günaydın hatunlar.sabahın busaatinde ortam sakinken merheba diyeyim dedim.yarımsaat sonra spora gidecem yeni öğretmen bakalım ne süpriz yapacak.sizi yarın koşturacam diyor.biz menepozlularla ne yapacak bakalım.neyse zavalı bir hafta o gelecek sonra kendi hocamız geri dönecek.birde doktor karatay diyorki tuvalete gitmeden yemek yemeyin.eeee benim gibi haftada bir ziyaret edenler açlıktan ölsünmü.okudum da endi kendime güldüm.
şimdi suyu kaynatıyorsun.içine biraz tuz atıyorsun.yumurtanın sarısını dağıtmadan bu suyun içine kırıyorsun.suyun altını ısıyorsun.yumurta yavaş yavaş katılaşıyor.sonra bir süzgeçle yumurtayı tabağa al.yogurdun içine tuz at dilersen sarımsak koya bilirsin.yumurtanın üzerine gezdir.yoğurdun üzerine nane ve pulbiber yada toz kırmızı tozbiber serpip kepek ekmeğini bandırıp yiyebilirsi
n.sıcakken tüket.

ben bu çılbırı duymuştum ama bu diyette hiç aklıma gelmemişti harika nasıl yapıldıgını tam olarak söyleyebilir misin?
şimdi suyu kaynatıyorsun.içine biraz tuz atıyorsun.yumurtanın sarısını dağıtmadan bu suyun içine kırıyorsun.suyun altını ısıyorsun.yumurta yavaş yavaş katılaşıyor.sonra bir süzgeçle yumurtayı tabağa al.yogurdun içine tuz at dilersen sarımsak koya bilirsin.yumurtanın üzerine gezdir.yoğurdun üzerine nane ve pulbiber yada toz kırmızı tozbiber serpip kepek ekmeğini bandırıp yiyebilirsi
n.sıcakken tüket.
teşekür ederim tatlım.çayın içinemi atacağım karabiberi.balakarıştırılıp yendiğini biliyorum.ama bala alerjim var.neyse bugün spordan geldimi yaparım.iyice hastalanmıyayım.diş doktoruna gelince buradaki diş hastanesinden çok çektim.çocuklarımı bile götürdüğümde bir sonuç alamıyorum.oğlumun sütdişi salanıyor altındanda yenidiş geliyor.sütdişi çıkmadığı için diş başka taraftan çıkmaya başladı.onu bile çekmeleri için 3 kez gitim.muayene ücretlerini toplamı özeldeki diş çekimine eş olunca bende artık özele götürüyorum.basit bir sütdişi için bukadar uğraştırıyorlar.birde süt dişlerinde çürük oluştu randevu aldım ancak ogün bir işim çıkınca büyükkızım kardeşini dişe götürdü.doktor sütdişini çekip 4 dişinede dolgu yapmış mucize gibi.ben bir dişi çektiremezken kızım hem dişi çektirmiş hemde dolguları yaptırmış.randevuyu genç bir doktordan almıştım.diş çok önemli.çocuklarda önem vermezsek sonra sorun çeker.ben çocukluğumdan beri önem verdiğim halde genetiık olarak zayıf olduğu için hep çektim.neyseki çocuklarımın dişleri iyi.onca çaba ve doktorlarla mücadeleye değdi.kiloya gelince bende 2-3 haftadır sabitlik bazende artıvar.dün yediğim herşeyi çıkarmama rağmen ve saat 6 dan buyana aç olmama rağmen tartıda artı gördüm.dün üstelik sebze günümde deyildi.direncin kırılacağı bir nokta elbet olacak belkide 6-7 haftadan sonra olacak.çünkü beslenmem çok değişti.az yemeye başladım.fazla olarak ancak eti tüketiyorum.artık o bile aşırı olmuyor.biraz yedimi doyuyorum.elbet gidecek.kandime birsene süre tanıdım.16 kiloyu birsenede vereceğim.dukan 4 ay ddiyor.ama benim bünye diyetlere alışık o yüzden direnecek.belki aylarca direnecek.zayıflama ilacı kulanmıştım.şimdi çok pişmanım.o bile ancak 5 kilo verdirdi.o ilaç metebolizmamı bozdu.içindekiler bilindik otlardı.bu yüzden kulanmıştım.ama bünyemle bukadar oynuyaacağını düşünmemiştim.şimdi bunun ceremesini çekiyorum.bu yüzdendir pes etmeyeceğim.yaptığım hataları düzeltmek uzun zaman alıyornot aldım sağol
ikinize de geçmiş olsun.dişçide yaşadıklarını da okudum çok üzücü.parası olan mı illa iyi muamele görecek ya hayret bir şey?ya böyle bir imkanın olmasaydı.Allah onları bildiği gibi yapsın.
ne güzel işte çalışmayan kaslarınız çalışmış.ama için üşümüş belli.karabiberli çay içsene hemen ısıtır.üşümen geçer.
sebze protein günlerim karıştı benimde.üzerimde bir gevşeklik var.acil toparlanmam lazım.1 haftadır kilo veremiyorum.bakalım perşembe kaç çıkacağım?