Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayni kosullardaymisiz ben de ogrenciyim ve meyve cok sewerim:30::40: bu yuzden zor oluo yalan deil,ogunlerimi duzenli yiyemiorum cunku disarda yemek istemiorum.ama 2 ayi gecirdim bi sekilde.sbh kahwaltimi edip cikiorum ogle yemegini atliorum napiyim.direncimi yitirmedim hc wazgecmedim cunku hayatimda ilkkez bi dietten bukdr randiman aldim.kendi kendime yorumladigim dietlerde hep basarisiz oldum o yuzden dieti kendime gore yorumlamak bana gore basarili deil.her insan kndi icn en dorusunu bilir tabi sen mutluysan sorun yok,hepimize kolay gelsin bu uzun we mesakatli yolda :40:

aynen öyle önünüzde saygıyla ilerliyorum hepinizinn:42::42: ama belirli aralıklarla tahlillerinizi yaptırın ya bugun haberlerde izledim sok diyetler ve tek besinli diyetler direkt kalbe zarar veriyomuş ve ani ölümlere yol açabiliyormuş allah korusun aman dikkat edin

arkadaşlar ne kadar su içiyorsunuz?ben hep karar veriyorum ama bir türlü 3 litreyi tamamlayamıyorum.. bi kitap okuyorum şuan ph değeri 8 üstünde günde 3 litre su içmek detoks etkisi yapıyomus hergün yenileniyomusunuz bizimde sürekli protein yediğimiz düşünülürse yani...

Canım 2 lt kafi ama daha çok suya ihtiyaç duyuyorsan sporları ter atıyorsan saunaya giriyorsan 3 lt de içerilerin böbreklerin yorulmaz

aynen öyle önünüzde saygıyla ilerliyorum hepinizinn:42::42: ama belirli aralıklarla tahlillerinizi yaptırın ya bugun haberlerde izledim sok diyetler ve tek besinli diyetler direkt kalbe zarar veriyomuş ve ani ölümlere yol açabiliyormuş allah korusun aman dikkat edin

Ewt cnm bnm ya yaptirmak lazim.turkiyeye gider gitmez yaptircam.ama dukan tek besinli diyet deil yahu sadece seker we yag yok ki yagida wucut kendi uretio zaten insulini de.canan karatayin cok sewdigim bi cunlesi war dio ki aciklasinlar bana koyunlar yag yiyolarda mi kuyruklarinda v diger organlarinda yag oluyor?kumesteki tavuk yag mi yiyor?wucut yagi kendi uretior zaten diyo.geeckten de dusununce ck mantikli

Ewt cnm bnm ya yaptirmak lazim.turkiyeye gider gitmez yaptircam.ama dukan tek besinli diyet deil yahu sadece seker we yag yok ki yagida wucut kendi uretio zaten insulini de.canan karatayin cok sewdigim bi cunlesi war dio ki aciklasinlar bana koyunlar yag yiyolarda mi kuyruklarinda v diger organlarinda yag oluyor?kumesteki tavuk yag mi yiyor?wucut yagi kendi uretior zaten diyo.geeckten de dusununce ck mantikli

doğru diyosun canım ama saf protein günleri yapılıyo yine o yüzden dedim vücut birden şoka falan giriyo tahlillerinizi yaptırdıktan sonra bi sorun olmaz zaten

Allahım ne güzel sohbet yeri burası hep kilo verenler yazmış burayı lisabella arkadaş tavsiye etti sağolsun kızlar bu gün aldım kitabı 2 3 kere okudum hepsi karıştı birbirine çorba oldu yani lisa nın anlattığına göre yapmaya çalışacağım anlamadığım yereleri yazarım cevap verirsiniz değilmi sadece lisa ya yüklenmeyeyim bende dukanlıyım artık..

Selam dukancanlar bu akşam ziyafet verdim kendime 15 gündür ilkkez tıka başa doydum :) fikir arayanlara örnek menü olsun: fırında pirasa mucveri patlıcan ve kofteden yapılan kurdan kebabı domates salatalik veee dolapta beni bekleyen tatliiiiii :)) sizler neler yediniz bugün ?

iyi geceler dukancanlar.bugun günüm dışarıda geçti.allah tan sebze+protein günümdü.11-12 gibi sıkı bir kahvaltı yaptım.ara öğünümde çantamda taşıdığım sütümü içebildim sadece :9::9: su bol içtim.akşamma doğru alışveriş yaptım.7 gibide yemek yedimmm.izmirde olanlar için bir tavsiyem olacak.gaziemir optimumda çiçek ızgara die bir restaurant var.kendime en uygun menuyu orda buldum.adı üstünde hep ızgara.eşimde saolsun benimle birlikte yedi.ızgara köfte söyledim.sadece kıymadan içinde hiçbirşey yok.ne baharat ne ek mek ne başka bişey.kendilerinin icat ettiği bir köfte makinesiyle yapıyorlarmış köftelerini.yağ ıranını sorma gereği bile duymadım.çünkü yok gibi bişeydi.amma tadı mmmuhteşemdi.ben hayatımda böyle leziz bir ızgara köfte yemedim.tavsiye ederim.ayrıca yağsız ve tuzsuz hazırlanmış çeşit çeşit salatalarda mevcut.kendiniz tabağınızı seçip istediğiniz kadar alabiliyorsunuz bu çok hoş.lıght içeceklerde mevcut.ilgi allaka mekanda çok güzeldi.2 ızgara köfte,bir tabak patates kızartmması ve piyaz(eşim için)3 kutu içecek koca tabak salata sadece 31 tl ödedik.bence değerdi ve çok uygun bence.bundan sonra müdavimiyim.ayrıca eve gelincede tartıldım.koşturmaca iyi geldi tabi regl olmamda tartı 98 dedi bugun.umarım değişmeza..aramıza yeni katılanlarada hoşgeldiniz bol eksil günler diliyorum.:34::34:

Allahım ne güzel sohbet yeri burası hep kilo verenler yazmış burayı lisabella arkadaş tavsiye etti sağolsun kızlar bu gün aldım kitabı 2 3 kere okudum hepsi karıştı birbirine çorba oldu yani lisa nın anlattığına göre yapmaya çalışacağım anlamadığım yereleri yazarım cevap verirsiniz değilmi sadece lisa ya yüklenmeyeyim bende dukanlıyım artık..
Hosgeldin :) ben de bu topikte eskilerden deilim ama topigin demirbaslarina saygisizlik olmazsa ben de elimden geleni yaparim:34: oncelikl hayirli olsun uzun we mesakatli fakat gun be gun daha da yuzunu guldurecek bir yola giriyosun.kafani karistirma ewre ewre oku derim ben mesela atak in anlatildigi bolume odaklanip sadece orayi oku atak bitince seyiri oku.ben oyle yapmistim :9:
Selam dukancanlar bu akşam ziyafet verdim kendime 15 gündür ilkkez tıka başa doydum :) fikir arayanlara örnek menü olsun: fırında pirasa mucveri patlıcan ve kofteden yapılan kurdan kebabı domates salatalik veee dolapta beni bekleyen tatliiiiii :)) sizler neler yediniz bugün ?

Ben de sbh yulaf kepekli omlet,oglen iki dilim dana schnitzel ve salata aksam da brokoli ve hindi fumeden yaptigim borek yedim:)

Gunaydin kizlar yine eksiyle uyandim mutluyum :))) insallah sizde goruyorsunuzdur tartida eksileri.. Bu arada kabizlik icin eczaneden ilac aldim etkisi cok iyi isteyen olursa soylerim adini

Günaydın kızlarrr :3:

Mus mutlu bol eksili bir hafta olsunn hepimize inşallah.. :16:

Haftasonunuz nasıl geçti bakalım???

Ben de sbh yulaf kepekli omlet,oglen iki dilim dana schnitzel ve salata aksam da brokoli ve hindi fumeden yaptigim borek yedim:)

Canım schnitzel yedim demişsin.. Onun üstündeki kaplama bize uygun değil biliyorsun değil mi? :26:
Börek de umarım dukana uygundur.. :53:

Bir de dışarıda yemek yemek zorunda kalan arkadaşlara naçizane tavsiyem..
Izgara et/tavuk yiyebilirsiniz bunu bulamıyorsanız -sanırım öğrenciler de var aramızda- Döner sizin kurtarıcınız olabilir.. :56:
Ben dışarıda yiyeceğim zaman sos ve yağ koydurtmadan yoğurtlu koca bir tabak döneri yiyorum..
Et yağlı gibi ise de lisa arkadaşımızın dediği gibi peçete ile üstündeki yağı siliyorum..
Tavsiye ederimm :16:

Gunaydin kizlar yine eksiyle uyandim mutluyum :))) insallah sizde goruyorsunuzdur tartida eksileri.. Bu arada kabizlik icin eczaneden ilac aldim etkisi cok iyi isteyen olursa soylerim adini

Kabızlık sorununu çözmene sevindim canııım..
Aman buralarda ilaç ismi vermiyoruuuzz.. :18:
İsteyene özelden yazarsın olur mu? :34:

Son düzenleme:
Gunaydin :16::16::16:

guzel haftalar ,bol - li ve iradeli gunler olsun hepinize

g-nayd-n-mesajlar-2.gif

ben kabızlığımı ilaç kullanmadan çözüyorum şükür.bol su ve günde 3 fincan yeşil çay.birde sebze günlerinde çiğ kuru soğanda bağırsak hareketlendiriyor.en azından bende etkili.zaten hayatım boyunca hiç kabız olmamıştım.şimdide beni çok yormadı çok şükür..ben biraz şanslıyım sanırım.

bana msj atabilir misin giz3mm'cim, benim msj yazma hakkım yok da henüz. okuma hakkım vardır inş. :) şimdiden teşekkürler.

lisacım güçlendirmede kilo aldın mı nasıl gidiyor azcık anlatsana :44:

Ecemus cum,burayi takip edenler bilirler 60 ile guclendirmeye gecmis oysaki ideal kilom 55 ti ve ben hamilelik dusundugum icin bu kez 60 da durup sonrasinda ikinci dukan hakkimda 55 olmayi planlamistim.guclendirmede 2 hafta ilerlemistim lakin cokta zorlanmistim guclendirmeye adapte olmakta ve ilk hafta zaten 62 gormustum.sonrasinda hamile kalinca bu kez hamilelik dukani uygulamaya baslamis ama onuda cok istikrarli surduremedim derken yasadigim olumsuzluklarlada iyice duka disi olmustum.yaklasik 2 haftadir ben bayagi abarttim yeme isini (cunku moralim bozuk oldugunda yemege veririm kendimi)

veee bugun itibari ile yeniden basladim atak ile.2-3 gun atak yapip sonra seyirde devam edecegim.guncel kilom 66 ve hedefim 55 bu kez.yani bir sure daha birlikteyiz.sonrada hep birlikte geceriz umarim guclendirmeye.

Ecemus cum,burayi takip edenler bilirler 60 ile guclendirmeye gecmis oysaki ideal kilom 55 ti ve ben hamilelik dusundugum icin bu kez 60 da durup sonrasinda ikinci dukan hakkimda 55 olmayi planlamistim.guclendirmede 2 hafta ilerlemistim lakin cokta zorlanmistim guclendirmeye adapte olmakta ve ilk hafta zaten 62 gormustum.sonrasinda hamile kalinca bu kez hamilelik dukani uygulamaya baslamis ama onuda cok istikrarli surduremedim derken yasadigim olumsuzluklarlada iyice duka disi olmustum.yaklasik 2 haftadir ben bayagi abarttim yeme isini (cunku moralim bozuk oldugunda yemege veririm kendimi)

veee bugun itibari ile yeniden basladim atak ile.2-3 gun atak yapip sonra seyirde devam edecegim.guncel kilom 66 ve hedefim 55 bu kez.yani bir sure daha birlikteyiz.sonrada hep birlikte geceriz umarim guclendirmeye.

canım İNŞALLAAAAH birlikte geçelim. ben bu yazdıklarını biliyorum da, en son güçlendirmeye geçtiğin zamanda kalmışım anlaşılan :)))
neyse yanımızda olman çok güzel. hep beraber geçeriz dediğin gibi inşallah...

Back
X