cok sevdigim bir tariftir.balik yemeyen esim bu tarifle artik balik yapsana der oldu :1: sogan bende bir halka kadarini yiyorum amac tadini versin baliga.birde rendelenmis sarimsagin domatesle olan uyumu bu baliga cok yakisiyor bence..

ohhhh sanada afiyet olsun balim:21:.sen hedefine ulastin ya onun rahatligiyla yaptin bence bu kacamagi.:1:neyse aylardir yememenin bonusu olsun bunlar yarin yeni hedefine dogru yola koyulma vaktidir:34:canim ya simartma beni o senin guzelligin yureginin guzelligi bitanem..:16:harbiden o 10 kisi arasindan buldunmu cetebasini :4:bana ozelden yada mailden soylede bende ona gore tavrimi alayim:4:seni cok seviyorum bitanem,coookkkk :54::54::54: neyse sen yine hanim hanimcik dur bos ver yapan ayibindan utansin.seni yine gondersinler istemiyorum lutfeeeen bisey deme artik.hani demistin ya intikam soguk yemek yemektir dukenalla gibi bizde oyle yapariz soguk yeriz bacim :1:

Vallahi yedim hepsini yaramasın kilo olmasın inş.hayırlısı yarından sonra çok dikkat edicem bu oldu böyle lisa eşinle çekildiğin fotoda kaç kilosun dur bende bi iyi fotoğraf çekilip göndereyim sana yalnız çok güzelsin maşallah:):nazar::nazar::nazar:

Back
X