Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi kilo vermissin canim, ama duraklaman bayaaa uzamislinacım duraklama mı dedin??** alasını yaşıyorum. yaklaşık 2 aydır 73-74-75 kiloda gidip geliyorumm..
bana yumruk diyeceksin ama artık gücüm kalmadı. 9 aydır bu diyeti yapıyorum.yine de umutlarım tükenmedi. nasıl olduysa son bir gayretle spor yapmaya başladım. çünkü 17 kiloyu sporsuz verdim.
3 gündür yürüyüş yapıyorum. hala tık yok![]()
Cevaplayip cevaplamamak size kalmis..ben konuyu bir yerlere getirmedim öyle birde ammacım yok.eğer düşünmme bilme yeteneğiniz varsa dukanla ne işiniz var.kendiniz düşünün bilin bulun.ben kibarca İNSANCA düşünmemi yazdım.sanki size savaş açmışım gibi bu tarz bir yazı yazmanız hoş değil.bu diyeti yapıyorsak ve bu diyetin bir kitabı varsa okumadan diyete başlamayın deniyorsa konu zaten kapanmıştır.ama sizin tartışma yaratmmaya baya baya niyetiniz varki çok agresif cevap vermmişsiniz.bundan sonra yazacaklarınızada cevap vermeyeceğim.![]()
hanımlar bir şey sormam gerek yardımcı olumusunuz çok önemli benim için ben dukan sitesindeki testi bir türlü yapamadım test olamadan olmazmı yapmadan başlayım dedim ama haziranın 10 da şehir dışına çıkacağım yaklaşık 10 gün kadar gittiğim evde asla mutfağa giremem diyetimide yapamam ozaman ara versem eve dönünce devam etsem sorun olurmu yoksa kilo alırmıyım
herkese merhabaa.bende 6 günlük dukancıyım 5 kilo verdim ama atak gününü en fazla 10 günmü yapabliyoruz ?
yarına dikkat..dikkatli yiyelim de perşembe fazla çıkmayalım.bu arada liste yapılmış mıydı ben göremedim de..
bende de kilolar mehter takımı gibi ileri geri gidip gidip geliyorlisacığımın söylediği şu 14 günlük takdiği uygulayacağım.bugün başlıyrum. 5 sun sp yapcam ...:13:
ecemusum,aslinda verdigim yontem dukanin gercekten cok cok uzun zamandir kilo veremeyen yada yeniden kilo almaya baslamis kisiler icin bir onerisiydi.Bunu herkes uygulamasin ve metabolizmayi yorup sonrasinda vucudu kilitlemesin.sen yapabilirsin belki cunku hedefine zaten cok cok az kalmis.Ama hedefine daha cok yolu olanlar boyle sok bir etki yasatmasin vucuda.Duraklama icin onerilen yontemler bile aslinda en son basvurulacaklar olmali cunku o sok etkiyi vucuda 1 bilemedin 2 kez yasatabilirsin..Dun bahsettigimiz vucudun hafizaya kaydetme olayi burdada gecerli.![]()
lisacım benim 4-5 kilo daha vermem lazım. hedefim 60 ama seninde hep söylediğin gibi 58-59 yapayım diye düşünüyorum. o zaman fark 6-7 kilo oluyor. yapabilirsin demişsin ama şimdi yazdıklarını okuyunca yapsam mı diye düşünmeye başladım canım. durum böyleyken sence nasıl olur ?
Peki co uzun zamandir ayni kilodamisin?Yani hic kilo veremiyormusun ve veremiyorsan ne kadar suredir?