Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

naber mystery.benim durumun bugün hiç iyi değil. sen neler yapıyorsun. yarınki bildirimden umutlu musun:) bari sen umutlu ol şekerim...bende bir şişlik ve yediğim kazandibinin vicdan azabıda cabası....of offf

ben de regliyim ve bugün gözüm doymadı gerçekten. goji berry i fazla kaçırdım. ve tabi kepek hakkımı yine tatlıdan yana kullandım. :56: ama akşam yemeğinden sonra bişi yemiyorum 2-3 gündür. kabızlık yine devam. bakalım + çıkmam inşallah yarın. ben de çok merak ediyorumm.

kızlaaar koşuun 10 günlük atağım bu aksam bitti cok şukur tartıldım 74.100 başladığımda tam 80dim çok şükür ama seyir hakkında fazla bısı bılmıyorum sımdı araştırıcam yazdıklarınızı takıp edicem kızlar herkese benden öpücük yarın seyire başlıyorum Allah hepimize irade versin:))

kılzar seyirde yeşilçay ve elma sirkesi kullanmayı düşünüyorum fayda gören varsa bi yardımcı olsun bide tecrübeliler 5+5 yada 1+1 hangisni tercih ediyim...

iyi geceler kızlar.oku oku yoruldum valla.ama bir o kadar da keyifliydi.yarını dört gözle bekliyorum.2 haftadır spor yapmadığım için biliyorum fazla bir eksi görmemem ama olsun eksi çıkayım da kaç olursa olsun.herkese bol eksili günler..

Selam.
Dukan diyetinin atak evresini yaparak yaklaşık 5 kilo vermiş ama kabızlık sorunu nedeniyle diyeti bırakmak zorunda kalmış biriyim.
Aç kalmadım ya da yemek konusunda zorlanmadım fakat kitapta yazan öneriler de dahil olmak üzere hiçbir şeyden fayda göremedim.
Her şey yolunda giderken sırf kabızlık nedeniyle bıraktığım için üzgünüm.
Dukan diyeti öncesinde kabızlık sorunu yaşayan biri değildim, sanırım hem protein yüklü hem de yağsız beslendiğimiz için kabızlık sorun oluyor.
Uzun süreli bu sorunu yaşayan ve çözemeyen oldu mu benim gibi?

kılzar seyirde yeşilçay ve elma sirkesi kullanmayı düşünüyorum fayda gören varsa bi yardımcı olsun bide tecrübeliler 5+5 yada 1+1 hangisni tercih ediyim...

Merhaba canım
yeşil çayı mutlaka tüket, içtiğim günlerin ertesinde - görüyorum tartıda ya da bana öyle geldi bilmiyorum.
Seyiri 1+1 yapmanı öneririm. Benim ikinci dukan denemem ve ilkini 5+5 yaptığım için sıkılıp bırakmıştım. Daha doğrusu takip edememiştim. Dukan da kitabında etkisinin aynı olduğunu yazmış.

ellerine saglik canim,bende yapmistim ve cok hafif lezzetli olmustu:56:yanliz nar serbeti ile ilgili soylemek istedigim bir nokta var bu cay aslinda yesilcay icemeyenlere bir alternatif vede asil amaci duraklamayi kirmak. tavsiyem surekli tuketmeyin,ne zamanki duraklamaya girdiniz bunu kirmak icin kullanmanizi oneririm birde surekli kullanimi guclu bir odem atici oldugundan bobrekler uzerinde olumsuz etki yapabilir.yani duraklayinca ve 1 lt yi gecmeyecek sekilde icin ...

evet Lisabella kesinlikle lezzetli oluyor seve seve yiyebildiğim bir dukan yemeği oldu şükür :56: nar şerbeti uyarın için çok teşekkürler canım ben çok tüketiyormuşum :26:

Selam.
Dukan diyetinin atak evresini yaparak yaklaşık 5 kilo vermiş ama kabızlık sorunu nedeniyle diyeti bırakmak zorunda kalmış biriyim.
Aç kalmadım ya da yemek konusunda zorlanmadım fakat kitapta yazan öneriler de dahil olmak üzere hiçbir şeyden fayda göremedim.
Her şey yolunda giderken sırf kabızlık nedeniyle bıraktığım için üzgünüm.
Dukan diyeti öncesinde kabızlık sorunu yaşayan biri değildim, sanırım hem protein yüklü hem de yağsız beslendiğimiz için kabızlık sorun oluyor.
Uzun süreli bu sorunu yaşayan ve çözemeyen oldu mu benim gibi?

evet ben :53: hele ataktan sonra artık çatlayacağımı düşündüğüm bir anda eczacının verdiği bir ilaçla ancak rahatlayabildim sonra birkaç gün yine kabızlık çektim diyetin ilk 20 günü eziyet oldu ama inatla bırakmadım en sonunda çareyi yeşilçay ve kırmızı ette buldum eskiden neredeyse hiç kırmızı et yemezdim diyete başlayınca da tavuk sevdiğim için tavuğa yüklenmiştim sonra kırmızı et tükettiğim anda kabızlığında ortadan kalktığını farkettim bazı arkadaşlarda da sebze günleri rahatlatıcı olmuş ve tabi yeşil çayında mucizesini unutmamak lazım :34: umarım sende aşarsın bu sıkıntıyı :34:

günaydın herkese :3::3:

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:69,2
güncel kilo:68,5
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,7

yine + yla uyandım. murphy kanunu mudur nedir bu bildirim günlerinde :1:

bugün önemli 2 sınavım var bana şans dileyin :)

herkese bol - li bildirimler..

günaydın herkese :3::3:

başlangıç tarihi:25.03.2013
başlangıç kilo:70,8
hedef kilo:60
geçen haftaki kilo:69,2
güncel kilo:68,5
boy:1.68
haftalık kilo farkı: 0,7

yine + yla uyandım. murphy kanunu mudur nedir bu bildirim günlerinde :1:

bugün önemli 2 sınavım var bana şans dileyin :)

herkese bol - li bildirimler..

İyi şanslar allah yardmcın olsun

Günaydınlarr...herkes için bol eksili bir gün olur inşallah emekleriniz boşa gitmez..
Başlangıç :03.03.2013
başlangıç kilo:79
hedef kilo :60
boy:1.61
geçen haftaki kilo:72,5
güncel kilo:71 :46:
Bir haftalık fark:1,5 kilo

tartıya tam üç kere çıktım ama yok inatla bağırıyor tartı sen 71 oldun diyee:9:çok mutluyum kızlar en az bir dört -beş yıldır gördüğüm en az kilom tartıcım beni sevindirdi umarım sizlerde aynı sevinci yaşarsınız dely abla şimdiden emeğine sağlıkkk iyiki varsın :16:

günaydın herkese

Başlangıç :14.03.2013
başlangıç kilo:110,4
hedef kilo :70
boy:1.70
geçen haftaki kilo:102,2
güncel kilo:100,7
Bir haftalık fark:1,5 kilo

Başlangıc tarihi; 10.03.2013 Baslangıc kilosu;78.6 Boy ; 1.65 Hedef kilo; 57 Gecen hafta; 74.2 Güncel kilo;73 İyi gidiyordum birdebire bu gün + 900 grla uyandım morelim bozuldu yaaa neden bilmiyorum ama karnımda agrıyo

sonunda 66nın altına düştüm.
çoook mutluyum:16:
güncel kilo: 65.3
(Allahım bu rakamı gördüm ya, şükürler olsun!)
teşekkür ederim dely...

gunaydınn kızlar

başlangıç tarihi 18.03.2013
başlangıç kilo 93
hedef kilo 68.4
boy 164
geçen haftaki kilo 85.8
güncel kilo 84
haftalık fark 1.8

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:55,2 kg

guncel kilo:55,3 kg

1 haftalik degisim +0,1:43:
geçen hafta yoktum bu kaçamaklar olmasa

Günaydın fıstıklar, herkese keyifli bir bahar günü diliyorum:)
dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:95,00
güncel kilo:94,00
boy:1,73
fark:-1,00
:21::21::21:

selam ben de yoğurdu kepekle yemeye çalıştım; ama tadı çooook kötü oldu, yiyemedim ya, aslında en faydalısı öyleymiş, kabızlık için fln da. nasıl başarıcam bilemiyorum :(

canım ben genelde kepeği ekmek veya kek yaparak değerlendiriyorum arada çok fazla et tavuk balık yiyosam ekmek yapmıyorum o zamanlar karıştırıyorum sadece baharat koymayı dene canım yada az tatlandırıcı...başarıcaz hepimizde buna inanmalıyız biraz gayret kızlar:72:

herkese günaydın
bugünkü bildirimim
dukan diyetine başlangıç tarihi:31/03/2013
dukan başlangıç kilo:72
geçen perşembe kilo:70
güncel kilo:69.4
boy:1,68
fark:-0.6

herkese bol - li günler dilerim................:16:

Tarifi vereyim ama dedigim gibi surekli yapmamaya yani icmemeye calis sonucta girecigin bir duraklamayi kirmakta degerlendirebilirsin.:Nar Şerbeti (yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)

2 yemek kaşığı hibiscus (nar çiçeği),
1 yemek kaşığı dolusu yeşilçay,
bir iki tane kuşburnu ile birlikte cezvede demlenir.
Cam bir sürahi soğuk 1 litre su ile doldurulur ve içine bir adet çubuk tarçın, bir iki dilim limon -kabuğu ile birlikte- atılır. Cezvede demlenirken ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı!

Not: Taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde sevdiğiniz çaylardan ne varsa kendinize göre ayarlayın.
(alintidir)
kabizlik icinse bolca su ic,yesil cayini mutlaka ic,yulaf kepegi hakkinin yarisini bugday kepegi ile degistirebilirsin,sebze gunlerinde bol lifli sebzeleri tercih et..ise yaramazsa yemeklerinden sonra 1 kasik bitkisel yag ic..eczaneye sorabilecegin bitkisel icerikli urunlerde yardimci olabilir eger hala gecmezse o aman bir doktordan yardim iste canim ama su illede su diyorum....

çok teşekkürler canım çok faydalı oldu inan...:16:

selam ben de yoğurdu kepekle yemeye çalıştım; ama tadı çooook kötü oldu, yiyemedim ya, aslında en faydalısı öyleymiş, kabızlık için fln da. nasıl başarıcam bilemiyorum :(
Canim,yulaf kepegini yogurtla yada sutle yemek gercekten keyifsiz.Sana tavsiyem ekmek olarak tuketmen...
lisabella dediğin o arkadaşın bu forumdan biri mi..onu da takip edeyim yaptıklarını okuyayım.faydalı olur kanaatindeyim.geçen hafta regl haftamdı.ne yalan söylim ufak kaçamakların oldu.aç kurtlar gibiydim.ama çok şükür şimdi daha iyiyim...
ya bende inanamıyorum gerçekten çok kolay oluyor kilo vermek.ama sanki bişey olacakta bu hız gidecek ilerlemeyecek diye korkuyorum...inşallah hep böyle devam eder de dediğin gibi düğüne 75 kilo girerim...salına salına girerim salona....kardeşimin düğünü bu arada...
Tabiki bu forumdan:46::46:Sevgili Cigdem:16:hernekadar yakin dostum olsada ben onun nickini hala ogrenmedeim 4 aydir.Deneyecegim:Scholarapaty:26:
ben de arkadaşlara aynı şeyi soracaktım canım, ben çok düzenli regl olurum. normalde bu ayın 17'sinde olmam gerekiyor. 9 gündür dukan yapıyorum, bunun 7'si ataktı. tahminen 5-6 gündür çok seyrek(her gün çok az yani) de olsa regl durumu var, kilo da değişmiyor, hiç kaçamak yapmadığım halde. şiş gibi karnım.

dukan diyetinin geçici olarak da olsa regl düzensizliği yapıyormuş, bu her yerde yazıyor ztn. anlayamadım, daha başlangıçta böyle olursa ilerde ne olacak ki? düzene girer mi? tecrübeli arkadaşlardann bilgi rica ediyorum.

Dukan diyetinin ilk baslangic evresiyle birlikte yeni beslenme seklimizin hormonlarimiz uzerinede etkisinden dolayi regl duzensizlikleri yasiyoruz.Ama emin olun bende dahil ilk ay gectikten sonra hic olmadigi kadar duzenli regl olmaya baslayacaksiniz.Cigdem mesela onun duzensizligi ileri boyuttaydi ama simdi duzenli olarak regl oluyor,degilmi CIGDEM?

Back
X