Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ha unutmadan ben hergun baklava börek baklava börek yiyim vucudumm alışır nasılsa kaydeder ne kilo alırımmmm nede veririmm.diyetede gerek kalmaz gül gibi yaşar giderim.mmetabolizma kaydecekya hep aynı şeyler geliyo harekete geçmmmeme gerek yok die ozaman kilo sorunuda kalkacak ortadan.bu neden kimsenin aklına gelmmedi acaba?dukan ammcaya söylemek lazım sürekli protein alıyoruz vucut kaydetti hep aynı şeyler kilo gitmiyo die.adamın bütün tezi çöpe gitti sayenizde:........

ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.:36::36:

ha unutmadan ben hergun baklava börek baklava börek yiyim vucudumm alışır nasılsa kaydeder ne kilo alırımmmm nede veririmm.diyetede gerek kalmaz gül gibi yaşar giderim.mmetabolizma kaydecekya hep aynı şeyler geliyo harekete geçmmmeme gerek yok die ozaman kilo sorunuda kalkacak ortadan.bu neden kimsenin aklına gelmmedi acaba?dukan ammcaya söylemek lazım sürekli protein alıyoruz vucut kaydetti hep aynı şeyler kilo gitmiyo die.adamın bütün tezi çöpe gitti sayenizde:........

canlarım sakin olun yawww aaaa ... kimse kötü birşey dememiş. savaşmayalım motive olalım dimi :)))))

öpüyorum hepinizi:16::16:

geçen hafta 64.3 ü gördüm. bu sabah 65.1 :(((
alt tarafı 2 akşam ligth dondurma yedim yawww :((( yemeyin annem yemeyin valla. bir parça iki parça hiç farketmiyor. hemen hooop kilo olarak geri geliyor... bende yapmıycaaaaaammm söz.:30:

geçenlerde burda dukancanlar dışarıda kilolu ve hala yiyenleri görünce dukan yapın diye sarsasımız geliyor insanları diyorlardı :)) bende görünce böyle arkadaşları dukan amcanın yeme annem yeme gülüm... fotosu aklıma geliyor. tutuyorum kendimi canım gülmüyorum:9::9::9:

bence moral bozmayı gerektirecek birşey yok :) daha önce de yasadık bu duraklamaları sonra yine başlıyor kilo vermeler :)

ya sen evlimiydinnnn yeni mi evlendin :26:

evet moral bozmak yok, aynen devam:)) yok canım o zamanlar evli değildim yeni evlendim sayılır:)) sen daha küçük sayılırsın ama inş. istediğin zamanda istediğin şekilde darısı sana da olsun:))

benim bugün sebze günüm ve spor yapamadım maalesef, çünkü misafirim vardı. ama umarım akşam yürüyüşe ya da bisiklete çıkabilirim.

linacım duraklama mı dedin??** alasını yaşıyorum. yaklaşık 2 aydır 73-74-75 kiloda gidip geliyorumm..

bana yumruk diyeceksin ama artık gücüm kalmadı. 9 aydır bu diyeti yapıyorum. :14::14::14: yine de umutlarım tükenmedi. nasıl olduysa son bir gayretle spor yapmaya başladım. çünkü 17 kiloyu sporsuz verdim.:27:
3 gündür yürüyüş yapıyorum. hala tık yok:14::14:

Canim sakin moralini bozma diyecegim ama bilirim o gitmeyen yerinde sayan kilolarin yarattigi buhrani.Simdi sana dukanin fransizca chatte 1 aylik duraklama yasayan kisilere onerdigi bir yontemden bahsedecegim.Ama kesinlikle uygulamalisin.Yapacagin 14 gunluk bir program.5 gun atakta oldugu gibi saf protein yapacaksin.sonra 1 gun PS+2 gun SP ve bunu 3 defa tekrarlayacaksin.Yani 9 gun olacak.5+9=14 gunluk yapacaksin.Bu sure icinde 60 dakika yurumeye calisacaksin ve tuzu olabildigince az tuketeceksin ve yesil cayini iceceksin..Yap bakalim bunu hala degismezse arariz dukan amcayi :1:
ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.:36::36:

Canim,sinirlenmene gerek yok.Birbirimize bu sekilde hakaret etmek dogru degil.Sonucta hepimiz diyet yapiyor ve birbirimize elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz.Arkadas sadece bir oneride bulundu uygulayip uygulamamak kisinin kendine bagli.Soyledigi seyde bilimsel olarak dogru bir yontem ayrica bende biliyorum.Senin dedigin gibi baklavalarda falan uygulanacak birsey degil.Sonucta diyette oldugumuzda aldigimiz yag,karbonhidrat miktari sinirli ama yedigimiz seylere beden alisabiliyor bir sure sonra.Dukana uygun oldugu surece cesitlendirmenin faydalari gerek dukan koclarinca gerekse guncelemelerde yer aliyor..Evet elimizde bagli bulundugumuz bir kitap var lakin guncellemeleri takip ederek dukana yeni eklenen gelismeleride,degisiklikleride takip etmeye bunlarida burda iletmeye calisiyoruz.Kitap her ne kadar yeni basim olsada icine girmemis yeni bilgiler var ve inaniyorumki bir sonraki basimlarda yer verilecektir.
Lutfen birbirimizi kirmadan,yardimci olarak devam edelim..

cevaplarınız ıçın teşekurler ben kıtabı okuyayım mantıgını kavrıyayım alışverışımıde yapıp sıteye döneyım daha mantıklı :34::34::34:

Herkese selamlar ben de dukancıyım ama motivasyonm biraz düşüyor :( 7 gün atak yaptım ve seyirin 9. Günündeyim yaklaşık3,5 kilo verdim ama kendimi çok halsiz ve mutsuz hissediyorumm ancak kilo vermem de lazımm umarım yalnız delşmdir arkadaşlarr :((

linacım duraklama mı dedin??** alasını yaşıyorum. yaklaşık 2 aydır 73-74-75 kiloda gidip geliyorumm..

bana yumruk diyeceksin ama artık gücüm kalmadı. 9 aydır bu diyeti yapıyorum. :14::14::14: yine de umutlarım tükenmedi. nasıl olduysa son bir gayretle spor yapmaya başladım. çünkü 17 kiloyu sporsuz verdim.:27:
3 gündür yürüyüş yapıyorum. hala tık yok:14::14:
Iyi kilo vermissin canim, ama duraklaman bayaaa uzamis :53: yediklerini gözden gecir.. Eger diyetinde tika basa yiyorsan, daha az, daha SIK ye.. Eger az yiyorsan, porsiyonlarini cogalt..
Hangisini secersen, 3 gün uygula, sonucu bana bildir :1:
(Bu arada bu fikrimin dukanla alakasi yok, kendi tecrübelerim diye biliriz -yanlis anlasilma olmadan söyleyeyim dedim:30:)

Cevaplayip cevaplamamak size kalmis..
Cevabim sert olmus olabilir, kusura bakma. Ama seninde dogru olan birseyin karsisinda "insanlari yanlis yönlendirme" yazmanda dogru degil...! Ben bilip bilmeden birseyler yazacak insan degilim, ordan burdan duyma sözlerle gidecek insan hiic degilim.. Sende öyle yazmissin ki, sanki karsindaki zir cahil...

hanımlar bir şey sormam gerek yardımcı olumusunuz çok önemli benim için ben dukan sitesindeki testi bir türlü yapamadım test olamadan olmazmı yapmadan başlayım dedim ama haziranın 10 da şehir dışına çıkacağım yaklaşık 10 gün kadar gittiğim evde asla mutfağa giremem diyetimide yapamam ozaman ara versem eve dönünce devam etsem sorun olurmu yoksa kilo alırmıyım

hanımlar bir şey sormam gerek yardımcı olumusunuz çok önemli benim için ben dukan sitesindeki testi bir türlü yapamadım test olamadan olmazmı yapmadan başlayım dedim ama haziranın 10 da şehir dışına çıkacağım yaklaşık 10 gün kadar gittiğim evde asla mutfağa giremem diyetimide yapamam ozaman ara versem eve dönünce devam etsem sorun olurmu yoksa kilo alırmıyım

test ile ilgili dedigim gibi turkce hazirliyorum.test olmadan baslamak kesinlikle yanlis ama yinede baska caren yoksa vermek istedigin kiloyu soylersen az cok tahmini birsey yapariz.Lakin eger sehirdisina cikacak ve 10 gun gibi uzun bir sure kalacaksan sana tavsiyem gidip geldikten sonra baslaman.cunku 10 haziranda asagi yukari 15 gunluk seyirde olacaksin ve o asamada birakirsan sonra zor toparlanirsin.tavsiyem ya gidip gelip yap yada orda devam et diyetine
herkese merhabaa.bende 6 günlük dukancıyım 5 kilo verdim ama atak gününü en fazla 10 günmü yapabliyoruz ?

merhaba,normalde eger testi yapmis olsaydin zaten bu sureyi biliyor olman gerekirdi yada kitabi okuduysan ordada bu sure acik olarak anlatiliyor.atak suresi :
5 kilo icin:1 gun
5-10 kilo icin:3 gun

10-20 kilo icin :5 gun

20 kilo ve ustu icinse :7-10 gundur..

testi yapip sonucuna bagli kalmaya calis yapmadiysanda bu sekilde uygun gun sureni ayarlarsin.kolay gelsin

Son düzenleme:
yarına dikkat..dikkatli yiyelim de perşembe fazla çıkmayalım.bu arada liste yapılmış mıydı ben göremedim de..

Günaydın arkadaşlar.. Ben de ani bi kararla kilo vermeye karar verdim. Çok bi fazlam yok ama 7-8 ayda yaklaşık 13 kilo aldım. Eğer şimdiden vermezsem ilerde çok daha zorlanıcam. Dukanı daha önce duymuştum uygulayan arkadaşlarım da oldu. Sitesindeki testi yapmaya çalışıyorum şuan.

selam kızlarrrr. bugün izimliyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim nar şerbetimi kaynatıp dolaba koydummm ve bu arada geçmişi okudum,sizlerin yanında olunca yine içim açıldı içime bi mutluluk geldi şuan kendimi daha motive ve enerjik hissediyorum çünkü her ne kadar son 1 ayımı sallantılı ve boşa yerimde sayarak geçirsem de yolumdan dönmemem gerektiğini er geç hedefime ulaşacağımı hatırlıyorum.Aylardır bulamadığım pınar süt tozunu da buldum,sonunda bi markete gelmiş kendime bikaç günlük ekmek kek vs bişeyler yapıyım elimin altında dursun.

Back
X